Να τα μας, Να τα μας...

Ξυπνώ σήμερα το πρωί με την ελπίδα ότι η αδιαθεσία που ένιωθα εχτές τη νύχτα ήταν περαστική. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Όι μόνον εν έφυε η αδιαθεσία αλλά επειδυνώθεικε.

Πρησμένες αμυγδαλές, η κκελλέ μου να με πονά σάννα τζιαι εκουπάνισε με κάποιος που πάνω με την σκούπα, τα κόκκαλα να πονούν τζιαι να τσακρούν λες τζιαι εν τα κόκκαλα μιας 89χρονης κοτζιακάρας, ο λαιμός να καίει, να μεν μπορώ να σταθώ γιατί ζαλίζουμε, να μεν μπορώ να καταπιώ γιατί κρούζει ο λαιμός τζιαι τα αφκιά μου τα οποία είναι βουλωμένα λες τζιαι εκατέβηκα τωρά που 16ωρη πτήση....γενικά απ' όλα έχει ο μπαξές.

Κάτι νευράκια τζιαι emo στιγμές εχτές την νύχτα, μιαν άλλη μια, μπιω τζιαι τα κλάματα. Γενικά αλλιώς την υπολόγιζα την Παρασκευή μου, αλλιώς μου εφκήκε.

Ο ήλιος εδέησε τζιαι εφκήκε, τζιαι μώλις εφκήκε τζίνος εκκουκουλώθηκα εγώ. Ήντα πέρφεκτ τάιμινγκ; Τζιαι το άλλο που το πάεις. Έχω τζιαι σhίλια πράματα να κάμω γιατί έρκεται ο the friend ιν τάουν τζιαι πρέπει να είμαι κονσίντεραμπλι οκέι μιας τζιαι έννα ξανακάμω ένα δεκαπενθήμερο να τον δω.

Τζιαι έτσι όπως πονούν τα κόκκαλα μου τζιαι ζαλίζεται η κκελλέ μου ήντα σίουρα έννα μπορέσω να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων τζιαι να υποδεχτώ τζιαι τον the friend. Ούφου τζιαι ποιός έσhιει την δύναμη να βολταρίσει το Συσέγκιο τζιαι να την κάμει τζιαι μπάνιο θέμας...

Άτιμη αρρώστια. Πάντα τις πιο ακατάλληλες στιγμές έρκεσαι. Ελπίζω τα παυσίπονα, τα τσάγια τζιαι το πατροπαράδοτο τρίψιμο με τη ζιβανία να κάμει δουλειά ειδαλλιώς εν με βλέπω να ξεκρεβατώνομαι τούντο σαββατοκυρίακο.

Ελπίζω εσείς να έσhετε ένα καλό σαββατοκυρίακο χωρίς περιπέτειες τζιαι φασαρίες. Σι για ον Μάντεΐ έβριουαν.


Τοολ - Η

Comments

  1. timing is everything in life...
    from all aspects....

    περαστικά σου.... : )

    υ.γ. μπάνιο κάμνεις τον που ενά σαι καλύτερα, τζαι βόλτα πέρνει τον ο the friend...
    υ.γ.2 ήντα λόις τα έλυσα ούλα, τζαι εφόρτωσατα του the friend....
    υ.γ. σόρρυ the friend...

    ReplyDelete
  2. Περαστικά σου! Αν δεν πάεις κανένα γιατρό πάρε cold and flu, βοηθούν.

    ReplyDelete
  3. @Nonis: Χαχαχα ευχαριστώ Noni. Όι εν μια χαρούλα οι εισηγήσεις σου. Αλλόπως έτσι θα κάμω. Θα τους αφήκω να βολτάρουν τα θκιο τους. Πάνω χαρά του the friend. Θανξ Noni! :)

    @Σμιλί: Ευχαριστώ Σμιλί μου. Some cold and flu ακούεται μου ότι πρέπει τωρά. Επιττακώθηκα πας τα πανατόλ για την ώρα. :*:* :) xx

    ReplyDelete
  4. Περαστικα σου Λου! Περκει εν τζεινη η ιωση η 24ωρη, που σημαινει αυριον εν να σαι περτιτζιν :)

    ReplyDelete
  5. Περαστικάααα, καλά να περάσεις

    ReplyDelete
  6. @Nonis: Μεν αγχώνεσαι, πάνω χαρά μου να βολταρίσκω το Συσέγγιο :)

    The Friend

    ReplyDelete
  7. Περαστικά κόρη Λου! Χρυσένια!! (ειπαμε το σιδερένια ενεν καλή ευχή γιατι ο σίδηρος αγιώνει! :Ρ)

    @Γρουτα
    Το οτι το "Λου" χρησιμοποιείται απο άλλους με κάμνει περήφανη!! :ΡΡΡ

    ReplyDelete
  8. @Grouta:Ευχαριστώ Γρούτα μου. Να'σαι καλά. Ναι πέρκι εν εν τίποτε που έννα πάρει μέρες. Ήδη νιώθω λιο καλύτερα αλλά περιμένω να έρτει η νύχτα να δω πως θα είμαι. =p

    @Ina:Ευχαριστώ Ina μου. Να' σαι καλά. :)

    @Seeker/the friend:I had no doubt you'd mind either. Άτε καρτερώ σε να την βολταρίσεις κύριε μου! =p

    @Πρασινάδα: Πρασινάδα μου, θααααανξ. Να'σαι καλά πολυαγαπημένη. Είδες; Έπιασε το νικνέιμ που μου έφκαλες τζιαι εγίνηκε τρεντ. =D Θανξ για τις ευχές σου τζιαι καλά να περάσεις πόψε με το μπέιμπισίττινγκ! ;-) xx

    ReplyDelete
  9. @Rania: Ευχαριστώ Ράνια μου. Να' σαι καλά. Τελικά νομίζω εν οι αμυγδαλές τζιαι προσπαθώ να μεν φκαίνω πολλά πόξω γιατί άμαν πάθω αμυγδαλίτιδα την βάψαμε. Καλό σαββατοκύριακο να έχεις. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ