The Vibrator Story






Αγαπητοί μου αναγνώσται,

Dislaimer: Τούντο ποστ μπορεί να ενοχλήσει μέχρι τζιαι να κάμει πολλούς μπλόγκερς να ξεστομίσεουν ‘WHAT-THE-FUCK-IS-WRONG-WITH-YOU-WOMAN’. Παρ’ όλα αυτά, να ξέρετε ότι το περιεχόμενο που ακολουθεί είναι κατάλληλο ΜΟΝΟ δια ενηλίκους. (Μαύρη γατουλίτσα, ουστ, εν κάμνει να θκιεβάζεις έτσι προστυχιές - μα ποιόν περιπέζω;;; σάννα τζιαι εν τα ξέρεις ήδη...καλά καλά, you can stay).

Το λοιπόν. Μες τούντο μπλογκ, μιλώ με εμπειρίες. Βρίσκω το ότι εν πιο εύκολο μου να μιλήσω για κάτι που ξέρω/έπαθα, παρά για φανταστικά πράματα. Σόου, μεν σιοκαρηστείς ντίαρ αναγνώστη για τούτα που πρόκειτε να ξεστομίσω. Είμαστε μια παρέα ούλοι δαμέσα, θα με συγχωρέσεις. Τζι’ αν δε με συγχωρέσεις, κατζία εν θα σου κρατήσω. 

Σόου...

Πρόσφατα, πριν κανά εξάμηνο δηλαδή, έτυχε τζιαι ανταλλάξαμε δώρα μια γυναικοπαρέα μεταξύ μας στο Βάλενταϊνς Ντέι. Εμένα το «δωράκι» μου ήταν vibrator. 

Είδα ότι πρόσφατα έκαμε τζιαι η Αμαδρυάδα μας ποστ πας τους δονητές, σόου είπα να πάρω πάσα τζιαι να σας μιλήσω τζιαι εγώ νάκκο για τούτους, μιας τζιαι εν συχνή συζήτηση μες την γυναικοπαρέα μας. 

Τι εστί vibrator;;;; Έλα που εν ξέρεις. Παίζεις μου το τζιαι σιγανοπαπαθκιά. Άτε να σε δω. Έτσι σεμνότυφος/η είσαι αναγνώστη μου;;; Έλα καλό μερικά ίνφο που του γουικιπίντια για να ενημερωθείς. 

Το πρώτο μας sex-powered-tool επρωτοεφευρέθηκε το 1734 στη Γαλλία. Μα που αλλού καλέ μου, όπου σεξ-ριλέιτιτ μάτερ οι Γάλλοι εν πρώτοι πας σε τούτα, εν τους πιάνει κανένας. Ήταν το λεγόμενο ‘Tremoussoir’ (τρεμουσhιό, get it;;;; get it;;; πιάνεις το pun αναγνώστη μου;;;; ελπίζω να το έπιασες τζιαι να το ξαπόλισες στρέιτ αγουέι). 

Μετά ήρτε o Αμερικανός γιατρός Τζιόρτζ Τέιλορ, το 1869 τζιαι εχρησιμοποίησε το λεγόμενο steam-powered vibrator, το οποίο άκουγε στο όνομα ‘Manipulator’ (ouuu kinky, well, the name is definitely befitting, θυμίζει πολλά το Fifty Shades of Crap Grey). 

Το μεγάλο τρικ όμως το έκαμε ένας Άγγλος. Πάντα όπου σεξ, υπάρχει τζιαι ένας ξενέρωτος Άγγλος που πίσω. Ο λόγος για τον Τζόζεφ Μόρτιμερ Γκράνβιλ, ο οποίος το 1880, εφήυρε το 1ο ηλεκτρομηχανικό δονητή. Η ιστορία του Γκράνβιλ, εγυρίστηκε τζιαι πόσφατα ταινία, το ‘Hysteria’ (για όσους πιστούς προσέλθετε, αν τζιαι χλιαρή στην απόδοση της αλλά θα ενημρωθείτε και για την ιστορία του δονητή), στην οποία μας διηγείται πως του ήρθε η ιδέα για τη συγκεκριμένη «κατασκευή». 

Οι γιατροί λοιπόν, εξ αρχαιοτάτων χρόνων, είχαν διαγνώσει την υστερία σαν πάθηση στις γυναίκες και η ιατρική μέθοδος περίθαλψης της ήταν η «ανακούφιση» γυναικών από τους ίδους τους γιατρούς ή και από νοσκόμες. Εκείνη την εποχή που λέτε, κάπου στο 1880, επειδή ο Γκράνβιλ έβλεπε ότι οι παραπάνω γιατροί είχαν συχνούς πόνους τζιαι κράμπες στα σhέρκα τους τζιαι δεν εμπορούσαν που κάποιο σημείο τζιαι μετά να εξασκήσουν το "επάγγελμα", αποφάσισε ότι ήταν καιρός να γίνει κάτι για τούτο, έτσι εφήυρε τον ηλετρομηχανικό δονητή. 

Βλέπετε, μιας τζιαι ήρτε το ρεύμα στην ζωή των ανθρώπων πλέον, εστρέψαν τις βλέψεις τους από το ντίλντο σε κάτι πιο ευκολόχρηστο. Χενς, η χρήση του δονητή. Περισσότερη δύναμη/ισχύη, κάλλιστα, από τα 3-4-5-6-7-8-9-54657687864 δάχτυλα του κάθε γιατρού, με περισσότερη αντοχή τζιαι φυσικά με καλύτερη προσέγγιση προς την εν λόγω περιοχή. 

Κοιτάξτε...δε θα κάτσω να σας πείσω ότι ο δονητής εν καλύτερος από το οργανικό, οτιδήποτε ηλεκτρομηχανικό φυσικά και ΔΕΝ είναι καλύτερο από το βιολογικό προϊόν, αλλά σίουρα και το μεν και το δεν, έχει τα υπερ και τα κατά του. Εκείνο που με εκπλήσει, αν τζιαι εν πρέπει πλέον, είναι ότι 9 στις 10 γυναίκες (της Δύσης τουλάχιστον) έχουν εις την κατοχή τους ένα δονητή. Πλέον, είναι κάτι σαν το γυναικείο αξεσουάρ που every sexually healthy self-respecting woman should have. [Ή έτσι τους έμαθε η κοινωνία να σκέφτετε.] 

Δεν εντάσσομαι ούτε υπέρ ούτε κατά, απλά δε ντρέπομαι να πω ότι  υπάρχουν στιγμές που ο ‘Ρίτσαρντ’ ξέρει ακριβώς τι θέλω και που. Ο 'Φ'/'Χ'/'Ψ' Χαμπής ή Κωστής ον δι άδερ χαντ, μπορεί τζιαι να μεν ξέρει καν κατά που εν η «σπηλιά» μου - if you know what I mean, and I think you do know what I mean, my dear reader...

Θα σταματήσω να γίνουμαι γραφική τζιαι απλά θα πω, ότι εν πιστέφκω ότι πρέπει να ντρέπεται κάποια γυναίκα about exploring her sexuality with sex toys (or being kinky or with anything that tickles her fancy). Αν μη τι άλλο, τούτο κάμνει την να εν more of a woman, τζιαι με το που ανακαλύπτει η ίδια τον εαυτό της τζιαι τι της αρέσκει, αποκτά τζιαι περισσότερη αυτοπεποίθηση για το τι θέλει και τι αναζητά η ίδια από το αντίθετο φύλο ή το ίδιο (ντιπένς ον πρέφερενσες του κάθενου). 

Πλέον στες εποχές που έχουμε φτάσει δεν πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει σεμνοτυφία εκ μέρος γυναικών που είναι ανοιχτές με τη σεξουαλικότητα τους. Δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεται κάποιος και ουαί και αλίμονο στην κοινωνία και στον οποιονδήποτε πει ότι μια γυναίκα δε πρέπει να είναι ανοιχτή σε θέματα που αφορούν τη σεξουαλικότητα της ή το σεξ γενικότερα.

Τη τελευταία χρονιά, ανοίχτηκα πολλά (τζιαι πριν νομίσεις κακοντρεχή αναγνώστη ότι με το «ανοίχτηκα» εννοώ τα πόδια μου, να σε σταματήσω τζιαι να σου πω ότι εν για τον χαρακτήρα που μιλώ, το άλλο να μεν σε κόφτει, εν εν που τη δουλειά σου, αμέσως εσού, ούλο στο πονηρό ο νους σου, τς τς τς) μιας τζιαι συνανστρέφομαι με εξίσου δυναμικά ανοιχτές γυναίκες όσων αφορά την σεξουαλικότητα τους.  

Nothing to be ashamed about. We’re young, we’re healthy, we’re beautiful, strong and self-willed women who like to be open about what they want. Τωρά αν ο Χαμπής ή ο Γιαννής ή ο Κωστής εν μπορεί να ανταπεξέλθει, τότε δικό τους πρόβλημα. Υπάρχει τζιαι ένας ‘Ρίτσαρντ’ που θα μπορούσε να τους διδάξει θκιο-τρια κολπούθκια. ;-)

Θα κλείσω παραλάσσοντας νάκκο το σλόγκαν του πελλού του δημοσιογράφου του Χρίστου Ζαβού, που ακούω συνήθως που το Κανάλι 6:

«Και αν σας δοθεί, αγαπητοί μπλόγκερς, καμία πρόταση για σεξ 
μες το σαββατοκυρίακο, είτε με δονήτη έννι είτε με βιολογικό προϊόν, μη διστάσετε να τη πάρετε».


[Αρκεί να γουστάρεις οφ κορς τζιαι να μεν είσαι ανέραστος.]

Χάππι σέξινγκ μάι ντίαρ μπλόγκερς...


And don’t forget: vibrators know a lot too! ;-)




Chris Isaak - Baby did a bad bad thing


Comments

  1. ο 6 στην πάνω σειρά έσσει βάση για να τον στολίζεις τζαι να μεν το πετάσσεις στο συρτάρι;

    θυμάσαι μια φάση σε ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο πριν καναδυό χρόνια που ένας καθηγητής έκαμε επιδείξη οργασμών live με ένα σούπερ ντούπερ δονητή και έγινε το σώσε;

    θα συμφωνήσω πάντως μαζί σου. η γυναικεία σεξουαλικότητα αλλάζει και επιτέλους τολμά να μιλήσει για αυτά που την αφορούν.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα το κότζινο βάιμπρεϊτορ που λαλείς;;;; Αχχχμμμ, εν ξέρω αν έσσιει βάση, αλλά σίουρα παίζει να φωσφορίζει.

      Εν το αθυμούμαι το γεγονός με τον προφεσόρο, αλλά εκίνησες μου το ενδιαφέρον να το ψάξω μες του γιούτουμπ!!!

      Εε μα είδες βρε Μάνα!!! Τα ύστερα του κόσμου ας πούμε. Γιατί να μεν μιλούσε πλέον?! Πλέον ζούμε σε μια εποχή που όχι μόνο πρέπει να μιλούμε για τούτα αλλά να μεν ντρεπούμαστε!!!

      Σεξ φορ δε γιν!!! (too far, huh?) =P

      Delete
  2. Γυναίκα ανέραστη (είτε έτσι είτε "αλλιώς") αγάπη μου, είναι γυναίκα με πολλά προβλήματα υγείας! Αποδεδειγμένο με έρευνες (θα τις βρω και θα τις πω) ότι αν η γυναίκα τα χαλάσει με τη σεξουαλικότητά της ή για κάποιους λόγους πάψει να την αποδέχεται και να την ακολουθεί, θα καταλήξει με καρκίνους και ψυχοπάθειες.

    Γι αυτό κορίτσια, Αγαπάτε βρε! Κι ο Ρίτσαρντ καλός είναι στην ανάγκη (χμ, για να δείξει στην κολώνα του σπιτιού, τον τρόπο να... αγαπάει καλύτερα! χε χε!)

    Φιλιάααααα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πες τα Εύα, πες τα!!!

      Οι γυναίκες πλέον πρέπει να νιώθουμε ελεύθερες να τα εξερευνούμε τούντα πράματα. Κάτω πλέον με τις καταπιέσεις τζιαι τα κομπλεξιλίκια.

      Βίβα Ρίτσαρντ!!! Χαχαχα - μεταξύ μας, εν συμπαθητικός πάντως. :P

      Μπλογκικά φιλιάαααα :)

      Delete
  3. Γυναίκες εντζόι γιορ σεξιουαλιτι, άντρες γκετ οβερ ιτ.

    Θεικό ποστ,λαβ ιτ!!! Επήρες την πάσα τζιαι έβαλες γκολ Lucrezia (Borgias i presume :P, αν μεν είδες την σειρά the borgias δε την).

    p.s η λέξη υστερία μακράν η πιο σεξιστική λέξη που άκουσα. Από το υστέρα που σημαίνει μήτρα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχαχα αααχχ ήδη αγαπητή μου Αμαδρυάδα. Έχει 3 μήνες που έχω το συγκεκριμένο ποστ στα σκαριά και δε το ποστάρω. Εεε μόλις είδα το δικό σου ποστ, είπα δατς ιτ. Θα το κάμω ποστ και όποιον πάρει η μπλογκόσφαιρα. =D

      Χαχαχαχα. Ναι από τους Βόργιας το ονοματάκι. Την είδαμε και την σειρά. Εκαταλάβαμε και το γιατί την εκόψαν. Κάπως ιστορικά ανακριβής. Αλλά καλό παλικάρι ο μικρός που έπαιζε τον κολασμένο Cesare Borgia. ;)

      Στο θέμα μας τζιαι ξεφεύγω. Βίβα Ρίτσαρντ. Ντάουν γουιθ Χαμπής/Κωστής/Γιωρκής κλπ.

      υ.γ. εν το ήξερα για την λέξη υστερία. συμφωνώ όμως ότι εν πολλά σεξιστικό το τερμινόλοτζι.

      Delete
  4. Ντρεπόμουν η αλήθεια να γράψω σχόλιο, αλλά ας το πάρει το ποτάμι!
    Έχω να σου πω λοιπόν ότι έχω τον τρίτο από τα δεξιά (στην κάτω σειρά) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αααα πουλάκι μου. Έλα να βγαίνουμε ένα ένα να τα λέμε. Ωραίο χρωματάκι ο δικός σου. Εύγε, εύγε. Ελπίζω να είναι τζιαι τούρμπο! =D

      Εμένα στον Ρίτσαρντ, μόνο το χρώμα με χαλά. Oh well. :P

      Delete
    2. Δεν είναι τούρμπο γιατί απλά δεν έχει μπαταρίες or something! Είναι για manual χρήση :)
      Και κανονικά προορίζεται για την...πίσω πόρτα αλλά μια χαρά κάνει τη δουλειά του και με την...μπροστινή είσοδο!
      Όσον αφορά τον Ρίτσαρντ, τί χαλιέσαι με το χρώμα βρε; Το χρώμα είναι το τελευταίο που κοιτάζουμε σε αυτή την περίπτωση, προέχουν άλλα στοιχεία...μέγεθος, σχήμα κλπ :Ρ

      Delete
    3. Ναι σωστό ότι εν άλλα στοιχεία που παίζουν ρόλο. Χχχχμμμ ενδιαφέρον ο δικός σου πάντως. ;)

      Delete
  5. Δονητής- Μπλογκόσφαιρα,1-0
    Αχ το παιδί που έπαιζε τον Cesare Borgia, κόλασηηηηηηηηηηηηηηη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα με έτσι ταχύτητες παιδί μου γίνεται να μεν βάλει γκολ ο δονητής;;;;; Πάει η μπλογκόσφαιρά. Την κάναμε μπουρδέλο πάλι.

      υ.γ. συμφωνώ για τον Cesare Borgia. μανάρι το παιδί. τζιαι εγώ αν ήμουν αρφή του εν θα συγκραθκιούμουν - ίιιιιουυυ άι νόου, αλλά κολάζει σε, εν σε κολάζει;;;;;;;; :P

      Delete
  6. Μα γίνεται σεξουλιάρικο ποστ και να μεν κομμεντάρω;! Χαχαχαχα
    Είμαι κιούριους για την ταινία, χμμμ, εν να την κατεβάσω να την δω.
    Το λοιπόν, σε δύο μέρες θα σου ξανακάμω κόμμεντ να δεις κάτι ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ε όι καλό που εν θα απάντας!!! :P

      Να την δεις, να την δεις την ταινία. Τζιαι άτε κόμα καρτερώ το άλλο το κόμμεντ. ;~)

      Delete
  7. Tosa xronia en eginetoun i ginaika na esiei sexualikotita.
    Os simera akoma pistefkoumen to.
    Oi gioues as pan na gamisoun na kamarosoun oi gonioi, i kori en tzai poutana na paei omos ;)
    An o papas mas mathoume oti en zoiros sto krevati mporei na men mas paraxenepsei alla oi tzai i mama mas. :P
    Thn mera pou ematha pothen fkainei i lexi isteria paizei na men tin exanaeipa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τούτο μες τες κόρες τζιαι τους γιούδες πλέον - τζίζας. Εν ντάμπολ στάνταρντ. Εν ήταν πάντοτε, εξ αρχαιωτάτων χρόνων τούτη η αντίληψη. Τζιαι για να λέμε του στραβού το δίκαιο (τζιαι το άδικο) εν εν μόνο στη νήσο που εσυνέβαινε/συμβαίνει τούτο!!!

      Delete
  8. νομίζω ενα παραγγείλω εναν! αν τζαι ειμαι σε ασεξουαλικη φαση θελω μονο αγκαλιτσες.:/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχα τζιαι τζίνες εν καλές. Εν συγκρίνουμε την αγκαλιά τζιαι το μάνιουαλ χαΐδεμα με τους δονητές. Μακράν η διαφορά τους. Άλλο το έργο που επιτελούν οι μεν τζιαι άλλο οι δεν. :)

      Delete
  9. Βρισκω το ποστ λιγο σεξιστικο, οι δονητες δεν ειναι μονο γυναικειο προνομιο ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,

      Touche. Μπορείς να τους χρησιμοποιείς τζιαι εσύ άμα θέλεις. Whatever works for anyone. It's a "free" world (as free as it can be) after all. ;)

      Delete
  10. oh la la!
    (spent the rest of the night researching for a richard)
    thekkiou :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahahahaha well έχει σε διάφορα είδη. Μπορείς να έβρεις τζίνο που σου ανάβει φωτίες ;)

      Delete
  11. ουυυυυυυυ αγκούρκα αντιναχτά λαλώ σου!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meaning Ανώνυμε;;; Έχει και αγγούρια;;; Εεε μα το βάιμπρεϊτορ έσσιει περισσότερη δύναμη. :P

      Delete
  12. ουυυυυυυυυ αγκούρκα αντιναχτά λαλώ σου!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  13. Ακομπλεξάριστο, I like!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ