I'm walking on SunShine

Χαρούμενο πόστ! Χαρούμενο πόστ!

Το σημερινό πόστ είναι αφιερωμένο στον Ήλιο. Μιας τζιαι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδέησε να ανατείλει τζιαι να μείνει ένα τόπο, είπα ότι σήμερα θα μιλήσω εξλούσιβλι για τον Ήλιο.

Περιττό να αναφέρω πόσο χάππι είμαι (χωρίς να χρειαστώ να πιω κανένα χάπι). Κάποτε είχα ακούσει σε μια ραδιοφωνική εκπομπή ότι εξήντα λεπτά μόνο την ημέρα στον Ήλιο είναι αρκετά για να είσαι χαρούμενος τζιαι χαμογελαστός σαν το χαζοχαρούμενο για το υπόλοιπο της ημέρας. Βρε, ακόμα τζιαι μισή ώρα να είσαι μες τον Ήλιο, για μένα εν αρκετά για να νιώθω αισιόδοξη τζιαι απλίφτιτ.

Όπως μου είσhε πει τζιαι η Μάνα τις προάλλες, άμαν βρέσhει εν μπορείς να κάμεις τίποτε. Άμαν έσhιει ήλιο ούλα εν λαμπρά, φωτεινά. Θέλεις να φκεις έξω, να μαζέψεις λουλουδάκια (ιδέα του the friend, μεν με κοιτάζετε σάννα τζιαι εφκήκα που την Αθαλάσσα), να φάεις παγωτό, να πάεις περπάτημα, να ανοίξεις τα πορτοπαράθηρα τζιαι να αντινάξεις τα κουίλ τζιαι τες πατανίες, να φκάλεις το σhίλο έξω για περπάτημα πέντε φορές την ημέρα, να φάεις μια ωραία σαλάτα τζιαι να πιεις κάτι δροσερό.

Αχχχ πράματι, στα λια πράματα που υπερτερεί η βραχονησίδα μας που τη μάδερ Ίνγκλαντ εν η λιακάδα της. Ειδικά η χειμωνιάτικη λιακάδα εν το κάτι άλλο. Ως τον Απρίλη που υπάρχουν τούντα κρίσπι ηλιόλουστα πρωινά εν τέλεια μέλι ο τζιαιρός.

Ο ήλιος είναι σύμβολο αισιοδοξίας, χαράς και δόξας.
Το φως και η ζεστασιά του είναι πηγή ζωής και ευτυχίας.

Σόου τρού. Σόου όποιοι θα σχολάσετε πιο νωρίς που τη δουλειά κανονίστε να πάτε πάρκα τζιαι να φκείτε πόξω. Σμιλί, Μάνα, πάρτε τις κοράσες σας να παίξουν. Γρούτα μου, πιας το μαμόθρεφτο τζιαι τη δική σου κοράσα τζιαι φκάλτους να παίξουν πόξω. Σήμερα πρέπει ούλοι να απολαύσουν τον ήλιο. Ειδικά εσύ βρε Ονειρεμένη. Μιας τζιαι εν τα μπέρθ-ντέι σου, πρέπει να φκεις να μαζέψεις λουλουδάκια σαν την Οφέλια του Σαίξπηρ (νοοοοτ, τζαστ μέσσινγκ γουίθ γιου. Χάππι μπέρθ-ντέι ντάρλινγκ μου). Ιντζόι δε σαν. Ιτς έι μαστ.

Τζιαι απ'όσο μου λαλούσιν οι πηγές μου (the friend that is, μιας τζιαι ο τομέας του εν κάτι το παρεμφερές με τον τζιαιρό) θα έσhιει ήλιο για το υπόλοιπο της εφτομάδας. Γουυυυ χουυυ! Φάιναλλι να μπορώ να φορήσω το λέγκινς μου χωρίς να τουρτουρώ.

Ιντζόι δε σάνσhαϊν πίπολ!


Katrina & the Waves - I'm walking on Sunshine (ohhhh oooohhh ohhhhhh)

Comments

  1. Πολλή αναφορά σε εμένα σήμερα και έκαψες με, αν και δεν μπορο να πω δαπάνω στον Πρόδρομο εν χαρά Θεού (who) να βλέπω τον ήλιο να λιώνει τα χιόνια που εκαλοκάτσαν δαπάνω εδώ και ένα μήνα. Άτε καλή απόλαυση σε όλους μας:)

    The friend

    ReplyDelete
  2. @Seeker: Χαχαχα όι εγώ εν τζιαι. =D Εεεε εν που ήσουν χαρούμενος τζιαι εσύ. Αφού πως μπορεί κάποιος άνθρωπος να εν μίζερος άμαν φκαίνει ο ήλιος. Απλά εν πάει. Άτε καλά λιωσίματα/λιώσματα(?) τζιπάνο. :)

    ReplyDelete
  3. Τουτος ο ηλιος ομως έσσει δοντια. Εγω γιατι σήμερα κρυώνω παραπάνω;

    Παντως και εγω λατρεύω τον ηλιο, αλλάζει μου τη διάθεση προς το καλυτερο, αισιοδοξία.

    ReplyDelete
  4. @Σμιλί: Αχχχ ναι! Όντως, ο ήλιος κάμνει τα ούλα να εν πιο όμορφα. Ελπίζω να μείνει ούλη μερα. Αν τζιαι έσhιει τη κρυαδούα του αλλά ευτυχώς εσταμάτησε να βρέσhιει. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ