It's raining....

....όι μεν, αλλά ξυλοπόδαρα. Γενικά έφιρε μας τούτος ο τζαιρός τελευταία. Μαζί με τον τζιαίρο πάει τζιαι η διάθεση λιον απ λιον ντάουν. Γενικά τωρά, όντας πιο αθκιασερή μάχουμαι πολλές οικιστικές δουλειές aka household chores. Μαειρέφκω, καθαρίζω (εεεε λία πράματα μεν φανταστείτε τίποτε γουάου), κάμνω θελήματα, ψουμνίζω. Γενικά εγίνηκα τζιαι εγώ μια νοικοτζυρά σε απόγνωση (νοοοοοοοοοοοοοτ).

Puppy Love
Επήραμεν το Συσέγκιο εχτές στον βετ επειδή είσhε της μείνει ένα κοκκαλούδι μες το στόμα για θκιο μέρες τζιαι δεν εμπορούσε να το φκάλει. Ο βετ είπε μας ότι καλά εκάμαμε τζιαι επήραμε την γιατί τούντο πράμα είσhε αρκέψει να της κάμνει πληγούλα τζιαι εμύριζε τζιαι πολλά το στόμα της. Τζιαι μαζί με τούτο είπε μας ότι το Συσέγκιο έσhιει πολύν πέτρα πας τα δόγκια της τζιαι ότι έννα θέλει καθάρισμα. Το κατς ποιον έννι όμως: επειδή εν σε μεγάλη ηλικία το Συσέγκιο, είπε μας ότι δεν θα κάθετε μάλλον για τον καθαρισμό τζιαι θα πρέπει να την ναρκώσει. Εμείς ούτε να ακούσουμε για νάρκωση γιατί τζιαι με το κατούι μου τη Φλάφη έτσι την επάθαμε τζιαι στο τέλος μετά που είσhε κάμει τον καθαρισμό των δογκιών της (με νάρκωση) επήρεν την κάτω βόλτα τζιαι μέσα σ' ένα δίμηνο είσhε πεθάνει. Σόου νάρκωση στο Συσέγκιο δεν παίζει. Απλά είπαν μου να προσπαθήσω εγώ λιο λιο να της τα βουρτσίζω τζιαι σε κανένα μήνα θα δούμε τι θα κάμουμε. Τα γκουντ νιους είναι ότι είπε μας ο βετ οτι εν ενα πολλά χέλθι σhιλούι το Συσέγκιο τζιαι ότι έσhιει χρόνια μπροστά της, κάτι που με καθησύχασε γιατί εν μπορώ να φανταστώ κόσμο χωρίς το Συσέγκιο μου (I will have to face the bitter truth eventually αλλά εν ήρτεν η ώρα κόμα)

Ο Μπούλις, του Μπούλι, ωωωω Μπούλιιιι!!!
Ένα πράμα που μου έκαμε εντύπωσε καθώς εσερφάριζα στα βλογκς τις τελευταίες μέρες εν το θέμα του τραμπουκισμού (όπως το λαλεί το bullying ο ντάντιο) στα κυπριακά σχολεία. Γενικά ξέρω πως μιλώ πάντα πολλά πικραμένα όταν κάμνω ρικόλ τα εφηβικά μου χρόνια στο σχολείο γιατί μιας τζιαι ήμουν (είμαι τζιαι θα είμαι ) ένα υπέρβαρο μωρό (ή ένας υπερφυσικός μπεμπες όπως με εφώναζε παλιά ο ντάντιο - χαιδευτικά οφ κορς) έτυχα πολλά στο χλευασμό τζιαι στο μπούλινγκ παιθκιών στο σχολείο μου. Το γεγονός ότι σχεδόν οχτώ χρόνια μετά που αποφοίτησα εγώ, το μπουλινγκ όι μόνο συνεχίζεται στα δημόσια σχολεία της μεγαλόνησου, αλλά θέμας εν αντιμετωπίζεται ούτε αναγνωρίζεται καν, είναι εντελώς απαράδεκτο. Το ότι ζούμε κάτω που μια κυβέρνηση που είναι η ίδια μπούλικη τζιαι κρατά τις μάζες αδαής προς οτιδήποτε αφορά τη διαφθορά τζιαι την κατάχρηση που γίνετε καθημερινά, ξέρουμε το. Τζιαι μετά ερωτώ εγώ σαν μια νεα κοπέλα που υποτίθετε ότι θα θέλει να κάμει κανένα θκιο γιούνιτς(κοπελούθκια) στο μέλλον με ήντα καρκιά να φέρω εγώ στο κόσμο ένα άλλο πλάσμα ξέροντας σε τι κοινωνία τζιαι διαφθορά θα υποπέσει, σε τι εξευτελισμό τζιαι αναίδεια θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναντια σε ανθρώπους που όι μόνον θα το φοβερίζουν αλλά θα το κάμνουν μπούλινγκ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Γενικά τούντο θέμα στο εξωτερικό εν πολλά κρούσhιαλ τζιαι στα σχολεία του δυτικού κόσμου, εν ενα που τα πιο σημαντικά θέματα που μπορούν να τραυματίσουν τζιαι να στιγματίσουν ένα παιδί για το υπόλοιπο της ζωής μας. Εσhοκαρίστηκα πολλά που εθκέβασα την ιστορία που έγραψε στο βλογκ της η Αχάπαρη τζιαι χαροποιείμαι που το έθιξε τζιαι σήμερα σαν θέμα η Μάνα γιατί κατα τη γνώμη μου εν ενα πολλά σοβαρό πρόβλημα όσων αφορά τα σχολεία της μαγολόνησου τζιαι κανένας εν κάμνει τίποτε για να το σταματήσει ή αν μη τι άλλο να το αντιμετωπίσει. Καλά εγώ που εν είμαι μάνα τζιαι ανησυχεί με τόσο. Ούλοι οι άλλοι τζιαμέ έξω που εν γονιοί εν τους ανησυχούν τούτες οι καταστάσεις; Θέλουν να συνεχίσουν να ζουν τα γιούνιτς τους κάτω που έτσι εκφοβιστικές συνθήκες την σήμερον ημέραν;

Big Bang Madness
Έσhιει καμιά θκιο φτομάδες νάου που υπέπεσα και υπόκυψα τζιαι εγώ στο φαινόμενο του Μπινγκ Μπανγκ Θίορι. Αφού εν τέλειο λαλώ σας, Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!! Εκτός του ότι εν πανέξυπνο σαν σενάριο εν απλά πολλά διασκεδαστικό τζιαι ντιλάιτφουλ. Είμαι τέταρτη σεζον τζιαι σύντομα πλησιάζω τα κάρεντ επεισόδεια που προβάλουνται τζιαι στις Γιου-Ες τωρά. Τζιαι ας μεν εκανούσαν τούτα ούλα, εκόλλησα τζιαι τον the friend τζιαι βλέπει τζιαι τζίνος καμιά ντουζίνα έπισοουντς κάθε μέρα. Όι φκάλω του το καπέλο του Τζιμ Παρσονς. Άξιζε του τζιαι το Έμι τζιαι η Χρυσή Σφαίρα πέρσι τζιαι δεν τον αδικώ καθόλου. Πολλά καλή σειρα. Συστείνω την ανεπιφύλακτα.



And that's the way the cookie crumbles...
Έεεεε έτσι ελάλε ο Τζιμ Κάρεϊ στο Μπρους Ολμάιτι άμαν θα έκλεινε ένα ρεπορτάζ του. Ιν άδερ νιους βασικά, ούλη μέρα είμαι σπίτι προς το παρών. Ο ντάντιο πρήεται μου να έβρω δουλεια (τζιαι που αλλού? ή στην κυβέρνηση ή σε γραφειακά πάλε -.-), έσασα το παλιό μου λάπτοπ επιτέλους για τη μάδερ (τώρα να δούμε πόση χρήση θα του κάμνει) τζιαι κανονίζω να κάμω τζιαι φιλντ-τριπ την επόμενη Μάντεϊ με τη σχολή της μάδερ στα σhιόνια. Ο the friend λαλεί ότι ήδη τζιπάνω σhιονίζει ακατάπαυστα, σόου εν ναν ωραία ελπίζω που έννα πάμε. Προς το παρών θα σε αφήκω αγαπητό μου βλογκ γιατί άρκεψε να με ζαοθωρεί το Συσέγκιο τζιαι τούτο σημαίνει ότι θέλει είτε βό-λτα είτε να της βάλω να φάει ψητό κοτόπουλο που μόλις της εμαείρεψα.

Άι γουιλ ριπόρτ μόουρ στόρις σουν. Χαβ έι νάις μιντ γουίκ έβριουαν! Ατούταλερ.


Led Zeppelin - The Rain Song

Comments

  1. Μπιγκ Μπαγκ ρουλζ κόρη!!! Εν ουλλοι ένας τζαι ένας!!!

    Τα φιλια μου στο Συσέγκιο!! :))))

    ReplyDelete
  2. τελικά ούλλοι οι bloggers εν φανατικοί του big bang! o sheldon εν χάνει:))

    ReplyDelete
  3. @Κόρη Πρας μου, άκουα σε συνέχεια που εμάσhεσουν αλλά εν επίστεφκα να εν ΤΟΣΟ καλό. Φύρνουμε συνέχεια. Που τα πιο έξυπνα σιτ-κομς αράουντ κατά τη γνώμη μου. - Θα πέψω τα φιλούθκια σου λιαν! =D

    @Rania: Αφού εν πολλά αντίκτιβ σειρά. Sheldon rules!!! =D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ