Της Τετάρτης τα Παρ-Άλογα

Ανεργίακό Επίδομα VS Lucrezia: 1-0
Ήρτεν επιτέλους μετά που 4 μήνες το ανεργιακό μου επίδομα. Όχι όσα ήλπιζα βάση του μισθού που έπερνα, αλλά όπως με επληροφόρησε η κοπέλα στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις πληρώνουν 1ον) ακόμα το 2010 και 2ον) με βάση τις ημέρες του μήνα, τζιαι επειδή απολύσαν με εξ υπαιτιότητας μου εβάλαν μου τζιαι ένα μήνα πέναλτι (τα οποία τζίνα λεφτά θα μου τα δώκουν μετά τους 6 μήνες που την εγγραφή μου και την συμπλήρωση των απαιτούμενων μηνών μου στο ανεργιακό, εάν και εφόσον δεν βρω δουλειά μπάι δεν). Στην μάνα Ίνγκλαντ που έτυχε ένα διάστημα να είμαι άνεργη, όι μόνο επλήρωνε μου εβδομαδιαία ο Δήμος ένα μπένεφιτ, αλλά επληρώναν μου επίσης τζιαι το χάουζινγκ-μπένεφιτ μου. Ας πούμε δαμέσα, γιατί το καθυστερούν τόσο τζιαι έχουν τόσα ριστρίξιονς εν θα καταλάβω!

SKYPE: United World
Όπως ανάφερα τζιαι προχτές ο ντάντιο επίε 5 μέρες εις τους συγγενείς στην Αθήνα τούντη γουίκ τζιαι έτσι επουτσόγραψε μας στα τρυπημένα του παπούτσια. Εχτές όμως εφιλοτιμίθηκε ο άνκολ να τον κάτσει μπροστά που το Σκάιπ (μαζί με την υπόλοιπη ελληνική φαμίλια) να τα πούμε. Εγώ αμέριμνη ότι θα υπήρχε έτσι μεγάλο κόνφερενς-κολ, μώλις είχα φκει τζιαι που το μπάνιο, τζιαι τζιαμέ που τραγουδούσα "ασίμοσε μι μάτα", πιάνει με ο άνκολ που τη Γκρέκα.

Στην αρχή ούλα καλά τζι' ωραία. Γειά σας, τι κάμνετε, πως τα περνάτε, πως εν ο τζιαιρός, γιού νόου τα γνωστά σμολ-τολκ. Μετά έρκεται τζιαι η ξαδέρφη Lucrezia τζιαι αρκέφκει 'που εν μπρο σου, φώναξε τον να του μιλήσουμε τζιαι τζίνου'. Τζιαμέ που είμασταν στο ρουμ η μάδερ, το Συσέγκιο τζι' έγω επλάκωσε τζιαι ο Κοζάκος (τον μπρο τις τελευταίες εφτομάδες έτσι τον φωνάζω γιατί μαθαίνει Ρώσσικα, ακούει Ρώσσικο ράδιο, βλέπει Ρώσσικες ταινίες, λαλεί μας Ρώσσικα ανέκδοτα - που εν τζιαι κρύα εφ-γουάι-άι - γενικά εΡωσσικοποιήθηκε το κοπελούι), οπότε εγινιήκαμε τέσσερις νοματέοι μες το μιτσή μου μπεντ να μιλούμε με την φαμίλια στην αντίπερα όχθη.

Εγώ έσhιει να επισκεφτώ τους θείους/θείες που το 2004, πριν καν τις σπουδές μου στην μάνα Ίνγκλαντ σόου έχω λιο ντίστανς που τους συγγενείς τζικάτω, σε αντίθεση με τον Κοζάκο που πιέννει τουλάχιστον μιαν φορά το χρόνο. Με τη ξαδέρφη Lucrezia ο Κοζάκος πάντα είσhε μια ιδιαίτερη σχέση. Μια σχέση του τύπου ελάλε του τζίνη σήκου, εσηκώνετουν ο Κοζάκος, ελάλεν του τζίνη κάτσε, εκάθετουν ο Κοζάκος, ελάλε του τζίνη ξιούριστο τζεφάλι σου τζιαι ύστερα κάμε το μπλιτς, εξιούριζε το τζεφάλι του τζιαι ύστερα έβαφε το μπλιτς ο Κοζάκος. Γιού γκετ δε πόιντ. Ο λόγος της ήταν πάντα ευαγγέλιο στα πεταχτά αφκια του μπρο. Τζιαι ποττέ μου δεν εκαταλάβαινα την προτίμηση του προς τζίνη αντι εμού. Ριγκάρντλες.

Με τον άνκολ πάντα όποτε θα μιλήσουμε (καλλιώρα εχτές) είναι σάννα είμαι σε μια ελληνική επιθεώρηση. Εγώ πάντα έκαμνα αστεία για τη καράφλα του τζιαι τζίνος για το πάχος μου (αφού είμαι ζουμπουρλούδα πως να το κάμουμε). Τες παραπάνω φορές εν με πειράζει τζιαι έμαθα να αγνοώ τα κόμεντς του, αλλά έσhιει φορές που το παρασhέζει τζιαι αγκρίζουμε. Εν το κάμνει με πολύ τακτ τζιαι εν εν ιδιαίτερα πνευματώδες. Γενικά όμως εντάξει πάμεν τα καλά αν τζιαι σε κάποια φάση βαρκούμαι τους, hence ο δισταγμός μου να τους επισκεφτώ τόσα χρόνια. I would take UK any day of the week, to one week with them (αλλά σhhhhhhhhhhhhhhh μεν το πείτε).

Γενικά επίε καλά η συζήτηση, αν τζιαι που μια φάση τζιαι μετά εμίλαν μόνο ο Κοζάκος με την ξαδέρφη Lucrezia τζιαι άι λοστ ίντερεστ σόου επία να μιλήσω στον the friend γιατί εβαρέθηκα. Το Συσέγκιο ανυπομονούσε να κλείσουμε το γέριμο το Σκάιπ για να τζοιμηθεί επιτέλους (μετά τις 10.30 εν το μπεντ-τάιμ της τζιαι εκαθυστερήσαμε τη μιαν ώρα τζιαι ήταν κάπως ιδιότροπη). Τζιαι τόσο πολλά εβαρέθηκε ο ντάντιο να μας ακούει να λαλούμε αρλούμπες που στο τέλος εποτζοιμήθηκε πας το καναπέ του σπιθκιού τους δίπλα που το τζάκι. ΛΟΛ. Γονιός που ενδιαφέρετε σου λέει μετά.

Καλό το Σκάιπ nonetheless, κάμνει την δουλιούαν του.


LACTAρα!
Μα εν εγώ που είμαι οξά εν η ιδέα μου ότι ούλη η Κύπρος έπεσε με τα μούτρα στις σhοκολάτες LACTA; Και κάπου σ' αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω τες 10 αγαπημένες μου σhοκολάτες γιατί είμαι τζιιιι που την σουίτ-τουθ τζιαι είναι να μεν με κλείσεις σε ένα σhοκολατερί εμένα. Αρχίζουμε:

                                              Kinder Bueno (normal & white one)
Sport Ritter (biscuit)
LACTA (plain, Oreo & buscuit)
Cadbury's (plain, caramel crunch, twirl)
ION (αμυγδάλου)
Aero (bubbles)
Snickers
Twix
Bounty
Daim



Τούτες εν μερικές που τες μέινστριμ-κομέρσhιαλ σhοκολάτες που μου αρέσκουν. Οφ κορς υπάρχουν τζι' άλλες του τύπου πιο εκλεκτικές σαν τις Thorntons, Butlers, Lindt etc αλλά τζίνες εν για πολλά σπέσhιαλ οκέιζονς.

Άτε πάλε επέλλανα σας σήμερα. Ελπίζω να σας αρέσουν οι σοκολατένειες επιλογές μου. Πέτε μου τζιαι εσείς τες δικές σας.

Χάπι μιντ-γουίκ έβριουαν!

Υ.Γ. Άμαν δεις όνειρο ότι εφίλησες κάποιον (εχτός του αμόρε σου) σημαίνει τίποτε; Επειδή εν dream-cheating τούτο έννε; Ούφου...εν χέλω να έχω έτσι ντριμς. 
Υ.Γ.1 Είμαι πελλή άι νόου.
Υ.Γ.2 Πάλε έκαμεν μας τα πίλιες τούτος ο Μάρτης. Σατζιή γιέ μου με τούντες βροσhές, σατζιή.



 Perfume Genius - All Waters

Comments

  1. Καλημέρα, να προσθέσω άσπρη green black organic, bounty με μαυρη σοκολάτα, twix, m&m με κούννα. (αστ' αστεία τι κούννα είναι?)

    Πες του φάδερ να σου φέρει Παυλίδης τωρά που θα έρχεται μια με γέμιση κρέμα κακάο και μια με γέμιση φ΄ραουλας και θα με θυμηθείς!

    ReplyDelete
  2. εγώ ακόμα περιμένω το ανεργιακό!!

    σοκολάτα melt απο το melt του selfridges!! αγαπώ:)

    ReplyDelete
  3. Λακτα κορη μου που σου αρεσκει η Lacta γιαααααξ
    ΙΟΝ τζαι Σνικερς δε μπεστ!

    ReplyDelete
  4. τρέχουν τα σάλια μου! :/

    ReplyDelete
  5. Εν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα το αντίθετο. Snickers είναι στη μαύρη λίστα. λείπει η twix, η Cadbury.

    ReplyDelete
  6. τρέχουν τα σάλια μουυ:(
    εμένα cadbury, galaxy oreo μπισκότα, kinder surprise,Ιον tomblerone, lacta twix,smarties :))))))ναιι εχω μια μικρή :O εντάξειιι μεγάλη αδυναμία στις σοκολάτες:D

    ReplyDelete
  7. Bounty και Lacta!! Εμένα εκάλυψες με! Η νουτέλα μετρά;

    ReplyDelete
  8. Εγω απλο θα πω ενα γεια τζαι εφυα βουρητή γιατι διαιτολογω!!! Καλημέρες Λου!!! :)))

    ReplyDelete
  9. αν δεν μετρά η νουτέλα τότε έμπαιζουμε! :ΡΡΡ :)))))))))))))
    Να πάεις Ελλάδα,κι αν βαρεθείς τους συγγενείς,έχεις την πιο όμορφη φύση στα πόδια σου για βόλτες και εμπνευση.
    Μα η Λου έβαλε τις Κάντμπουρι ρε παιδιά,κοτζάμ συλλογή!! :ΡΡΡ
    ΙΟΝ σκέτη,επεθύμησα πολλά.
    Λίντ πιστάτσιο, Λιντ Λιντ Λιντ, Μίλκα με γιαούρτι,παγωτό πικρής σοκολάτας του Παχίτα, Κίντερ όλων των ειδών,ας σταματήσουμε εδώ για να μην χαλάσουμε τη ασοκολατένια μέρα μας.
    Όμορφη Τετάρτη!!! :)))))))))

    ReplyDelete
  10. @Ina: On in Ina. Ήδη επιστράτευσα τον ντάντιο να μου την φέρει. Θα σου κάμω ριβιού μώλις τις δοκιμάσω! =D

    @Rania: Επαραιτήθηκες ή απολύσαν σε Ράνια; Γιατί τούτοι είναι αφορμή βοήθα με για να βάλλουν πέναλτι. Μα ακ΄'ομα περιμένεις που τον Σεπτέμβριο ανεργιακό? ο.Ο

    Ααααχχχ γιατί το είπες τωρά τούτο. Selfridges...επεθύμησα! :)

    @Grouta: Χαχαχαχα κόρη Γρούτα. Έτσι μου είπε τζιαι η μάνα μου μώλις τις είδε. ΙΟΝ δε μπεστ! =D

    @daffodil lament: Τζιαι εμένα! Εεε μααα είμαστε σhοκολατούδες! =p

    @Mana: Μαααα έβαλα την twix τζιαι τη cadbury. Γιατί την έκαμες μπλάκ-λιστ; Είσhες κανένα επεισόδιο;

    @a tall girl: βρε ψιλή! ως τζιαι στες σhοκολάτες τερκάζουμε. ΤΕΡάστια αδυναμία να λες καλύττερα! =D

    @Aenima: Χαχαχα καλό μετρά! Πως εν μετρά.Νομίζω εν τέλεια σhοκολατο πόστ που έκαμα εντέλει! λολ.

    @Prasinada: Καλημέρα Πρασινάδα μου. Εν πειράζει, ασέν τζιαι που πέρασες. Άλλη φορά θα κάμω φρουτο-επιλογές που θα μπορείς να εκφέρεις τζιαι εσύ προτιμήσεις! =D

    @thalassamov: Χαχαχαχα σhαίρουμε που είδες τες Κάντμπουρι. Ναι αν τύχει τζιαι πάω Ελλάδα θα βολταρίσω αλλά θα ζητήσω να μου πείτε που να πάω γιατί έσhιει χρόνια να βρεθώ τζιαμέ. Ούφ ναι πολύ σhοκολάτα ονειρεφκούμαστε ούλες! Αφού εν νόστιμες οι γέριμες. Μίλκα...λαλεί μου συνέχεια η κάζιν για τούτες αλλά ποττέ μου εν τις εδοκίμασα. Εν καλές;

    ReplyDelete
  11. Εν θωρώ πουθενά Melita. Ούτε μάλλοου...

    ReplyDelete
  12. @Invictus: Μπορεί να ακουστεί λιο ηλίθιο εκ μέρους μου, αλλά τι εν η Μελίτα τζιαι το μάλλοου? Μήπως εννοείς mashmallow? *thinking* =p

    ReplyDelete
  13. http://oilaomon.blogspot.com/2010/05/blog-post_09.html

    τζαι το μάλλοου σας: http://1.bp.blogspot.com/_5VBHof4zIzM/TVCmZxWVzjI/AAAAAAAABcE/tfU1Qco_Sho/s1600/mallow6.jpg (σόρρυ που εν δακκαμμένον...)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ