Oh Santa! Stop it, You Naughty Boy!!!


Όι εν μου κάμνει σεξουαλική παρενόχληση ο χοντρούλης απλά τζιαι εγώ με την σειρά μου είπα να κάμω ποστ να υπενθυμήσω τον κόσμο για τον μπλογκικό μας διαγωνισμό του Σίκρετ Σάντα που φέτος πέρνει μιαν άλλη μορφή.

Φέτος στα πλαίσια του διαγωνισμού θα μπορεί ο καθένας από μας να κάμει την δική του εισφορά για να μαζευτούν χρήματα τα οποία θα δοθούν στις εστίες του Συνδέσμου Πρόλυψης και Αντιμετώπισης της Βιας στην Οικογένεια.

Ελπίζω να εν ένας θεσμός που θα αγγίξει τζιαι θα έσhιει ανταπόκριση που πολλούς. Περισσότερες πληροφορίες τζιαι  για το πως μπορείτε να κάμετε τζιαι εσείς την δική σας προσφορά μπορείτε να έβρετε σε τούτο δαμέ το μπλογκ!!!!!! (κρέτιντς για το πως να γκετ γιόρ ατένσιον με τα μεγάλα φοντς στον TwistedTool, all right reserved).

So come on people. Reach deep into your pockets and send a gift today!!!

Happy weekend everyone!

P.S. Θα σας δω όσοι έρτετε στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό μας. For more info τζιαι για τζίνο δέτε δαμέ!!!


Comments

  1. Θενξ Λου για το ποστ και την υποστήριξη!!!
    χχχχ

    ReplyDelete
  2. @Prasinada: Ofc, don't mention it. Ότι μπορώ. Θα προσπαθήσω αν τα καταφέρω τζιαι εγώ σύντομα να συνεισφέρω οικονομικά. Besides, εν για πολλά καλό σκοπό σόου, ότι μπορεί ο καθένας! :)

    Καλό Σ/Κ Πρασινάδα μου! xxxx

    ReplyDelete
  3. Μπράβο Lu! Χαίρομαι που έπαιξα ρόλο στην κινητοποίηση και ευχαριστώ για τo credit! Μακάρι να πάει ακόμα πιο καλά το πράμα :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ