Homeland Security - Cyprus Edition

Άχρηστο Recommendation της Ημέρας:
Όσοι μπορείτε δείτε το "Homeland". Εν μια αξιόλογη σειρά με πολλά καλό σενάριο και εξαιρετική ηθοποιία. Αρκετά αμερικανιά δε λέω, αλλά πολλά ωραία σειρά. (Είδες Μάνα; Τούτες εν σειρές!!!!!!!!)

Άσχετο. Στο θέμα μας τωρά. 

--------------------------------------------------


Να απολογηθώ γιατί θα κρατήσω έναν σοβαρό τόνο και στο σημερινό μου ποστ (δυστυχώς). Οι συνθήκες βλέπετε, με αναγκάζουν. 

Δεν ξέρω πόσοι έχετε ακούσει για το άγριο φονικό που εδιαπράχτηκε εχτές στη Λεμεσό (στον Άι Γιάννη για την ακρίβεια - βρε iΛαμπίονι - εν είσαι που τζίντες μερκές εσύ;;;).

Πατέρας 32χρονος ο οποίος ήταν σε διάσταση (λένε) με τη γυναίκα του (κάπου στα 27 της) έπιασε το G3 όπλο του εσκότωσε τη γυναίκα του - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ - ετραυμάτισε και ένα που τα 3 τους μωρά (το 10χρονο αν δεν απατώμεθα) τζιαι μετά εγύρισε το όπλο τζιαι αυτοκτόνησε τζιαι ο ίδιος. 

Αχμ, ναι ναι, ποιός εν τζίνος που είπε ότι το Κυπριστάν εν ασφαλές χώρα για να μεγαλώσεις μωρά;;;; 

Την προηγούμενη εφτομάδα ακούσαμε για βιασμό έφηβης, τούντην στράτα ο ίδιος ο τζύρης επίε τζιαι έπαιξε τη μάνα των μωρών του τζιαι μετά αυτοκτόνησε ο ίδιος. 

Απ' ότι φαίνετε, η σύζηγος ήδη είχε καταγγείλει τον άντρα της για βίαιη συμπεριφορά τζιαι η αστυνομία του είχε πιάσει το όπλο. Έλα όμως που η "αγαπητή" μας αστυνομία του το εξανάδωκε πίσω;;;;

Αυτό που τους διουν όπλα των έφεδρων εν το καταλάβω. Θα γίνω χύμα τζιαι θα σας τα πω ίσια. Πολλές φορές συγγενικό μου άτομο σε στιγμές έξαρσης για τα κληρονομικά με τον ντάντιο απείλεισε να τον σκοτώσει με το G3 του. Εν κουβέντες γιε μου να απειλείς τον κόσμο;; Επειδή η κυβέρνηση μας ΕΝ ΗΛΙΘΙΑ (τζιαι ο Υπουργός Άμυνας άκομα πιο ηλίθιος που τα αφήνει να γινίσκουντε) σημαίνει ότι γίνεσαι πιο ισχυρός τζιαι πρέπει οι άλλοι να πιέννουν με τα νερά σου αλλιώς θα τους καθαρίσεις;;; Δαμέ ως τζιαι ένα άτομο που το παρελθόν μου, κάθε τρεις τζιαι λιο ελάλε μου "έχω όπλο που το στρατό τζιαι 70 σφαίρες, τζιαι μιαν που τούντες μέρες είτε θα το γυρίσω πάνω μου είτε πας τους άλλους". Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!!!!

Εν άντεχε το χωρισμό, λαλεί, για τον 32χρονο. Εεεεεε ΤΖΙΖΟΥΣ ΚΡΑΪΣΤ σουπερσταρ!!!! Μα σοβαρομιλούμε;;; Άτομο το οποίο έχει τάσεις βίας τζιαι διας του ΞΑΝΑ το όπλο του πίσω;;;;; Ε ναι κύριος, είσαι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ και ΗΛΙΘΙΟΣ τότε. Τέλος!!!

Εχτές επερπατούσα την Άριελ, τζιαι σας ορκίζομαι εφκήκα που το σπίτι μου η ώρα 7.30 το βράδυ τζιαι εφοούμουν!!!

Έζησα Αγγλία τζιαι ούτε μια φορά δεν εφοήθηκα να φκω που το σπίτι η ώρα 7.30 τη νύχτα. Τζιαι δαμέ πλέον φοούμαι. Τζιαι όι μόνο τους ξένους, γιατί ας είμαστε δίκαιοι, να μεν τα σύρνουμε ούλα πας τους ξένους. Δαμέ θκιο συναταραχτικά εγκλήματα εγίνασσιν την τελευταία εφτομάδα τζιαι τα θκιο που δικούς μας. 

Εν τούτη η ασφάλεια που μου λαλείτε;;;; Εν σε τούντον κόσμο που μου λαλείτε να φέρω παιδί;;;;; Προτιμώ να μεν, αν είναι να μεγαλώσει δαμέσα.

Πλέον, ακόμα τζιαι στο σημείο 'ασφάλεια' εν κάμνει check the box η μικρή μας νήσος. Ζούμε σε μια πολλά βίαιη κοινωνία τζιαι πρέπει να γίνει κάτι για τούτο. Ας μην εθελοτυφλούμε πλέον. 

Θλίβομαι, πραγματικά θλίβομαι με τούτα που ακούω....




υ.γ. περισσότερες πληροφορίες για το φονικό στη Λεμεσό εδώ





Nick Cave and the Bad Seeds - Red Right Hand


Comments

  1. Είπα το πολλές φορές δαμέσα. Τζοιμούνται τζαι όι απλά τζοιμούνται, εν τους κόφτει ΚΑΝ.
    Γείτονας μας επυροβόλησε (με αεροβόλο μεν, επυροβόλησε δε) το καναρίνι μας πας στο μπαλκόνι μας μπροστά που γυάλινη πόρτα που την οποία μπορούσε να περνά τζαι πλάσμα.
    Μες στο κέντρο της Λευκωσίας.
    Τζαι η αστυνομία ούτε καν εδιερωτήθηκε ποιός έχει αεροβόλο που τη συγκεκριμένη πολυκατοικία, και είπε ότι το μόνο που μπορεί να κάμει είναι να χτυπήσει πόρτες και να ρωτήσει αν είδε κανένας κάτι. Το οποίο ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΑΜΑΝ.
    Επίσης, στο κράτος όπου οι κοινωνικές ασφαλήσεις και το γραφείο εργασίας δεν συνεργαζονται, όπου σε έχουν ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ δηλωμένο ΝΕΚΡΟ ενώ πληρώνεις πχ κοινωνικές ασφαλήσεις και το ανακαλύπτουν μόνο όταν πας να διεκδικήσεις ανεργιακό επίδομα, εν ψιλά γράμματα το να συνεργάζονται οι σωστές αρχές και να ξέρουν ανά πάσα στιγμή ποιού χάννει ο πάττιχος του (έχει βίαια ξεσπάσματα) και ποιός πιάνει όπλο που το στρατό.
    Κατά τα άλλα, άμα ο άλλος εν παρανόας τζαι εμπήκε του η ιδέα να κάμει έτσι πράμα κάμνει το τζαι με το κυνηγετικό, κάμνει το τζαι με μασhαίρι, κάμνει το τζαι με οτιδήποτε άλλο.
    Το ότι είμαστε ττόππουζοι που ανεχόμαστε την κατάσταση, είμαστε.

    ReplyDelete
  2. Τούντο τελευταίο ότι άμαν ο άλλος εν παρανόας είπα το τζιαι εγώ εχτές της μάδερ. Άμαν του άλλου γυρίσει του, πάει μπορεί να σκοτώσει με το οτιδήποτε.

    Αλλά επιτρέπετε να έσσιει όπλο ο οποιοσδήποτε ψυχασθενής τζιαι πεννιά να μεν φακκούν;; Ας πούμε τωρά τζίντα 3 μωρά πως θα έχουν μια φυσιολογική ζωή; Πως θα συνεχίσουν τις ζωές τους;;; Ήμαρτον.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εν νομίζω να μπορούν να έχουν φυσιολογική ζωή. Ειδικά η μεγάλη η κορού που ετραυματίστικε και είναι ήδη και 10 χρονών, και οι αναμνήσεις είναι solid.Όχι ότι για το 3χρονο μωρό θα είναι καλύτερα τα πράγματα, απλά υποθέτω ότι ίσως είναι πιο εύκολο να "σβήσεις" μνήμες τόσο μικρής ηλικίας, ή να πλάσεις διαφορετικά τζείνο το ανθρωπούι, παρά ένα παιδί 10 χρονών. Τούτο για τα πρώτα ψυχολογικά. Άλλο το ποιός θα τα μεγαλώσει κλπ...
      Εν τούτο που σου λαλώ, είμαστε για κλωτσιές. Το κράτος είναι για κλάματα. Ανεπίτρεπτα πράματα, που όμως οι πολίτες και οι πολιτικοί μας επιτρέπουν να συμβαίνουν, τραγικώς.

      Delete
  3. επίσημη καταγγελία δεν υπήρχε. η υπόθεση έφτασε μέχρι την αστυνομία αλλά τελικά αποσύρθηκε η καταγγελία. απλά για ενημέρωση το λέω τούτο δεν λέω ότι δεν έχει ευθύνες η αστυνομία.

    θυμάσαι τι σου έγραψα στο προηγούμενο ποστ; είμαστε μια κοινωνία που αντέχει, ανέχεται και καλλιεργεί τη βία.

    ReplyDelete
  4. Εν έχω πολλά να πω. Κύπρος ισον σκατότοπος. Αυτά

    ReplyDelete
  5. Στεναχωρκούμαι τζιαι φοούμαι ταυτόχρονα. Υπάρχουν τζιαι χειρότερα; Εν θέλω να μάθω.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καμιά φορά ούτε εγώ θέλω να μάθω. Απλά μερικές φορές εν μπορούμε να εθελοτυφλούμε. Δυστυχώς...

      Delete
  6. Έχω το όπλο G3 του στρατού εδώ και 9 χρόνια και πολλές φορές που πάω έφεδρος εσυζήτησα με τους μόνιμους του στρατοπέδου μου το κατά πόσο είναι σωστό να έχει ο καθένας μας όπλο με 700 σφαίρες (όχι 70 χεχε) στο σπίτι του. Και δεν φοούμαι τόσο για μένα όσο για το γεγονός πως πρέπει να έχω τόσα χρόνια την έγνοια του, μήπως και μου το κλέψει κανένας και πάει να σκοτώσει κάποιον άλλον ή γενικά να μου το κλέψουν, αδίκημα για το οποίο πάεις αδίκαστος. Στο χρεωστικό που πας διούν γράφει ασπούμε πως σε περίπτωση απώλειας του όπλου θεωρούμαστε εμείς υπεύθυνοι για οποιοδήποτε αδίκημα γίνει με αυτό. Δηλαδή χρεώνουν μας ένα πρόβλημα ουσιαστικά που μας ακολουθεί σαν βάρος ως τα 50 μας πάνω κάτω. Τωρά έγινε το φονικό τούτο, παλιότερα εκλάπηκαν πολλά G3 και επληρώσαν την πολλοί πολίτες. Κατά τη γνώμη μου τα όπλα έπρεπε να κρατούνται από τον στρατό, όπου τουλάχιστο είναι κλειδωμένα και φρουρούνται, όχι στα ερμάρκα του καθενού τζαι μπέστε κλέφτες αλέστε τζαι άμαν σας γυρίσει τζαι εσάς που τα έχετε γυρίστε το στην οικογένειά σας ή ακόμα και στους εαυτούς σας. Αίσχος, όπως λέει και ο Μάικιους στο Μπραφ, στα τραίνα!

    Υ.Γ. Συγνώμη για το ραντ, μόλις ανακάλυψα το μπλογκ σου ψάχνοντας για το συγκεκριμένο φονικό στο google, γράφεις αστεία και ωραία, νομίζω πως θα εξερευνήσω λίγο το μπλόγκ σου ¨)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τζίζους! Άκου κατάσταση ας πούμε. Εν το πιστέφκουν τ' αφκιά μου (τζιαι τα μάθκια μου με τζίνα που μου έγραψες). Αν είναι ποτέ δυνατόν να σας διουν 700σφαίρες. Ας πούμε στα χέρια κάποιου μένταλι ανστέιμπολ τούντο πράμα εν τζι που ντέντλι.

      υ.γ. θανκ γιου για τα καλά σου λόγια. να' σαι καλά παλικάρι μου. τζι'αν με σου αρέσει, όι να έρτεις με το G3 να με παίξεις. λυπήθουμε, έχω παιδί να μεγαλώσω (καλά καλά σκυλί, αλλά σέιμ θινγκ) :P Εξερεύνα όσο θέλεις. Έχω λακ οφ ινσπιρέισhion ένιγουεϊ τελευταία. Πάνε πιο παλά, πέρκι γελάσεις τζιαι λιο.
      υ.γ.2 δεν δέχομαι άλλα σχόλια για τον Ρίτσαρντ, α!!! Προειδοποιώ σε βρε Ανώνυμε! :p

      Delete
  7. Εε, εν ξέρω καν για ποιόν Ρίτσαρντ μιλας ποιός εν τούτος ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μεταξύ μας καλύτερα που εν ξέρεις. :P
      Αλλά άμαν πάεις μερικά ποστ πιο πίσω (πρόσφατα όι πολλα παλιά) έννα καταλάβεις ποιος έννι. Εν ροζ πάντως, μόνον τούτο θα σου πω. :p

      Delete
  8. Χαχαα, οκ, να το διερευνήσω ;))

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ