Καλό (μη-Μάγια) Νέο Χρόνο

Τούτο μπλογκ θυμούμαι άρκεψα το 2008 αλλά κάπου μετά έπεσε το θκέ βασμα τζιαι το βούρηστρο του μάστερ τζιαι επαρέτησα.

Πριν δέκα μήνες περίπου τζιαι όταν επροσπαθούσα να ξαναέβρω τον εαυτό μου με τα μπερδέματα που είχα μέσα μου λόγω του the friend εξαναάρκεψα να γράφω.

Το πως τζιαι το γιατί για μένα πλέον εν έσhιει σημασία. Τζίνο που έσhιει σημασία είναι ότι το μπλογκ μου (θα γίνω πολλά τολμηρή τωρά) τζιαι θα πω ότι έσωσε με.

Βασικά το να γράφω ακόμα τζιαι ασυναρτησίες, βλακείες, τα παράπονα μου, τες πιο ανούσιες παρατηρήσεις τζιαι παλαβομάρες μου, εβοήθησε με να ανταπεξέλθω σε πολλές φάσεις τούντους δέκα μήνες.

Τωρά είμαι άνεργη. Τζιαι τζίνο που μου υπέδειξε με κάποιο τρόπο το μπλογκ είναι το πόσο εξέχασα ότι αγαπώ το γράψιμο. Τζιαι εν ο τομέας που πραγματικά πάντα εφοούμουν να «βυθίστω».

Αύριο αλλάζει ο χρόνος. Σε έναν χρόνο, έχασα τη δουλειά μου, ερωτεύτηκα, αγάπησα, έκλαψα πολλά, είδα πολλούς ανθρώπους να μου λαλούσιν ψέματα, αλλά ήβρα τζιαι κάποιους αγγέλους. Είδα πολύν αγάπη τζιαμέ που εν την επερίμενα...τζιαι είδα ελπίδα.

Όι το ότι έννα καλυτερέψουν τα πράματα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά και τα λοιπά ικά....αλλά ελπίδα ότι έσhιει ακόμα πλάσματα που μπορείς να τους δώκεις κάποια κομμάθκια του εαυτού σου τζιαι να τα σεβαστούν όπως σου αξίζει.

Then again μπορεί να είμαι απλά πολλά αισιόδοξη, που αν και φρεσκο-απολυμένη είμαι μια χαρά...αλλά τι να κάνουμε; Μιαν ζωήν την έχουμε. Έννα την σπαταλήσουμε σε μικροπρέπειες τζιαι μίζερες ζωές...

Σόου θα ευχηθώ για το νέο έτος, ελπίδα τζιαι αισιόδοξες ζωές για το μελλοντικό τζιαι πολλά προφητικό μας 2012. Σιγά τα λάχανα. Προφητείες τζιαι βλακείες. Το ότι θα αλλάξει ο κόσμος μας όπως τον ξέρουμε εν εν κάτι που θα γίνει ξαφνικά με τον ερχομό του νέου χρόνου αλλά εν κάτι που γίνετε σταδιακά δαμέ τζιαι πολύ τζιαιρό τωρά.

Ένιχου...πάντα με υγεία σε ότι τζιαι να γίνει το νέο έτος. Είμαι πολλά ευτυχισμένη που ήβρα τούντη καλή παρέα στη βλογκόσφαιρα. Here’s to many more posts to come!!!

Καλό ξεκούραστο έτος του έβριουαν!!!!

Here's to 2012!


Abba - Happy New Year

Comments

  1. Σαν ενα καλο φιλο δηλαδη το μπλογκ σου!


    Καλη χρονια οπως την επιθυμεις!

    ReplyDelete
  2. Καλή χρονιά!!! Με υγεία με ατομα τζαι πραματα που αγαπάς!! χχχχχχ

    ReplyDelete
  3. Καλή Χρονιά, με υγεία και αισιοδοξία.

    ReplyDelete
  4. @Σμιλί: Ναι ακριβώς έτσι. Σαν ένα πολύ στενό μου φίλο. Και εσύ ότι επιθυμείς με τη Νέα Χρονιά. Μακάρι να' σαι καλά εσύ και η οικογένεια σου. =)

    @Πρασινάδα: Καλή Χρονιά Πρας μου!!! Ελπίζω ούλα να πιένουσιν καλά στο χρυσοπράσινο με τη φαμίλια σου. Ευχαριστώ πολλά για τι εφτζιές σου. =) xxxx

    @Marco: Καλή Χρονιά και ότι ποθείς απο καρδιάς Marco. Ελπίζω η φαμίλια να είναι καλά επίσης. =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ