SeVeN

Νόου νόου νόου ντίαρς. Εν εν για τη ταινία το Σέβεν που θα γράψω αλλά για την πάσα που μου έδωκε η Daydreamer για ένα παρόμοιο παιχνίδι με το 10 της αθκιασεροσύνης πρέπει να ακολουθήσω το πρωτόκολο τζιαι να γράψω εφτά πράματα για μένα. Χίαρ ιτ γκόους:

(ουάν) Νευριάζω πολλά να κάμνω δουλειές του σπιθκιού, οποιασδήποτε φύσης. Εν εν ότι αρέσκει μου να είμαι βρωμίλο τζιαι ακάθαρτη αλλά μες τον δικό μου χώρο εν μπορώ να με διατάσσουν να κάμω το δάτε τζιαι το δώθε. Αρέσκει μου να κάμνω τα πράματα με το δικό μου χρόνο τζιαι όποτε εγώ γουστάρω. Γι' αυτό τζιαι στο σπίτι των φολκς απλά εν σηκώνω το δαχτυλούι μου. Κακο ναι μεν, αλλά ο μόνος λόγος είναι ότι απλά εν μπορώ τες χάουζ τσορς.

(του)Είμαι κορίτσι του βουνού. Αν τζιαι αποκλείεται ποττέ στη ζωή μου να ζήσω σε πόλη ή σε περιοχή που εν μακρυά που τη θάλασσα (χενς εν εμπορούσα να αντέξω στο Λόντον τάουν) πάντα μου η μεγάλη μου αγάπη εν το δάσος, το άρωμα του βουνου, το φύλλωμα των δέντρων...γενικά νομίζω εν τζιαμέ που έννα κάμω ριτάιαρντ κάποια φάση της ζωής μου.

(θρι) Που μικρό κοριτσάκι (τζιαι ειδικά μετά που έχασα τη Φλάφυ μου) ήθελα να ασχοληθώ με ένα φιλανθρωπικό σκοπό με στόχο την προστασία τζιαι την φροντίδα των ζώων τζιαι ειδικά των γάτων και των σκύλων. Θεωρώ ότι κάπου βαθιά μέσα μου εν το λάιφ-πέρπος μου να αφιερώσω τη ζωή μου στα ζώα.

(φουρ) Το καιρό που ήμουν φοιτήτρια ήμουν πολλά γκικ με χάιλαϊτ της εφτομάδας μου να πιέννω κάθε τέλος της εφτομάδας τζιαι να κάθουμαι με τις ώρες στην εφταόροφη βιβλιοθήκη του πανεπηστημίου μου στο Χαλ τζιαι να μεν το παίρνω χαπάρι ότι ήταν ώρα να κλείσουσιν. Τζιαι θα ελάτρφκα μια δουλειά βιβλιοθηκάριου.

(φάιβ) Πάντα στα γενέθλεια μου κλάιω. Μιας τζιαι είμαι πολλά έντονος σαν άνθρωπος, έχω τζιαι πολλά μεγάλα εξπεκτέισhιονς τζιαι πάντα απογοητέφκουμουν γιατί σηνύθως πάντα ούλοι οι φίλοι τζιαι οι γνωστοί μου στα γενέθλια μου εν ήταν κοντά μου μιας τζιαι ήταν ούλοι διακοπές. Τα τελευταία χρόνια άλλαξα σκεπτικό οφ κορς τζιαι απλά λαλώ ότι εν μια ημέρα σαν ούλες τες άλλες.

(σιξ) Είμαι (και το ομογολώ) μεγάλη κρεατοφαγίνα. Απλά αρέσκει μου ιδιαίτερα το κρέας όταν φυσικά είναι μαγειρεμένο θρεπτικά τζιαι εύγευστα. Εν μου αρέσκει το αρνί τζιαι οτιδήποτε παχυντηκό κρέας, αλλά δυστυχώς (γιατί εν πολλά κιούτ τα πιγκς) αρέσκει μου το χοιρινό κρέας όσο τίποτε άλλο.

(σέβεν) I was born in the wrong time, in the wrong country...Πραγματικά πιστέφκω το. Το μάιντ-σετ μου εν πολλά ρυθμισμένο με τις παλιότερες εποχές τζιαι πάντα ένιωθα ότι εν ανήκω στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο που ζω. Θα έπρεπε να ζούσα νομίζω σε μια εποχή όπου τα ιδανικά τζιαι οι ηθικές αξίες εσημαίναν κάτι (ακόμα τζιαι στο πιο επιφανειακό τους)...π.χ. την Αναγέννηση ή τον Διαφωτισμό.

Μάλιστα, τωρά που εμπλαμπλάρισα πάλε για μένα, τάιμ να δώκω τζιαι εγώ πάσα σε 15 νοματέους (σαρκαστικό κόμμεντ αχέντ - μα γιατί τόσο λίους? ποιο πολλούς εν εγίνετουν?) που θέλουν να γράψουν επίσης 7 πράματα για τον εαυτό τους. Χίαρ γκόους (μεν με κατηγορήσετε εμένα, τα παράπονα σας στην Ντέιντριμερ - το λινκ εν πιο πάνω):

1)http://hang-overed.blogspot.com/
2)http://blanche12.blogspot.com/
3)http://lolastheories.blogspot.com/
4)http://asecretline.blogspot.com/
5)http://misirrlou.blogspot.com/
6)http://drprasinada.blogspot.com/ (αν τζιαι έβαλε σε ήδη τζιαι η Ντέι-ντριμερ βάλω σε τζιαι εγώ)
7)http://pexouni.blogspot.com/
8)http://inasparalleluniverse.blogspot.com/
9)http://pink-elephant-in-the-room.blogspot.com/
10)http://chezneerie.blogspot.com/
11)http://egwime.blogspot.com/
12)http://koftimas.blogspot.com/
13)http://asprotriantafyllo.blogspot.com/
14)http://freespirit-spirito.blogspot.com/
15)http://myrto-parathrhths.blogspot.com/

Χάππι θίνκινγκ συν-βλόγκερς τζιαι συν-βλογκέρισσες!


Amy Stroup - Just You (ένα που τζίντα ακούστικ που παίζουν στο μπάγκραουντ του Γκρέις Ανάτομι)

Comments

  1. συν-μπλόγκισα μα σάννα και επαίξαμε το πρόσφατα τούτο το παιχνίδι!

    το Λονδίνο technically έχει θάλασσα κοντά (ε σχετικά!) αφού η Βρεττανία είναι νησί! Νομίζω οι ανθρώποι που εγεννηθήκαν κ εζήσαν κοντά στην θάλασσα δύσκολα παν μακρυά της!

    καταλαβαίνω σε when it comes to eating meat! και εγώ αγαπώ το πολλά! αν έπρεπε να γίνω χορτοφάγος ήταν να ήμουν miserable!

    έχει ρε εσύ αξίες κ ιδανικά σήμερα! ήταν ναν πολλά πιο άσχημη η κοινωνία μας αν δεν υπήρχαν!

    interesting list!

    ReplyDelete
  2. Το σέβεν σου αγγίζει με πολλά. Καλημέρα

    ReplyDelete
  3. @Rania: Ναι ξέρω το αλλά εξανάκαμε μου πάσα η Ονειρεμένη (Daydreamer) τζιαι έπρεπε να κάμω ανταπάντηση.

    γουέλ, τέκνικαλι τζιαι Τάμεσης θάλασσα έννι, γουέλ εν η θάλασσα των λονδρέζων. Εν τζιαι λέω που λίμνες καμπόσον αλλά άλλον να μινίσκεις στο Κρομγουελ ή στο Μπράιτον τζιαι άλλο στο Λονδίνο.

    Συμφωνούμε για το κρέας. Τα γέριμα. Εν στην Κύπρο που ζιούμε. Πως να μεν το αγαπούμε.

    Έσhιει κόρη ιδανικά ξέρω το αλλά δύσκολα βρίσκουνται.

    Τζιαι τέλος...θανξ!

    Χάππι γουίκ-εντ Rania! :)

    @AEnima: Ευχαριστώ πολλά τζιαι σhαίρουμε που άτζιξε ένα πλάσμα. Ίσως πως μπορεί να μεν είμαι τζιαι η μόνη που νιώθει έτσι.

    Καλημέρα σου τζιαι σένα τζιαι καλό σαββατοκυρίακο! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ