Chop Suey!

Όι όι ντίαρς. Εν θα σας αρκέψω για μαγειρικές τζιαι τσαϊνίζ φουντ. Ατ λιστ όι ακόμα. Απλά πρόκειτε να γράψω έναν αχταρμά που θυμίζει με το κινέζικο προαναφερθέντα φαϊ ($&$%#$%#%#$@%$%@#%#$$% πως στο καλό μπαίνει τζιαι ο τόνος τζιαι τα διαλυτικά - άι τζαστ ντοντ γκετ ιτ - άσχετο - ξεφεύγω). Όραϊτ, πίσω στον αχταρμά μας τωρά.

Let there be....water?
Όπως έλεγα, εχτές έθελα να ποστάρω αλλά το νερό εν με άφηκε. Ναι το νερό. Επλυμύρισσε η κουζίνα μας τζιαι ήμουν με ένα φλώκο στο σhέρι που τες 6.30 το χάραμα ως τες 10 τζιαι εμάζεφκα νερό. Οι λόγοι που εγινήκαμεν ερυθρά θάλασσα δαμέσα μέινλι οφείλουνται σε διάφορα πράματα αλλά μόστλι ο τζιαιρός που μας έσhιει ρημάξει. Βρέσhει συνέχεια. Τι μέρα, τι νύχτα, ατού ο Γραβίηλης. Τζιαι δώστου βροσhή. Εν πάει άλλο. Υποτίθεται ότι η βραχονησίδα μας πάντα έσhιει ήλιο. Που επίε τζιαι εχώστηκε ο γέριμος; Μπρινγκ μπακ δε σαν! Απαιτώ το. Σαν σίζιτεν του Κυπριστάν απαιτώ να έρτει πίσω η λιακάδα. Τωρά!

Ο Εγκέλαδος ΞΑΝΑ-χτυπά!
Μαζί με τις πελλάρες του τζιαιρού έχουμε τζιαι τον Εγκέλαδο δαμέ εις τα Νότια Παράλια του Κυπριστάν που μας χορέφκει συνέχεια λαμπάντα. Έσhιει μιαν εφτομάδα νάου που γινίσκουνται συνέχεια μικροσεισμοί. Πάεις να ξαπλώσεις τζιαι τζουπ κουνιέσαι σαν την ντίσκο-μπολ. Έλεος, εν σhειμώνας. Εν πρέπει να γινίσκουνται σεισμοί. Εγκέλαδε, γκετ έι λάιφ τζιαι παρέτα να νεκατώνεις τις τεκτονικές πλάκες. Ααααχχχ εν στιγμές σαν τούτες που πεθυμώ την μάδερ Ίνγκλαντ. Έξι τέλεια χρονάκια, τζιαι ζίρο σεισμοί. Ποττέ μα ποττέ. Ούτε σεισμοί, ούτε πουμπουρκές εις την μάδερλαντ. Δαμέσα, ούλο κάτι θα γίνεται. Ούφου έννι μπορώ. Τρέμω τους σεισμούς. Ακόμα τζιαι τους μιτσιούς. Το Συσέγκιο ούτε που τους νώθει πριν γίνουσιν πλέον. Γκουντ φορ νάθινγκ. Μινίσκει τζιαμέ τζιαι φοάται μαζί μας. Βασικά φοάται ίσως επειδή φοούμαστε εμείς αλλά ένιγουεϊ.

Money makes the world go round
Εβαρέθηκα να βλέπω τους πάντες να τους κυριαρχεί το χρήμα. Να βλέπω συνέχεια κόσμο να τσακώνετε για τα λεφτά. Εν έσhιεις άνθρωπε μου; Μεν κάμεις. Όι βάλλεις πας τη κκελλέ σου έξοδα, κάμνεις δάνεια, τζιαι χρεώνε σε, χρεώνε σε όσπου εν μπορείς να αναπνεύσεις. Μπορεί να είμαι 25χρονών γαδάρα τζιαι να είμαι φλατ μπρόουκ αλλά εν με κρατά κανένα δάνειο τζιαι καμιά υποχρέωση. Αν θέλω να σηκωστώ τζιαι να φύω τωρά με - λίτεραλι - πέντε πράματα στη πλάτη μου, μπορώ να το κάμω. Εν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να δεσμέφκετε με κάτι το τόσο "διαβολικό". Ναι, διαβολικό. Το μόνο που εκατάφερε να κάμει μέσα στους αιώνες το χρήμα - τζιαι η χρήση του - είναι να σκορπίζει πόνο, μιζέρια τζιαι πρόσκαιρη καλοπέραση. Όσοι το έχουν they thrive upon it. Those who don't,yup, they're basically screwed. Όι, εν θέλω να γινώ έτσι. Προέρχουμαι που μιαν αρκετά ταλαιπωρημένη οικονομικά οικογένεια, τζιαι εμεγάλωσα με αρκετά οικονομικά λιμιτέισhιονς. Πολλά πολλά φροντηστήρια δεν επίενα επειδή δεν είχαμε λεφτά, ρούχα εγόραζα μόνο μια φορά τον χρόνο (τζιαι τζίνα όι πολλά, μεν φανταστείτε)τζιαι γενικά ποττέ μου εν είχα την τεράστια οικονομική άνεση να ξοθκιάζω σαν να είμαι καμιά Ωνάση (χου ντας μεταξύ μας άλλα ένιγουεϊ). Γενικά όμως, απεχθανόμουν το χρήμα. Ακόμα τζιαι τωρά στην τελευταία μου δουλειά, που εδούλεφκα ένα χρόνο, εν άφηνα να στερκώνει σελίνι πάνω μου. Εν το έκαμνα τόσο επειδή αρέσκει μου να ξοθκιάζω, αλλά επειδή εν μπορώ να έχω τούντο βάρος των χρημάτων πάνω μου. Απλά εν τα αντέχω τα λεφτά. Προκαλούν μου υπερβολική ανασφάλεια τζιαι δέσμευση. Γι' αυτό, ναι είμαι ακόμα 25χρονών, είμαι φλατ μπρόουκ, χωρίς αυτοκίνητο, χωρίς δάνεια, αλλά μέσα μου είμαι ελεύθερη. Τζιαι επειδή εν αντέχω να βλέπω τους άλλους γυρώ μου να τσακώνουνται τζιαι να τρώουνται που το πρωί ως τη νύχτα σαν γαούρκα για τα ριάλλια, απλά κάμνω τη πάπια τζιαι γυρίζω που την άλλη. Για πόσο εν ξέρω, αλλά τωρά που είμαι πένιλες είμαι ματς μόουρ φρι παρά που εδούλεφκα τζιαι έπιανα τζίντον υπέρογκο μισθό που με είσhε κλειδωμένη πίσω που μιαν οθόνη επί 9 ώρες την ημέρα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Μοναξιά μου Όλα
Σάννα τζιαι μαζί με τον μίζερο τζιαιρό έπεσσε γενικά η διάθεση των πάντων γυρώ μου, οξά εν η ιδέα μου. Η Μπέλλα εν ντάουν, ο μπρο εν ντάουν, ο κάζιν εν ντάουν, ο the friend εν ντάουν, το Συσέγκιο εν ντάουν (καλά ντάξει τζίνη εν πάντα ντάουν αλλά ένιγουεϊ). Γενικά παρατηρώ μιαν ιδιαίτερη βαρεμάρα, νωχελικότητα τζιαι ψυχολογική κατάπτωση που τους πάντες τούντο διάστημα. Μπορώ να πω ότι άι σίμπαθαϊζ μαζί τους γιατί πάντα κάθε Γενάρη-Φλεβάρη εις την μάδερ Ίνγλαντ έπιανε με κατάθλιψη τζιαι έθελα να παραιτήσω οτιδήποτε έκαμνα τζιαι να φύω. Γενικά ο τζαιρός επηρεάζει τζιαι πολλά το μουντ του άλλου. Γι αυτό προσπαθώ να μεν γίνω τζιαι εγώ ντάουν τζιαι κάμνω πράματα που με κάμνουν να νιώθω όμορφα ή τουλάχιστον που με κάμνουν να απορροφούμαι τζιαι να μεν διω σημασία στο κλίμα. Αν τζιαι αρέσκει μου λιο ο μελαγχολικός ο τζιαιρός, μιας τζιαι είμαι κάιντα έι γουίντερ γκέρλ, αλλά όπως είπαν τζιαι στην σειρά οι sINgLeS "when life sucks, things always look better in the sun". Too true my friends, too true.

Chop Suey
Έμπνευση εν ένα τραγούδι των System of a Down που είναι εξίσου σαντ τζιαι εξίσου ντάουν αλλά που εγίνηκε μου εμμονή τελευταία για κάποιο λόγο τζιαι ακούω το συνέχεια. Όσο για το chop suey το φαϊ, εν πολλά ωραία γεύση. Όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε την επόμενη φορά που θα πάτε ή θα πιάσετε τσαϊνίζ, πλιζ ντου. Προς το παρών σας αφήνω με το τραγουδάκι των SOAD.

Καλό απόγευμα να έχουμε, χωρίς πολλές βροσhές, σεισμούς τζιαι φωνές πάνω απ' όλα!


System of a Down - Chop Suey!

Comments

  1. Είμαι μαζί σου, θέλω λιακάδα!

    Όσο για τα λεφτά είναι ωραίο να μην εξαρτάσαι από αυτά αλλά άμα θα κάνεις δικό σου σπίτι, άμα θέλεις αυτοκίνητο, που θα τα βρεις τόσα λεφτά μαζεμένα; Αναγκαστικά δάνειο.

    Δεν είναι η καλύτερη λύση αλλά δεν γίνεται αλλιώς, νομίζω θέλοντας και μη θα μπεις σε αυτή τη φάση κάποτε, αν και δεν στο εύχομαι.

    ReplyDelete
  2. @Σμιλι: Είναι ο τρόμος και ο φόβος μου να μη χρεωθώ. Για το οτιδήποτε. Και δυστυχώς βλέπω τους πάντς γυρώ μου, ακόμα και ένα μικροδάνειο το έχουν στην πλάτη τους. Έτσι πάει στη μοντέρνα ζωή, και θέλω να είμαι ρεαλίστρια, ότι μπορεί και εγώ να αναγκαστώ να κάνω δάνειο. Αλλά όπως και είπες και εσύ, δεν μου το εύχομαι.

    Καλή μέρα να έχουμε. Αχχ πότε θα σταματήσει αυτή η βροχή;

    ReplyDelete
  3. Blame the weather dear. εν κρυάδα. εν μπορείς να κυκλοφορήσεις, εν μπορείς να πάεις θάλασσα, εν μπορείς να κάμεις σεξ πάνω στον καναπέ, εν μπορείς να πάεις κάπου τζαι να μεν αρρωστήσεις, εν μπορείς να φάεις παγωτό.

    ReplyDelete
  4. Θα συμφωνησω στο οτι ουτε τζι εγω μπορω να εχω λεφτα πανω μου! Αμαν εχω, πρεπει να βρω τροπο να τα ξεφορτωθω - τζι ειμαι ποοοοολλα εφευρετικη πας τουν το θεμα!
    Ειναι ο τομεας μου, ρε κουμπαρε!
    Τζιαμαι διαπρεπω!
    Δως μου λεφτα να φαω τζαι μεν ανησυχεις αμπα τζαι μεινουν ρεστα - ΔΕΝ προκειται!

    ReplyDelete
  5. @Μάνα: Καλά, αφού μου διας περμίσhιον θα τα σύρω ούλα πας τον τζιαιρό. Τζιαιρέ φταίεις. Είτε καλυττερέφκεις ή έννα τα σhίσουμε τα δεφτέρκα μας. Άτε να σε δω. Εν Παρασκευή τζιαι κόμα βρέσhιεις. Έλεος πιον μαζί σου. Κάμει τζιαι λίο κράτει.

    @Grouta: Σε τούτο φένεστε μου συμφωνούμε απόλυτα. Δυστυχώς (για το πουτζί μας), ευτυχώς για την διάθεση μας. Γενικά εν σαν το βάρος τα γέριμα να βαστάς ριάλλια πάνω σου, έννε;

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ