Όταν ο Θεός κλείνει μια πόρτα....

...ανοίγει μια καμαρόπορτα. ΄

Έτσι έχουν να πουν τουλάχιστο. Γουέλ, πριν μιαν εφτομάδα είχα την καλοπληρωμένη γραφειακή μου δουλειά. Τωρά υπογράφω άνεργη, ετοιμάζω τες βαλίτσες μου με τα λίγα λεφτουδάκια που είχα κάνει αποταμίευση τζιαι φέφκω σουν για τη μάνα Ίνγκλαντ.


Τζιαι μέσα σε ούλα τούτα, προσπαθώ να βάλω σε μια τάξη το ασυμάζευτο μου το δωμάτιο, να ταξινομήσω ούλη τη γραφειακή μου παλιατζούρα τζιαι να δω επιτέλους τι θέλω να κάμω με τη ζωή μου (ποιά;)


Έρκονται καιροί δύσκολοι μπροστά μου και το αναγνωρίζω. Αλλά, ήρτε ακόμη μια δουλειά με προοπτική να διδάξω τζιαι νομίζω θα την αρπάξω λιαν συντόμως.


Πρέπει να ξεριζωθώ λίο οφ κορς γιατί η δουλειά εν στην χώρα τζιαι ίσως να χρειαστεί να γίνω και εγώ σκλάβος ενός μηχανήματος με τέσσερις τροχούς....Ξέρετε τι αδυναμία του έχω τούντο εξαρτήματος έννε; Σίουρα, τι να σου πω. Λαλείς να το φοούμαι τζιαι εν το έπιασα ως τωρά ή απλά να μεν θέλω να μπω σε αχρείαστα έξοδα γιατί άνα πάσα στιγμή μπορεί και να την κάνω απο τη μεγαλόνησο φορ γκούντ?!?


Τέσπα, μπακ του δε γουόρκ θινκγκ. Βασικά εν μια δουλειά για να διδάξω αγγλικά παρτ-τάιμ σε ένα ιδιωτικό φροντησήριο στη Χώρα. Καλός μισθός, πολλά τζόλι μαστόρισσα, με δικό τους χαρακτήρα τζιαι πολλά καλές ιδιαιτερότητες σαν φροντηστήριο. Αν τύχει τζιαι τα έβρουμε με τη κοπέλα, που το Νιού Γιαρ θα ξεκινήσω τζιαι οφίσhιαλι.


Το μόνο που με ανυσηχεί εν τα αγώγεια μου, τζιαι τα μεταφορικά γενικότερα. Ούφου, τούντο πρόβλημα σε τούντη βραχονησίδα. Μα να μεν μπορείς να κάμεις φάνξιον βρε παιδί μου εάν δεν έσhεις στην κατοχή σου τούντο τζανκ, εν το καταλάβω.


Ένιχου...είμαι αρκετά αισιοόδοξη, ακόμα τζι' αν δεν καταλήξει πουθενά τούντο πράμα, ότι υπάρχουν ευκαιρίες άουτ δέαρ τζιαι ότι 'ναι,ρε' ξαναζώ τζιαι μετά την μεγάλη κορπορέισhον. Κι είμαστ' ακόμα ζωντανοίιιιιιι στη στηνή σαν ροκ συγκρότημα. (λέμε τωρά)

Χάπι γουίκ-εντ έβριουάν!!!


Bobby McFerrin - Don't worry be happy

Comments

  1. Ακουγεται ωραια η ευκαιρια για δουλειά. Μα σοβαρομιλάς εν εσσεις αυτοκινητο;

    ReplyDelete
  2. Ελπιζω Λου να πάν όλα καλά με την νέα προοπτικη τζαι να βρεθεί μια λύση για τα "οδοιπορικα" :)))

    Υ.Γ. Να γίνεις κάτοικος Χώρας εν παιζει σαν σενάριο;;;

    ReplyDelete
  3. άτε ρε ειλικρινά εσυγκλονίστηκα! να γίνεις κάτοικος της χώρας εγώ συμφωνώ με πρας! θα είναι τέλεια! και μεν ανησυχείς κι εγώ πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ