ΠΕΡΣΕΣ


Τζιαι εφτάσαμε αισίως στην τελευταία εφτομάδα προβών. Πριν σας πω τα που, πότε, πως τζιαι γιατί τα της παράστασης θα σας πω για ένα βάρβαρο γεγονός που εγίνηκε την περασμένη Πέφτη.

VIOLENCE ON....STAGE!!!
Νομίζω εν η πρώτη φορά στη ζωή μου που θα δυσφημίσω τόσο πολλά ένα πλάσμα. Αλλά ήταν τόσο τρομακτικό (για μένα τουλάχιστον) που όι μόνο έσhεσα μέντες αλλά εν κάτι τέθκοια που με ωθούν στο να πείθομαι ότι ΠΡΕΠΕΙ να φύω που τη νήσο.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Δρούσεια, Πάφος - Ταβέρνα "Ο Σταθμός".
ΠΟΤΕ: Πέφτη βράδυ, κάπου στις 22.00
Ποιοι: Μπλέ Μάτια & Λουκρέζια.
Γκέστ Σταρ: Φίλη Οιδίποδας,
Κομπάρσοι: Δραματουργός, Αγγελιοφόρος, Ξέρξης (βουβοί χαρακτήρες)

Μόλις ετελειώσαμε την πρόβα που λέτε τζιαι όπως κάθε βράδυ πορευόμαστε όλοι προς τη ταβέρνα του χωρκού για να φάμε, η φίλη Οιδίποδας επήε βουρητή εις τον καμπινέ για άμεση εξαλάφρωση τζιαι εγω επορέφτηκα προς το τραπέζι για να πάρω θέση για να κάτσω να φάω.

Στο τραπέζι εκάθετουν μόνο τα Μπλε Μάτια τζιαι έδειχνε κάπως ντάουν. Πλησιάζω που λέτε τζιαι γυρίζει με ένα σοβαροφανής υφάκι ο μενσιέ τζιαι λαλεί μου το εξής:

"Αν ξανα-ανακατωθείς σκηνοθετικά κατά τη διάρκεια της πρόβας, θα σε κάμω ποξιλίκι". 


Εγω έμεινα μπουκάλα. Εν επίστεφκα αν εσοβαρομιλούσε ή αν επερίπεζε, γιατί τζιαι το χιούμορ του εν ολίγον τι άστα να πάνε πολλές φορές.

Μόλις μου είπε τζίντο πράμα, παίζει το κινητό του, σηκώνει το τζιαι λαλεί μου, τώρα να τελειώσω το τηλεφώνημα μου τζιαι θα σου πω.

Εγω, ευθύς αμέσως βουρώ εις το μπάθρουμ τζιαι λαλώ της φίλης Οιδίποδα το και το ο παρέας πόξω. Λαλεί μου, έλα να κάτσεις δίπλα μου τζιαι με φοάσε τίποτε. Πάμε πόξω, τελειώνει το κολ του τα Μπλε Μάτια τζιαι άρκεψε να με κατηγορεί τζιαι να λαλεί ότι εδιέκοπτα συνέχεια την πρόβα εγώ τζιαι υπεδείκνυα συνέχεια στον σκηνοθέτη τι να κάμει.

Εγύρισε τζιαι υπερασπήστικε με η φίλη Οιδίποδας, αφου όντως ήταν ούλα ψευδής για τα οποία με εκατηγόραν, τζιαι όταν εγύρισα τζιαι είπα του εγώ ότι δεν έσhιει κανένα απολύτως δικαίωμα να με κατηγορεί τζιαι να με απειλά να με δέρει, με αποκάλεσε πελλή τζιαι άρκεψε τζιαι παούριζε. Του είπα να μην τολμήσει να μου ξαναμιλήσει. Αυτό ήταν.

Έπιασα ευθύς τα πράματα μου τζιαι εσηκώστηκα τζιαι έφυα που το τραπέζι, χωρίς να φάω (αφού μου την έκοψε την όρεξη μου ο μαλακοπίτουρας). Οι άλλοι που τον θίασο που επλησιάζαν τζίντην ώρα στο τραπέζι εμείναν με το στόμα ανοιχτό. Επροσπάθησε να με προσεγγίσει ο Δραματουργός αλλά εν έθελα να ακούσω τίποτε τζιαι που κανέναν.

Ήρτε ξοπίσω μου η φίλη Οιδίποδας τζιαι επιάσαμε το αυτοκινητούδι της τζιαι επίαμε Πόλη Χρυσοχούς τελικά να φάμε, όπου και αποφασίσαμε (και οι δυο αγανακτησμένες που τις καταστάσεις δαπάνω) να την κάνουμε για τις πόλεις μας για μια μέρα.

Εμίλησα ευθύς με το Τσιφ-Νταϊρέκτορ τζιαι είπα του το σκηνικό που είσhε γίνει. Ο Νταϊρέκτορ με εκατάλαβε αμέσως ευτυχώς τζιαι εν μου ήβρε κανένα που τα φταισίματα στα οποία με εκατηγόραν ο άλλος. Ενημέρωσα τον για την αυθάδεια τζιαι την απειλή του άλλου τζιαι πως θα έφεφκα για την ημέρα, σόου να μεν με υπολογίζει για την πρόβα της άλλης μέρας.

Μετά που τούτο ο ντάντιο με ενημέρωσε ότι εάν ο μενσίε Μπλε Μάτια με ξαναενοχλήσει, θα φάει μιαν ωραιότατη καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Μικροπαραβάσεων τζιαι όξω της πόρτας.

Ο μενσίε Μπλε Μάτια έστειλε μου τζιαι μήνυμα (ΤΑΧΑ ΜΟΥ) την επομένη να μου απολογηθεί. Μες την ανορθωγραφία (μπορεί τζιαι εγώ να μεν είμαι καλύτερη αλλά τουλάχιστον το 'ήμουν' εν το γράφω με ΕΙ). Ούτε που επήρε απάντηση στο μήνυμα του οφ κορς τζιαι ούτε που του εξαναμίλησα.

Τζιαι τωρά προσπαθεί να κάμει κόμα με άλλα κάστ-μέμπερς εναντιών μου, αλλά εν περνά η πογιά του τζιαι σικιρτίζετε. Ο μαλακοπίτουρας!!!!


Εσκέφτηκα να τον δυσφημίσω όσο μπορώ, αλλά ένιγουεϊ εν εν που μένα που δυσφημίζετε αλλά που τον ίδιο του τον εαυτό τζιαι το άτιτουντ του. (να τον δείτε, θα παίζει στη νέα σειρά Βαλς τζιαι είναι ο 57ρης με τα Μπλε Μάτια) Αυτός ο μενσίε ονομάζει τζιαι τον εαυτό του επαγγελματία (που εφ-γουάι-άι ούτε δραματική ετέλειωσε ούτε δίπλωμα σκηνοθεσίας έσhιει - είναι σε όλα του αυτοδίδακυος - επαγγελματίας μάι αςς). 


THE SHOW MUST GO ON!


Οι Πέρσες μας ανοίγουν αυτή τη Παρασκευή και Σάββατο.

*Παρασκευή - 10 Αυγούστου 2012 - Θερινό Αμφιθέατρο Δρούσειας (Περιοχή Πάφου) - 9.00 μ.μ. - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
*Σάββατο - 11 Αυγούστου 2012 - Δημοτικό Θέατρο Πόλης Χρυσοχούς - 9 μ.μ - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Είστε οφ κορς ΟΛΟΙ καλεσμένοι να μας δείτε, να μας χαρείτε (τζιαι να μας σύρετε τζιαι καμιά ντομάτα αν δε σας αρέσει).

Ελπίζω ούλα να πάσσιν καλά, γιατί σε 4 μέρες παίζουμε τζιαι ακόμα σήμερα άρκεψα να το καταλάβω.

Μακάρι να είσαστε ούλοι καλά τζιαι πλιζ, μεν αφήνετε τους μπούλιες της καθημερινότητας να μας κάμνουν ότι θέλουν. Εν τούντο μότο του "σιώπα να περάσουμε" που έφερε τούντη κοινωνία σε τούντα σημεία που εν σήμερα.

Καλή σας εφτομάδα! Γουίσh μι λακ αν δεν ξαναγράψω πριν την Παρασhεφκή.  ;-)



Led Zeppelin - Black Dog

Comments

  1. Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια! Καλή επιτυχία.

    ReplyDelete
  2. Λου καλές επιτυχίες!!! Να το απολαυσεις πάνω απο όλα τζαι άφηστους πίκρηδες στην πίκρα τους!

    Τζαι μεν ανησυχεις για τες τοματες. Με την κρίση εν συμφέρει να σας σύρουν! :ΡΡΡΡ

    Αναμενουμε τις εντυπωσεις απο τις παραστάσεις! :)))

    ReplyDelete
  3. Kales epitizxies!!!! diaskedase to!

    ReplyDelete
  4. @Σμιλί: μακάρι Σμιλί μου. Ευχαριστώ για τις ευχές σου. :)

    @Πρασινάδα: Χαχαχαχ αααχχ Πρασιναδούλα μου. Προσπαθούμεντε να τους αφήκουμε στη πίκρα τους τζίνους που πραγματικά εν ενδιαφέρονται να εν δαμέ. Τζιαι θα το απολαύσουμε γκοντ ντάμιτ! :D

    @Πατάτα: Ευχαριστώ σε καλή μου Πατατούδα. Τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε. :)

    ReplyDelete
  5. Μεν ασχολείσαι με μαλάκες. πάντα θα υπάρχει κόσμος έτοιμος να πληγώσει κάποιον, να φοβερίσει. είναι οπως την παροιμία με τον σσύλο απλά φωνάζει εν δακκάνει.
    καλή τύχη με την παράσταση.

    ReplyDelete
  6. καλές επιτυχίες τζαι να περνάς καλά, είτε εν στη σκηνή, είτε εκτός σκηνής, απόλαυσέ το... :)

    do your thing, don't listen to anyone...

    υ.γ. έχω την εντύπωση ότι αν συνεχίσει έτσι ο Μπλε Μάτια ενά γινεί σε λίο Μπλε Μάτι- Μαυρισμένο Μάτι... :ρ

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ