Live and Let Die

Voyage, voyage!

Ε τι να κάμω ντίαρ συν-βλόγκερς τζιαι συν-βλογκέρισες. Εκόλλησε με ο Invictus τις προάλλες τζιαι τραουδώ το ούλη μέρα.

Αντακώθηκα που λαλείτε να πάω τζέρνι...πάλε! Μπορεί τα ριάλλια μου να εν μηδαμινά αλλά παρ' όλα αυτλα η Ryanair μας άναψε φωθκιές. Μπορείς (λέει) να πάεις Μπαρτσελόνα με 50ευρωπουλάκια! Ντόινγκ. Πάρμε κάτω. Μα ήντα τιμές εν τούτες. Δαμέ 50ευρώ διας για θκιο ντίνερ εξόδους σε ρέστοραντ όι για να πάεις (πιέννε-έλα) ταξίδι στην Λε Εσπάνια. Ανμπιλίβαμπολ!!!

Που λαλείτε σόου μάχουμαι να τζέρνι. Ο the friend πολλά συνετά με συμβουλεύει να κάτσω το κωλί μου κάτω, τζιαι να μεν βιάζουμαι να μπουκ κανένα εισητήριο. Δαμέ το ανεργιακό μου ένας Θεός (Κρίσhνα - χου) ξέρει πότε θα έρτει (μπορεί τζιαι να ήρτε ήδη αλλά να μεν το επήρα χαπάρι κόμα γιατί εν σε δευτεράκι που μπαίνουν οτομάτικαλλι), οπότε λαλεί μου να είμαι πιο γουάιζ....χαχα, καλό, Ε!!!! (που ελάλε τζιαι ο Σεφερλής).

Αν τζιαι καταλάβω το, μιας τζιαι ακόμα τζιαι σαν φοιτήτρια δεν έτυχε να ταξιδέψω καμπόσο, τζιαι μιας τζιαι μώλις αποφοίτησα τζιαι εμπήκα στο τζομπ μάρκετ εν έκαμα τζιαι ιδιαίτερα ταξίθκια τζιαι πιστέφκω ότι μόνο μέσα που τα ταξίθκια μαθαίνεις τζιαι ανακαλύπτεις άλλους κόσμους τζιαι άλλες κουλτούρες, τζιαι γενικά κάμνει το μυαλό σου να ανοίει.

Παίζει να πάω (έι)Μπαρτσελόνα (70ευρωπουλάκια πίενε-έλα), (μπι)Ντάσελντορφ-Λίψιξ (112ευρωπουλάκια - πλας κάτι ψιλά 90ευρωπουλάκια για τραίνο) τζιαι (σι)Μονακό (70ευρωπουλάκια) - που εν το πιο αϊντίαλ γιατί εν 3,5 φουλ μερούδες, τζιαι εν φτηνό τζιαι το κρεβατούδι που θα τζοιμούμαστε (γιατί μάλλον εν με τον κάζιν (άρρεν) που έννα πάμε) τζιαι πολλά αξέσιμπολ σαν πόλη απ' ότι είδα.



Μακάρι να καταφέρω να βολέψω κάτι γιατί όπως λέει τζιαι μια γνωστή του the friend...you only live once.

Τέσπα, γενικά άι νιντ το μπρέικ φρι.

Cry Baby!
Ναι ρε, είμαι τζιαι γούστο μου τζιαι καμάρι μου. Εν είμαι πέτρα να κάθουμαι ακίνητη τζιαι να μεν κάμνω με φλίντς με τίποτε. Τζιαι παουρίζω κλαίω τζιαι πονώ τζιαι παραεκφράζουμαι. I am sensitive, and I like it. Η μάδερ (καθώς και νούμερους καθηγητές μου τον καιρό που εσπούδαζα Ντράμα) ελέαν μου ότι εν πολλά καλό που έχω τόσην έκφραση πάνω μου, τζιαι ότι εν έσhιει πολύν κόσμο άουτ δέαρ χου αρ γουίλινγκ να δείξουν τόσο ιμόσhιον τζιαι έκφραση, ακόμα τζιαι στη καθημερινή τους ζωή. Δέτε, ακόμα τζιαι ο Τζόνι έπαιξε τον κλαμούρη. Όι για να λαλείτε. Αφού έτσι εκφράζουμαι εγώ. Αν δεν κλάψω δεν είμαι εγώ. Πρέπει να αλλάξω; (κάλα ίσως να πρέπει να το κοντρολάρω, αλλά άμαν πει τζιαι πιάσει με το κλάμα, άτε να μου κλείσεις το μούγκαρο μου μετά).



Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow!
Εκάμαμε μια μίνι προσπάθεια εχτές με τη σχολή που δουλέφκει η μάδερ να πάμε εχτές στα σhιόνια στο Τρούντος (όπως το λαλούν τζιαι οι Μπρίτισh). Σκατά στα μούτρα μας. Εβρεθήκαμε σε σνόου-μπλίζαρντ aka χιονοθύελλα τζιαι μπέισικλι η αστυνομία εσυμβούλεψε μας unless we had a death-wish (άσχετο ότι μερικοί απαντήσαν θετικά σε τούντη ερώτηση) να μεν πάμε πιο πέρα που τις αγαπητές και πλέον υπερβολικά γνωστές Πάνω Πλάτρες. Όι πως εκακοπεράσαμε στις Πλάτρες. Εκάτσαμε στο Skylight (το όποιο συστήνω ασυζητητί για όποιον τύχει τζιαι πάει στις Πλάτρες τζιαι θέλει να φάει καλό τζιαι φτηνό φαί), το αγαπημένο μας εστιατόριο με τη μάδερ, τζιαι με τους μαθητές της τζιαι εφάαμε μεζέδες του σκασμού (εκάμαν μας μέχρι τζιαι αγρίελια με τα αφκάααα....ουυυ γιαμ γιαμ!) Μπορεί σhιόνια να μεν είδαμε αλλά επέρασα καλά στην εκδρομή με τους μαθητές της αν τζιαι μέινστριμ οι παραπάνω,I had a fun time γενικά!

Ααααχχχ....τζιαι πρέπει σουν να αρκέψω οφ κορς να σκέφτουμε τι σκατά θέλω να κάμω με τον χρόνο μου. Βασικά πρέπει να κάτσω το κωλί μου να θκεβάζει πλέον τα πρωινά, να ξαναμπώ στο μούντ του Σεξ-πυρ Σαίξπηρ για να δω τι θα κάμω με το μπλάντι Πι-Έιτς-Ντιιιιιιιι!

Προς το παρών καλό απόγευμα σε όλους χίαρς το έι ζμούθ γουίκ αχέντ!


Guns N' Roses - Live and Let Die

Comments

  1. Οσα παραπανω ταξιδια παεις τοσο το καλυτερο. Νομιζω αν βρεις καλη παρεα να το επιδιωξεις.

    ReplyDelete
  2. Συμφωνώ με το Σμιλί....

    Μπι τί ντάμπλουγιου τζαι εγώ κλαμούρα ειμαι!

    ReplyDelete
  3. κάμε ταξίδια τώρα που μπορείς. εμπόδιο δεν είναι τα λεφτά trust me είναι τα μωρά....

    ReplyDelete
  4. @ΣΜΙΛΙ...Ναι εν τούτο που θέλω να κάμω τωρά που μπορώ. Τζιαι ο κάζιν εν κάλη παρέα σόου γουάι νοτ, έννε?! :)

    @Πρας...Άτε θα το κάμω. Τάιμ του τράβελ. Τζιαι ποιος είπε ότι το κλάμα εν κακό? ;p

    @Μάνα...Ναι τζιαι εγώ είμαι περίπου του μότο 'άμα θέλεις όλα τα μπορείς', αρκεί να έσhιεις όρεξη να κάμεις τζιαι συμβιβασμούς (εν είπαμε να πάμε τζιαι σε πεντάστερο χοτέλ, έλεος) αλλά πάλε μπορούμε να περάσουμε εξίσου καλά! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ