Πάμε μια ΒΟ-ΛΤΑ στο My Mall


Το Σάββατο που μας πέρασε αποφασίσαμε να συγκεντρωθούμε μια κοινή παρέα τζιαι να πάμε στο My Mall. Με κίνητρο ότι ο the friend ήθελε να αγοράσει ρούχα, θα ερχόταν τζιαι η λίτολ σις του μαζί με τον καλό της, η κάζιν μου τζιαι ο κάζιν μου (η Ονειρεμένη τζιαι ο μπρο της δατ ις) οπότε θα ήμασταν κάπου 6 νοματέοι. Τζιαι ύστερα ελέαμε να πάμε σε ρέστοραντ για φαΐ.

Καταρχάς για να είμαι απόλυτα ειλικρινής το My Mall εν εν τζιαι ο αγαπημένος μου τόπος για να πάω για ψούμνισμα, ειδικά Σάββατο απόγευμα. Εχτός του ότι είναι πατίς με πατώσε τζιαι γίνετε ολίγον τι της Πόπης, τα "κατανωλιτικά" προΐόντα που προσφέρονται τζιαμέ είναι μιαν ακρίφκεια, είναι ούλα μάρκες δήθεν τζιαι δεν βλέπω γιατί να ξοθκιαστώ σε ιμίσh κουτούρ παρά να πάω στην Ανεξαρτησίας μου με το Terranova τζιαι το Calliope μου τζιαι με το Body Shop τζιαι το Carpisa πιο κάτω παρά να πάω στο Their Mall τζιαι να μεν μπορώ να ψουμνίσω γιατί εν συμφέρει τζιαι εν έσhιει τζιαι τίποτε.

Τέσπα. Το My Mall εν ένα πράμα στα μάθκια του Κυπραίου "τσαλαπατώσε να ψουμνίσω, ΑΡΑ υπάρχω!". Είναι γενικά όπου ρέξει. Τούτο γιατί γίνετε εν καταλάβω.

Το πρόβλημα όμως εν ήταν τούτο. Το πρόβλημα ήταν ότι 1ον) ήμασταν εντελώς ασυντόνιστοι σαν ομάδα (αί χέιτ γκρουπ γουόρκ, άι χέιτ γκρούπ γουόρκ) τζιαι αλωνίζαμε τα άσχετα καταστήματα χωρίς να βρίσκει κάτι ο καημένος ο the friend με αποτέλεσμα (επειδή εν τα πάει τζιαι πολλά καλά με τη πολυκοσμία) να μεν αντέχει, να ασφυκτιά τζιαι να θέλει να μας καρυδώσει ούλους που γυρώ. Γενικά ντάξει ούτε η κάζιν εν εν πολλά του κόσμου μιας τζιαι παθαίνει κρίσεις πανικού εύκολα, σόου εν ήταν πολλά πλέζαντ εμπειρία η ΒΟ-ΛΤΑ στο My Mall.

Ύστερα εκάμαμε τα τζιαι ολίγον τι πίλλιες μέχρι να αποφασίσουμε που, ποιοι, πως, πότε, γιατί θα επιέναμε για μάσα γιατι τζιαι πάλε εγίνετουν Ο παρζουλισμός στα διάφορα φαγάδικα στο My Mall, σόου αποφασίσαμε να το αφήκουμε πίσω μας τζιαι να πορεφτούμε στο Noodle House κοντά στην Αγίου Ανδρέου, που πρέπει να ομολογήσω ήταν πολλά σοφή επιλογή γιατί 1ον) ήταν tres-νοστιμότατο το φαγητό 2ον) ήταν αρκετά προσεγμένο σαν εστιατόριο τζιαι 3ον) το φαΐ ήρτε ΠΟΛΛΑ γλίορα (ευτυχώς δηλαδή) γιατί επεινούσαμε σαν λύκοι (αααουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ - προσπαθώ να κάμω το βλογκικό λύκο, γκετ ιτ;)

Μετά που τούτο, οφ κορς εν ξαναπατώ Σάββατο απόγευμα στο Awful Mall. Αποφασίσαμε με τη κάζιν ότι αν θέλουμε να πάμε, θα πάμε πρωινό μεσοφτόμαδα. Αν τζιαι για να είμαι ειλικρινής που τζιμέσα το φέιβοριτ κατάστημα μου εν το Public: μπορώ να περάσω ώρες ατέλειωτες τζιμέσα αν τύχει τζι' αφήκεις μες (γι'αυτό με το δοκιμάσεις).

Αυτά για την ώρα. Σκέφτομαι να αρχίσω να πιέννω σε δίκες. Εμπήκε μου εμμονή να παρακολουθήσω μια. Θα προσπαθήσω να πάω τούντην γουίκ.

Ελπίζω να είσhετε ένα καλό Σ/Κ εσείς, ριλάξινγκ τζιαι ανενόχλητοι που το καταναλωτικό κοινό κυπρίων.

Καλή εφτομάδα έβριμπόντι!




Train - Hey,Soul Sister (oldie but goodie)

Comments

  1. το μόνο καλό του mall εν ότι εν στεγασμένο άρα άμαν εν κρυάδα (που ήταν καμπόση φέτος) βολεύκει να μεν μπαίνεις/φκαίνεις έξω που τα καταστήματα μες την κρυάδα. Αλλά εννοείται πάεις καθημερινή πρωί γιατί τα Σ/Κ εν χαμός.

    ReplyDelete
  2. @Rania: Ναι, άστα αστεία. Μόνο επειδή έσhιει κάλυψη κάμνουν τα μολς. Από τιμές χάλια, φάσhιον ακόμη πιο χάλια, κόσμο κάκιστα. Αχχ το ίντερνετ συμφέρει απ' όλες τις απόψεις σοβαρά! =p

    ReplyDelete
  3. τόσα άτομα σε έτσι χώρο σιγά μην εκαταλήγατε οπουδήποτε! :-)))

    τζι εγώ πάω μόνο για το Public τζαι το Cinnabon (γλουρπ)

    love Noodle House :-)

    ReplyDelete
  4. εν ωραία να πάεις που εν θα έχει κόσμο γιατί έχει πολλά καταστήματα μαζεμένα.. oύτε εγώ νιώθω καλά να έχει πολύ κόσμο σε μικρό χώρο ;s τζαι εγώ εν ξεκολλω που το public:)))καλή εβδομάδα:)))

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ