EPIC TV SERIES GUIDE









Right. Καλημέρα καλημέρα to everyone! Καλή βδομάδα, καλό μήνα (έστω τζι' αν είμαστε ήδη στα μισά), Καλά Χριστούγεννα (ακόμα να' ρτουν). 



Πρώτα θα μου επιτρέψετε να τιμήσω tribute to an EXCEPTIONAL actor who died on Saturday, 14th December: PETER O'TOOLE
Ξέρω ότι για πολύν κόσμο τούτο όνομα εν σημαίνει τζιαι πολλά. Για άλλους θα σημαίνει απλά ένα "Lawrence of Arabia". Για τον κόσμο του θεάματος όμως σημαίνει τέχνη, σημαίνει μαεστρία τζιαι εξαιρετικό κλασικό ταλέντο. Δε θα μπω στο τρυπάκι να συγκρίνω με τους θανάτους των προγούμενων ημερών του Paul Walker τζιαι του Nelson Mandela. Απλά θα πω ότι σιγά σιγά τα πραγματικά ερμηνευτικά ταλέντα χάνονται. Here's to an unbelievaly and truly great THESPIAN, who worked tirelessly throghout his lifetime - for more than 6 decades - to capture and engage the audiences worldwide.
I will probably pay a proper tribute soon on my film blog.  


So, next order of business:

(jeez I sound like an office meeting)

Τούτο ποστ υποσχέθηκα το ages ago (ειδικά στην Ίνα). Με αυτά και με τούτα ήρταν τα Χσμας μάνι μάνι. Όι πως εν δατ ιμπόρταντ, αλλά who cares????? 

Τι εννοείς who cares, dear αναγνώστερ μου????? 


I DO!!!!!!!!


You bet your ass I do. Επειδή Xmas για τζίνους σημαίνει TV Series break for me!!!! Ναι ρε, είμαι ΚΑΜΕΝΗ. 

Hello, my name is Lou and I am a TV-Series-caholic. DEAL WITH IT!!!!


Πέραν της κρίσης που με πιάννει όσο σκέφτομαι ότι πολύ σύντομα όλες οι σειρές θα κάμουν παύση (και πάλι), για Winter Break, είπα (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), να γράψω τζίντες 24456676 σhιλιάες σειρές που βλέπω. Καλά καλά, ίσως, τα παραλέω.

Πάντως, τες 20-25 θωρώ τες. 
Που βρίσκω το χρόνο, ρωτάτε????


I DON'T!!!!!


Εν τούτο το τραγικό της υπόθεσης. 

Αλλά επειδή (ΕΥΤΥΧΩΣ) οι Αμερικάνικες Τηλεοπτικές Εταιρείες δουλέφκουν με πρόγραμμα, τζιαι συνήθως μες το χειμώνα έμαθα ότι υπάρχει μια τεράαααααααααααστια παύση, οπότε έτσι δια μου εμένα τσανς to catch up με το τηλεοπτικό υλικό που δε καταφέρνω να δω when the actual episodes are being aired. 

Για το καινούργιο TV Fall Lineup 2013-2014, άρκεψα να ενημερώνουμαι τζιαι να ψάχνουμαι που τον περασμένο Απρίλιο-Μάιο. Φυσικά όσο εκόντεφκε ο καιρός ολοένα και καινούργιες σειρές εξεπηδήσαν μες την οθόνη μου. Αλλά είπα να αφήσω να περάσει νάκκο ο τζιαιρός όσπου να κατασταλλάξω σε ποιες θα αφοσιωθώ για φέτος. 

Να αναφέρω ότι υπάρχουν επίσης τζιαι οι εποχιακές σειρές ή σειρές όπως του Cable TV (aka HBO, FX, Comedy Central, Lifetime, MTV, E! Entertainment, Syfy, USA Network, TBS, TNT, Showtime, Starz, AMC etc – for more info look here). 

Τα Network TV Companies στις Η.Π.Α. έχουν πολλά συγκεκριμένο πρόγραμμα, ειδικά όταν μιλούμε για μια σειρά 20-24 επειδσοδίων. 


To ABC, NBC, CBS συνήθως ξεκινούν/ κάμνουν πρεμιέρα κάπου στο τέλος του Σεπτέμβρη – μέσα του Οκτώμβρη, κάμνουν broadcast καινούργια επεισόδια κάπου ως τα μέσα του Νιόμβρη-τέλος Νιόμβρη-αρχές Δεκέμβρη, αραιά τζιαι που μπορεί να κάμουν τζιαι το Χριστουγεννιάτικο τους λίγο πριν τα Χριστούγγενα (πολλές σειρές εκπέμπουν το Xmas episode τους είτε κοντά στο Thanksgiving ή λίο μετα), τζιαι μετά κάμνουν το winter break τους ως τα μέσα του Γενάρη-καμιά φορά τζιαι τέλος (πρέπει να δώκουμε τζιαι χρόνο στον μοντέρ βρε παιθκιά, μεν σκουντάτε τζιαι δυσανασχετείτε). 

Τούτο βασικά γίνεται γιατί η κάθε σειρά, ή μάλλον το κάθε κανάλι πρέπει να «παραγγέλει» επεισόδια. Αν είσαι καινούργια σειρά, δια σου πράσινο φως στην αρχή της σεζόν η κάθε εταιρεία τζιαι μετά αν έσhιει καλά ratings τότε συνεχίζει με φουλ σεζόν που είναι κάπου στα 20-24 επεισόδια ανά σεζόν. 

Μες τούντο διάστημα σίγουρα έχουσσιν 2-3 breaks in between για να μπορούν να τα γυρίζουν τζιαι να τα μοντάρουν φυσικά. Σειρές που πάσσιν χρόνια (βλέπε Castle, Grey’s Anatomy etc) που εν σίουρες για φουλ σεζόν συνήθως έχουν γυρισμένα αρκετά επεισόδια in advance απλά τζιαι για λόγους distribution καμιάν φορά αρκούσσιν να γίνουν τζιαι τζίνα broadcasted. Βασικά πολλά εξαρτόνται τζιαι που το κάθε κανάλι τζιαι τον προγραμματισμό του. 


Τέσπα. Νομίζω αρκετά εμακρυγόρησα για τα «πρακτικά». 


Θα αρχίσω με τις καμένες μου σειρές.



Disclaimer: 

(a) Θα γράφω μιξ English/ Greek (καλάν μόστλι αγγλικά). Σόρρυ. 
(b) Το ποστ εν ΤΕΡΑΣΤΙΟ, so όποιοι βαρκέστε, απλά μεν διαβάσετε. Όσοι διαβάσετε, καλοσωρίσετε στον κόσμο των καμένων!!!
(c) Enjoy! ^_^


**************************************************************************






Current Watch List:


(1) Revenge: It started 3 years ago, I flipped when I saw the first episode. I knew this TV Series would be my wicked sin ever since. It tells the story of Emily Thorne/ Amanda Clarke, who arrives at the Hamptons with a secret agenda to take revenge for her father’s unfair imprisonment & murder. Delicious cast with Emily Van Camp and Madelaine Stowe in the role of the antagonist Queen Bee of the Hamptons. Ίντριγκες, δολοπλοκίες a la carte με την ελίτ των Χάμπτονς να προσπαθούν ο ένας να ξεκάμει τον άλλον. Τι άλλο θέλεις ας πούμε;;;;;;;;; 

(2) Once Upon a Time: Φανταστείτε ούλες τις ιστορίες που ξέρετε (Disney or not) αλλά με twisted version. Η ιστορία μιλά για τον Henry, ένα δεκάχρονο αγόρι, ο οποίος πάει να έβρει την βιολογική του μάνα τζιαι να την πάρει στην πόλη που μεινίσκει (κάπου έξω που τη Βοστόνη), στο Storybrook (get it? get it?) γιατί κατά τα λεγόμενα του ούλοι όσοι ζουν στην πόλη τούτοι εν χαρακτήρες που παραμύθκια, αλλά κανένας εν το ξέρει (επάθαν αμνησία) τζιαι μόνο η βιολογική του μάνα μπορεί να σώσει τη πόλη from the evil witch, η οποία τυγχάνει να είναι η Δήμαρχος της πόλης ΚΑΙ θετή μάνα του Henry. Τούτη η σειρά κάμνει να την βλέπεις πάντα βραδάκι, με ένα hot chocolate/cup-o-tea. Πολλές γκεστ εμφανίσεις που πολλούς χαρακτήρες παραμυθιών (Χιονάτη, Κοιμωμένη Καλλονή, Μουλάν, Άριελ, Ραμπολστίνσκιν κλπ). Καλοί ηθοποιοί, αξίζει σίγουρα ένα βλέφαρο. 

(3) Grey’s Anatomy: Η ιατρική μου σειρά που πάει εδώ και 10 χρόνια (γουάου, ήμουν 2ο έτος Πανεπηστίμιο όταν άρκεψε - imagine). Με πρωταγωνήστρια την Meredith Grey (Ellen Pompeo) τζιαι την πικάντικη της σχέση με τον McDreamy (Patrick Dempsey), τούτη η σειρά εν καθαρά γυναικεία (εε sorry Shonda μου αλλά τα σύκα σύκα τζιαι η σκάφη σκάφη). Συνεχίζω τζιαι βλέπω το (αν τζιαι πλέον τα plotlines εν πολλά τετριμένα τζιαι κουραστικά) γιατί αρέσκουν μου οι Twisted-Twins (Ellen Pompeo and Sandra Oh). Αν τζιαι εσκοτώσαν μου μιαν φάουσα characters, θα το κρατήσω ως το τέλος πέρκι δούμε όσπου το τραβήσει τζιαι η Shonda Rhimes

(4) Once Upon a Time in Wonderland: Spin off του ‘Once Upon a Time’. Πολλά κακογραμμένο, πολλά πιο ψεύτικο τζιαι όχι τόσο καλό όσο το ορίτζιναλ. Δυστυχώς η δημιουργική ομάδα για μένα, δεν επέτυχε διάνα πάνω σε τούτνη σειρά αλλά πιστέφκω για λόγου χάρη το ABC θα το τραβήσει 2-3 σεζόν (αν τζιαι εν θα έπρεπε). Βλέπω το να δω πέρκι καλυτερέψει – δε βλέπω φως στον ορίζοντα (σκέφτομαι να το κόψω). 

(5) Nashville: Η σειρά «θαύμα» κατά τη γνώμη μου. Εν επερίμενα να μου αρέσει ποττέ τούτη η σειρά γιατί παίζει η αντιπαθής (προς εμού) Hayden Pentration…εεεεεμμμ....Panettiere. Ας όψετε που το σώζουν οι 2οι χαρατκήρες τζιαι η Connie Britton κάθε φορά τζιαι ελάλουν σου εγώ. Εν ήδη στο 2ο της κύκλο. Η σειρά μας δειχνεί την ζωή μιας μεγάλης κάντρι τραγουδίστριας τζιαι της πολύ νεαρότερης της ανταγωνίστριας (επίσης κάντρι τραγουδίστρια – αλλά ευτυχώς καμία σχέση με την παρθενόπη Taylor Swift) στο Nashville. Η σειρά κερδίζει αστεράκια για τα υπέροχα ταλέντα τα οποία αναδειχτήκαν στους 2ους χαρακτήρες όπως της Scarlett (Clare Bowen) τζιαι του Gunnar (Sam Palladio) – man they stroke gold with these two actors. Brilliant acting, brilliant voices. Έκαμες τζιαι κάτι σωστό βρε ABC. Εύγε! Καλάν έσσιει τζιαι άλλο μια φάουσα καλούς καλλιτέχνες/ηθοποιούς η σειρά, αλλά πραγματικά συγχαίρω την δημιουργική ομάδα για τούντη σειρά. Αρέσκει μου πολλά!

(6) Modern Family: Τι να πω...Τι να πω....Μια οικογένεια σαν την δική σου. Κάπως παράξενη, κάπως υπερβολική, με τα πάνω τζιαι τα κάτω της, με τα αστεία τζιαι τα σοβαρά της. Υπέροχες ατάκες, ξεκαρδιστικοί διάλογοι. Sitcom που χαίρομαι που πάει τόσο καλά. Αν τζιαι έσσιει πολλούς που δε τους αρέσκει η Sofia Vergara, εγώ την λατρεύω, αν τζιαι το αγαπημένο μου ζευγάρι είναι οι 2 γκέι μπαμπάδες με την ασιάτισσα κόρη. Ααα, αν δεν εκαταλάβετε περί τίνος πρόκειτε, η σειρά είναι για 3 οικογένειες, που όλες συνδέονται μεταξύ τους (η οικογένεια του παπά – Ed O’Neill – η οικογένεια της κόρης – Julie Bowen – τζιαι η οικογένεια του γιού – Jesse Tyler Ferguson). Εξαιρετική σειρά, αξίζει!!!

(7) Betrayal: Καινούργια σειρά του ABC. Του δίνουμε χάρη να δούμε που θα πάει. Μέχρι τωρά αρκετά καλή, προσεγμένες ερμηνείες, αρκετά καλό σενάριο, όχι το καλύτερο, αν τζιαι καταπιάνετε με ένα αρκετά τετριμένο θέμα, κρατούν καλές ισσοροποίες. Αξίζει να το δείτε για τον James Cromwell, που είναι μετρ ηθοποιήας, τζιαι τον Stewart Townsend, ο οποίος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, που αν και όχι ο καλύτερος του, εν αρκετά γοητευτικός για να σου κρατήσει το ενδιαφέρον (total eye-candy). Η σειρά μιλά για τον Jack και την Sara, οι οποίοι, αν και παντρεμένοι, με το που γνωρίζονται, ερωτεύονται και αρχίζουν μια παράνομη σχέση που τους οδηγεί ολοένα στη καταστροφή. Να δούμε αν θα κρατήσει ή όχι. Τα ratings της σειράς πάντως μέχρι τωρά δεν ενθουσιάζουν, γι’ αυτό δε θα με εξέπλητε αν την εκόφκαν μετά την 1η σεζόν. Είδωμεν...

(8) Suburgatory: Πάει για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η σειρά μιλά για την 16χρονη Tessa, η οποία αναγκάζεται να πάει να μείνει με τον φάδερ της στα προάστια της Νέας Υόρκης (εν εν το New Jersey ούτε το Brooklyn, μεν φοάστε). Αρκετά pleasant ερμηνείες που την νεαρή Jane Levy, η οποία εν αρκετά χαρισματική τζιαι αστεία για να σου κρατήσει το ενδιαφέρον με τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες της suburban socialite. 




(9) Parks and Recreation: Την άρχισα κάπως αργά τη συγκεκριμένη σειρά, αλλά εν με πειράζει γιατί μου έδωσε κάτι να βλέπω το καλοκαίρι. Πρέπει να πω ότι δεν επερίμενα ότι η Amy Poehler θα μπορούσε να εν τόσο ξεκαρδιστική. Η σειρά αφοσιώνεται σε μια δημοτική υπάλληλο, την Leslie Knope, η οποία δουλέφκει στο Parks and Recreation τμήμα του Δήμου (δηλαδή τα πάρκα τζιαι οι δημόσιοι χώροι). Σπιρτόζικες ατάκες, killer actors, ακόμα τζιαι οι 2οι χαρακτήρες εν απλά to die for. Definitely recommend it. Simply hilarious. 

(10) Dracula: New series. Βασισμένο στο μυθστόριμα του Bram Stoker, ‘Dracula’, το NBC έπιασε τον πολλά χαρισματικό τζιαι γοητευτικό (at that) Jonathan Rhys Meyers τζιαι τον εμετάτρεψε στον αθάντο Δράκουλα. Σκοτεινό, αλλά με αρκετά καλό (ως τωρά) setting ελπίζω να μεν το τραβήσουν στην υπερβολή. Ως τωρά πάει πολλά καλά. 

(11) The Office: Πάει χρόνια η ιστορία σε αυτό το γραφείο. Όσοι εδουλέψαν/δουλέφκουν γραφειακές δουλειές θα εθέλαν να ζουν μες τούντο συγκεκριμένο γραφείο. Originally the idea was produced in the UK by comedian Ricky Gervais (ο άνθρωπος εν απλά ‘respect’ για μένα) τζιαι ύτσερα που την επιτυχία του εκάμαν το – με τον εξίσου φανταστικά ξεκαρδιστικό Steve Carell. Σίγουρα αξίζει να το δείτε. Πολλά καυστικό, but I like it. 

(12) The Blacklist: New series…again. Καταρχάς παίζει ο James Spader. Need I say more? Okay, I will. Έξυπνη σειρά, με σασπένς καλό γρήγορο σεναριακά (ως τωρά) plot, που σου κρατά το ενδιαφέρον. Μιλά για έναν (χρόνια τώρα) καταζητούμενο, ο οποίος, αποφασίζει ξαφνικά (?) να παραδοθεί στις αρχές τζιαι να αρχίσει να τους βοηθά να πιάνουν criminals οι οποίοι εν απλά άπιαστοι. Επειδή έσhιει το mindset of a criminal and he simply knows it all. Ελπίζω να συνεχίσει να πιέννει το ίδιο καλά. Here’s hoping.

(13) The Michael J Fox Show: A series I didn’t know it was coming, and I’m glad it did. Witty, clever, funny and endearing. O Michael J Fox – που όλοι αγαπήσαμε από το ‘Back to the Future’ – κάμνει το βήμα να παίξει σε prime time sitcom (ok he did it before αλλά πραγματικά this time it’s going absolutely great). Ήδη εξασφάλισε επεισόδια για το υπόλοιπο της τηλεοπτικής σεζόν! Μας μιλά για έναν οικογενειάρχη, ο οποίος σύντομα he went public with Parkinson’s, τζιαι τις (καμιά φορά πολλά ξεκαρδιστικές) περιπέτειες του με την οικογένεια του. Αρέσκει μου. Τραβά με πολλά ως τωρά. Μακάρι να πάσσιν όλα καλά και να έχει και 2η σεζόν. 

(14) Late Night: Jimmy Fallon: Αν τζιαι έσhιει τζι’ άλλους late night host(s), όπως τον Jimmy Kimmel, Conan etc, τελευταία I just can’t get enough of Fallon. Funny as hell, clever skits, very entertaining. I’m glad he’s becoming very popular lately. 

(15) Saturday Night Live (SNL): Εν κάτι σαν τις δικές μας ‘Πατάτες Αντιναχτές’, μόνο που πάσσιν για 39 χρόνια ήδη, τζιαι είναι ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ πιο αστείο τζιαι καυστικό. Κάμνουν τον Ομπάμα να φαίνεται λιμπουρούι τζιαι εν αρκετά προκλητικό για να πει κάποιες αλήθκειες για την αμερικάνικη κοινωνία. Ευτυχώς που εν τους κάμνουν censor, ή μάλλον κάμνουν τους αλλά βρίσκουν loop holes τζιαι ξεφέυγουν. ΡΙΚ....βλέπε να μαθαίνεις!!!

(16) Hannibal: Σειρά έκπληξη. Άρχισε την περασμένη άνοιξη, με μισή σεζόν. Μας έδωσε μια ευχάριστη γεύση τζιαι ανανεώθηκε για 2η σεζόν για το 2014. Με ένα εξαιρετικότατο καστ – Lawrence Fishbourne, Hugh Dancy and of course the almighty Mads Mikkelsen – my god I simply adore this actor!!! – αποδίδει τέλειες ερμηνείες τζιαι πανέξυπνο σκοτεινό τζιαι perverted σενάριο. ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ στα σίγουρα. Αλλά πρέπει να έσhετε γερό στομάσhι. Based on the pre-history of Dr. Hannibal. 




(17) The Big Bang Theory: Ακόμα κι’ αν δεν ξέρετε γρι από επιστήμη, ακόμα και αν δεν είστε η Πρασινάδα, ακόμα και αν δεν ξέρετε τι σημαίνει proton/electron or even moron, μπορείτε να δείτε τούντη τέλεια σειρά. Όχι απλά αστεία. Έξυπνη, καυστική τζιαι απλά plain and simple, awesome. The story follows four male friends – nerds – who work as scientists at the University:  a nerd, an Indian guy, a Jew and a genius. Τι άλλο θέλετε;;;; Ααα τζιαι μια μπίμπο blonde who moves right across the hall. It doesn’t get any better than that. Believe me. Note to viewers: Jim Parsons is a killer actor! 

(18) 2 Broke Girls: Μόλις πρόσφατα την άρχισα. I love it!!!!!!! Πατητή στα sexual innuendos τζιαι την ειρωνία, τούτη εν μια σειρά for both men and women. Witty dialogue, killer characters and fun slapstick jokes. Definitely recommend it. 

(19) How I Met Your Mother: This generation’s  of  F.R.I.E.N.D.S.Ίσως το επαρακάμαν με τη σύγκριση, αλλά όντως μοιάζει κάπως έτσι, μόνο που τούτη η σειρά εν κάπως πιο mature, πιο grown-up τζιαι instead of coffee it has a lot more wine involved. I like it. Going steady for 9 years – and we’re down to it’s last. Η αιώνια αναζήτηση του εργένη New Yorker, Ted Mosby, to find his soul mate, and finally after 9 seasons, he’s slowly getting there. Άτε να δούμε, εσπάσετε μας!!!!! Επίσης να σημειώσω ότι ο Neil Patrick Harris εν απλά θεός με τα Bro Codes schemes του. Watch it τζιαι θα καταλάβετε what I'm talking about.

(20) Mom: Νέα σειρά με πρωταγωνήστρια την Anna Farris, η σειρά είναι για μια single-ex-alchoholic-mom, who’s trying to find her feet with her mom – also an ex-alcoholic - (Allison Janney) popping in and out of her life. Τζίνο που μου αρέσκει σε τούντη σειρά είναι που πιάνουν θέματα όπως ο αλκοολισμός/εθισμός σε ουσίες/teen pregnancy τζιαι they spin it round in such a hilarious way, it actually makes sense. Εν τα χλευάζουν per se, απλά παρουσιάζουν τζιαι την άλλη όψη τους. Προς το παρών είναι ένα κοινό – θα έλεγα – sitcom, που τα πάει αρκετά καλά. Τώρα να δούμε. 

(21) Hostages: Επίσης καινούργια σειρά με όχι και τόσο καλές τηλεθεάσεις. Αν τζιαι στην παραγωγή είναι τζιαι ο ίδιος ο Jerry Bruckheimer, μετά το 3ο τζιαι το 4ο επεισόδιο, τα ratings της σειράς εν ήταν ιδιαίτερα θεαμάτικα, με αποτέλεσμα να παίζεται αν θα κοπεί ή όχι. Η σειρά είναι για μια οικογένεια, η οποία πέφτει θύμα σε hostage situation, γιατί η μάνα είναι γιατρός τζιαι πρόκειτε να εγχειρείσει τον πρόεδρο των Η.Π.Α., οπότε τζιαι την εκβιάζουν να τον σκοτώσει. Εμένα προσωπικά άρεσε μου η όλη φασούα. Έχει ζουμί το πράμα τζιαι θα ήθελα να το αφήκουσσιν on air to explore where this series could go. Τώρα να δούμε. 

(22) Under the Dome: Βασισμένη στο θρίλλερ μυθιστόρημα του Stephen King – αν τζιαι εδιάβασα ότι ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ whatsoever με το βιβλίο – η σειρά πρόκειτε για μιαν μικρή πολή κάπου στην Αμερική (φυσικά, που αλλού),η οποία αποκόπτεται από τον υπόλοιπο κόσμο κάτω από ένα μυστιριώδες θόλο ο οποίος υψώνεται τζιαι χωρίζει την πόλη τους. Σαν σειρά, άρκεψε εξαιρετικά καλά. Κάπου στη μέση εκάμαν το λίο σαπουνόπερα τζιαι κάπου στο τέλος αρκέψαν να μας ξανατραβούν το ενδιαφέρον. Με μόνο 13 επεισόδια, ήδη εκλείσαν τζιαι για τη 2η σεζόν. Ελπίζω τζιαμέ να μεν κάμει κοιλιά σεναριακά. Here’s hoping to their creative team. 




(23) The Carrie Diaries: Pre-quel TV Series αν θέλετε της τηλεοπτικής σειράς, Sex and the City. Εν θα σας πω ψέματα. Ναι, εν γυναικεία σειρά, τζιαι τούτη εν ακόμα πιο teenage φάση. Την βλέπω γιατί λατρεύω τα 80s, αρέσκουν μου τα έξαλα ρούχα τους, η μουσική τους, τζιαι γενικά το όλο κόνσεπτ. Δεν εν κι’ άσχημη σειρά. Αν τζιαι με πολλά loop holes τζιαι facts που εν τσιατούν με την Carrie Bradshaw in the original series αλλά τέσπα. Μια μικρή χαριτωμένη σειρούλα.

(24) The Originals: Klaus! Klaus! Klaus! Nicolaus! Klaus! Klaus! Klaus!....and some Elijah! Θα αναρωθκιέστε τι λαλώ οφ κορς. Τούτη η σειρά εν spin-off που το TVD (κοίτα που κάτω για ίνφο). Ασχολείτε με την ορίτζιναλ οικογένεια βρυκολάκων τζιαι είναι πεντανόστημη. Εεεεμμμ καλογραμμένη ήθελα να πω. Μπορεί να εν τζιαι τούτη τέλεια teenager (eeeermmm excuse me, I know 30-year-old women who drool for these guys!!!) φάση, αλλά then again ποιά σειρά του CW δεν είναι teenager-y-ish? Τέσπα. Πολλοί βρυκόλακες, μερικές μάγισσες, λίγο σεξ, λίγη Νέα Ορλεάνη...you get the picture. Τούτη η σειρά για μένα, άρχισε πολλά δυνατά, με πολλά καλά potentials for the future, and unlike it’s sister-series (TVD) it’s got charisma. Well, the actors do but anws. Προσωπικά, την απολαμβάνω περισσότερο προς το παρών. Είδωμεν...

(25) The Vampire Diaries: Για 5η συνεχόμενη χρονιά. Well…εξενέρωσα, εκουράστηκα, εβαρέθηκα πλέον να θωρώ τζιαι τη φάτσα της Ελέηνας/Ελεεινής (Nina Dobrev). Ίσως το μόνο πράμα (πλέον) που με κρατά τζιαμέ εν ο Ian Somerhandler, and even him άρκεψε τζιαι κουράζει με πλέον. Η ιστορία μας μιλά για την Elena, μιαν teenager που συναντά έναν βρυκόλακα, τον Stefan, στην μικρή Αμερικάνικη πόλη του Mystic Falls. Again, way too many vampires involved, way too many witches and supernatural beings. Το μόνο καλό που έφκαλε τούτη η σειρά εν ο Klaus, τζιαι τζίνος έφυε τους τζιαι άρκεψε τη δική του σειρά. In your face TVD. Ελπίζω να την κόψουν ή να κάμουν κάτι συνταραχτικό τέλος πάντων. 

(26) The Tomorrow People: Καινούργια σειρά. Καλές προοπτικές (ελπίζω). Μας μιλά για μια ομάδα ανθρώπων με υπερφυσικές δυνάμεις (telekinesis, teleporting etc). Κάπως light sci-fi που ελπίζω να μεν καταλήξει πολλά gooshy-gooshy emotional family drama like any other CW show. Here’s hoping. 

(27) Reign: Όσοι εβλέπαν Gossip Girl, then this is for you! Εν ένα πράμα Gossip Girl στον 16ο αιώνα. My vice! Εν τέλεια historically inaccurate η σειρά, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ. Η υπόθεση εν για την ζωή της Mary, Queen of Scots, όταν έφυε που το μοναστήρι στα 16 της τζιαι επίε στην Γαλλία να παντρευτεί τον γιο της Αικατερίνης των Μεδίκων, τον Φράνσις. Οι βασιλείς πηένουν όπου θέλουν χωρίς φρουρά, περνούν δράματα με το ποιός αγαπά ποιον ποιο πολλά, μέσα μέσα σύρνουν τζιαι τίποτε πολέμους τζιαι συμμαχίες. Γενικά ένα ιστορικό ανακριβές μπάχαλο. Κανονικά θα έπρεπε να ήμουν φουλ θυμωμένη τζιαι να τους κράζω, αλλά με μάτια σαν τα δικά του, πως μπορώ, έννε;;;; Πολλά teenager-y-ish, με ωραία μουσικούδα τζιαι κάκιστη παραγωγή. Εγώ την βλέπω γιατί πεθυμώ λίο Upper East Side drama, so θα το καταπιώ κι’ αυτό το κώνειο. 

(28) Hart of Dixie: Είμαστε ήδη στην 3η σεζόν. Η σειρά μιλά για την Zoe Hart, Νεοϋρκέζα γιατρός, η οποία μετακομίζει κάπου στην καρδιά της Αμερικής, μιας τζιαι μαθαίνει ότι ένας κύριος της έχει αφήσει την ιατρική κλινική του. Συμπαθητική σειρούλα, ολίγον τι χαζιοβιόλικη, αλλά με σώμα σαν κι’ αυτού, πως να μεν την βλέπεις. Plus, συμπαθούμε τζιαι την Rachel Bilson. Εν καλούα, εν εν; Αν θέλετε να κάψετε μερικά εγκεφαλικά κύτταρα, τότε αυτή η σειρά είναι για εσάς. 

(29) Beauty and the Beast: Επίσης καινούργια σειρά, καλάν στην 2η σεζόν της. Επίσης την βλέπεις για το σώμα του τούτου τζιαι την βαθκιά σαγηνευτική φωνή του. Remake της παλιάς τηλεοπτικής σειράς που τις αρχές του 90s, τούτη η σειρά, για μένα, εκατάφερε να πάει που zero to hero, σιγά σιγά. Αργά και σταθερά βηματάκια, και το κορμί του Jay Ryan, την αναδείξαν. Κάπως υπερβολική με τα sci-fi plot τους at times αλλά τους συγχωρούμε γιατί έσσιει τζιαι τις καλές του στιγμές.

(30) Arrow: Αντίθετα με την σειρά πιο πάνω, το Arrow άρκεψε τέλεια, είναι επίσης στην 2η σεζόν της και μας λέει για τον ridiculously rich Oliver Queen, who comes back from the dead after 5 years of being stranded in an island. Επίσης την θωρούμε για το θεϊκό κορμί του Stephen Amell (μα νομίζω τελικά σάννα τζιαι είμαι νάκκο επιφανειακή??? – μόνο για τα κορμιά τους βλέπω τις σειρές;;;;;;;;;; Τς τς τς) τζιαι για την αρκετά καλή προσπάθεια στην τέχνη της υποκριτικής από το υπόλοιπο καστ. Superhero tv series. Not my all time favourite αλλα την βλέπω να δω ώσπου θα το τραβήσουν το σhοινί οι σεναριογράφοι. 




(31) Glee: I’m a GLEEK and I love it!!! Μια σειρά που τα έχει όλα. Και τα καλά, και τα κακά και τα άσχημα. Πολύ τραγούδι μέσα ναι, μιλά για θέματα που απασχολούν πολλά τους νέους (ειδικά στην Αμερική) αλλά για μένα αγγίζει πολλά πράματα. Με έκαμε να κλάψω αρκετές φορές. Έσσιε φορές που μπορεί να βαρκέσαι τα τραγούδια τζιαι της αμερικάνικες εφηβικές plot lines αλλά σε κρατά μέσα το καυστικό χιούμορ τζιαι το ταλέντο τους. Hands down, glee is a winner for me. Αξίζουν το όσοι είναι involved in this project, τζιαι μπράβο στον FOX που ακόμα τους δίνει το πράσινο φως για συνέχεια. Με πολλούς μουσικούς (και όχι μόνο) γκεστ σταρς, τούτη η σειρά εν καθαρή ξεκούραση (μόστλι). Σίγουρα αξίζει να της ρίξετε ένα βλέφαρο. 

(32) Sleepy Hollow: Ολοκαίνουργια σειρά. Ίσως από τις καλύτερες της χρονιάς. Αυτή η σειρά μας μιλά για τον Ichabod Crane, ο οποίος επίσης he comes back from the dead and along with a town local detective of the little town, Sleepy Hollow, they try to solve unexplained mysteries that haunt the town (and humanity alike). Witty, clever, funny and entertaining, προς το παρών πάει τα πολλά πολλά καλά για καινούργια σειρά. Ελπίζω να μεν τα σκατώσουν. THE BUZZ: Μιλούν τζιαι Ελληνικά μέσα. Νομίζω οι σεναριογράφοι προσπαθούν να το παίξουν τζιαι καλά πελλοί (ατς – ‘εμείς ξέρουμε Ελληνικά’) αν τζιαι νομίζω εστοχεύαν για αρχαία Ελληνικά τζιαι μιλούν Νέα κάκιστα Ελληνικά. 

(33) The Following: Και μετά τον Dexter (see info below), ήρθε το The Following!!! Καλά, μπορεί καμιά σχέση με τον Dexter, η σειρά μιλά για έναν ψυχοπαθή κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος συγκεντρώνει μια ομάδα από άλλους ψυχάκιες δολοφόνoυς τζιαι μαζί δημιουργούν μια δογματική ομάδα (cult if you will) τζιαι μαζί σχεδιάζουν να σκοτώσουν their way through humanity. I know, I know, έλεος πλέον. Αλλά πιστέψετε με, πολλά εξυπνη, τέλειοι ηθοποιοί, I mean, Kevin Bacon and James Purefoy. Two thumbs up!!! Excellent performances, if you aren’t a fan of too much killing, good cause this series it ain’t about the blood. It’s more about character development, which is way better than series that focus more on suspense and action than developing a character. 

(34) New Girl: Already in its 3rd season, you can’t go wrong with casting Zooey Deschanel in a sitcom. Deschanel plays Jess, a flamboyant and quirk primary school teacher, who’s recently broken up and goes to live in an apartment with 3 other guys. Αρκετά καλό καστ, με ξεκαρδιστικές ατάκες. Σίγουρα περνάς καλά με αυτή τη σειρά. 

(35) Family Guy: Το ultimate *cringe* adult animation tv series. Για μένα υπερβολικά έξυπνο ώρες ώρες τζιαι μιας τζιαι είμαι φαν του Seth McFarlane το συστήνω για τζίνους που εν τους κόφτουν τα αστεία that take it way too far. Άλλωστε τούτο εν τζιαι το ωραίο με τούντη σειρά. Pay close attention to the baby of the family also…Stewie is the best!!! But he’s just a baby (mwahahaha)




(36) American Horror Story: I swear to my filmic education (thus far) τούτη η σειρά έκαμε με να μεν τζοιμούμαι για 6 μήνες. Τούτη η σειρά με έκαμε να τζοιμούμε (πλέον) με ένα φωτούδι ανοιχτό. Ομολογώ ότι όντως ο 1ος κύκλος ήταν το κάτι άλλο. Φοητσάρικος, τέλεια πλοκή, εξαιρετικό καστ, ακριβώς ότι έλειπε που τη τηλεόραση για να αντινάσσεσαι ίσσια πάνω. Ο 2ος κύκλος – που εν εντελώς διαφορετική υπόθεση που τον 1ον – έκαμε με να νυστάξω...που βαρεμάρα. Είδα το με το στανιό. Currently είμαστε στον 3ον κύκλο όπου τα πράγματα εκαλυτερέψαν νάκκουρούδι αλλά μεν φανταστείτε τρελά πράγματα. Συστήνω τη σειρά γιατί εν προσεγμένη. Εν που τον δημιουργό του ‘Glee’, τζιαι επειδή παίζουν καλοί ηθοποιοί. Εν σας εγγυούμαι ότι θα φοηθείτε, απλά σίγουρα θα βρείτε κάποια καλά για να σας κρατήσουν το ενδιαφέρον. Είναι μόνο 12 επεισόδια per season, so εν εν πολλά τζιαι κουραστηκά. 










(37) The Walking Dead: Τούτη η σειρά was inspired by comics τζιαι άρχισε τη 1η σεζόν της με μόνο 6 επεισόδια τζιαι εκατέληξε να γίνει τόσο popular που τωρά έφτασε στα 16 επεισόδια per season. Εν θα σας πω ψέματα, εν είμαι ιδιαίτερη φαν των ζόμπις τζιαι θεωρώ το κόνσεπτ κάπως γελοίο, έτσι με το που έκατσα να δω τη συγκεκριμένη σειρά ήμουν κάπως σκεπτική περί του όλο θέματος. Σύντομα, άλλαξα γνώμη. Η δραματοποίηση των χαρακτήρων, το άγνωστο της όλης υπόθεση ιντρίγκαρε με τόσο πολλά που εκόλλησα τζιαι έβλεπα το ένα επεισόδιο πίσω τ’ άλλου. Η υπόθεση μας δείχνει τον Rick (Andrew Lincoln), ο οποίος μετά από πυροβολησμό βρίσκεται να είναι σε κώμα στο νοσοκομείο. Με το που ξυπνά – κανά τρίμηνο μετά – ανακαλύπτει that all hell broke loose. Everyone just vanished or died, due to an unknown virus that spread out. This virus makes everyone into zombies – aka the Walkers, as they call them in the series. Το ωραίο με τούτη σειρά είναι ότι δεν υπάρχουν ήρωες τζιαι ποττέ εν είσαι σίγουρος ποιός θα επιζήσει ή όχι. Κανένας εν εν ασφαλής μες τούντην σειρά πλέον. Γι’ αυτό, ακόμα τζι’ αν αγαπήσεις κάποιο χαρακτήρα, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να τον χάσεις. Στα σίγουρα η fastest most addictive series I’ve seen in the last 6 months. Surely recommend it. 

(38) Mad Men: Πάει χρόνια αυτή η βαλίτσα. Τη συγκεκριμένη σειρά την βλέπω από τον καιρό που άρχισε. Πριν 7 χρόνια, περίπου. Εξαιρετική σκηνοθετική μαεστρία, άρτια παραγωγή και θεσπέσιες ερμηνείες. Η σειρά μιλά για μια διαφημιστική εταιρεία την δεκαετία του ’50 (τωρά έχουμε ήδη φτάσει στο κάπου στο ’64 αν δεν κάμνω λάθως). Μια προειδοποίηση μόνο – είναι από εκείνες τις σειρές οι οποίες ναι έχουν πολή αργή πλοκή, ξετυλίγει το δραματικό στοιχείο με ταχύτητα χελώνας αλλά σίγουρα δε μπορείς να πεις ότι της λείπει το ενδιαφέρον. Παίρνει πολύ καλές κριτικές, και για τους λάτρεις της τηλεοπτικής ποιότητας, σίγουρα αυτή η σειρά είναι για σας. 




(39) Dallas: Τελικά ποιός στ’ ανάθεμα εσκότωσε τον J.R????? 2-3 δεκαετίες πίσω, ούλος ο κόσμος, έμεινε ένα ολόκληρο καλοτζιαίρι να αναρρωθκιέται ποιός εσκότωσε τζίντον εβλοημένο τον Τζέι.Αρ!!! Το Ντάλλας ήταν κάτι σαν σαπουνόπερα την δεκαετία του ’80, τζιαι μας δείχνει τις διαμάχες μια πλούσιας οικογένειας με πετρέλαια κάπου στο Ντάλλας (ναί, πέφτει πολύ ‘well howdy ma’am’ και παρόμοιο διάλογοι με αξάντ). Πρόσφατα – πριν 2-3 χρόνια – το TNT αποφάσισε να ξαναπιάσει μερικούς που το παλιό καστ (συμπεριλαμβανομένου και του Larry Hangman – aka J.R.) τζιαι να συναρμολογήσει τζιαι να προχωρήσει την ιστορία της οικογένειας Γιούινγκ με νέες ίντριγκες, πάθη τζιαι διαμάχες. Νταξ...καλούτσικη σειρά, με μερικά ωραία ταλέντα (βλέπε κοιλιακοί του Jesse Metcalfe – εεε μας πως να το κάνουμε, αφού τους έχει το παιδί, να μην τους βλέπω;;; στραβή είμαι;;;) που προσπαθούν να το πάρουν χαλαρά μιας τζιαι ξέρουν το ότι εν μια σειρά τετριμένη πλέον, τζιαι ποντάρουν πας την νοσταλγία του τηλεοπτική κοινού περισσότερο. 




(40) Drop Dead Diva: Η πιο μπίμπο σειρά μου αλλά την λατρεύω γιατί it’s got a lot of soul and a lot of heart involved. Μια μέτρια σειρούλα, αλλά με έκαμε να αγαπήσω το Lifetime, so της συμπαραστέκομαι. Η σειρά μιλά για την Τζέιν Μπιγκαμ, την οποίαν πυροβολούν στο 1ο επεισόδιο τζιαι μέσα στο σώμα της μπαίνει η ψυχή ενός μπίμπο-μοντέλου της Ντεπ. Εεε που τζιαμέ τζιαι τζι αρχίζουν τα αλαλούμ. Όσοι κάτσετε να το δείτε έννα δείτε τη συνέχεια. Να σημειώσω ότι η χαρακτήρας της Τζέιν είναι δικηγόρος υποτίθεται. Άτε τωρά να φκάλει άκρη το μοντέλο. Χαριτωμένη σειρά που συνεχίζει για 5 χρόνια. 

(41) The Client List: Όπως πάντα τούτη εν μια πικάντικη σειρά με την Jennifer Lover-Hweitt. Εν αποφάσισα ακόμα αν την συμπαθώ τούντην ηθοποιό ή όι. Η μάδερ μου ελάτρεφκε την στο Ghost Whisperer. Εγώ νομίζω ότι πάντα προσπαθεί too much. Με τούντην σειρά απλά νομίζω ότι εν τζιαμέ για να δείχνει το low neckline της τζιαι τα πομπαρισμένα βυζιά της. Η σειρά λαλεί μας για μιαν νεαρή μητέρα με 2 μωρά την οποία εγκαταλείπει ο hubby της τζιαι για να τα φκάλει προς το ζήν (μη χε) στρέφεται προς το μασάζ...αλλά αυτό δεν είναι ένα κανονικό μασάζ. Είναι μασάζ με μπένεφιτς. ΠΟΛΛΑ μπένεφιτς...if you know what I mean (and I think you do!). Τέσπα, σαν σειρά τρώεται. Not the best ever, σίγουρα δεν θα κάμει τα εγκεφαλικά σου κύτταρα stimulate, that’s for sure. Απλά θωρείς το (και πάλι) για κάποιους κοιλιακούς τζιαι για να περνά ο χρόνος σου. Τζιαι δυστυχώς απ’ ότι εδιάβασα τελευταία, η σειρά μάλλον (όχι μάλλον σίγουρα) εκόπηκε, so no more abs for me. Boo hoo! Oh well…Steven Amell’s abs will do just as well. 

(42) Witches of East End: Καινούργια σειρά. Ναι πάλε με μάγισσες τζιαι υπερφυσικά χούπλα. Το καλό της υπόθεσης παίζει η Julia Ormond, που μετά την γκεστ εμφάνιση της στο ‘Mad Men’, this was the best she could come up with. Regardless, εν μια μετρίου budget σειρά, με όχι και τόσες πολλές προσδοκίες (μιας τζιαι let’s face it, it’s airing on Lifetime, so how much can you expect from it?!?) αλλά με μικρά ταλεντάκια που τουλάχιστον κρατούν στις 40something American housewives company on a Sunday evening. Worth a look out, if you’re into the witches of Salem and nice abs (yet again!!!)




(43) Switched at Birth: Αν τζιαι το πρόγραμμα της συγκεκριμένης σειρά εν τέλεια πασανάκατο, τούτην σειρά αγαπώ την γιατί εν καθαρα soft family drama. Όταν λέω soft, εννοώ το. Αγγίζει διάφορα θέματα τζιαι για τους νέους τζιαι γενικά αρκετά οικογενειακά δράματα που ίσως να αφορούν την Upper Class American family. The story tells us about two teenage girls, who have been switched at birth. Το τρικ της ιστορίας ούλης είναι όμως, ότι η μια από τις κόρες, η οποία αναγιώθηκε μεσοαστή, is deaf. So, κάπως έτσι δημιουργείται το family drama. Καλή σειρά, με αρκετά καλά ratings so far. Απλά εν νάκκο νεκατωμένα τα επεισόδια, in the sense ότι μπορεί μιαν σεζόν να δείξαν τζιαι 30 επεισόδια απανωτά. Αλλά συμπαθούμεν την. 

(44) The Fosters: Παρόμοια στο είδος της πιο πάνω σειράς, πάλε τούτη η σειρά εν family drama, τζιαι γίνεται τζιαι co-produced από την Jennifer Lopez herself. The story is about kids that come from ‘the system’, δηλαδή προσπαθούν να έβρουν μια θετή οικογένεια, τζιαι η ιστορία ξεκινά με την Callie, η οποία μαζί με τον μικρό της αδελφό υοθετείται από την οικογένεια των Φόστερς (parallel surname meaning) τζιαι τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει σαν το «καινούργιο» παιδί της οικογένειας. Να σημειώσουμε ότι οι Φόστερς μεγαλώνουν από δυο μαμάδες (ναι εν γκέι, σόου γουάτ). Αρκετά diverse στην πλοκή τους τζιαι τούτο παίρνει τα ratings της σειράς πιο πάνω. 







(45) Game of Thrones: Η σειρά σταθμός πλέον για την HBO. Αλλά μεταξύ μας, ότι τζιαι να πιάσει στα σhέρκα της τζίνη η HBO μετατρέπει το σε χρησό. Ίσως γιατί εν Cable Channel, so they can do whatever the fuck they want. Game of Thrones is based on the hit book series of course by George R.R. Martin, and tells the story of 7 kingdoms and their claim to the Iron Throne. Έτω έπιασε λίη ιστορία που τον Τόλκιεν, λίον που την Αγγλία, λίο που τη Σαξονία, λίον που τον έναν, λίον που τον άλλον τζιαι έκαμε τα 7 βασίλεια. Τζιαι τωρά οι τηλεθεατές για 4 συνεχόμενες χρονίες καρτερούσσιν να δουν ποιος στα γέριμα έννα καταλήξει να κυβερνά πας σε τζίντον θρόνο. Εγώ τζίνο που ξέρω είναι ότι άρκεψα να βλέπω τη σειρά όταν ήμουν 24 τζιαι μακάρι να την τελειώσουν ώστε να γίνω 34. Εξαιρετική παραγωγή, άρτιοι συντελεστές, απίστευτο καστ, production design, costume design, sound mixing, sound editing, editing itself, special effects, casting, directing, music score and obviously acting όλα παίρνουν 10’ γιατί γυρίζεται στα standards μιας κανονικής κινηματογραφικής παραγωγής. Υπάρχει αρκετή μυθοπλασία/μυθολογία/φαντασία αλλά πιστεύω για τους λάτρεις του καλού δράματος και της εξαιρετικής εξερεύνησης των φανταστικών κόσμων this is a MUST-SEE!!!

(46) True Blood: Τούντην σειρά άρχισα να την βλέπω το ίδιο καλοκαίρι με το ‘Mad Men’. Άρχισε ΤΕΛΕΙΑ. 1η Σεζόν ήταν ανεπανάληπτη. Ήταν όλο αίμα, βαμπίρ και σεξ. Ας πούμε, what more do you want? Well, you need good plot lines too. Γιατί όπως αποδείχθηκε, επαρασhεστήκαν τα storylines τους τζιαι ότι supernatural creature εσκέφτουνταν οι σεναριογράφοι εβάλαν το μέσα. Πολύ σύγχηση, πολλά πράματα. Στο τέλος εν μια σειρά με βαμπίρ, νεράιδες τζιαι σεξ (αν τζιαι την τελευταία σεζόν το σεξ εμειώθηκε – ανησυχητικό τούτο). Τέσπα. Αξίζει να είσαστε φαν του adult-vampire theme. Not the best vampire series out there. Obviously the most adult one, but not the best one. Oh okay, perhaps the best for Alexander Skarsgård’s nude body (full frontal nudity ladies in the last season – yoooo hoooo ladies - οκέι εν είμαι ξελιγωμένη αλλά αφού το παλλικάρι έχει προσόντα, τι; να κλείσω τα μάτια μου; δε κάνει

(47) Boardwalk Empire: Set in the 1920s. This is Atlantic City, where the booze runs wild and the corruption even more so. Σειρά εποχής, με γκάνγκστερς, με τον Al Capone, με αρχιμαφιόζους της εποχής τζίνης. Όταν έσhιεις μες το καστ σου άτομα σαν τον Steven Buscemi, μουγκώνεις, ξαπολάς τα ούλα τζιαι διας προσοχή. Πολλοί θα πουν ότι it’s not their cup of tea, εγώ που την άλλη since I do love a good gangster film/tv series, it’s definitely the cup of tea I drink. Σπιρτόζικη σειρά (αν τζιαι κάπως αργή – αλλά δεν μας χαλά), προσεγμένη παραγωγή, εξαιρετικό σενάριο τζιαι τοπ ερμηνείες από το καστ. Σίγουρα αξίζει να δώσετε προσοχή. Εν μια σειρά που το απαιτεί. 




(48) Vikings: Μα πως σου φαίνεστε;; Την είδε τζιαι το History Channel σαν την HBO τζιαι αποφάσισε να το γυρίσει πας το drama series? Όχι dramatization, αλλά κανονική σειρά. Φυσικά, εν μπορώ να έχω παράπονο γιατί έκαμε αρκετά καλή δουλειά το History Channel. Αφοσιώθηκε πάνω σε μια ομάδα ανθρώπων στην Νορβηγία τζιαι μας δείχνει με έμμεσο τρόπο τα ήθη, έθιμα, αξίες (ποιές;) τζιαι κανόνες με τους οποίους εζούσαν. Παίζει μια αρκετά καλή πάστα ηθοποιών επίσης (Gabriel Byrne τζιαι το άγνωστο μέχρι τώρα αρφούδι του Skarsgård που είδαμε πιο πάνω). Αξίζει να την δείτε όσοι έχετε ενδιαφέρον προς την Norse mythology. 




(49) Homeland: ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ, ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ, ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ!!! Ακόμα και με τις χίλιες αμερικανιές τους, ακόμα και με τις χίλιες ανακρίβρειες του (μα να βάλουν ότι η Λευκωσία έσhιει θάλασσα τ’ ανάθεμαααααααααα;;;;;;; κόμα δε το χωνέφκω!!!), εγώ είμαι πιστή μπροστά από την οθόνη μου και την υποστηρίζω αυτή τη σειρά. Που την Claire Danes ως τον Damien Lewis τζιαι τον Mandy Patinkin έχω να πω ένα μεγάλο εύγε στην παραγωγή. Πραγματικά τους βγάλω το καπέλο, γιατί εν εν μιαν τζιαι θκιο φορές που με αφήκε τούτη η σειρά at the edge of my seat hanging. The series talks about a CIA agent – Carrie, who has strong suspicions that a US marine who was held captive for years by Al-Qaeda has been turned τζιαι αποτελεί απειλή για τις ΗΠΑ (μη χε με λίγα λόγια, ούλοι θέλουν να βλάψουν την άμοιρη την Αμερική αλλά τέσπα). Αφού αφήσουμε τους πατριωτικούς εγωισμούς στο περιθώρια και αποφασίοσουμε να αφοσιωθούμε στο άξουαλ drama side of things, μιλούμε για μια πολύ προσεγμένη σειρά, με ένα εξαιρετικά σούπερ σασπένσφουλ σενάριο που εν ικανό να ικανοποιήσει τζιαι τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή. Φυσικά και όποιος δεν την έχει δει ακόμα δε ξέρει τι χάνει. Ήδη είναι στον 3ο κύκλο τζιαι σπάει ρεκόρ τηλεθέασης κάθε Κυριακή.

(50) Masters of Sex: Καινούργια σειρά με τον πολυαγαπητό άγγλο ηθοποιό Michael Sheen (ο οποίος είναι και ένας από τους Παραγωγούς της σειράς). Η σειρά μιλά για την αληθινή ιστορία του Bill Masters, ο οποίος, μαζί με την τότε γραμματέα του (και μετέπειτα σύζυγο του, Βιργινία) ήταν πρωτοπόρος στην εξερεύνηση του αρσενικού και του θηλυκού οργασμού. Το πως λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα κατά τη διάρκεια του σεξουαλικού οργασμού. Αυτό το επείτευξε είτε από το να παρακολουθεί ζευγάρια να κάνουν σεξ, είτε με το να κάνει ο ίδιος σεξ (με την Βιργινία – ΕΝ ΕΣΣΙΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΛΕΜΕ – ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ), είτε με το να παρακολουθεί άτομα να αυνανίζονται. Ενδιαφέρον σειρά, πέρα που το σεξ φυσικά, τζίνο εν το ελάχιστον, μπιλίβ μι, η οποία μας δείχνει κιόλας πως αντιμετωπιζόταν το σεξ in the ‘50s. Εξαιρετικές ερμηνείες (κάμνει τζιαι γκεστ σταρ ο Beau Bridges!!!) τζιαι με πολλά καινοτόμο σενάριο. Επίσης τη συστήνω για άτομα που εν βαριούνται να δουν ποιοτηκή τιβί με slow paced drama unfolding. 




(51) Suits: Τούντην σειρά μου την εσυστήσαν, τζιαι oh boy I did not miss. Εν το Sex and the City of lawyers!!! Στην κυριολεξία. Hot shot δικηγόροι στο Μανχάταν, με κουστούμια που σε κάμνουν να πεθαίνεις τζιαι με κούκλους ηθοποιούς που ξέρουν να παίζουν κιόλας!!! Ας πούμε τι άλλο θέλεις;;; Εκατάπια τα επεισόδια τούντης σειράς και όσοι είναι λάτρης της Μανχατανικής ίντριγκας (and they love a good tuxedo) then this series is for you. Thought provoking, eye candy and all in all good production. Definitely worth a shot!

(52) White Collar: Επίσης μια σειρά η οποία μπορεί να θεωρηθεί sleek λόγω κουστουμιών. Καλάν δεν την βλεπείς μόνο για τα κουστούμια αλλά τζιαι για τον dashing and prancing Matt Bomer (ααααχχχ εν θεόοοοοοοοςςςςςςςςςςς!!!! - κρίμας τον που εν γκέι - εχάσαμε πάλε). Πέραν όμως του Bomer, η σειρά ακολουθεί έναν εγκληματία, ο οποίος αναλαμβάνει να βοηθήσει την ασυτνομία να εξιχνιάσει διάφορα εγλήματα. Ναι, κάπως τετριμένο, ναι κάπως βαρετό, ναι κάπως κάμνει κοιλιά η πλοκή αλλά ντάξει πάει ήδη 5 σεζόν τζιαι έχει ανεκτά ratings. People seem to enjoy it, τζιαι ναι μπορεί να είναι αρκετά entertaining. Σίγουρα για όσους εν βαρκούνται έτσι πλοκές it’s worth a look. 




(53) Orange Is the New Black: Again…I was recommended this series. And yes, don’t mind if I do indulge!!! Μας λέει για μια νεαρή κοπέλα, η οποία πριν πολλά χρόνια έκαμε ένα μικρο-εγκληματάκι, τέσπα κάπως την μπαγλαρώνουν τζιαι αναγκάζεται να εκτείσει ποινή. So, εμείς παρακολουθούμε τις γυναικείς φυλακές! AMAZING, EXCELLENT series. It was definitely a wonderful series surprise from Netflix. Και καραγουστάρω και την συστήνω! Μπορεί να σου δείχνει τζιαι λεσβιακά μέσα μέσα, αλλά πάνω απ’ όλα μιλά για γυναίκες!!! Τζιαι ευτυχώς εν εν the sugar coated side of them they show. This is why I liked this series. BE WARNED: VERY addictive. 




(54) Awkward: Well…this is awkward. I don’t usually watch MTV series/shows etc (except the MTV Movie Awards), but this teenage sitcom has more spank than spank itself. Provocative and cleverly hilarious, η σειρά ακολουθεί την Jenna, μιαν awkward teenager που καταλάθος έχει ένα μικροατύχημα – totally self-inflicted- τζιαι αμέσως όλοι την ταμπελώνουν ότι she’s the girl who tried to kill herself. Γενικά ακολουθούμε την παράξενη ζωή της, με πολύ καυστικό χιούμορ τζιαι καλή διάθεση. 




(55) Bate’s Motel: A boy’s best friend is his mother…(yeah right…I know many guys who would defy this comment – albeit they’re momma’s boys themselves – anyhoo) Έτσι εσκεφτήκαν να κάμουν μιαν σειρά που να μας λαλεί για το πως εγίνηκε ο Νόρμαν έτσι όπως εγίνηκε – για όσους δε γνωρίζουν την κινηματογραφική ταινία του Χίτσκοκ «Ψυχώ» aka “Psycho”, η ιστορία μιλά για έναν ψυχοπαθή. Αλλά το πόιντ ούλο είναι πως έγηνε ψυχοπαθής;;;; Αυτό μας το απαντά αυτή η σπαρταριστή σειρά, που για μητέρα του Νόρμαν έχει την Vera Farmiga (τούτη η ηθοποιός, μα να θέλω να την μισήσω τζιαι να μεν μπορώ τα γέριμα). Σίγουρα αξίζει να τη δείτει για όσους είναι λάτρης του saucy spookiness. 




(56) The X Factor UK: Maybe it’s a singing competition and not an actual drama series, but it’s still a series. I’ve started watching it when I first stepped my foot in the UK – almost ten years ago – and it’s been my no.1 signing competition show (ένα διάστημα έβλεπα τζιαι το ‘The Voice’ αλλά μετά εσταμάτησα). Ήντα μόνο τζιαι μόνο για να ακούεις τον Simon Cowell να λαλεί “this is horrendous”, τον οποίο ρόλο του τωρά επήρε ο Garry Barlow, εν απολαυστικότατο. Ένας διαγωνισμός ο οποίος μας έδωκε την Leona Lewis, Olly Murs, One Direction, JLS and most recently James Arthur. Βλέπω μόνο το UK version, γιατί it still makes me feel like I’m always there. Plus I enjoy the jokes. 

(57) I’m a Celebrity, Get me Out of Here: Μια σειρά που έβλεπα αραιά και που όταν ήμουν UK. In recent years έκοψα λίο αλλά τούντην χρονιά είπα να το ξαναρχίσω γιατί απλά λατρεύω τον Ant & Dec. Seriously I just adore those guys. For me, I’m a Celebrity series is trash TV. But once you get into it, you can’t stop watching it. It’s sooooo addictive. And it’s so bad, it’s good. 

(58) Mr. Selfridge: A series that started last year and tells the real life story of Harry Selfridge, ο 1ος άνθρωπος που άνοιξε πολυκατάστημα στο κεντρικό Λονδίνο στις αρχές του 20ου αιώνα. Αμερικάνος και ξεροκέφαλος, με τον υπερβολικά αγαπημένο μου Jeremy Piven (I simply adore this actor!), εν η χαρά μου να βλέπω τόσο καλογυρισμένα costume dramas. Simply love it!!! Can’t wait for Season 2 to start back up again. 

(59) Downton Abbey: 4 Seasons in, αυτή η σειρά, μια αρχικά μικρή σειρά εποχής του ITV1, εκατέφερε να κάτσει κόσμο τζιαι κοσμάκη (ακόμα τζιαι τους Αμερικανούς) μπροστά που την τιβί τζιαι να δει σειρά εποχής. Η ιστορία μας μιλά για μιαν αρκετά πλούσια οικογένεια στις αρχές του 20ου αιώνα, η οποία διαμένει σε ένα σπίτι-κάστρο κάπου στο Βόρειο Yorkshire. Πολλά ιστορικά γεγονότα σμίγουν με τα γεγονότα (δραματικά και μη) της οικογένειας τζιαι γενικά βλέπουμε όχι μόνο τα κοινωνικο-οικονομικά φαινόμενα που απασχολούσαν την οικογένεια αλλά τζιαι πως επηρεάζουν τζιαι τις ζωές του υπηρετικού προσωπικού. Με λίγα λόγια κάπως σαν την σειρά Upstairs-Downstairs. Τέλεια σειρά, με πολύ ενδιαφέρον, αξεπέραστη υποκριτική τζιαι άρτια παραγωγή, η οποία γυρίζετε στο τώρα πλέον πασίγνωστο Highclere Castle. For sure πρέπει να κάτσετε να την δείτε. Κάθε κύκλος έχει κάπου στα 8-10 επεισόδια τζιαι έχουμε πάντα κάθε σεζόν τζιαι bonus episode on Christmas day (yay!!!) Thumbs up also to Dame Maggie Smith who is a royalty of acting. 




(60) Peaky Blinders: New TV Series that swept me off my feet. Μα τι τον λατρεύω ρε παιδί μου τζίντον Cillian Murphy, τι τον λατρεύω; Τζίντα μάθκια του...........αααχχχχ. Καλάν, ας σοβαρευτούμε. Εν εν για τα μάθκια του που είδα τούντη σειρά. Η σειρά μας μιλά για μιαν οικογένια μαφιόζων κάπου στο Brummie  - aka Birmingham – at the wake of the 20th century and their dealings in the area. Βασικά η ιστορία αφοσιώνεται πολλά στον αρχηγό-αδελφό της συμμορίας ‘Peaky Blinders’ (μια ονομασία ίσως που επήραν γιατί ούλοι τους εφορούσαν καπελλούθκια του ψαρά τζιαι μέσα είχαν λεπίδες για να επιτήθουνται στους αντιπάλους τους). Γανγκστερική σειρά, με υπέροχο ροκ soundtrack (White Stripes, The Raconteurs, Nick Cave and the Bad Seeds etc), με surprising overwhelming performances from all of the cast (Cillian Murphy, Helen McRory, Sam Neill etc) τζιαι πολλά ενδιαφέρον σενάριο να σκιαγραφεί τις συμμορίες τζίντης εποχής. 

(61) Sherlock: Μια σειρά που για να είμαι ειλικρινής δεν επερίμενα να μου αρέσει. Δεν είμαι και ιδιαίτερη φαν του Holmes, in general, αν τζιαι αρέσκουν μου οι ιστορίες μυστηρίου, ποτέ δεν υπήρξε ο αγαπημένος μου ο Holmes. Well, with this series, I loved Holmes and Watson of course! Ο Martin Freeman ως Watson ειδικά είναι υστερικά υπέροχος. Επίσης δεν είμαι ιδιαίτερη φαν του Benedict Cumbernatch – he’s a good actor, απλά η φάτσα του ξινίζει με νάκκο. Κοιτάζοντας την σειρά τζιαι την ερμηνεία του εντελώς αντικειμενικά όμως, πρέπει να πω ότι με εξέπληξε ευχάριστα τζιαι ότι με έκαμε να δώσω προσοχή. Λατρεύω το sterile attitude του, το ludicrous genius του τζιαι his witty language in everything he says. Definitely worth the watch for the fans of Holmes. British TV made perfect with this one. Cannot wait till Season 3 starts (αμήν τζιαι πότε – έσσιει πάνω που χρόνο που τη καρτερούμε). 





Series that Ended but was hooked:



(1) LOST: Μερικές φορές, κάπου μέσα στο τηλεοπτικό υπερπέραν, I feel lost without LOST. Lost was one of the series I was very fortunate to sit down 2 days in a row and watch all of its first season. HIGHLY addictive series. First season was great, μετά πολύς κόσμος άρχισε να παραπονιέται για το που όδευε η σειρά σαν σειρά, οι σεναριογράφοι εξέραν πολλά καλά. Εγώ σαν viewer for 6 (bloody) years εν έχω παράπονα. Ναι ήσhε loop holes, ναι ήσhε πολλά πράματα που εν ευσταθούσαν, που εν εκολλούσαν, πολλά πράματα που εμείναν αναπάντητα, αλλά στην τελική νομίζω για τζίνους που πραγματικά αγαπήσαν το LOST σαν σειρά τζιαι όχι σαν πλοκή εν ήσhε τζιαι τόση σημασία να απαντηθούν τα ερωτήματα, αλλά να τελειώσει η σειρά ακριβώς έτσι όπως εξεκίνησε...με τους επιζόντες. Μπορεί στο τέλος να θυμίζει νάκκο το τραγούδι των Beatles, ‘All you need is Love’, αλλά δεν θα δικαιολογήσω το τέλος ή την πορεία του, απλά θα πω είναι μια σειρά που έκαμε ΜΠΑΜ, τζιαι με το δίκαιο της, τζιαι ότι είναι μια αξιόλογη σειρά που σίγουρα άμαν δεις τα επεισόδια πίντα σου κρατά το ενδιαφέρον. Εν μια σειρά που πρέπει να την βλέπεις τζιαι να είσαι συγκεντρωμένος, σίγουρα, αλλά αξίζει. In a gist: plane crash survivors in a remote island try to cope with the dangers of nature and of humans. 

(2) Desperate Housewives: Kind of like ‘LOST’, this series went on for 9 years (if my memory serves me right), and I had the privilege of watching its 1st season σε διάστημα 2 συνεχόμενων ημερών σhιονοτά. Μια σειρά που άρχισε με πολλά καλές προοπτικές, αλλά όχι μόνο έκαμε κοιλιά, αλλά μετά που ένα σημείο απλά ήταν εντελώς σαπουνόπερα πλέον. Την βλέπεις γιατί εν relaxing, αν θέλεις να σκοτώσεις εγκεφαλικά κύτταρα τότε αυτή η σειρά σίγουρα είναι για σένα. Μερικές φορές σου άφηνε και ένα ηθικό μήνυμα, αλλά με τα χρόνια αγγίζαν την επιφάνεια των απεγνωσμένων νοικοκυρών. Η σειρά (για όσους δεν ξέρουν – μα εν δυνατόν να μεν ξέρετε;;;;) μιλά για τις «απεγνωσμένες» ζωές νοικωκυρών που ζουν στα πλούσια προάστια – φαντάζομαι of New York (?). Τέσπα. Εν νοικοκυρές σε απόγνωση. Πολύν απόγνωση όμως. 

(3) Private Practice: The spin-off series of medical drama ‘Grey’s Anatomy’, with a much more appealing cast, much better performances and plot lines, which had to be crucified in the end cause Shonda Rhymes turned her focus in her other on-going series (‘Grey’s Anatomy’, ‘Scandal’). Εμένα προσωπικά άρεσκε μου καλύτερα τούτη η σειρά. Νάκκο πιο σοβαρή τζιαι με πιο ανθρώπινα plot lines. Too bad it had to end..

(4) Brothers and Sisters: Ακόμα θυμούμαι το 1ο επεισόδιο τούντης σειράς. Ένα χάος. Η σειρά μιλά για την οικογένεια των Walkers, οι οποιοί εν 3 αδέρφκια τζιαι 2 αδερφές, αααα τζιαι μια εξαίσια ενοχλητική αλλά αξιαγάπητη μάνα (τους), την οποία ερμήνευε η εξαίρετη Sally Field. Το απόλυτο χάος όπως καταλαβένετε, πολύς κόσμος, πολύ φασαρία μες το σπίτι. Αλλά ήταν μια οικογένεια με τα καλά τζιαι τα κακά της. Εεεε νομίζω μετά από 6 σεζόν, καλά εκαμασσιν τζιαι εκόψαν την (γιατί μετά θα έκαμνε ακόμα παραπάνω copy-paste ο Παπακαλιάτης). 




(5) 30 Rock: Aaaaaaaaawwwwww the series wonder of Tina Fey (or more like her cash-cow for that matter). Η σειρά με πρωταγωνήστρια την ίδια την Tina Fey (Liz Lemon), η οποία εργάζεται σε LIVE SHOW production in NBC TV  - εν ένα πράμα, έκαμε τη ζωή της ίδιας που έπαιζε στο SNL Show (see above for info) σε σειρά. Το NBC όμως σε κάποια φάση τζιαι μετά είπε ‘χάτε, 7 σεζόν επίαμε καλά, μπάι μπάι τωρά’ τζιαι έκοψε τη σειρά. Η σειρά ανάδειξε το κωμικό ταλέντο του Alec Baldwin, τζιαι τον εξανάβαλε in the social TV map (awwwwww). Funny at times, most times simply packed in irony or stupidity (during last couple of seasons) but definitely a nicely-remembered sitcom. 










(6) Breaking Bad: LANDMARK – ALL HAIL TO THE KING – POR FAVOR!!! Θα σας πω τη δική μου εμπειρία με τη συγκεκριμένη σειρά. Άρκησα ΠΟΛΛΑ να την δω. Μιλούμε τόσο πολλά που ίσια που την επρόλαβα πριν αρχίσει το last instalment of the final series. Στην αρχή την έβρισκα εξαιρετικά δύσκολη σειρά to get into, ήθελε του κόσμου την προσοχή, αλλά κάπου εκεί προς το τέλος του 1ου κύκλου έγινε το θαύμα τζιαι είπα ‘χχχχμμμμ, μα σάννα τζιαι έσhιει ζουμί η υπόθεση’. Έτσι λοιπόν επροχώρησα. Τζιαι ήταν πολλά καλό βήμα που έκαμα. I am really proud of myself I did not give up on this series. It is exceptional tv writing, outstanding acting performances and directing and producing. I don’t think that there was ever such a high standard on US TV history, than the production of this series. Όι 10 με τόνο, αλλά χίλια με τόνο που αξίζει. Σε κάποια φάση (για όσους θέλουν να την δουν τζιαι δεν την είδαν ακόμα) πραγματικά θα χειροκρατάτε. Εγώ έτσι έκαμα. Εχειροκροτούσα. Ακόμα τζιαι μόνη μου, γιατί το excellence του Vince Gilligan πραγματικά εξεπέρασε κάθε προσδοκία τηλεοπτικής σειράς. In short, the series tells us about an ordinary high school Chemistry teacher, Walter White (Bryan Cranston!!!! R.E.S.P.E.C.T), who finds out he has cancer and he will die (in due time). And then, he decides to start cooking Crystal Meth with one of his old students. Bizarre σενάριο, το οποίο όχι μόνο εδούλεψε καταπληκτικά αλλά έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης τζιαι άφηνε τους τηλεθεατές να παραμιλούν (όι πε τους Michief.Mayhem.Movies – μιας τζιαι ξέρω ότι είσαι επίσης θερμός υποστηρικτής της συγκεκριμένης σειράς εσύ ξέρεις που πρώτο χέρι τι εστί ‘Breaking Bad). 




(7) One Tree Hill: Ακόμα μια σειρούλα του σωρού από το πολυαγαπημένος μας CW. Μια ιστορία για δυο αδέλφια (ένας φτωχός, ο άλλος πλούσιος οφ κορς – μα τι ορίτζιναλ ιδέα), οι οποίοι ζουν σε μια μικρή πόλη εν ονόματι One Tree Hill (όνομα το οποίο οι δημιουργοί εδώκαν το που το ομώνυμο τραγούδι των U2). Σαν σειρά άρχισε καλά, ως τον 4ον κύκλο ετρώετουν, που τζιαμέ τζιαι τζι με το που το έβαλα να παίξει ετρέχαν μέλια που την οθόνη μου τζιαι εν επρολάβαινα να τα συνάξω. Πολλά μελό, πολλά τετριμένα θέματα (φυσικά). Θωρκέται. Προσωπικά εσυνέχιζα να το βλέπω γιατί αρέσκει μου τζιαι συμπαθώ την Sofia Bush – η οποία εξαφανίστειν (δεν θα αναφερτώ ΚΑΝ στην σειρά που την είδα να παίζει την περασμένη σεζόν) – αλλά τι επερίμενα που CW TV actress? Εκάηκε δυστυχώς. 

(8) 90210: Επίσης σειρά του σωρού, η οποία φέρει μεν το όνομα της γνωστής σειράς των 90s ‘90210: Beverly Hills’, αλλά είναι η πολύ κατώτερη έκδοση της, και η αρκετά κακοπαιγμένη for that matter. Εκράτησε το όνειρο 5 χρόνια. Εεεε ήταν τζιαιρός να πάρι πόδι, το οποίο και επήρε. For those who wonder (do they?), the story follows a group of rich kids (adults pretending to be teenagers ofc) who live and attend Beverly Hills high school. Oh the humanity!

(9) Merlose Place: Another drama come-up that blew in the producers place. Like ‘90210’, this is continuation of the old ‘Melrose Place’ series – a high class complex area in LA. Scandals, intrigues. Anyways, η σειρά στην 1η της κιόλας σεζόν εκόπηκε – jeez I wonder why – αλλά μέσα που τη σειρά εφκήκαν 1-2 αστεράκια τα οποία εμετακομίσαν σε άλλες hit series of CW
 (
(10) Gossip Girl: Μεταξύ μας;;;; Ναι αρέσκει μου το trash TV, τζιαι πεθυμώ τούντην σειρά όσο trash τζιαι να ήταν – που ήταν δεν τίθεται θέμα για τούτο. Η φωνή της Kristen Bell (Veronica Mars, Forgetting Sarah Marshall) μας εμίλαν τζιαι ελάλε μας τις έξαλλες ιστορίες των ελίτ της Νέας Υόρκης in the Upper East Side. Όπου το ‘οικονομική κρίση’, δεν υπάρχει καν σαν concept στον κόσμο τούντων ανθρώπων, εμείς επαρακολουθούσαμε τα σκάνδαλα, τις ίντριγκες τζιαι τις δολοπλοκίες, ααααα τζιαι τους «αξέχαστους» έρωτες μιας ελίτ παρέας που το μόνο που εκάμνασσιν ήταν να κάμνουν σεξ ο ένας με τον άλλον, να ξοδεύουν ασύστολα χρήματα για πράματα τα οποία στην τελική εν είχαν σημασία για κανέναν ανά το παγκόσμιο (πολλές φορές ούτε για τους ίδιους) τζιαι να πίνουν τζιαι να συμπεριφέρονται χειρότερα κι’ απο χιμπατζίδες. Με άλλα λόγια...trash TV. Το κακό είναι ότι, δυστυχώς, αυτή η σειρά βασίζεται σε άτομα τα οποία υπάρχουν τζιαι όντως έτσι ζουν. Oh the humanity. Αλλά c’est la vie, πρέπει τζιαι το CW να κάμει ένα series. So at the beginning they stroke gold with this series. After a couple of seasons, it was all the same potato-potAto/tomato-tomAto crap, so the audience of course lost interest. The series went on to run for 6 excruciating years, αλλά κατά βάθος ήταν το guilty pleasure μου, τζιαι η σειρά με την οποία τα φαιά μου κύτταρα εν τα εσκότωνα απλά, αυτοκτονούσαν που μόνα τους. Έκλεισε τζιαι τούτη η σειρά το κύκλο της. 




(11) Dexter: Speaking of cycles…here comes the GOOD stuff. Oh Dexter, je t’ aime. Ο Dexter μου έμαθε 101 τρόπους με τους οποίους μπορώ να σκοτώσω και να μεν με ανακαλύψουν ποτέ. Γι’ αυτό τον αγαπούμε τζιαι γι’αυτό: BEWARE!!! Dexter is a series that gets you into the head of the psychopath killer who looks like a normal person and acts like a normal person, but really he’s nothing but. Blood-spatter analyst for Miami Metro Police Department by day and revengeful serial killer by night. Ας πούμε, beat that! Τον Dexter εν τον ερωτεύκεσε για τη φάτσα του Michael C. Hall (nice body and all, I wouldn’t kick him out of bed), αλλά για τον τρόπο που σκέφτεται, για το τρόπο που λειτουργά, για την ψυχωτική εφυία του τζιαι πάνω που ούλα την μαεστρία του στο να σκοτώνει. Εν θα μπω σε πολλές λεπτομέριες γιατί μετά θα χαλάσω το στόρυ τζιαι εν θέλω. Σαν σειρά αρχίζει ΤΕΛΕΙΑ, κάπου στις τελευταίες σεζόν μας τα εκάμασσιν νάκκο πατάτες, αλλά για μένα προσωπικά – όπως τζι’ αν εθκιαλέξαν οι δημιουργοί να τελειώσουν την σειρά – ο Dexter θα εν πάντα ο Dexter

(12) The Borgias: Μια σειρά που κάθε άλλο παρά ακριβής δεν ήταν. Ναι θα σας πρίσω για ακόμα μια φορά τζιαι θα σας πω ότι μιας τζιαι ο τομέας μου, η ειδίκευση μου ήταν πάνω στην Ευρωπαϊκή Αναγέννηση, φακκά μου να βλέπω σειρές με τόσες ανακρίβειες – με εξαίρεση τις σειρές του CW, τζίνες εν πάντα γεμάτες ανακρίβεις (κοίτα το ‘Reign’). Η ιστορία για την πιο περιβόητη οικογένεια στην Ιταλία, τους Βοργίες (?) aka Borgias, οι οποίοι πλέον θεωρούνται ως η 1η οικογένεια μαφιόζων. Εσκοτώναν τους εχθρούς τους με ένα ισχυρό δηλητήριο, την cantarella τζιαι έτσι εμπορούσαν να μείνουν στην εξουσία. Μια σειρά η οποία εσhέπασε πολλά ιστορικά γεγονότα, τζιαι επροσπάθαν πεισματικά να μας κάμει να είμαστε με το μέρος της οικογένειας. Αιμομυξία, διαφθορά, ασυδοσία είναι μόνο μερικά από τα παραδείγματα που υπήρχαν μες τούντην φαμίλια. Γενικά σαν σειρά, επί 3 χρόνια εκράταν την ο καημένος ο Jeremy Irons, ο οποίος, ένας θεός ξέρει γιατί αποφάσισε να γίνει involved μες τούντην σειρά in the first place. Φυσικά, που την σειρά αναδείχθηκαν νάκκον τζιαι η Holliday Granger and Francois Arnaud, η οποίοι επαίζαν τα παιθκιά του Irons (LucreziaCesare Borgia) – ναι εν που δαμέ το nickname μου! – μια σειρά που άδικα την εκρατήσαν ζωντάνη για 3 αιματηρά χρόνια. Εν ξέρω τζιαι εγώ πως εσυνέχιζα αυτό το μαρτύριο. Ευχυτώς εφιλοτιμήθηκε το Showtime τζιαι έκοψεν την – HALLE-FUCKING-LUJIAH!!! Αν δεν σας κόφτουν οι ιστορικές ανακρίβειες, be my guest and take the plunge into Italian Renaissance. Αν μη τι άλλο θα μάθετε έστω τζιαι λία πράματα για τα βασίλεια της Ιταλίας τζιαι τις διαμάχες τους τζίντον τζιαιρό. 




(13) The Lying Game: Δύδιμες αδερφές που την μιαν την διούσσιν να πάει στο σύστημα, τζιαι την άλλην την κρατούν. Βασικά ας τα πάρουμε που την αρχή. Δυο κόρες γεννιούνται μετά από ένα παράνομο δεσμό, έτσι οι 2 αυτές κόρες χωρίζονται στην γέννα. Στα 16 κάπου χρόνια, η κόρη που πάει στο σύστημα βρίσκει την δύδιμη αρφή της, η οποία mind you εν filthy rich and super spoiled and Paris-Hilton-bitchy-mean to everyone, τζιαι αποφασίζουν να ανταλλάξουν θέσεις για λίο τζιαιρό όπσου να έβρουσσιν την αληθινή τους birth mom. Ίντριγκες, πάθη, συγχισμένα σενάρια, χόρνι teens. Pretty much, ότι θέλεις. Δυστυχώς, and much to my dismay, εκόψαν την σειρά, η οποία ήταν βασισμένη πάνω σε βιβλία. Κρίμας, γιατί αν τζιαι κατασυγχησμένη, εμένα αρέσκαν μου οι ηθοποιοί. Μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Τέσπα. Παμ’ γι’ άλλα βρε ABC Family. Θα το πιω τζιαι τούντο ποτήρι. 




(14) The White Queen: Σειρά εποχής. Όσοι δεν γουστάρετε, now’s your chance to move further. This series is based on Philippa Gregory’s best selling book ‘The White Queen’, and it follows Lady Elizabeth Woodville and her accession to the English Throne during the War of the Roses. As expected, επίσης πολλά σκάνδαλα, ίντριγκες τζιαι πολέμοι. Με μόνο 12 επεισόδια, εν μια σειρά που σε κρατά, γιατί έχει αρκετά καλές ερμηνείες (στην αρχή τουλάχιστον). Κάπου μες την μέση σε χάνει λίγο το σενάριο (και η πλοκή) αλλά νταξ, if you know your history you stick around to see how the story of Richard III will play out. Max Irons, plays the unfortunate King Edward IV, who I have to say, he’s pretty nice to see blossom on the big and the small screen. Thumbs up to the Irons genes. Apart from that, it’s a well-made series, worth the watch, with slight inaccuracies that can be easily forgiven. 




(15) Skins UK: Παίζει τζιαι να ψυχοπλακωθείτε με τούντην σειρά αλλά όσοι είστε φαν του ‘fucked-up-emotions-transcending-through-eternity-out-of-this-world-all-empowering-love’ then this series is definitely for you. Skins follows teens in the UK, their daily lives, their daily fucked-up lives, their daily real lives. Τούτο μου αρέσκει σε τούντη σειρά. Τολμά, εν φοάται να μιλήσει για πράματα που πονούν – θάνατο, ουσίες, βουλημία, ανορεξία, ομοφυλοφυλία, τάσεις αυτοκτονίας κλπ – πράματα που δεν τολμούν πολλές σειρές να αναλύσουν ή να δείξουν. Γενικά, γι’ αυτό πάω τόσο πολλά τις αγγλικές σειρές. Για την ωμότητα τζιαι την αυθεντικότητα τους. Εν πολλά σημαντικό να μεν φοάσε να δείξεις στους θεατές σου την αλήθκια, όσο σκληρή τζι’ αν είναι. Γιατί τζιαι η ζωή έτσι σκληρή είναι. Εξαιρετικές ερμηνείες που τους νεαρούς ηθοποιούς. Η σειρά γυριζεται στο Bristol, 500 μέτρα που το πρώην σπίτι μου τζικάτω (yay!) με πολλά ωραία προσεγμένη παραγωγή, excellent editing and soundtrack. Γενικά, να την δείτε όσοι σας αρέσκουν οι αγγλικές παραγωγές. Maybe a bit teenagy at times, but definitely a gem of a series (up to the 5th season that is). 





Series to start also soon:



(1) Scandal: Soon to start. Shonda Rhimes + Kerry Washington= must be something good here!

(2) Agents S.H.I.E.L.D: Soon to start. Been hearing a lot about this series. It’s a newbie, but they have a good cast and an even better script – or so they say.




(3) Community: Soon to start. Sitcom, as I’ve been told. 

(4) Grimm: Soon to start. A bit grimm, yes, as I’ve been told, but would be lovely to see something fresh and scary on screen. 

(5) Raising Hope: Soon to start.

(6) Chuck: Soon to start. Looks entertaining enough, although it ended. 




(7) Elementary: Soon to start. Lesser version of ‘Sherlock’, but I might do the exception for Johnny Lee Miller’s sake. 

(8) Mike & Molly: Soon to start. Sitcom with Melissa McCarthy. MUST be good. 

(9) The Good Wife: Soon to start – properly. Started it a little bit this past summer, but left it to focus on other series. Will revisit definitely again.

(10) The new adventures of Old Christine: Soon to start. A series I’ve been wanting to see for ages, but for some reason it slipped through. Even though it's off the air now, I shall definitely consider watching it. 




(11) Supernatural: Soon to start. To be fair, I’m waiting for this series to wrap up and then sit down to watch it. It’s been running for almost a decade – if I’m not mistaken – and it’s been doing incredibly well. Will definitely get into it once as I start it up. 




(12) Twisted: Soon to start. Albeit παίζει η Denise Richards η οποία δεν με ενθουσιάζει, θα προσπαθήσω να check this series out, να δούμε τι παίζει.

(13) Melisa & Joey: Soon to start. Sitcom with Melissa Joan Hart. 




(14) Firefly: Soon to start. Nathan Fillion plays in it, must be worth watching, ain’t it? Albeit it just a season, will keep this in mind cause I heard some really good things overall. 

(15) Lie to Me: Soon to start. Tim Roth. Hmmm. Should definitely be interesting. 

(16) 24: Soon to start. Yes, yes, go ahead, dish it out. Shame on me for missing out on this series. Well, I will definitely make up for it at some point soon, I hope. Kiefer, I’m coming darling!




(17) Sons of Anarchy: Oh Charlieeee, oh Charlieee boy. I’m so glad you’re not the next Christian Grey. Started it already this past summer, but got paused due to other series. Will definitely continue on soon enough. 

(18) Justified: Olyphant. Hmmm. Yes, please. Definitely on my soon-to-watch-series. 

(19) The Americans: Started it. Didn’t really get into it. Might give it another go for the sake of Matthew Rhys

(20) Louie: LOUIS CK. I’ve seen him around, in some other series too. He definitely can crack up a joke. Worth a look. 

(21) Archer: My cousin’s suggestion on this one. Will try to check it out soon. 




(22) The Newsroom YES! YES! YES! RED ALERT of a series. Jeff Daniels, he must be god in this. In the VERY near future - soon to watch!!!

(23) Girls: Ah Lena, Lena Dunham. I started it, a couple of years back, was going through a break-up, and didn’t really stick on me. Plus, I’m a bit sceptical on Lena Dunham. Much ado about nothing. Would like to get a new perspective on the series again, someday. 

(24) Veep: Julia Louis-Dreyfus? Hmmm, I’m definitely sensing some sarcasm here. Possibly yes to this HBO series too.




(25) Bonnie & Clyde: About to start (εξεκίνησε βασικά - όσπου να γράψω το ποστ εξεκίνησε. FML) . I’m on pins and needles. Let’s see what they will do with Holliday Granger and Emile Hirsch. Ελπίζω μόνο να μεν καταϊσhέψουν το παλιό γιατί λατρεύω το. Fingers crossed.  - UPDATE: Just watched the first installment of this 2 Part Mini Series. Well....could have been better to be totally honest. But, it's okay. It's watchable I should think. 




(26) House of Lies: Don Cheadle. An actor I greatly respect, hence this is one of the top priorities series. 

(27) Ray Donovan: A new series with Liev Schreiber whom I adore and I think he’s greatly underestimated as an actor.

(28) Nurse Jackie: Edie Falco. Need I say more? No, this time she’s not a mobster’s wife, but a slightly twisted nurse. Something’s gotta give. 

(29) Weeds: Mary-Louise Parker + weed…Hmmm what a scandalous combination. Albeit off the air too, will definitely wanna catch up on this series. 

(30) The Big C: Albeit a not so well-known series, and only run through 3 seasons, I’d like to keep it in the books cause I’ve read some really nice things on it. 




(31) House of Cards: ALL HAIL TO SIR KEVIN SPACEY!....Okay a tad much perhaps. But, heard so many good things about it, there must be something worthwhile watching.

(32) Arrested Development: I’m a bit confused as to how this series started and it’s developing, but everyone’s been raving about it, so it must be something to watch.




(33) Warehouse 13: Already downloaded. Only thing left to do is sit down and WATCH IT!! 




(34) House MD: Hmmm. It’s not like I haven’t watched it. It’s like I haven’t watched it in continuance. Plus if I did, or if I do, I’m most certain I will develop a disease of some kind. Very addictive series, but Hugh Laurie is definitely one of the best British actors of his generation. 




(35) Bomb Girls: Costume drama series, set during the WWII. Ladies united front. Hmmm. Definitely will check it out.



TNT

(36) Mob City: Soon to start. Been seeing this series advertised for a couple of weeks now and it looks kinda interesting. Gangstas and all tha hoopla. So, will try and check it out for sure. 




Series which I started but got so bored I just couldn’t be bothered with anymore:




(1) Pretty Little Liars: CBAcan’t be arsed anymore. Sorry ABC FAMILY, αλλά έπειδή μας τα έπρισες εδώ και 4 χρόνια με το ‘who the fuck is freakin-A’, πλέον δεν κουβαλάω κάνενα κύτταρο in my body who gives a fuck to find out. Simple as that. For those who haven’t got the faintest idea what ‘PPL’ is all about: the story follows 4 girl-friends who, after the loss of their 5th friend (Alison), they get haunted by this mystery person (‘A’) and threatens to expose all of their dirty little secrets. Trouble is, the series is dragging way to long to even give you a hint of the viewers’ answers and sometimes it gets beyond tiresome to even witness most of their plot lines. Been watching it for the past 3 years. I can officially say now: I’M OVER AND OUT BIATCHES! ~ A

(2) Ravenswood As if ‘PPL’ (Pretty-Boring-Little-Liars) wasn’t enough, το ABC Family αποφάσισε να συνεχίσει να μας βασανίζει με το ποιος στο καλό είναι ο 'Α’ τζιαι έκαμε τούντο spin off series. I sincerely, hope to god they cancel this atrocity, cause that’s what it will be. Too bad for the actors cause I kinda liked them αλλά enough is enough, you know?!?



(3) Californication: This series has too little Cali- and too much –fornication going on, if you know what I mean…(and I think you do). Started watching it during its first year of broadcasting. The story follows Hollywood writer/drunkard, Hank Moody (or as I like to call him ‘Hunk-Moony’ – those with a dirty mind will get the joke). Anyways, συνέχεια δείχνει μας η σειρά his countless sex situations he gets himself into. Νταξ, για λίγο καλό είναι. Έξυπνη σειρούλα σε μερικά σημεία, δεν αντιλέγω, απλά σε μια φάση και μετά καταντά κάπως too much. Σταμάτησα να την βλέπω κάπου στο mid 2nd season. Μόλις χθες δε, είδα ότι η 7η χρονία θα είναι και η τελευταία. Oh well. Τι να κάνουμε. Καλά κράτησε κι’ αυτή η κολόνια του David Duchovny



(4) Heroes: Again, series I started watching with so much enthusiasm back in 2007/2008 that sent me over the roof. Sadly, after a couple of seasons, the plot lines started becoming way too boring and way to ludicrous for my taste, so I kinda gave up. Too bad, cause the concept of the first season was AWESOME – ‘SAVE THE CHEERLEADER, SAVE THE WORLD’. Too bad the cheerleader was played by Hayden Panettiere and I wanted her dead cause I couldn’t stand her. Anyways, the series got cancelled somewhere after season 4 – if I’m not mistaken. 



(5) Ugly Betty: This series for me it was on-off. Was watching scattered episodes here and there. Never really got into its comedic spirit and neither did I wanted to. I’m sure America Ferrera, who gained a lot of attention through this series, is a great actress, but as a whole this series didn’t really do it for me, so I kinda got un-interested in exploring it from beginning to end. 








Series I started but ditched and hoping to revisit them again, very soon (in the near future): 




(1) Rules of Engagement:  Started watching it. Good sitcom. Just had to put it aside for my other sitcoms I had to watch. Will soon revisit this hopefully. 





(6) Fringe: WHAT A BALL! I mean, hands down this series has a brilliant cast and an EXTREMELY interesting concept. Sadly, and much to my misfortune, I’ve only watched till season 3, which I’m hoping to remedy in the near future and watch it till the end, even though the show got cancelled only last year. Excellent sci-fi series for those who are into the unexplained and mysterious phenomenon, then this series is a MUST-SEE!!!



(2) Teen Wolf: I tried, I tried, I really, really did. Not once, not twice but multiple times. This series just can’t seem to stick with me. Don’t know why. But I will try to carry on, cause I’ve been repeatedly told that it gets better. So at the very least, I owe to give it (YET) another go!




(3) Ripper Street: Tried to get into this Jack the Ripper thing, couldn’t put my head around it, how modernistic the whole atmosphere in this series feels. However, good actors have the tendency to draw you in, and due to the fact that a certain Matthew Mcfadyen stars in it, I shall certainly considering giving this series another shot in the future. 




(1) Spartacus: I did watch Season 1, like my life depended on it. It was glorious. New, fresh, with pizazz, with killings, blood, sex, and even more blood. Ludicrous plot, an even more ludicrous staging, but it’s the kind of series you love to hate. After Season 1, when the main protagonist died (on a very young age from lymphoma), the series simply kinda lost its magic for me. It was okay, but not the same. Somehow, I’ve always felt, there was something missing. I am usually watching this when there’s nothing else to watch, just to fill empty gaps you know. But my heart and my mind will always go out to Andy Whitfield, who made Spartacus on Starz shine again.

(2) Magic City: 1950s in Miami. Loads of sun, loads of intrigue, economical dalliances and sex scandals are erupting in this one. Started off really nice series, telling us of a hotel owner’s life in Miami. Somewhere, the plots become too predictable, thus it manages to lose my interest at times. Will definitely consider putting it back on the table when free time’s at hand. 

(3) Da Vinci’s Demons: Oh no! Not another one. Another period drama, which covers the unexplained and the mysterious. Da Vinci didn’t have demons! Get over it. But Starz channel wants us to believe that there’s another part of Da Vinci’s life we don’t know about. And thus, this series was born. Although I’d prefer it had died in childbirth, this series has already been green-lit for its 2nd season. Kudos for the cast and crew of course. Thumbs down for us. I’ve already tried to watch it like couple of times. Got up to 3 minutes in. YAY. But all joking aside, I might consider it in the near future again, if TV has nothing better to offer me that is. 




**************************************************************************






Τζιαι κάπου δαμέ ετέλειωσε η τηλεοπτική Αμερικάνικη (και μη) περιοδία. 

Ναι ξέρω. Έχω ΠΟΛΥ όρεξη να κάθουμαι να γράφω τούντο ποστ ούλο. Συνολικά επήρε μου εεεμμμ τώρα να κάμω calculate…roughly 3 ½ - 4 εβδομάδες να το γράψω. On and off φυσικά. Όσοι έσhετε όρεξη τζιαι θκιαβάσετε το ούλο, congratulations, you’re a no-lifer like me. 

In all seriousness, εν ξέρω αν το εξαναείπα ποττέ αλλά πραγματικά my dream job would be to watch films and TV Series all day long, and write about them and get paid for it (ofc!). Αλλά επειδή προς το παρών αυτό δεν γίνεται, ποσκολιούμαστε δαμέσα μόνοι μας για να φκάλουμε το άχτι μας.

Consider this post as an ALL-TV-SERIES GUIDE, kinda. Είμαι σίγουρη ότι έσσιει σειρές που εν έβαλα ή εν έκαμα include. Feel free to make me any suggestions, additions or comments. You can even email me series and your own commentary τζιαι θα τα κάμω include in the post (θα γράψω φυσικά who’s it from). 


Λοιπόν, αφού ξε-σοκαριστείτε από αυτό το ογκο-πόστ, παρακαλώ μεν διστάσετε να μου αφήκετε any kind of thoughts which you may have. 

P.S. Haters will not be accepted (only privately - lol






Χάτε καλήν εφτομάδαν έβριουαν. 
Next post coming soon.
(NOT about TV, pinky swear!) 





       

                      Twin Peaks Theme - Angelo Badalamenti

(this is TV Series from back in the early 90s which I definitely suggest it to people to watch. It's TV at it's finest! A classic. Only a couple of seasons but created by the masterful David Lynch)




Comments

  1. oh lord. τούτο το ποστ πάει στα εγκυκλοπαιδικά!
    απλά ως το σημείο που έριξα μια ματιά (στο υπόλοιπο ούτε ματιά) ακόμα, να πω ένα θενκς φορ ντούινγκ γκλι ράιτ (θεωρώ ότι εν το εκτιμούν επειδή φαίνεται πολλά επιφανειακό, αλλά εν καλή δουλειά ρε γμτ). Επίσης, σκέφτουμαι συχνά τη σύγκριση φρεντς-himym τζαι θεωρώ ότι εν πολλά καλή δουλειά για τόσο όμοια με μια άλλη σαν βασικό πλοτ. Το mad men είδα τες πρώτες 5 αλόπως σεζόν τζαι εκουράστηκα γιατί εν με κρατούσε απλά. and hi there, im mad for sherlock. Ο Μπένεντικτ έχει όντως κάτι όξινο στη φάτσα του ΑΛΛΑ θεωρώ ότι παν του οι ρόλοι του. Που ομορφιές θεωρώ ότι εν ο καλύτερος του ρόλος. To Californication είχα πει ότι θα το σταματήσω κατά διαστήματα, αλλά τελικά ακόμα το βλέπω τζαι μάλλον θα το τελειώσω. Αν μου έρτει κανένα άλλο κόμεντ θα ενημερώσω. Που νέες σειρές δεν εξεκίνησα τίποτε γιατί είπα εν θέλω (τζι άλλα) ντιστράκσιονς προς το παρόν... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχαχα κοίτα όμως για να έφτασες στο Californication πρέπει να εθκιάβασες καμπόσο. Μπορεί να το ξανασκεφτώ αν τζιαι εν ξέρω απλά too much uncessary sex for me. Εν ξέρω.

      Χαχα άρεσε μου το εγκυκλοπαιδιακά. Αν με αφήνετε θα σας έγραφα κόμα λολ. Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη καμένη δαμέσα δα. :D

      Delete
  2. Ina adores Lou!Period! Θα επανέλθω σε φάση που έχω χρόνο γιατί χρήζει μελέτης το ποστ σου.Εννοείται έκαμα το φύλαξα. Είπα σου ότι αγαπώ σε?

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAhahahaha I love u too my darling. Sorry for the late reply hahaha. Ναι φυλαξε το τζιαι θα συμπληρώσω τζιαι άλλα γιατί εξίχασα 2-3 πίσω.

      Delete
  3. Επική ανάρτηση και θα σου κάμω σχόλια για κάποιες σειρές.Το 80% των σειρών βλέπω τες και έχω κάποια σχόλια. Ξεκινούμε Breaking bad, επική σειρά, έπρησα όλο το κόσμο να την δει, η μόνη μαλακία για εμένα είναι ότι στο τέταρτο κύκλο εθεώρησα ότι ετέλιωσε και έμεινα εκεί, ακόμα να το τελιώσω, originals, ωχ Λου μου είσαι soulmate πόσο αγαπώ τον Κλάους, πολλά καλή σειρά, συμφωνώ σε όλα μαζί σου, true blood, ως την μαινάδα φάση καλό, μετά μια μαλακία, άσε που είναι σαν να βλέπεις πορνό, προτιμώ την παλαβή και ξενέρωτη helena που το vampire diaries, που μπορεί να έγινε πολλά σπαστική αλλά καλύτερη που την ξανθιά του true blood που την θέλουν και δκυο imishi μου,άτε και κανεί:P, heroes, είχε κατα την δική μου άποψη τα καλύτερα ποτενσιαλς να εξελιχτεί σε επική σειρά, εσκατέψαν την, γίνεται ρε κουμπάρε να μου κάνεις τον σάιλερ καλό? γίνεται?, supernatural μια μαλακία και μισή μεν το δεις, grimm, ξεκινά βαρετά αλλά εξελίσσεται καλά πολλά καλά μπορώ να πω. Εξεκίνησα το βασικά μαζί με το Once upon a time και βλέπω τα και τα δύο ταυτόχρονα και μου αρέσουν το ίδιο,
    IEROSYLIA Λού καμ ον που εν ο μενταλιστ??? δαμαι απογοήτευσες με λέω σου το :P Μια σειρά που ξεκινά πολλά μικυ μάους αμερικανιά αλλά εξελίσσεται πολλά καλά ειδικά με τη φάση του ρεντ τζον. Τωρά στο τέλος σκατέυκουν μας τα αλλά οκ τελιώνει, dexter, που τους καλύτερους καλού/ κακούς χαρακτήρες, πέμπτος κύκλος θεικός, στο σημείο που άρκεψεν να το θελει η αρφή του εχαλάστηκα άγρια και παραίτησα το, Game of Thrones, που το casting ως στην σκηνοθεσία, άψογο, περιμένω το καινούριο κύκλο να ξεκινήσει,arrow πολλά μίκυ μάους για εμένα και αρέσκουν μου τα superheroes φάση αλλά αυτό δεν, ωραίους κοιλιακούς όμως το παιδίν!))) Σήμερα ξεκινώ το the tommorow people, ως τωρά έβλεπα το alphas, φάση με υπερδυνάμεις μεσαίο πολλά και πολλά κακή σκηνοθεσία, walking dead δεν μου άρεσε καθόλου, εαν δεν είδες το rome, δες το, επική επίσης σειρά, όχι consistent σε όλα τα ιστορικά γεγονότα αλλά πολλά καλή σειρά, εν 9.1 sto imdb και γενικά πολλά καλές κριτικές. Και επειδή όπως πάω εννα κάμω ανάρτηση μεστην ανάρτηση σου σκάζω γιατί έχω πάρα πολλά να πω για τις σειρές και εγώ μια και είμαι γενικά φανατική. ANW άριστη ανάρτηση Λου μου, χχχχ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ωωωωωωωωωωωωωωωωωω χαίρομαι για τα σχόλια σου Αμαδρυάδα μου. Ναι εξίχασα τζιαι τον Castle, Mentalist, Damages, The Mindy Project. Πρέπει να κάμω νάκκο update την λίστα.

      Χαίρομαι που σου άρεσε τόσο το ποστ. :))))

      Delete
  4. α και λου μου κ το λευκωσιατη να ρωτησεις θα σ πει εχει θαλασσα στη λευκωσια στον πυργο θα σουπεενεν μονονστο homeland

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχα μόνον τζιαμέ εμπόρεν. ΛοΛ. :P

      Delete
  5. this post was bookmarked for after the exams! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha be my guest dear. Actually θα πρέπει να το κάμω update soon γιατί είδα τζ' άλλες σειρές. :P

      Delete
    2. και μολις το διαβασα. εσημειωσα οσα ηθελα. in the meantime εξεκινησα τζιε τελιωσα το breaking bad. νταξει ουαου. η μονη σειρα που σου προκαλει τον κωδικα ηθικης τοσο εντονα. αν τζιε να ειμαι ειλικρινης οι μεσαιες σεζον εκουρασαν με.
      δεν μας ειπες για new normal, numbers . τελιωμενα τζιε τα θκιο απλα επιστευκα ηταν να τα εβρω καπου στο ποστ.

      παντως γουαου! καλα τζιε φκαλεις τα περα! εξεκινησα μερικες που τουτες αλλα σταματω οταν πλεον τες βλεπω με το ζορι (vampire diaries, true blood, arrow).
      εισηγουμαι να καμνεις το ιδιο γιατι come on. το teen wolf μονο που τον τιτλο φαινεται μου απλως μια παρελαση εφηβων με ωραια κορμια. αλλα im not judging!

      Delete
    3. forgot to comment brothers and sisters. loved it. εδειχνε την το ρικ2 πολλα σπαστα τζιε εκατσα τζιε ηβρα την online. ερωτευτηκα τη sally field. εκοψαν την αποτομα ομως

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ