Εσένα που διαβάζω, ιδού πως σε φαντάζομαι!

So, μιας τζιαι υποσχέθηκα στη αγαπημένη μου Κολόνα (μιαν την έχω, τζιαι εν η Κολόνα της μπλογκόσφαιρας, να μεν συνεχίσω το παιχνίδι;;;) θα γράψω πως φαντάζομαι μερικούς που την μπλογκόσφαιρα, όσους μου έρτουν κατά νου γιατί απ' ότι βλέπω αυξανόμαστε τζιαι πληθαίνουμε δαμέσα. Εξαιρούνται η αγαπημένη Πρας τζιαι τον Pop-Corn Master γιατί είδα φώτο τους τζιαι τη Ψηλή μας, γιατί εβρεθήκαμε, σόου ξέρω πως δείχνουν.

Grouta: Μετρίου αναστήματος, λεπτή, μαλλιά καστανόξανθο χρώμα ως τον ώμο, τωρά που άρχισες τζιαι δουλεία σίγουρα θα εν ισhιωμένα, καστανά μάτια (μπορεί τζιαι μελισσί χρώμα) τζιαι για κάποιο λόγο πάντα σε φαντάζομαι να κουβαλάς μιαν που τζίντες χάρτινες τες απαίσιες σακούλες που έχουν στις ταινίες με ψώνια μέσα. (μεν ρωτήσεις γιατί, απλά έτσι σε φαντάζουμαι!)

Smili: Κανονικό ανάστημα, μαύρο χρώμα μαλλιών, μακριά ως τη μέση, μαύρα μάτια, με κατακόκκινα χείλη (ορίτζιναλ όμως χωρίς κραγιόν) τζιαι κανονικό μέγεθος, ούτε πολλά λεπτή ούτε υπέρβαρη. Πάντα σε φαντάζομαι χαμογελαστή αλλά λίγο συγκρατημένη.

Kolona: Έξω καρδιά. Κανονικό μέγεθος, ψηλή, φτάνεις τα σίουρα τα 1.70cm, καστανό μαλλί, μεγάλα χείλη, καστανά ανοιχτό χρώμα τα μάτια, με μεγάο χαμόγελο. Σε φαντάζομαι να βουράς τα μωρά πάντα ξωπίσω αλλά να μεν πτοήσε εύκολα.

Ina: Ψηλή! Δεν το διαπραγματεύομαι τούτο. Στα σίγουρα ψηλή. Κορακί μαύρο χρώμα μαλλιών λίγο πιο κάτω από τους ώμους. Δυναμική γυναίκα σε βλέπω. Πάντα περιποιημένη, μετρημένη αλλά πολύ πνευματώδες. Μιλάς τζιαμέ που πρέπει. Κανονικό βάρος, ωραία φιγούρα τζιαι όταν περπατάς σίγουρα οι ώμοι σου είναι ίσιοι (δεν περπατάς βαριεστημένα)  που σε δείχνει να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση!

Tinkerbell: Πάντα με τακούνια!!! Χίλια τα εκατό. Καστανόξανθο, προς το μελισσί το μαλλί σου, μακρύ το φαντάζομαι, πάντα σε σκέφτομαι να κρατάς χαρτοφύλακα, πάντα ντυμένη και περιποιημένη στη τρίχα,  κανονική μπίζνες γούμαν. Σαρκώδη χείλη, κανονικό ύψος και βάρος, με όμορφες καμπύλες. Θα έλεγα ότι πάντα είσαι η ψυχή του πάρτι που λέμε και σφύζεις με ενέργεια, ακόμα κι όταν νομίζεις ότι δε μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.

Rania: (μα εγώ γιατί εν είδα φώτο σου;;;;) Το λοιπόν. Καστανόξανθα μαλλιά, μελλισσιά μάτια, κανονικά χαρακτηρηστικά προσώπου, μέτριο ανάστημα, κομψή φιγούρα, πότε με πιο κάζουαλ ντύσιμο πότε με πιο κυριλέ, αλλά πάντα ιν στάιλ για κάθε περίπτωση. Για κάποιο λόγο σε φαντάζομαι να τραγουδάς συχνά τζιαι να είσαι το άτομο της παρέας που ρίχνεις τις καλύτερες πιο τρελές ιδέες.

Dreamer: Περίπου στο 1.75-1.78, κανονικό βάρος, σε φαντάζομαι να περπατάς μια με όρεξη και άλλοτε με το πάσσο σου. Πάντα κοιτάζεις το χώρο που σε περιβάλλει όταν είσαι ή πηγαίνεις κάπου, είτε κοιτάς τη φύση ή τους ανθρώπους και πλάθεις ιστορίες γι' αυτούς. Είσαι θα έλεγα, παιδί της παρέας, μερικές φορές ήσυχος αλλά τις περισσότερες φορές κάμνεις χαβαλέ.

Aenima: Θα ήθελα να σε φανταστώ πανκ. Καλά όι πολλά εξτριμ πανκ, απλά ότι ηλικία τζιαι να είσαι θα έλεγα ότι τα ρούχα σου πάντα έχουν "σημασία" (δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις τι εννοώ). Κανονικό ανάστημα και βάρος, περιποιημένη αλλά με δικό σου μοναδικό στυλ που πάντα ξεχωρίζει από το πλήθος.

thalassamov: Όμορφη μου θάλασσα, θα ήθελα να σε φανταστώ με μωβ μαλλί αλλά θα πω ότι μάλλον το μαλλί σου είναι καστανό σκούρο, καθώς και τα μάτια σου επίσης. Σε φαντάζομαι λιγουλάκι (μερικά cm πιο πάνω από την average γυναίκα) με κομψό αλλά συνάμα αυτό που λέμε fancy  elegant style. Θα μπορούσα άνετα να σε δω με ένα ανοιχτόχρωμο ταγεράκι και μαργαριτάρια στον λαιμό. Κάτι που να θυμίζει θάλασσα.

Ouf: Καταρχάς, τζινάκι. Στα σίγουρα. Απλό στυλ ντυσίματος, κανονικό ανάστημα με καστανά χαρακτηριστικά αλλά εύθυμη και πάντοτε με χιούμορ. Σε φαντάζομαι πάντα με ένα βιβλίο στο χέρι να περπατάς ανέμελη μόνη μες το πλήθος και να μη σου καίγεται καρφί για το τι κάνει ο ένας και ο άλλος.

Nonis: Ψηλός! Αυτό μου εκπέμπεις. Ψηλός, με ανοιχτές πλάτες, ναι μεν κουστουμαρισμένος τις πλείστες φορές αλλά πάντοτε με έναν πιο ανέμελο τρόπο περπατήματος. Δεν σε φαντάζομαι πολύ αγχώδη τύπο. Κανονικό βάρος, με διαπεραστικό βλέμα, και πάντα με ευγένεια και μια συμπάθεια στο χαμόγελο.

Mana: Μάνα, συγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά εσένα σε βλέπω να βουράς...ούλη μέρα. Για κάποιο λόγο,σε έχω πλάσει στο μυαλό μου σαν μια κανονική Μάνα που βουρά να προλάβει κοράσες, σπίτι, Μοτορτζή ΚΑΙ έναν Λεβέντη που τα πισών. Κανονικό ανάστημα και βάρος. Πάντα με ταγέρ. Πάντα με 3-5 πόντους τακούνι, και πάντα να προσπαθείς να οργανώσεις ούλο το κόσμο της δουλειάς τζιαι πάντα να νεκατώνουνται μόνοι τους. Αλλά, στη τελική νομίζω πάντα καταφέρνεις τα έννε;;;

Axapari (ole!): Το φόρτε σου εν η κουζίνα. Εν για να πνίεις τον πόνο σου που τη Χούντα, είμαι σίουρη. Κανονικό ανάστημα και βάρος. Πάντα περιποημένη αλλά με κάζουαλ σμαρτ στυλ, και στη δουλειά αλλά και στο σπίτι. Θα σε έβλεπα σίγουρα να βουράς τον Αχάπαρο τζούνιορ που πίσω ούλη μέρα προσπαθώντας να συνάξεις τα παιχνίθκια του. Κατά τις βραδυνές ώρες σε φαντάζομαι πάντα να ανεβαίνει η πίεση σου, σόου μπορεί τζιαι να ανεβαίνει τζιαι η ένταση της φωνής σου. Επέτυχα το, οξά;


Σε αυτή τη φάση θέλω να απολογηθώ σε όλους. Αν δεν σας επέτυχα, συνγχωρέστε με. Ελπίζω να μεν επρόσβαλα κανέναν. Αν που την άλλη εκούτσησα κανέναν, τότε χαίρομαι. Τζιαι για να μεν πείτε ότι έκαμα μαφία, δεν είδα τις περιγραφές της Κολόνας, ούτε κάποιου άλλου, αλλά ούτε και τα σχόλια στο μπλογκ της για να μπορώ να φανταστώ που μόνη μου πως σας φαντάζομαι.

Καλή μέρα σε όλους!








Comments

  1. Αρέσαν μου οι περιγραφές σου! Πολλά παραστατικές!! :)))

    Μερικους που τους ειδα μπορώ να σου πω οτι εδωκες σε λια μεσα....σε αλλους ομως εισαι πολλά εξω. Ομως τι πειράζει!! Εν τελη εν τουτο το ωραίο του μπλογκινγκ!!! :))))

    ReplyDelete
  2. @Prasinada: Χαχαχαχα εγώ ήμουν σίουρη ότι έπεσα σε ούλος έξω. Ασέ τζιαι τζίνο. Είπα θα γράψω ότι φαντάζομαι τζιαι κανεί. Τελικά ίσως να οργιάζει λίο παραπάνω που το κανονικό η φαντασία μου, αλλά εν πειράζει, έσhιει πλάκα έτσι.

    Τις καλημέρες μου (εξίχασα να σου πω στο μπλογκ σου) :-p xxxx

    ReplyDelete
  3. Μπράβο, σε χαιρετώ στρατιωτικά αξία ακολουθε!

    Έξω καρδιά.... Χμ εξαρτάται ποιον έχω απέναντι μου. Αν δεν με εμπνέει, κλεινομαι παρα πολυ.

    ReplyDelete
  4. Ωραία περιγραφή... μιλώ εκεί που πρέπει, ίσιοι ώμοι... προσπαθώ.
    Καλημέρα
    χχχ

    ReplyDelete
  5. @Kolona: Χαχαχα, επέτυχα το δηλαδή; Εκούτσισα;;;;; Εεε ναι σίουρα, άμαν δεν εμπνέε σε σε βλέπω απλά να κοιτάζεις τον άλλον αλλά να σκέφτεσε οτιδήποτε άλλο παρά τζίνα που σου λαλεί. :-p

    @Ina: Γενικά βλέπω σε άτομο που μετράς και ζυγίζεις τις καταστάσεις. Εν είσαι ποτέ σου επιπόλαια, ούτε στον τρόπο που μιλάς αλλά ούτε και στον τρόπο που κινήσε. :)

    ReplyDelete
  6. Αν ακούς κανένα ηχηρό γέλιο εν η Μάνα που γελά με το "πάντα με ταγέρ" χαχαχα!


    ReplyDelete
  7. @Brenda: Λαλείς α;;;; Τόσο έξω έπεσα;;;; Λοοοολ. Εεεε μα τι φωρεί καλέ; Τζιν;;; Αρνούμε να το πιστέψω. :-p

    ReplyDelete
  8. Κανονικά έπρεπε να σταματήσω να θκιεβάζω μετά τη Γρούτα με τα ισιωμένα ξανθά μαλλιά αλλά τεσπα!
    Εμένα πάντως επέτυχες με πολλά καλλύτερα που την Κολόνα (άκου νταρτανογυναίκα ακόμα εν το χωνέφκω!)

    ReplyDelete
  9. Γενικές γραμμές είσαι μέσα. Αλλά χειλάκια κατακόκκινα χωρίς λιπστικ δεν γίνεται, τζαι τα μαλλιά εν εν τόσο μακρυα αν και πολύ θα το ήθελα!

    ReplyDelete
  10. Μεν παίξεις τζόκερ, λότο, γενικά ό,τι πρέπει να μαντέψεις. εν κουτσιάς :)

    ReplyDelete
  11. @Αχαπαρη: Άπαναϊτσα μου, μα τόσον πολλά?!? Άμαναμου τζιαι θα με σφάξει η Γρούτα. Κατίσhι μου!
    Ευτυχώς δηλαδή που σε επέτυχα, ας εν τζιαι λίον γιατί είχα άγχος για σένα. :-p

    ReplyDelete
  12. @Smili: Πως δε γίνετε καλέ; Γίνετε καλό! Τα δικά μου τζιαι του μπαμπά μου έτσι είναι. Μην σου πω δε και για τη Χιονάτη. Ευτυχώς που εκούτσησα έστω τζιαι στις άκρες. Να μακρύνουν τα μαλλάκια, γιατί να μη μακρύνουν. Θα είναι τρες όμορφα. :D

    @Mana: Αχαχαχαχαχα εν εν γι' αυτό που τα αποφεύγω τζιαι δε γίνουμαι κουμαρτζού τόσο καιρό;;; Εν εν γι' αυτό;;;; Μα τίποτε δεν εκούτσησα βρε παιδί μου;;; Τίποτε;;;

    Δυστυχώς, ατυχήσαμε. Νεξτ τάιμ Μάνα. :-p

    ReplyDelete
  13. Αν ακούς τίποτε επικίνδυνα πιριλλιά να σε πλησιάζουν,μην ανησυχείς. Είναι τα μαργαριτάρια του κολιέ μου,που μόλις πέταξα!Πρόσεχε μόνο μην τα πατήσεις :ΡΡΡΡΡΡΡ
    χαχαχαχαχαχαχα

    Έχει πολλή πλάκα τελικά αυτό το παιχνίδι!

    Δεν το έχεις με τα ταγιέρ,ούτε με τη Μάνα ούτε με τα ανοιχτόχρωμα δικά μου.. :)

    ReplyDelete
  14. @thalassammov: Μα καθόλου όμως;;; Γιατί με μισά τόσο πολλά το ταγιέρ. Νομίζω έχω το πολλά υπερτιμημένο τελικά. :-p

    ReplyDelete
  15. Χαχαχα..τέλειο!! τραγουδώ συνέχεια πάντα παίζει μουσική στο background αλλά είμαι εντελώς παράφωνη!!!

    ReplyDelete
  16. @Rania: Μα τίποτε όμως;;;; Εγώ σε φαντάζομαι να τραγουδάς τζιαι να μεν σε κόφτει τίποτε. Στη φαντασία μου είσαι Σούζαν Μπόηλ! :-p

    ReplyDelete
  17. χαχαχα..η Σούζαν κουτσιά τις νότες! εγώ εν το έχω καθόλου!!

    ReplyDelete
  18. @Rania: Εεεε καλά, ας πούμε ότι τζι' εσύ τις κουτσιάς αλλά μετά ξαπολάς τες. Sort of speak. :-p

    ReplyDelete
  19. Δυστυχως η φωτο ειναι false advertising. Ειναι παλια. Ενα τριαντακιλο το βαλα πο τοτε :)

    ReplyDelete
  20. Εγελασα πολλα με την περιγραφη που μου εκαμες αχχαχαχα

    Θωρεις πολλες αμερικανικες ταινιες! Εν εξηγειται αλλιως τζεινο με την χαρτσακκουλα χαχχαχα

    ReplyDelete
  21. @Popcornmaster: Παραπλανητική η φώτο δηλαδή;;;;; Όουυυ τζίζους. Χμμμ τότε έπρεπε να σε συμπεριλάβω τζιαι σένα μες τα οργιάσματα της φαντασίας μου για περιγραφές που δεν ισχύουν. :-p

    @Grouta: Νομίζω έσhιεις δίκαιο. Εν οι αμερικανίες που μ εφάσσιν. Εθεώρησα το λογικό όμως γραφείο = ταγιέρ. Όι;;;;; Ούφουυυυ. Εν είμαι καλή στο να μαντέφκω. Η φαντασία μου οργιάζει εμένα. :-p

    ReplyDelete
  22. εεε... κοιτα! παντως εν φτανω τοσο ψηλα. αλλα τα υπολοιπα που ειπες επρεπε να σκεφτω αν τα καμνω γιατι εννεν πραματα που σκεφτηκα! συνηθως περπατω γρηγορα αλλα οντως θωρω γυρω. στες παρεες ειμαι ησυχος συνηθως εκτος αν εχω τα σωστα ατομα γυρω μου που με εμπνεουν να καμω πασιαμα!

    ReplyDelete
  23. @Dreamer: Εεεε ασέ τζιαι τούτο. Ήβρα τουλάχιστον κάποια χαρακτηριστικά. Εν πειράζει για το ύψος. Φτάνει που επροσπάθησα. :-p

    ReplyDelete
  24. Πάλι τελευταία έπιασα το ανέκδοτο εχ? :) Καλά, τα τακούνια και το πάντα περιποιημένη το πέτυχες, hands down! Such a nice post for all of your blog-world friends. :)

    Thank you for having me in it xx

    ReplyDelete
  25. @Tinkerbell: Of course babe. Δεν θα έλειπε ο Μάρτης απ' την Σαρακοστή. Χαίρομαι που πέτυχα κάτι τουλάχιστον. Φιούξ! Πολλά φιλάκια καλή μου. :) xxxx

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ