Gravity



Εν γράφω πλέον όπως παλιά. Θέλω τόσα να πω τζιαι εν βρίσκω την έμπνευση(?) να τα πω. Πως να τα γράψω; Εν πολλά βαρετά, πολλά φορτικά. Ασήκωτα καμιά φορά. 

Νιώθω πως μερικές φορές είμαι μπάι-πόλαρ. Μιαν είμαι χάπι, μιαν είμαι σαντ. Ευγνωμονώ. Κάθε μέρα, ευγνωμονώ. Για ούλα όσα είχα, ούλα όσα έχασα, ούλα όσα έχω, ούλα όσα κερδίζω. 

Τρώει με όμως. Κάτι με τρώει. Η μάδερ μιας φίλης μου ελαλέν με πάντα 'kindred spirit'. Ανύσηχο πνεύμα. 

Εν θα πάω στη μάδερ Ίνγκλαντ δις Κριστμας. Ναι, σκοτώνει με. Εν έσσιεις ιδέα πόσο με σκοτώνει. Αλλά έχω τους λόγους μου. Προσωπικοί τζιαι αμετάκλιτοι. 

Φτάνει σε ένα σημείο η ζωή σου που όντως πρέπει να ζυγίσεις καταστάσεις. Ή θα την αφήσεις να σε ξεφτίσει, ή θα την πιάσεις στα σhέρκα σου τζιαι θα παλέψεις. 

Εν ενός είδου αγώνας τζιαι τούτο. Διαβάζω για τους αγώνες πολλών μες μπλόγκερ. Την Πρασινάδα που ήρτε πίσω, την Αμαδρυάδα που είδε την άβυσσο τζιαι εξαναήρτε πίσω, την Ίνα με τους πολλά παρόμποιους προβληματισμούς της. 

Μπορώ να αραδιάσω παρόμοια προβλήματα, τζιαι ακόμα παραπέρα. Οικογενειακά. Προσωπικά. Ψυχολογικά. Συναισθηματικά. Κάτι με σταματά όμως. Σαν να έχω έναν τοίχο μπροστά μου. Πλέον νιώθω τζιαι δαμέσα κάπως παγιδευμένη. Με την έννοια ότι ανακυκλώνω ιδέες, απόψεις, συναισθήματα, προβληματισμούς. 

Εν έτσι όμως συνέχεια η ζωή έννε; 
Μια αιώνια ανακύκλωση...

Τελευταία νιώθω πολλά.....χαμένη. Ναι, τούτη εν η λέξη. Παντού τζιαι πουθενά. Το μόνο που με κρατά σε μια ισσοροποία ας το πούμε εν τζίνα τα 4-5 άτομα που με επαναφέρουν σε μια ορθολογική σκέψη. Μερικές φορές όμως νιώθω ότι χάνω πλέον τους πάντες. Ότι στο τέλος, ναι, όσο τραγικό ή πεσσιμιστικό τζιαι να ακούεται, είμαι μόνη μέσα στο πλήθος. 

Χαμένη κάπου στο υπερπέραν. 

Είδα τζιαι το 'Gravity' τις προάλλες. Τι είναι ο άνθρωπος...ένα τίποτα. Πραγματικά. Τζιαι εμείς μεγεθύνουμε τα πάντα. Το πως δείχνουμε, το πως αισθανόμαστε, το τι θέλουμε να γίνουμε, το πως θέλουμε να ζήσουμε, με ποιον θέλουμε να είμαστε. Προσπαθούμε να κατακτήσουμε τ' ανθρώπινα με τόση λύσα τζιαι μανία που ξεχνούμε να κοιτάξουμε πιο βαθιά, πιο πέρα...

Τελευταία απομονώνομαι πολλά. Πάρα πολλά. Νιώθω ότι εν κάτι που στην συγκεκριμένη φάση, εν τούτο που χρειάζεται η ψυχή μου. Ίσως να εν τζίνο που λέσσιν 'the calm before the storm'. 

Ίσως. 




Προχτές ήμουν σε μια παρέα τζιαι ελάλεν μου κάποιος ότι είμαι μια πολλά σέξι τζιαι έχω πολλά γλυκό πρόσωπο τζιαι γενικά όμορφη κοπέλα, τζιαι ότι αν ήθελα θα εμπορούσα να κάμω την Cambridge diet για να χάσω βάρος να γινώ τέλεια μοντέλο. Έδωσα μιαν ειλικρινή απάντηση, ότι στην συγκεκριμένη φάση για πολλά πρακτικούς λόγους, η λέξη 'δίαιτα' εν εν εφικτή για μένα. Πλέον εν εν το πολλά που τρώω. Εν το λίγο που δεν έχω να φάω. 

Τζιαι πες άτε τζιαι γίνω...νομίζεις ότι με το να αποκτήσω το θεϊκο κορμί, που εν τζιαι λαλώ σου ότι εν το θέλω, θα είμαι ευτυχισμένη;;; Εν το που μέσα σου που πρέπει να σάσεις τζιαι το πόξω συνεπάγεται.  

Η δίαιτα ένιγουεϊ εν θέμα πλέον υγείας παρά εμφάνισης. Εξαναείπαμε την ιστορία. Εν θα ξανα-ανακυκλώσω τις ίδες απόψεις. Εν άλλο που με τρώει, που πάντα με έτρωε εμένα...

Το πνεύμα μου εν θα ησυχάσει ποτέ. Ούτε με το κορμί, ούτε με την επαγγελματική ανέλιξη. Πλέον μετρώ τα πράγματα με το πόση βαρύτητα έχουν στην ψυχή μου τζιαι την πνευματική μου ισσοροποία. Τζιαι όχι με το πόσο θα επηρρεάσουν την ύλη μου. 

Τζιαι μετά εγύρισσε η συζήτηση προς το άτομο μου όπου και του είπα πόιντ μπλανκ μπροστά σε ούλους ότι είμαι ένας άνθρωπος γεμάτος πάθος, που ζω τα πάντα με τόση ένταση τζιαι τόση αγάπη που εν μπορεί να μετριαστεί που τίποτε. Τούτο τρομάζει τους πλείστους, όσοι το καταλάβουν δηλαδή το τι εννοώ. Τζιαι φυσικά, οι πλείστοι είτε φέφκουν είτε απλά αδιαφορούν. 

Έμαθα να κλαίω με πάθος, να αγαπώ με πάθος, να δίνομαι τζιαι να δίνω με πάθος, να λαμβάνω με πάθος, να πονώ με πάθος, να είμαι μια γιγάντια μπάλα αγάπης τζιαι πάθους. Τζιαι τούτο πλέον το αναγνωρίζω θα οδηγήσει σ' ένα μονοπάτι απόλυτης μοναξιάς τζιαι απομόνωσης. 

Εν ζητώ πλέον πράματα. Ερωτική αγάπη, επαγγελματική ανέλιξη, χρήματα, οικογένεια κλπ κλπ. Ζητώ ησυχία. Ηρεμία. 

Ίσως να περνώ τζιαι μια φάση κατάθλιψης. 

Αλλά τζίνο που ξέρω είναι το τι πρέπει να γίνει. 
Τζιαι in due time what has to be done will be done.  






Steven Price - Gravity OST  

Comments

  1. Οκ εν θα το πιστέψεις ότι εγώ το λαλώ τούτο, αλλά καταλάβω σε.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι, θα είμαι ειλικρινής, εν το πιστέφκω. Αλλά τουλάχιστον κάμνει με να νιώθω νακκουρούδι καλύτερα.

      Να' σαι καλά. Καλό σ/κ Κολόνα μου. xxxx

      Delete
  2. Η ανασυγκρότηση θέλει χρόνο.

    http://www.youtube.com/watch?v=48ENX0PmmRs

    ReplyDelete
  3. Gravity keeps us down to earth and this was a very down to earth, honest post (οπως τζαι τα παραπάνω σου ποστ ενιγουει). For the weight issue, everything needs the right timing and the appropriate psychological state of being....εν να ερτει η ωρα του οταν πρέπει...

    *Πάντα ξυπνάς την αγγλόφωνη μέσα μου! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγώ έτσι πιστεύω. Θα έρθει η ώρα του όταν πρέπει.

      Χαχαχα, εε θα σου μιλώ αγγλικά καλό άμπα τζιαι ξιάσεις τα. :p

      Delete
  4. Πιστεύω πως οι άνθρωποι οι πιο ψαγμένοι και φιλοσοφημένοι είναι και οι πιο συναισθηματικοί. Άλλοι το δείχνουν/το εκφράζουν κι άλλοι όχι. Εσύ, απ’ ότι κατάλαβα, είσαι άνθρωπος που δεν κρατάς μέσα σου την ενέργειά σου κι απλά τώρα έχεις κουραστεί λίγο. Ίσως γι’ αυτό νιώθεις πως το μόνο που σου χρειάζεται πλέον είναι η ηρεμία. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Να ξέρεις όμως πως οι άνθρωποι που δεν επαναπαύονται, που είναι παθιασμένοι με τη ζωή είναι λίγοι και γι’ αυτό λίγοι τους καταλαβαίνουν. Επειδή όμως, και είμαι σίγουρη γι’ αυτό, η αξία τους εν λλίον παραπάνω από «μοναδική», κάποτε θα βρουν εκείνο που πραγματικά αναζητεί η ψυχή τους!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εν τούτο που εν ήθελα ποτέ να αφήσω τον εαυτό μου να πάθει. Να επαναπαυτεί. Να συμβιβαστεί. Τζιαι όποτε με πιάνω να το κάμνω ασυναίσθητα μου, εν σάννα τζιαι αντιδρά ο οργανισμός μου. Πάντα αναζητό τζίνο το 'περισσότερο'. Αλλιώς, νιώθω το, είμαι χαμένη.

      Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο σου. :)

      Delete
  5. Όξφορντ, Γέιλ, Χάρβαρντ δίαιτα υπάρχει η μόνο το Κέιμπριτζ επρόλαβε;

    κάποτε έπιανε με τζαι μένα να αισθάνομαι μονη μου. εν λάθος μου γιατί ήξερα ότι έσσει μια ομάδα ανθρώπων που με αγαπούν πραγματικά τζαι εν δίπλα μου. έτσι αποφάσισα πως όταν με πιάνει τούτο το πράμα δεν θα καρτερώ τον άλλο να μυρίσει τα νύσσια του τζαι να το καταλάβει. ούλλοι έχουμε τα προβλήματα, τις έννοιες μας βουρούμε πάνω κάτω. για αυτό πιάνω τηλέφωνο τζαι λαλώ εν είμαι καλά. τζαι ευτυχώς τούτοι οι άνθρωποι εν τζαμέ τζαι ανεβάζουν με.

    Δοκίμαστο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχα αν είχε θα έκαμνα του M.I.T. ή Cal.Tech. LoL

      Βασικά εν με πιάνει μελαγχολία που είμαι μόνη μου και ευτυχώς έχω όντως πλάσματα που μπορώ να τους πιάσω τηλέφωνο και να τους πω 'ρε, εν είμαι καλά'.

      Απλά, αναζητώ το πολλά τούντο 'μόνη' μου. Αρέσκει μου. Τζιαι ανζητώ το ΠΑΡΑ πολλά τελευταία.

      Delete
  6. Κάθε φορά που σε διαβάζω, νιώθω την ανάγκη να σε πιάνω από τους ώμους και να σε σούζω ( δηλ. να σου λέω διάφορα ) για να δεις την εικόνα που δημιουργούν στα δικά μου μάτια οι λέξεις σου. Όπως ας πούμε ένα πίνακα του Dali που μπορείς να δεις μέσα του διάφορες εικόνες ανάλογα με την οπτική γωνιά στην οποία βρίσκεσαι.

    Την απάντηση στα όσα ζητάς την έδωσες με τη δεύτερη εικόνα που έβαλες.
    Ψάξε την, βρες τα νοήματά της και ζήσε την.

    υ.γ. το να είμαστε διπολικοί σημαίνει έχουμε την ικανότητα να δημιουργήσουμε ενέργεια όταν φτιάξουμε ένα κλειστό κύκλωμα. Άρα το Μόνοι μας κάποιες φορές εν όμορφον πολλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχαχαχα αααα εν γι' αυτό καλό που την ώρα που τα γράφω νιώθω νάκκο παραζαλισμένη. Εν το πνεύμα σου τζιαι ζουλά με τζιαι λαλεί μου 'πάρτον νου σου έφερτον' . :P

      υ.γ. γιν-γανγκ. καταλάβω το. μιαν έτσι μια γιουβέτσι. με την έννοια ότι είμαι οντότητα, είμαι πολλά πράματα. όι μόνον ένα. ψάχνομαι, ξέρεις το. σ' ευχαριστώ πάντως. διας μου κουράγιο. :)

      Delete
  7. Έμαθα να κλαίω με πάθος, να αγαπώ με πάθος, να δίνομαι τζιαι να δίνω με πάθος, να λαμβάνω με πάθος, να πονώ με πάθος, να είμαι μια γιγάντια μπάλα αγάπης τζιαι πάθους. Τζιαι τούτο πλέον το αναγνωρίζω θα οδηγήσει σ' ένα μονοπάτι απόλυτης μοναξιάς τζιαι απομόνωσης.

    Για κάποιο λόγο είπες τα όλα σε τρεις γραμμές. Εν ξέρω αν ταυτίζομαι με την συνέχεια σου αλλά εγώ έχω μια φλόγα ελπίδας για όλα. Πάει να σβήσει και φυσώ της και άφτει. Εν ξέρω πόσο καιρό θα το κάμνω τούτο αλλά τωρά εν η μόνη μου λύση μια και είμαι ακραία σε όλα, μια και μπαινω και μέσα στα σκατά (και να με συγχωρέσεις για τις εκφράσεις μου) με πάθος. Εν τούτα τα σκατά που μάχουμαι να αποφύγω, ελπίζω να τα καταφέρω. Φύσα να φυσήσουμε πέρκι μου κάμουμε την φλόγα φωτιά μεγάλη. (Θέλω να κλαίω)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα ακόμα τζιαι στα σκατά να είμαστε πρέπει να είμαστε με πάθος. Εν ξέρω ακούεται παράξενο. Κάποτε είδα σε μια ταινία (έγραφε τζιαι καλά ένας συγγραφέας) που ελάλε ότι οι Αρχαίοι Έλληνες όταν επεθάνισκε ένας άνθρωπος ερωτούσαν πάντα αν είχε πάθος, αν έζησε με πάθος, γιατί ουσιαστικά έτσι πρέπει να ζούμε. Γεμάτα, παθιασμένα. Τζι' ας είμαστε τζιαι τσακισμένοι.

      Φυσώ σου, φυσώ σουυυυ, πιάνεις με?? Εν εγώ που εφυσούσα Σάββατο μεσημέρι στη Λεμεσό. Έννοιωσες το;;;;;;; :P

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Ένα μόνο θα σου πω...μεν κάμεις την cambridge! Έκαμα την 2-3 βδομάδες, ήταν πολλά δύσκολο να πίνω τζείνες τες βλακείες (αν και χάνεις κιλά πολλά γλήορα) τζιαι μόλις την εσταμάτησα έβαλα τα πίσω.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα ίδια τζιαι ένας φίλος μου!

      Delete
    2. Μ******ς μάνα μου. Ξέρω το ότι τούντα πράματα εν πελλάρες τζιαι τέλεια ανθυγιεινά. Εν τα κάμνω με τίποτε. Υγιεινή διατροφή τζιαι άσκηση που θέλω ένιγουεϊ. Σόου εν κάμνω έτσι πελλάρες, μεν ανησυχείς. :)

      Delete
  10. Όι μόνο εν πανέμορφο τραγούδι, νομίζω ότι ταιρκάζει τζιόλας με το mood σου τζιαι έχει και τον ίδιο τίτλο με το post..
    Ελπίζω να σου κάμει λλίο καλό..

    A Perfect Circle - Gravity : http://youtu.be/_cDdMZ2K9o0

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όι πως με εδιάλυσε το τραούδι, αλλά εδυάλυσε με εξαίσια.

      Ευχαριστώ ντίαρ, έχω το στο ριπίτ! *thumbs up*

      Delete
    2. OMG aspm Tool guitarist?????????? Jai tosi ora elea....hmmm thymizei m lio Tool, oksa?? Naaah prp na en h idea m. Lol :P

      Thanks man! Akoma ena *thumbs up* ;-)

      Delete
    3. Tool vocalist τζιαι ιθύνων νους, εν ο Maynard :D
      Κιθαρίστας εν ο Billy Howerdel, που ήταν για πολλά χρόνια guitar technician στους Tool :)

      Εχάρηκα πολλά που σε διάλυσεν όπως σε διάλυσεν!

      Delete
  11. Τζαι πας στο θέμα της δίαιτας που λες, εν σχεδιασμένη για πολλά πολλά συγκεκριμένες περιπτώσεις, πολλά ελεγχόμενες που γιατρούς, για να χάσουν οι ασθενείς γρήγορα βάρος και να μπορέσει να γίνει εγχείρηση στην καρδιά.
    Αλλιώς επιβαρύνει πάρα πολλά τον οργανισμό και με την παραμικρή ευπάθεια ή κάτι άλλο να έχεις δεν θα σου βγει σε καθόλου καλό.
    Μεν το διανοηθείς καν.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι εκατάλαβα το ότι τούτες του τύπου δίαιτες εν εν για να χάνεις κιλά τζιαι ότι άλλοι εν οι σκοποί τους τζιαι όποιοι τις κάμνουν εν κακό που κάμνουν. Ούτε κατά διάνοια δεν θα το έκαμνα τούτο στον εαυτό μου όσο απεγνωσμένη τζιαι να ήμουν. Προτιμώ να κάμω διατροφή τζιαι άσκηση παρά τούτες ούλες τις βλακώδες δίαιτες.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ