Είμαι γένος...Θηλυκού!


Τούτη η μέρα λαλούσιν εν δική μας. Ότι εν η διεθνής μέρα όπου αναγνωρίζουνται τζιαι εκτιμούνται οι γυναίκες. Well, we'll agree to disagree. Οι γυναίκες πρέπει να αναγνωρίζονται επί καθημερινής βάσεως τζιαι να εκτιμούνται κάθε μέρα. Δεν θα κάτσω να σας πω τα κατορθώματα μας, ούτε έννα αρκέψω "δήθεν" φεμινιστικούς επαίνους. Απλά θα πω "we are better and we know it!". Τωρά αν το βλέπουμε εμείς τζιαι οι άλλοι εν άλλη ιστορία.

Ισότητα των φύλων δεν υπάρχει, τζιαι με την ανεξαρτησία μας τζιαι το δικαίωμα να ψηφίζουμε εν ήρταμε τζιαι πολλά μπροστά. Πάλε σε μια πατριαρχική κοινωνία ζούμε. Παρ' όλα αυτά είδα γυναίκες που αυτοθυσιάζονται, που πονούν στα σκοτεινά, που χαμογελούν με ένα χαμόγελο λες τζιαι εν η ψυσhιή τους που χαμογελά, που υπάρχουν για να κάμνουν τζι' αλλους ανθρώπους χαρούμενους με τη παρουσία τους, που προσφέρουν βοήθεια με μιαν απλή αγκαλία ή απλά μια κατανόηση που δυστυχώς ή ευτυχώς ένας άντρας δε θα μπορέσει να καταλάβει. Φυσικά είδα τζιαι γυναίκες που εν έχουν αυτο-εκτίμηση ούτε σεβασμό προς το φύλο μας, που δεν αναγνωρίζουν τα όσα υπομένει τζιαι αντέχει μια γυναίκα, τζιαι για τζίνες όμως υπάρχει πάντα κάτι που πίσω που τις ώθησε να εν έτσι.

Πάντα εθαύμαζα το βιβλίο που είσhε γράψει ο Παπαδιαμάντης "Η Φόνισσα". Όι γιατί άρεσκει μου που εσκότωνε τα κοριτσάκια αλλά μέσα στη παράνοια της έβρισκα μια πολλά λογική εξήγηση. Μιας γυναίκα in her lifetime περνά που τόσα πράματα (τζιαι ο άντρας εν λέω) αλλά η φύση της γυναίκας σας οντότητα εν τόσο διαφορετική που ένα αρσενικό που της έβρισκα πάντα μιαν άφεση αμαρτιών για τους φόνους που εδιάπραττε. Εν λέω ότι το να είσαι γυναίκα εν κατάρα, αλλά με τη γέννηση της η γυναίκα κουβαλά ένα σταυρό, θέλοντας τζιαι μη. Αλλά το θαύμα είναι ότι όι μόνο μαθαίνει να ζει με τούτο αλλά she makes the best possible. Μια γυναίκα is able to rise up and fight, μόνο που οι γυναίκες εν πολεμούν με όπλα, αλλά πολεμούν με τα μάτια, με τη κατανόηση τζιαι την αντοχή τους.

Πολλές φορές εμίσησα το ότι επειδή είμαι γυναίκα αυτόματα πρέπει να κατηγοροποιούμαι αλλά εν περισσότερες οι φορές που ελάτρεψα το γεγονός ότι είμαι γυναίκα τζιαι αισθάνομαι πράματα μέσα μου (τζιαι πνευματικά αλλά τζιαι σωματικά) που το αντίθετο φύλο εν θα καταλάβει ποττέ. I embrace my nature τζιαι ίσως θα έπρεπε γενικά ούλες οι γυναίκες να διούμε λιο περισσότερο credit to ourselves.




Cyndi Lauper - Girls Just Wanna Have Fun

 So, here's to the women! Στες γυναίκες που βρίσκουν το θάρρος να χαμογελούν ενώ θα έπρεπε να κλαίσιν, στις γυναίκες που πονούν αλλά ακόμα βοηθούν τους άλλους, στις γυναίκες που Σμιλέφκουν, στις γυναίκες που καρτερούν να σχολάσουν για να πάσσιν στου Λεβέντες τους τζιαι τες κοράσες τους τζιαι αφού τες βάλουν να ππέσσουν σύρνουν τζιαι κανέναν που τα ξακουστά τους Μοχίτο πάνω να γίνετε, στες γυναίκες που εν σε κάτι Λαπ με κάτι πελλούς Οκλαχόμες τζιαι Άρχοντες ολημερίς, στις γυναίκες που καρτερούσιν να έρτουν τα Ονλάιν σhόππινγκ τους τζιαι εν τσιμπημένες, στες γυναίκες που κάμνουν πολλά ωραία Ανοιξιάτικα cup-cakes, στις γυναίκες που αυτή τη στιγμή πάσσιν για συνέντευξη για δουλειά τζιαι Ονειρέφκουντε ένα καλύτερο κόσμο (γκουντ λακ Ονειρεμένη), στις γυναίκες που έμπλεξε με κάτι Αχάπαρους αλλά το καταδιασκεδάζει, στις γυναίκες που Αναστενάζουν αλλά αγαπούν την πόλη τους, στις γυναίκες που περιμένουν καρτερικά να έρτει ο τζιαιρός των διακοπών τους τζιαι έχουν Ανοιξιάτικες Σκέψεις, στις γυναίκες που είναι Ψηλές, στις γυναίκες που κάτι Μαμόθρεφτα τζιαι κάτι κοράσσες τους εν ο κόσμος τους για τζίνες, κάτι γυναίκες που έχουν πάθει ψύχωση με το ThermoMix, στις γυναίκες που επαρετήσαν την πελλο-Λεμεσhιανή-παρέλαση για να δούσιν τα Όσκαρς η ώρα 3 το χάραμα (όλε Aenima), στις γυναίκες που αγαπούν με τη καρδιά τους κάτι Ροζ Ελέφαντες...τζιαι γενικά όλες τις γυναίκες που αγαπούν τζιαι χαμογελούν τζιαι παλέφκουν against all odds to make it through!

Αφιερωμένο το ποστ στις γυναίκες τις βλογκόσφαιρας (και μη - mommy for you too!)

Μακάρι να είστε ΟΛΕΣ σας καλά, να μη σταματήσετε να χαμογελάτε τζιαι να γίνεστε obsessed. It's what makes you special!

Τζιαι μεν ξεχνάτε...τζιαι αύριο μέρα της Γυναίκας είναι! ;-)

Καλή μέρα σε όλες/όλους!

Υ.Γ.1 Σόρρυ αν εξίχασα μερικές πίσω σαν την Eolica, EagleEye, Hopeless Romantic, Μαριλού, Daffodil Lament τζιαι τόσες άλλες άουτ δέαρ! Είσhε να με κρούσετε αν έγραφα για ούλες τες γυναίτζες της μπλογκόσφαιρας. Είσαστε τζιαι μια φάουσα τα γέριμα. Ρε Ινβίκτους , Noni + Marco κάμετε recruit λίους άντρες παραπάνω τα γέριμα.



Tina Turner - You're Simply the Best!
(αν τζιαι εν έννι το πιο αντιπροσωπευτικό τραγούδι για τις γυναίκες νομίζω εν αρκετά ξεσηκωτικό για ούλες) =)

Comments

  1. χαχα..πολλά ωραίο ποστ!
    ναι έχεις δίκαιο...κάθε μέρα εν η μέρα μας..οχι μόνο των γυναικών αλλά και των αντρών και των παιδιών και όλου του κόσμου!

    μόνο χαμόγελα για όλες τις επόμενες μέρες μας:))

    ReplyDelete
  2. @Marco: Ευχαριστούμε, επίσης! Είσαστε τζιαι εσείς μες τούντο κόσμο σόου τζιαι εσείς πρέπει να γιορτάζετε! =D

    @Rania: Exactly! Μόνο χαμόγελα σήμερα. Αααχχ και είναι και ωραία μερα. =D

    ReplyDelete
  3. να ζήσουυμεε:)
    χαχαχ εγέλασα αλλα εσυγκήνηθηκα επίσης:)είπες τα πολλά ωραία :) γυναίκες που παλεύκουν κάθε μέρα τζαί μπορεί να έχουν πολλά προβλήματα αλλά καταφέρνουυν να χαμογελούν για τζίνου ς που αγαπούν:)
    οι περισσότερες γυναίκες εν άξιες θαυμασμού:)

    ReplyDelete
  4. όντως ελείψαμεν οι σοβαροί άντρες...
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

    ναι..
    μετά και το ανέκδοτο της ημέρας, συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας...

    κάθε μέρα πρέπει να γιορτάζει η γυναίκα... :)

    πολλά ωραία η ανάρτησή σου... :)

    ReplyDelete
  5. @a tall girl: Όντως να ζήσουμε τζιαι να μάθουμε να εκτιμούμε τους εαυτούς μας κάθε μέρα με την ίδια αξία! Να είμαστε όλοι ίσοι και να μη σταματήσουμε να ελπίζουμε! :)

    @Nonis: Ευχαριστώ Noni. Να' σαι καλά. Όι εν ελείψετε απλά εξεχάσαμε να βλέπουμε ότι ούλοι οι ανθρώποι αξίζουν τζιαι πρέπει να εκτιμούνται. Καλό βράδυ σου εύχομαι :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ