Μια μιξ πίτα σουβλάκια με σhεφταλιά!

Ναι, αμέσως εσείς. Ο νους του κυπραίου ολόισhια στο φαί σίορ. Αμέσως να βουρήσετε να δείτε το φαί. Γουέλ ττου μπαντ. Ένεσhιει κρέας σήμερα το πόστ. Τουλάχιστον όι αληθινό.

Επία στο γιατρό σήμερα το πρωί. Αφου εδιαπίστωσα με τρόμο ότι η γιάτραινα που έθελα να με δει μετά τις 11π.μ. εθώρε κόσμο, τζιαι η ώρα που επία να γραφτώ εγώ ήταν 8 παρά το πρωί, έκατσα υπομονετικά τζιαι άφριζα ούλη την ώρα που το πόνο τζιαι επερίμενα να έρτει η σειρά μου να με δούν.

Ευτυχώς η κοπέλα στις εγγραφές έβαλε με πρώτη γιατί είδε με που είχα έρτει που το χάραμα του Φούι να πάρω θέσεις έτοιμη-μπρος για να δω τη συγκεκριμένη παθολόγο. Μα ήντα καλή γιάτραινα όμως α! Όι θα έχω να το λέω. Έτσι γιατρό μες τη βραχονησίδα μας πρώτη φορά πετυγχαίνω.

Εσύστησε μου την συγκεκριμένα η μάδερ τζιαι είσhε μου πει ότι εν εξονυχυστικά καλή αλλά τόσην καλοσύνη που γιατρό πρώτη φορά αντικρύζω δαμέσα...τζιαι γιατρό του νοσοκομείου, όι κανένα πράιβεΐτ ντόκτορ.

Αφού μου έκαμε μιαν φουλ ανάλυση του τι συμβαίνει με λόου μου (καλά το ότι είμαι πελλή, σχιζοφρενής τζιαι emo εν εχρειάζουμου να πάω τζιαι σε γιατρό να μου το πει) ΕΥΧΗΘΗΚΕ μου να έχω μιαν "πολλά καλή μέρα τζιαι μακάρι να είμαι πάντα"....Ας πούμε beat that! Πως μπορείς;

Τζιαι το καλύτερο, έδωκε μου μια πολλά λεπτομερής φαρμακευτική αγωγή τζιαι εχαμογέλαν μου θέμας. Όι έτσι πλάσμα πρώτη φορά.

Μετά που το βασανιστικό σαββατοκυρίακο που είχα (no sleep, no rubbish food - only soups and so forth, no going out a lot, γενικά όπου το ριστρίξιον είχα το τζιαι αί γουίλ κοντίνιου ττου ντου σόου μιας τζιαι έβαλε με σε χάουζ κονφάινμεντ η μιςς γιάτραινα...αλλά χαλάλι της) επιτέλους ελπίζω να μπορώ να τζοιμηθώ χωρίς να πω να καταπιώ να κλείσω το στόμα μου τζιαι να κάμνω άλλα καθημερινά αυτονόητα φάνξιοε που υποτιμώ συνήθως.

Επίσης....θα ήθελα να ανακοινώσω τζιαι επίσημα την ένεραξη του ψυχαγωγικού μπλογκ που σας τα έπρησα πριν καμιά φτομάδα. Έκαμα το ίντρο εχτές πουρνό πουρνό τζιαι σήμερα θα ποστάρω ήδη τζιαι τις πρώτες 2 ταινίες για ριβιού. Να ξαναφέρω ότι θα εν στα αγγλικά σόου εν ξέρω αν θα αρέσει στη κυπριακή βλογκόσφαιρα ή κατά πόσον θα το επισκεφτούν τζιαι θα το ακολουθούν/υποστηρίξουν, αλλά με παρότρυνση φίλων τζιαι δική σας ήβρα την ελπίδα που εχρειάζουμουν για να το λανσάρω. Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν. Καρτερώ σας δαμέ!

Ονόμασα το 'Ο Παραμυθάς' aka 'Story-Teller' γιατί εσκέφτηκα ότι γενικά οι τέχνες όλες προσπαθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να μας εξιστορίσουν μια μικρή ιστορία είτε αυτή τη τέχνη είναι η μουσική, η ποίηση, ο κινηματογράφος ή η ζωγραφική. (δέχομαι τζιαι εισηγήσεις για αλλαγή ονόματος του μπλογκ γιατί εν εκατέβαζε τίποτε πιο συναρπαστικό τζιαι συνάμα δυναμικό η κούτρα μου, σόου μπι μάι γκιέστ να μου εισηγηθείτε νέιμς φορ ιτ!)

Τζιαι κάτι τελευταίο που βλέπω πολλά τες τελευταίες μέρες στις ειδήσεις τζιαι άφηκε με κάπως...πως να το πω...με το στόμα ορθάνοιχτο να μπαίνουν οι μούγιες μέσα φάση: εν ληγμένα που πέρνουν στην Αθήνα τζιαι εβαλθήκαν να την κάψουν ολάκερη; Πάντως κατά πως πάσσιν, για Ελλάδα θα ακούμε σύντομα τζιαι Ελλάδα εν θα βλέπουμε. Έσhιει κάπου στα 8 χρόνια να επισκεφτώ το συγγενολόι μου στην Γκρέκα, τζιαι θα εμπορούσα άνετα να πεταχτώ αρκετές φορές, αλλά κάτι με κάμνει να διστάζω τα τελευταία θκιο χρόνια. Τζιαι βλέπωντας το τι γίνετε ποτζί, εν εν καθόλου αδικαιολόγητος ο δισταγμός μου. Ελπίζω μόνο κάποιοι υπαίτιοι να κάτσουν τζιαι να αναλογιστούν το πόσο κακό κάμνουσιν σε τούντη χώρα. Αμ δε όμως. Ενώ ο κοσμάκης θα εξακολουθεί να πείνω, τα μεγάλα κεφάλια όλο τζιαι παραπάνω θα γεμώνουν τις τζοιλιές τους με φαΐ τζιαι υλισμό. Ω Αρχαίο Πνεύμα Αθάνατο...(ναι, καλά είδαμε το τζιαι το αρχαίο πνεύμα τι καταλυτικό ρόλο έσhιει στις μέρες μας - none).

Τέσπα. Just a heads up...αύριο έσhιει λιντσάρισμα για το φτερωτό υιό της θεάς Αφροδίτης που έπιασε τα βέλη τζιαι έκαμε τα σπορ τζιαι σημαδέφκα εντελώς χαντακωμένα τον αθώο κοσμάκη, αιώνες τώρα. Σόου εν μπιλίβερς τζιαι φανατικοί καλύτερα στέι αγουέι φρομ δις μπλογκ αύριο.

Πάω να κάμω γαργάρες νάου. Ατούταλερ συν-βλόγκερς τζιαι συν-βλογκέρισσες!


Living Colour - Cult of Personality
(The friend, εσού φταίεις για τούντο σόνγκ. εκόλλησες μου το τζιαι τωρά παίζει μες την κκελλέ μου ούληντ την ώρα. όπως θα έλεγε και το Συσέγκιο....γκρρρρρρρρ!)

Comments

  1. Περαστικά Λου τζαι δοξα σοι που ηβρες μια καλή γιατρο! :)

    Θα πω κάτι ασχετο, αλλα εψες εσκέφτουμουν οτι που τον τζαιρο που δεν εισαι σε τζεινη την ακατανόμαστη δουλεια,σαν να τζαι εισαι ενας πολλά χάπιερ περσον... :) Ετσι στέι ποσιτιβ! :)

    ReplyDelete
  2. @Πρασινάδα: Ευχαριστώ Πρασινάδα μου! Να' σαι καλά ντάρλινγκ. :)

    Μα είδες; Εν πολλά δίκαιο που έσhιεις. Τελικά, ίσως να "έπρεπε" να φύω για να ξαναέβρω το γκρούβ μου! =D xxx

    ReplyDelete
  3. περαστικά! sounds like you found a keeper (γιατρό I mean!)

    ωραίο το comment της Πράς:)

    ReplyDelete
  4. @Rania: Ευχαριστώ Ράνια μου. Ναι εν ντέφινετλι έι κίπερ η συγκεκριμένη γιατρός. Νομίζω έννα πάω ξανά κοντά της όποτε θέλω τίποτε. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ