Lady Bad-Luck

Τζιαμέ που ενόμιζα ότι εν υπήρχε τσανς να γίνω πιο ατζαμίνα, τούντο Σ/Κ εξεπέρασα τον εαυτό μου! Θέλω να μου δώκει η Ράνια αυτή τη στιγμή Όσκαρ Καλύτερης Ατσαλωσίνης. Απαιτώ το! Σαν εμένα καμιά.

Ηθικόν....παρ-ακμαιώτατον!
Μετά που μιαν έντονη συζήτηση περί οικονομικών είπα να πάρω βόλτα το Συσέγκιο τη Παρασκευή το βράδυ δαμέ στο παρκούδι της γειτονιάς. Εκάτσαμε σε μια φάση σε ένα που τα παγκούθκια τζιαι στο διπλανό παγκούδι που το δικό μας έκαμα σποτ ένα τατς-φόουν κινητό. Επία να το πιάσω να δω αν μπορώ να κάμω κλήση στον τελευταίο αριθμό μπας τζιαι έχασε το κανένας τζιαι δεν εκατάφερνα να το ανοίξω. Μπάταρι ντέντ μάλλον.

Ηθικό δίλημα - Τι κάμνεις σε τέθκοια περίπτωση;
(α)Αφήνεις το τζιαμέ που το ήβρες τζιαι συνεχίζεις την βόλτα σου με το Συσέγκιο.
(μπε) Πιάνεις το τζιαι προσπαθείς να το ανοίξεις.
(τρουά) Φέρνεις το σπίτι τζιαι βάλεις το να φορτήσει με την ελπίδα ότι θα ανοίξει.
(κατρ) Φκάλεις μονομιάς τη ΣΙΜ τζιαι τη Μέμορι Καρτν τζιαι μάσhεσε να το παζαρέψεις είτε σε ένα φάμιλι μέμπερ είτε σε ένα φίλο.
(σανκ) Μώλις φορτήσει ξαναπροσπαθείς να έβρεις τον ιδιοκτήτη του για να του το επιστρέψεις.
(σιξ) Θωρείς μπας τζιαι έβρεις τον ιδιοκτήτη του τζιαμέ γυρό.
(σεπτ) Αφήνεις σημείωμα σε τζίνον που το έχασε να σε πιάσουν τηλέφωνο στον δικό σου αριθμό τζι' αν σε  πιάσουν ζητάς του να σου το περιγράψουν για να είσαι σίουρος ότι εν τζίνος ο ιδιοκτήτης όταν θα τους το επιστρέψεις.
(νεφ) Κρατάς το για λόου σου.

Τέσπα για να μεν τα πολυλογώ, (τζιαι για να μεν ππέσω χαμηλά στα μάθκια σας) έπιασα το κινητό με την ελπίδα να καταφέρω να εντοπίσω τον ιδιοκτήτη του αλλά ο μπρο μώλις το είδε το φόουν επέλλανε τζιαι ήθελε να το επωμιστεί, οδηγώντας με έτσι στο να το δώκω στη μάδερ για σέιφ-κίπινγκ μέχρις να ανακαλυφτεί ο ιδιοκτήτης. Τζι' αν δεν τον έβρω; Τι θα κάμω το Νόκια τατς-φόουν (εν μου αρέσκουν τα τατς αλλιώς θα σου λέα τι θα το έκαμνα) Τζιαι προς το παρών καρτερούμε μέρα νύχτα για τον ιδιοκτήτη να φανεί.

Το νερό χωρά παντού
Θέλω να πιστέφκω ότι εν με ακολουθεί η 'κακή τύχη' αλλά μετά από 6 χρόνια πιστής "υπηρεσίας" στους φορητούς υπολογιστές έκαμα την ζημιά μου πάλε. Έσυρα νερό πας τη Σhιόνα μου aka το λάπτοπ μου όπως το φωνάζω χαΐδευτικά. Εμετέφερα κάτι ποτήρκα που τα διάφορα δωμάτια του σπιθκιού τζιαι σε ένα εν το επρόσεξα πως είσhε νερό τζιαι τσουπ! ο νυπτήρας ξεβουλώνει έπεσαν πας το κίμπορντ μερικές σταγόνες νερό. Τζιαι αμέσως η οθόνη του λαπτοπ άρχισε να αντιδρά. Αρνητικά άι μάιτ αντ. Εξαπώλησα τα ποτήρκα, τζιαι αμέσως άρχισα τα σκουπίσματα. Επέρασα ένα εφιαλτικό Σάββατο μιας τζιαι έκαμνα του γιατροσόφκια μπας τζιαι σώσω λίο τη κατάσταση. Καταρχάς ο the friend είπε μου να το κλείσω μονομιάς τζιαι να το φκάλω που τη πρίζα τζιαι ένας άλλος IT φίλος είπε μου να απλώσω ρύζι (ναι, ρύζι που τρώμε) πας το κίμπορντ για να απορροφήσει την υγρασία. Στην αρχή ενόμιζα πως με περίπεζε αλλά τελικά εδούλεψε. Άνοιξα το ξανά μετά που 24 ατέλειωτες ώρες. Τα αποτελέσματα ήταν μια αρκετά εμφανής θαμπάδα στο 1/8 της οθόνης αλλά σήμερα το πρωί εδοκίμασα να το βάλω τζιαι στον ήλιο τζιαι τελικά ευτυχώς εν φαίνεται σχεδόν τίποτε πλέον που το νερό. Τελικά τούντο νερό άμα έβρει χωρισhιά θα μπει τζιαι δε θα υπολογίσει κανέναν.

Τέλος καλό όλα καλά...
Έτσι ενόμιζα δηλαδή. Λαλούν ότι τα κακά έρκουνται ανά τριάδες. Γουέλ εν καλά που λαλούσιν. Γιατί τζίντην μισή ημέρα που έμεινα χωρίς λάπτοπ έπιασα τον παλιό μου φορητό υπολογιστή που τωρά άνηκε στη μάδερ τζιαι έκαμα μεγάλη χοντράδα. Είπα να κατεβάσω διάφορα προγράμματα...Μπιγκ μιστέικ. Ένα που τα προγράμματα ήταν τζιαι το MSN MESSENGER! Θα το ξεμπροστιάσω. Καταραμένο μσν. Μας κατέστρεψε. Έμπλεξε τις λειτουργίες του λογισμικού του κομπιούτερ τζιαι τωρά δεν ανοίει. Τζιαι η μάδερ η καημένη έμεινε χωρίς λάπτοπ. Καλά το τι τύψεις με τρώσιν εν φαντάζεστε. Γιατί επία εγώ τζιαι έκαμα τις το πίλιες μες σε μισή ημέρα. Ας πούμε technology did not love me this weekend AT ALL!!!

Παρ' όλα αυτά περπατώντας σήμερα το ηλιόλουστο πρωινό το Συσέγκιο ένιωθα πολλά χάππι τζιαι αισιόδοξη για να είμαι ειλικρινής - αν εξαιρέσουμε φυσικά την αγέλη  που μαρτούθκια που είδα [αχ βρε Πρασινάδα ήντα τα εσυνάφερνες τις προάλλες] τζιαι ενεκάτσιασα - αλλά γενικά παρόλη την τεχνολογική κακοτυχία μου θέλω να ελπίζω ότι ο Μάρτης θα εν ευγενικός (καιρικά) μαζί μας.

Αλλά είδα τζιαι το πόσο εξαρτημένη είμαι τελικά πας τον υπολογιστή τζιαι εσhοκαρίστηκα. Λες τζιαι εκόψαν μου τα πόθκια ολ οφ έι σάντεντ. Ήντα τζιαιρούς εφτάσαμε α!

Ένιχου....τέλος επαρκές ούλα ήρεμα προς το παρών.

Καλή ευδομάδα έβριμποντι!

Bruno Mars - Just the way you are 
(μα τι χαρούμενο τραγουδάκι βρε παιδί μου) :)


Comments

  1. Τουλάχιστον αφού τρίτωσε, τέλειωσε! Πάλι καλά που ο φορητός σου είναι εντάξει.

    ReplyDelete
  2. @Σμιλί: Εεε ναι ευτυχώς ετρίτωσε αλλά πάλε νιώθω λίγο τεχνολογικά "φθαρμένη". =p

    ReplyDelete
  3. θα σου δώσω οσα Όσκαρ θέλεις:))

    ετρίτωσε άρα ετέλιωσε! στην παρέα μας την προηγούμενη βδομάδα είχαμε 1 στραβοπάτημα με ψιλοτάκουνα που κατέληξε σε κομμένο τένοντα (ouch) και 1 πτώση απο καρέκλα που κατέληξε σε μώλωπα! πήγαμε να καπνιστούμε μήπως πάει πάσα κακό και έσπασε το καπνιστήρι!!! γκαντεμιά full!!

    η Άνοιξη θα έρθει..που θα πάει!

    το τηλ. να το δώσεις στον ιδιοκτήτη του που μάλλον θα το γυρεύει!

    ReplyDelete
  4. @Rania: Άπαναγιά μου! Γιακκά μάνα μου. Μα γιατί τόση γκαντεμιά βρε παιδί μου; Τι εκάμαμε τα γέριμα τζιαι τυραννιούμαστε; Εν ξέρω αν πιστέφκω στο μάτι τζι' έτσι αλλά με τόσα που παθαίνει κάποιος μπορείς τζιαι να πεις ότι κάποιος σε μαθκιάζει τζιαι γινίσκουνται τούτα ούλα.

    Έβαλα σημείωμα που λαλείς για το τηλέφωνο. Τώρα να δούμε. Είδωμεν. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ