Και βλέπω κάτι όνειρα...



Άσιλα. Ίσhαλα ελείψε μας ο Παντελίδης τζιαι επίαμε πίσω στα γκόλντεν όλντις...Τριαντάφυλλος ολέ! Ντουόντ γουόρι εν επέλλανα...νομίζω.

Πάντα έβλεπα πολλά....vivid dreams...εις την κυπριακήν πολλά ζωντανά όνειρα. Λες τζιαι εζούσα τα. Μερικές φορές όκεϊ επηρεάζουμουν τζιαι που τες πολλές ταινίες τζιαι που τα πολλά έντοντα γεγονότα που έτυχε να ζω.

Αλλά τι εν τα όνειρα μας; Εν απλά μηνύματα που υποσυνείδητου μας; Εν προμηνήματα; Εν κάποια ίσως signals που μας δια ο εγκέφαλος μας για μερικά συγκεκριμένα άτομα;

Μισώ να βλέπω άτομα που το παρελθόν μου στον ύπνο μου, Α! Εν ο Χάρος μου. Λες τζιαι παίζει μου παιχνίθκια εξουσίας ο νους μου την ώρα που προσπαθώ να απολαύσω τον 8ωρο ύπνο του προλετάριου.

Μπορεί εγώ να θέλω να τζοιμηθώ ήσυχη ας πούμε γιατί έχω του κόσμου τα βούρηστρα  την άλλη μέρα τζιαι τζιαμέ ο γραβίλης...να βλέπω τα πιο άκυρα όνειρα EVER!!!

Εν θέλω να μπω σε λεπτομέριες, απλά σπάζει μου την τα όνειρα μου τελευταία. Θέλω να είμαι ήσυχη. Να σκέφτομαι τους Ρώσους. Τα θεατρικά μου. Να κανονίζω πλάνς για τη μάνα Ίνγκλαντ. Να σκέφτουμε το Μάινα τζιαι ούλους τους handsome 40+something που I have a crush on (mostly actors α, μεν με παρεξηγήσετε τζιαι φκάλετε με τζιαι καμία παράξενη)...ξέρετε νόρμαλ πράματα.

Τελικά όμως τι εν τα όνειρα μας; Πράματα που ίσως εν μπορεί να τα αντιμετωπίσουμε συνειδητά ή απλά εν ένα μπουρδελο-τέχνασμα του υποσυνείδητου που απλά αποφασίζει να κάμει mash-up ότι άκυρη ή άχρηστη πληροφορία που we don't give fuck about τζιαι επαναφέρει μας το την ώρα που τζοιμούμαστε just to piss us off?

Despite the awful dream-making, με τοτς Ρώσους τα πάμε πόμπα, κάθε μέρα τζιαι καλύτερα. Αρκέφκω τζιαι την γλώσσα σύντομα. Yay or nay? Θα τα πούμε σε άλλο ποστ τα pros and cons για τούτο. Με τα θεατρικά τζιαι τζιαμέ προχωρούμε...αργά, αλλά πολλά σταθερά. Τζιαι το καλύτερο...υπάρχει αγάπη τζιαι ησυχία, all around.

Αν εφέφκαν τζιαι τα όνειρα θα είμαστουν κομπλέ. Αλλά εν μπορούμε να τα έχουμε ούλα σόου...τζιαι για τούτα που έχουμε είμαστε ευγνώμων.

Βλέπετε τζιαι εσείς όνειρα που εν τέλεια ότι να' ναι;

P.S. Καλήν εφοτμάδαν έβριουαν!



Angus and Julia Stone - For you

...τραγουδάκι που ερωτεύτηκα παράφορα...

Comments

  1. ohhhhhh i love angus and julia, especially to draw your swords :)
    ρε εγώ τον τελευταίο καιρό βλέπω work related όνειρα. το τοπ είναι προψες ήταν κάπως ελεγχόμενο το όνειρο μου, επηρα το όπως ήθελα, εσκέφτηκα τούτο εν όνειρο και πρέπει να το αλλάξω και έκαμα το όπως ήθελα, και μετά εξύπνησα του στιλ μόλις εκατεύθυνα το όνειρο μ?

    ReplyDelete
  2. ότι να ναι όνειρα, εν το ψωμί μου! Σκέφτου να βλέπεις όνειρο τη Φουρέιρα... Ντοιγκ!

    ReplyDelete
  3. @Beatrix Kiddo: I know, εν εν πολλά καλοί τραγουδιστές; Κάθε φορά που θα ακούσω σονγκ τους πελλανίσκω. Ρεεεεεεε, μα ελέγχεις το όνειρο σου; Ξέρεις πόσο δύσκολο έννι; Γουάοουυυ. Μόλις με άφηκες άναυδη! Α+ για το mind control! ;-)

    @Κολόνα: Noooooooooooooo!!! Μη κακό σιόρ. Έτσι πράματα ποτέ. Βλέπουμε γαίματα, άτομα που το παρελθόν που θέλουμε να τους καρυδώσουμε κτλ κτλ. Αλλά όιι τζιαι τη Φουρέιρα. Πτου πτου πτου. :P

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ