Mood Swings

Σήμερα είμαι χόουμ αλόουν. Εν ξέρω γιατί αλλά έσhιει που τα εχτές τη νύχτα που με έπιασε μια μελαγχόλία, μια καταπλάκωση. Έχω πολλά νεύρα τζιαι νιώθω ότι ούλα εν εναντίον μου. Νευριάζω που είμαι τόσο εγωίστρια τζιαι ζηλεύφκω που οι άλλοι περνούν καλά μακριά μου τζιαι εγώ μινίσκω δαμέ πίσω σαν τον κούκο.

Selfish...αί νόου. Είπα σας το. Είμαι σε πολλά εγωιστικό mode σήμερα τζιαι ούλα φταίουν μου. Με το παραμικρό μπίω τα κλάματα σάννα τζιαι κάτι με κατατρώει που μέσα. Τζιαι φωνάζω. Φωνάζω τζιαι αγκρίζουμαι σα τη σhίλα. Εν ξέρω γιατί.

Αποκλείεται ναν τα περιοδικά μου γιατί είμαι μιντ-σάικολ τζιαι εν φκάλει νόημα. Ενοχλεί με το ότι η μάδερ έφιε τζιαι επαρέτησε με για να πάει να φάει ψάρι με το ντάντιο (ο οποίος φακκά μου ιδιαίτερα σήμερα για κάποιο λόγο), φακκά μου το ότι πρέπει να μαειρέψω ξανά για να ταϊσω το Συσέγκιο γιατί εν έσhιει κρέας να φάει το τετράποδο, ζηλεύφκω που η Μπέλλα εν Λόντον τζιαι πεθυμώ τους τζιαι τους θκιο, πεθυμώ μιαν αγκαλιά που τον the friend έστω τζι' αν εχτές το πρωί με αγκάλιαζε τζιαι εφίλαν με, εγω πάλε πεθυμώ τον.

Τζιαι το κερασάκι ήταν το ποστ που είδα στο βλογκ της Δρακουλίνας σήμερα το πρωί τζιαι εμπήχτηκα τέλεια του κλαμάτου γιατί πάντα τούντο τραούδι συγκινείμαι (τζιαι το τραούδι τζιαι η ταινία: εν του David Lynch, το Mulholland Drive).

Βέρι ευέξαπτη ετούτο το Sabbath...τζιαι ακόμα έχω να πάω τζιαι για καφέ ιμίσh με σίμπλινγκς τζιαι βαρκούμε. Το καλό μου είναι ότι ποττέ εν θα μείνω νηστιτζή γιατί μαειρέφκω...απλά εν θέλω.

Τέσπα, το μενού για σήμερα έσhιει χοιρινό σουβλάκι με απαλή στρώση λαδολέμονου τζιαι οφτές πατάτες σερβιρισμένες με ντοματίνια τζιαι ελληνική φέτα. Χα! Όι για να δείτε ότι ξέρω να μαειρέφκω, απλά εν το κάμνω. Αρκετά κόμον το φαϊ μου αλλά βέρι τέιστι τζιαι εν κάτι που έννα αρέσει τζιαι στο Συσέγκιο.

Ελπίζω να ηρεμήσουν τα νεύρα μου τζιαι οι ορμόνες μου γιατί προβλέπω να τσακώνουμαι με ούλο το κόσμο άδικα σήμερα. Είμαι πολλά ευέξαπτη τζιαι θέλω απόσταση για να μεν κάμω εξπλόουντ στα λάθος άτομα.

Λαλείς απλά να εν παρέα που θέλω;

Άτε καλό Σ/Κ έβριουαν!


Meredith Brooks - Bitch

Comments

  1. Δωστου λιγο χρονο τζαι θα περασει. Τζαι αν φοβασαι να μην την πληρωσει κανενας αλλος, περιοριστου λιγο.

    Καλο σαββατοκυριακο.

    ReplyDelete
  2. Συμφωνώ με την Σμιλι, δως του χρόνο και προπαντώς ζύγισε αν πράγματι τζίνα που σε ενοχλούν αξίζει να σε ενοχλούν. I'm here for ya

    The Friend

    ReplyDelete
  3. @Σμιλί μου ευχαριστώ πολλά. Ναι, απλά πρέπει να κουλάρω λιο τζιαι να κάμω πράματα που έννα με ηρεμούν.

    Καλό σαββατοκυρίακο ότι τζι' αν κάμνεις =)

    @Seeker: νάου άι αμ στάντ. Εσυγκινήθηκα ταμάλα που μου έγραψες.

    Κάτι οι ορμόνες, κάτι οι μοναξιές μου, εβαρυφωρτώθηκα τζιαι κλαίω για οτιδήποτε ασήμαντο.

    Πότε θα έρτεις να μου δώκεις αγκαλιά; =D Καρτερώ σε με (αν)υπομονή =p

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ