Let Bygones be Bygones


Ho! Ho! Holy crap! Fellow blogospherians!

Αυτό είναι ένα πόστ το όποιο σας γράφεται από το Christmas Fair Limassol! Όσοι δε το μάθετε ακόμα, φέτος η Λού που όλοι αγαπήσατε και λατρέψατε εβαρεθήκετε ν'ακούτε τις πελλάρες της θα αφήκει τα κοκκαλάκια της αλά Χριστουγεννιάτικο τρόπο.

Δε παραπονιούμαι, no με καμία δύναμη. Όσο τζιαι να δουλέφκω, με κρύαδα, με ήλιο, με βροσςhιές δε με κόφτει. In case θέμας που θα καταστραφεί ο κόσμος τη Παρασκευή σκοπέφκω να το κάμω τραγουδώντας τζιαι χορέφκοντας ( με φανταστείτε χορό του Ζαλόγκου τζιαι πελλάρες αλλά με Michael Buble, Brenda Lee τζιαι Nat King Cole).

Το πιο σημαντικό όμως για μένα εν εν ότι θα δουλέφκω, είναι ότι στην τελική ήβρα την αγάπη. Στα πρόσωπα της οικογένειας μου, στα πρόσωπα των φίλων μου, στα πρόσωπα στη δουλεία μου που με υποδέχονται με χαμόγελο, τζιαι αποδέχονται με just the way I am.

Απολογισμός εαυτού: πελλή, σπαστική, φωνακλού, χαμογελαστή, movie whore, loner, μέσα μέσα με δόσεις εξυπνάδας αναμειγμένες με λίες blonde moments, αθεράπευτα κυνικά ρομαντική, με έντονες ποιητικές τζιαι λογοτεχνικές εξάρσεις.

Αυτή είμαι ως επί το πλείστον. ΄Καλά όι μόνο αυτά, το ομολογώ, αλλά δε θα μπορούσα να είμαι τόσο αχάριστη όταν έχω δίπλα μου άτομα που μου φωνάζουν ακόμα τζιαι μες το μαύρο σκοτάδι (στη κυριολεξία όμως) πόσο μ' αγαπούν. Φέτος τα Χριστούγεννα εν είδα τη λατρεμένη μου μάδερ Ίνγκλαντ αλλά η καρδία μου είναι γεμάτη!

"Ευημερία δεν είναι να έχεις αυτό που θέλεις αλλά να θέλεις αυτό που έχεις."

Γεμώστε με αγάπη πίπολ! Xmas is here...ή το τέλος του κόσμου, έννα δείξει μούαχαχαχαχα.

Τσίαρς φορ νάου.

Μα ακούστε τον, εν εν υπέροχη
η φωνή του; Σαν βελούδο!!!

Comments

  1. Καλές γιορτές να έχεις!

    ReplyDelete
  2. @Σμιλί:Επίσης Σμιλί μου. Καλά Χριστούγεννα και όλες τις ευχές σε σένα και την οικογένεια σου! :) xxxx

    ReplyDelete
  3. ακόμα εν εξόρτωσα να έρτω! πότε τελειώνει;;;

    ReplyDelete
  4. @Ουφ: Ουυυ μεν αγχώνεσε Ουφ! μου. Μέρες πολλά να' σαι καλά. Θα είμαστε ανοιχτοί ως την 1 Ιανουαρίου 2013 τζιαι Παραμονή Χριστουγέννων, Χριστούγεννα τζιαι Μπόξινγκ Ντέι, Παραμονή Πρωτοχρονιάς τζιαι Πρωτοχρονιά. Μέρες πολλές λαλώ σου. Συστήνω σου να έρτεις τούντην Κυριακή όμως γιατί έχουμ θκιο πολλά μεγάλα ιβέντς. Τα σκυλάκια τζιαι τον Άη Βασίλη που θα έρτει με το ελικόπτερο. Θα εν τέλεια. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ