Εκουράσαν με!!!

Θέλω να γκρινιάξω πλιζ;;;;;; Πρίτι πλίζ;;;;;
Καλά, μόνο λιγουλάκι.

Φαντάσου, ως τζιαι να γκρινιάξουμε μες το ίδιο το μπλογκ μας εν μπορούμε πιον. Πρέπει να αισθανούμαστε ένοχοι τζιαι για τούτο.

Νέβερ μάιντ. 

Εκουράσαν με τα τρία πουλάκια τσίου. Αφού θα φκει ο Νικολάκης, τι το ψυρίζουμε; Δαμέ έφερε ολόκληρη Μέρκελ, έννα μεν φκει;;; Εν τζιαι λέω ότι θέλω, απλά εκουράσαν με. Τζιαι τα ντιμπέιτ τους, τζιαι οι εκδηλώσεις τους, τζιαι οι καμπάνιες τους. Άϊ στο κόρακα πλέον μαζί τους. Εν υποφέρνουνται. Εγώ το παππούλη θα ψηφίσω. Δεν θυμούμαι το όνομα του κάτι Σόλωνας ή Σολωμός, θα σας γελάσω. Θα του κάμω ψησhικό πάντως. Τζιαι ότι θέλει ας κάμει τζιαι ο Νικολάκης τζιαι ο Λιλίτσιας τζιαι το Μαλούδι ΤΖΙΑΙ ο Ούτοπος. Άκου τζιαμέ. Ο Ούτπος εγύρισσε να πει να μεν κατηγορούμε τους παιδεραστές. "Αν είμαστε παιδεραστές, γούστο μας." Τι ακουν τ' αυτιά μου τζιαι δε πέφτουν, τζίζους. 

Δαμέ εν βλέπουσσιν ότι μέχρις τζιαι ο Πάπας εκουράστηκε τόσο πολλά, ώσπου τζιαι δεν άντεξε ο καημένος τζιαι έδωκε παραίτηση. Αμ πως. Έσhιει τζιαι ο Πάπας δικαίωμα παραίτησης. Τι ενομίσετε, ότι απλά θα είναι ένα πιόνι της Καθολικής Εκκλησίας;;;; Τωρά ο Πάπας, σάζει τες τσεντούδες του τζιαι ετοιμάζετε να πάει σε κανένα τρόπικαλ άιλαντ να αναπαύσει την καθολική του κορμάρα τζιαι ποιός τους μπιιιιιπ. Τέσπα, πάει τζιαι τούτος. Όντου δε νεξτ μπιγκ θινγκ νάου.

Τι άλλο;;; Ααα ναιιι. Εκουράσαν με τζιαι με τες Γιουροβίζιον τους. Άστο καλό. Ας θκιαλέξουν το "μπουζουκορεμπετικοροκοχίτ με σκοτσέζικη ενδυμασία και χασαποσέρβικο. Έτσι, επειδή είμαστε Έλληνες!" - τάδε έφη Youtube users, τζιαι κανεί τζιαι με τούτους. Έλεος, τι θα δουν πλέον τ' αμάθκια μου. Άλκοχολ ις φρι ιμίσh. Αλλά τι επερίμενα. Ως τζιαι η Ηλιάδη μια σκέττη απογοήτευση ήταν. Άτε για να με πω για τον μίμο του Ντέιβιντ Γκέττα τζιαι το κλεψιμιό που το the Desert Rose του Sting.

Εκούρασε με τζιαι η ημιμάθεια σε τούντο τόπο. Εν τζιαι λαλώ σας είμαι ξερόλας! Μπαχαχαχα. Far from it. Απλά, αρέσκει μου γενικά να μιλώ πολλά με άτομα που ξέρουν πολλά για ένα θέμα τζιαι όι με άτομα που ξέρουν λίο που ούλλα, γιου νόου;;

Ομολογώ, άμαν έννα μου μιλήσεις για κάτι που είμαι πολλά παθιασμένη θα σε πιάσω μονότερμα. Συνήθως τούτο θα είναι είτε για ταινίες, είτε για μουσική (που τζιαμέ ντάξει δεν έχω κάμει ΤΖΙΑΙ την διατριβή απλά ακούω πολλά διαφορετικά είδη τζιαι I know my way around to all sorts of musical genres) είτε για Shakespeare ή την Αναγέννηση γενικότερα. 

Ενοχλεί με να μιλώ με άτομα που δεν έχουν ένα "βάθος" βρε παιδί μου, ειδικά όταν πρόκειτε για θέματα που λαλούσσιν ότι κατέχουν. Εεε μα ήνταλοϊς κατέχεις άμαν δεν έσhιεις τις κλασικές βάσεις;;; Πως μπορείς να μιλήσεις εφόσον δεν έσhιεις εκπαιδευτεί που τα κλασικά τζιαι μετά να μου μιλήσεις τζιαι για τα καινούργια; Τζιαι έρκεσε να μου πεις εσύ τωρά για τα "νιού χιτ" τζιαι ότι έπρεπε να τα ξέρω όταν εσύ καν δεν έσhιεις καν λάβει υπόψην σου την κλασική παιδεία;;; (οποιουδήποτε πράματος τζι' αν έννι)

Εκουράσαν με τζιαι τα σκατο-χόρμοουνς μου τζιαι οι ημικρανίες μου. Εκουράσαν με τζιαι οι φωνές. Εκουράσαν με τζιαι οι κλέφτες. Ποιοί κλέφτες;;; Εκλέψαν μας στη δουλειά. Τζίνοι οι κλέφτες. Τουάϊς θέμας. Μεν με ρωτήσετε ντίτεϊλς γιατί ούτε εγώ δεν ξέρω πολλά. Αφού δαμέσα αν δεν φιλοτημηθεί τζιαι ένα πλάσμα να μου πει τι γίνετε δε χαμπαριάζω τίποτε. Εμένα προσωπικά το φλυτζάνι τζιαι την οθόνη μου τα αφφήκασσιν απείραχτα. Ως πότε όμως;;; Με τούντη κρίση προβλέπω τους να ξανάρκουντε. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ. Μα εν εμάθαν στην Ρωσία, τι εστί Security Alarm Systems??????!!!!!!!!

Γενικά εκουράσαν με ούλοι. Οι προσδοκίες τους, οι ανασφάλειες τους, οι φοβίες τους, οι προδοσίες τους, οι ίντριγκες τους, οι έρωτες τους. Εν θέλω να ξέρω. Έφτασα σε ένα σημείο απόλυτης απήυδησης τζιαι 'Frankly, my dear, I don't give a damn' φάση. 

Όπως εκαταλάβετε αυτό είναι ένα πολλά κουρασμένο και μπαϊλντισμένο ποστ.
Ντάμιτ, τζι' ακόμα Τρίτη έννι. Άτε τωρά να πιάσω το τηλέφωνο να το παίξω τρολ που πουλά διαφήμιση. Τα γέριμα, γιατί κανένας εν μου διαα σημασίαααα;;;; 

-This post is brought to you by a Very Tired User on a Tuesday Morning.- 


Υ.Γ. Το επόμενο ποστ θα είναι λιγότερο κουρασμένο, δεν εγγηούμαι αν θα έσhιει πιο λια ορμονικά, αλλά σίγουρα θα μιλά για λαβ...γουέλ...θα μποϋκοτάρει την εορτή του έρωτα τουλάχιστον. Ντάουν γουιθ Κιούπιντ, απ γουίθ άις-κριμ!!!!


Comments

  1. Τελικά υπάρχει κάποιος που τον Μαλά να μεν τον λαλεί Μαλούδι; Εν πιστεύκω.

    ReplyDelete
  2. @Mana: Αφού εν Μαλούδι ο γέριμος. Πάει του θέμας το παρατσούκλι. Έτσι ωραίος κορτωτός που έννι με τη φαλακρούδα. :P

    ReplyDelete
  3. Τζαι εγώ εβαρέθηκα γενικώς σε τούτον τον τόπο. Τζαι τους πολιτικούς, τζαι τους κυπραίους, τζαι τις ορμόνες μου, τζαι το χρόνο που περνά τζαι γερούμε... άτε μεγαλώνουμε.
    Τζαι εβαρέθηκα τζαι τζείνη την ταπέλλα με την κρίση τζαι τους ηγέτες... Μα εν τους είπε κανένας ότι "κρίση" δε διαθέτει ο νους κανενού κυπραίου;

    ReplyDelete
  4. αυτα τα ποστ επιτρεπονται Δευτερες και Τριτες. Τεταρτες μετα βιας. ΠΣΚ απαγορευονται οι γκρινιες, πεμπτες επιβαλλεται η αισιοδοξια

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ