Russia VS Israel








Το λοιπόν. Σήμερα σας έχω μιαν πολλά ωραία ιστορία. Ήντα ιστορία δηλαδή, εν κάτι που μου εσυνέβηκε αλλά τέσπα. Εμείς θα το βάλουμε στην κατηγορία "Μια εμπειρία ήταν και αυτή. Πάει τελείωσε. Παμ' γι' άλλα". 


Όπως έχω ξαναπεί εδώ και ανάμισι (περίπου - περισσέφκουν κάτι ψηλά) χρόνο είμαι υπάλληλος σε μιαν Ρώσικη εταιρεία (μίντια για να γινόμαστε νάκκουρι πιο συγκεκριμένοι). Εγώ μια χαρά είμαι με τους Ρώσους. Βρίσκουμε τα πολλά καλά. Το μόνο που θεματάκι ήταν που ήμουν(είμαι) ημι-απασχόληση τζιαι τα λεφτά εν κανούσσιν (τα λευτά ποττέ εν κανούσσιν In mother Russia αλλά τέσπα). 

So που λέτε, κατά διαστήματα έκαμνα αιτήσεις για άλλες δουλείες - εν επαναπαύομαι ποττέ μου εν η αλήθκεια - πέρκι κάτσει τίποτις καλύτερο. 



And so I did!!!

Αιτήσεις μερικές αλλά πάντα εγύριζε μου στο λαϊκό άσμα "Έπεφτε βαθιά σιωπή", σόου απλά εσυνέχιζα κανονικά την πορεία μου με τους Ρώσους. Είπαμεν όμως α...Παράπονο κανένα εγώ μαζί τους. Πάντα εσυμπεριφέρουνταν μου πολλά καλά, ήταν μια που τις μπέστις μου θέμας εν τζιαι η συνάδελφος μου η ρωσίδα. 








Πριν κανά μήνα που λέτε με ειδοποιούν πολλά ξαφνικά που μιαν εταιρεία για να πάω σε ίντερβιου. Εγώ μες την σύγχηση μου, έκαμνα τζιαι πολλές αιτήσεις σόου ούτε που εθυμούμουν ποια εταιρεία ήταν. Τέσπα, με τα πολλά ξαναθωρώ τα ήμεϊλς μου τζιαι είδα ποια εταιρεία είναι. 

Φέφκω που τους Ρώσους το μεσημέρι, ετοιμάζουμαι άρων άρων τζιαι πάω για ίντερβιου. Επία, έδωκα το όνομα μου στην ρεσεψιόν, έκατσα τζιαι επερίμενα. Η θέση ήταν κάτι πας το admin - μιας τζιαι πλέον εν either this or sales. Η αλήθκεια ήταν επία τζιαι νάκκο νωρίς - έχω το συνήθειο που την μάμα Ίνγκλαντ να φτάνω πάντα τουλάχιστον 10-15 λεπτά πιο νωρίς - σόου, επερίμενα νάκκο. 

Ένιχου. Στο 20λεπτό φωνάζουν με. Ακολουθώ την κοπέλα του HR, πολλά ευγενική, ευχαρίστησε με θέμας που εκατάφερα τζιαι ήρτα σε τόσο late notice. Τζιαι επήρε με σε τζίνον που θα ήταν ο supposed boss. Όλα καλά και ωραία στο ίντερβιου. Άρεσα πολλά στην κοπέλα του HR, ο τυπάς-μάνατζερ εν επολλομίλαν σόου υπέθεσα εν ήμουν του γούστου του. Ψηλός, ξανθός, γαλανομάτης θέμας, αναρρωτήθηκα πόθεν ήταν σόου ερώτησα τον - ναι, πλέον έκαμα τόσα πολλά ίντερβιους που είμαι νάκκον χύμα - είπε μου ήταν που το Ισραήλ. ΑΜΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ!, είπα που μέσα μου. Βουράτε να χωστείτε χωρακνοίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!








Τέσπα, εφκήκα που το ίντερβιου τζιαι είχα καλό φίλινγκ, που την κοπέλα τουλάχιστον. 


(Δαμέ θα ανοίξω τζιαι μιαν παράνθεση - την ώραν που εκάθουμουν τζιαι επερίμενα να μπω στο ίντερβιου, στο τραπεζούδι δίπλα μου, ήσhε ένα βιβλίο σχετικά με την Αναγέννηση στην Κύπρο. Να εξαναπαναλάβω - για πεντακοσιοστή φορά μες τούντο μπλογκ - ότι ΤΟΥΝΤΟ ΜΠΛΟΓΚ λατρεύει την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Period. Fullstop!!!!

Με το που το είδα, εννοείται επέλλανα, τζιαι άρχισα να το θωρώ μέσα έξω πέρκι να δω λεπτομέριες για να το αγοράσω. Μέχρις που ερώτησα τζιαι την κοπέλα την ώρα που ετέλειωσε το ίντερβιου μου πόθεν έννα μπορούσα να το έβρω τζιαι ότι θα της έστελνα ήμεϊλ για κάτι εντελώς άσχετο.

Την επομένη όντως έστειλα ήμεϊλ για το βιβλίο αλλά η κοπέλα δεν μου απάντησε. Ναι, είσαι μπίζι βρε παιδί μου. Έναν ήμεϊλ δεν μπορείς να απαντήσεις; Έστω μετά που 1 εφτομάδα. Τέσπα. Εν το έκαμα θέμα. Το έψαξα τζιαι που μόνη μου το βιβλίο μες το νετ, εν ήβρα τζιαι καμιάν άκρη γιατί αν τζιαι γραμμένο στα αγγλικά είχεν εκδοθεί από ένα Εκδοτικό Οίκο στην Λεμεσό το 2003. Σάννα ψάχνεις για φαντάσματα ένα πράμα. Τέσπα. Κλείνει η παρένθεση...εεε κλείσε τα γέριμα!!!)

Η υπόθεση με το βιβλίο τέσπα, έμεινε νάκκο στάσιμη, όπως και με το ίντερβιου. Εν άκουσα τίποτε για περίπου 2 εβδομάδες. Μετά που δεκαπέντε μέρες πάνω κάτω, βλέπω κλήση πας το κινητό μου που τα γραφεία τούντης εταιρείας. Πιάνω πίσω, ζητώ την κοπέλα του HR, λαλεί μου η κοπέλα "Λου, θα ήθελαμε να ξαναέρτεις σε ίντερβιου, αλλά τούντην φορά όχι για την θυγατρική μας εταιρεία, αλλά για την κύρια εταιρεία". 

Σόου, once again, εσάστηκα, εστολίστηκα, εκοκεταρίστηκα, εγίνικα μοντέλο τζιαι Χάιντι Κλουμ (πολλά θα ήθελα, άι νόου) τζιαι επία να ξαναδώ τους Ισραηλινούς. Τωρά, μεν με κακολογήσετε επειδή επαναλαμβάνω την λεπτομέρια ότι εν Ισραηλινοί γκάις. Έσσιει πόιντ που το λαλώ. Κάτσετε να δείτε. 

Πιέννω στην εταιρεία, πάλε πολλά γλίορα, κάθουμε τζιαι περιμένω 45 λεπτά. Ουυυ πάνω χαρά μου εμένα, εκάθουμουν τζιαι εδιάβαζα το βιβλίο. ΛΟΛ

Αρκήσαν νάκκον εν η αλήθκεια να μαζεφτούν οι θκιο μάνατζερς. Ένας άντρας τζιαι μια γυναίκα. Η κοπέλα μούγκα. Με εμίλαν με ελάλαν. Κάτι πρέπει να πίνει τούτη ελάλουν που μέσα μου τώρα να δεις. Ότι δεν εμίλαν τζίνη όμως, εμιλάν τα ο άλλος. Που να τον έκλειε τον μούγκαρο του. 

Τέσπα, άρκεψε η ανάκριση 3ου βαθμου - βλέπε SS τζιαι Γ' Ράιχ φάση - ποιά είσαι, μιλά μου για σένα, σε τι είσαι καλή, που θέλεις να είσαι σε 3 χρόνια (ΦΑΚΚΑ ΜΟΥ ΤΟΥΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ), yada yada yada...είπα του καμπόσα. Εεε σε μια φάση έιχαμε τζιαι τον εξής διάλογο:



E - Εβραίος
Λ - Λου (κακοποιημένη Λου)

Ο διάλογος εγίνετουν στα αγγλικά, σόου θα τα γράφω μισά μισά για να αποδώσω καλύτερα το νόοημα του Εβραίου. 

Ε - Ποια εν τα χόμπις σου; Εκτός που το να βλέπεις ταινίες;
Λ - (Όου μάι γκοντ πως το ξέρεις;;;;;;;;;;; Έσσιεις κάμερα τζιαι θωρείς με; Μιλά βρε Εβραίε. ΜΙΛΑ ΕΙΠΑ) - Theatre, music, art exhibitions, variety events lately. 
E - And what are you doing in this country that doesn't have culture? 
Λ - (Μαααα πάεις άρων άρων να σου δώκω βυζινόπατσο γιε μου. Ποιος είπε ότι εν έχουμε κουλτούρα. Ναι, μπορεί οι Κυπραίοι του 2014 να εν άξεστοι, χώρκατοι τζιαι κκιλίντζιροί αλλά πίστεψε με η κουλτούρα μας εν πιο πλούσια που τα ριάλλια σας!!!) In this case, what you do is book a ticket to London once per year and you travel to get some culture in your veins and you come back.
E - (φιρμένος...............) Very nice.
Λ - (Τα καλά σου τα καλάθκια, μπουμπουνοτζέφαλε). 



[Τέσπα. Αυτό ήταν ένα δείγμα της ανάκρισης που ειπέστην. Παναγιά μου όμως ρε γκάις, έχω να το λαλώ. Επία τζιαι σε ακόμα ένα ίντερβιου την περασμένη εφτομάδα, εκάτσαν με κάτω ΑΝΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ίντερβιου!!! Μα φαντάζεστε το;;;; Τζιαι κάθε φορά, η ίδια ιστορία, πες μας για σένα μπλα μπλα μπλα, νιώθω ότι πουλώ τον ευατό μου.

Είχαμε το τζιαι συζήτηση με τους folks τούτο ότι πως η πουτάνα πουλά το κορμί της, που εν το καλό asset πάνω της, right; Εεε εγώ εν σάννα τζιαι κάθε φορά προσπαθώ να πουλήσω το μυαλό μου/γνώσεις μου που εν in a way το καλύτερο asset πάνω μου.]



Ένιχου. Πίσω στους Εβραίους. Εφκήκα που λέτε που το ίντερβιου τζιαι ήμουν like σίουρη 1000% ότι εν έπιασα την δουλειά γιατί σάννα τζιαι επίεζε με πολλά ο τυπάς, τζιαι επειδή του την έλεγα, πρέπει να μεν το πήρε καλά. Αμ δε. 

Πιάνει με την επομένη η κοπέλα του HR, "Λου, θα θέλαμε να σου προσφέρουμε τη θέση, όλοι ήταν ενθουσιασμένοι μαζί σου". Εδέχτηκε η βλαμμένη η Λου, πριν καν ρωτήσει τα πρακτικά. Τα πρακτικά εννοούμε τι θέση, πόσα κλπ. Το ποσό δόξασοι ο θεός ήταν αρκετά καλό, για starting salary, όπως ενημερώθηκα (χαχαχα και που να' ξερες). Η θέση, not so much. Η θέση ήταν νάκκον inferrior to what I'm currently doing, κάτι το οποίο, τζιαι για να είμαστε ειλικρινής εν θα εφένετουν ωραίο πας το CV μου. Όι πως με κολλιά να πέρνω καφέδες ποτζί τζιαι ποδά για περισσότερα λεφτά, αλλά αν κάποιος έπιανε το Σιβί μου τζιαι που την θέση ενός 'Executive' εθκιάβαζε καφετζού θα αναρρωθκιόταν το γιατί. Τέσπα. 

Όπως είχα συμφωνήσει με την κοπέλα, εκάμαμε τζιαι νάκκο παζάρι τες ώρες τζιαι κάτι άλλα πρακτικά τζιαι αυτό ήταν, εδέχτηκα να πάω να δουλέψω για τους Ισραηλινούς. Καμιά σχέση θεματικά μπάι δε γουέι η εταιρεία με τούτο που κάμνω τωρά. Τούτοι είναι μες τες επενδύσεις, οπότε εκαταλάβετε, εν κάτι που εν κατέχω τίποτε. Εν έπαιζε ρόλο όμως γιατί εν με επιάσσαν για τούτο.

Σόου αποφάσισα να ενημερώσω, με τα λύπης μου και βαριάς καρδιάς το αφεντικό μου, τον Ρώσο. Ο καλός μου, μου είπε εντάξει, επήρε το πολλά καλά, μου είπε "τζι' αν δεν σου αρέσει εμάς οι πόρτες μας εν πάντα ανοιχτές. Τζιαι εκτιμώ σε πολλά κλπ". Γενικά, in a way είχαμε μια πολλά καλή αποχαιρετηστήρια συζήτηση, αν τζιαι εν ήταν το official goodbye γιατί θα εδούλεφκα για ακόμα μιαν εφτομάδα τα πρωινά δαμέ τζιαι θα έκαμνα training το απόγευμα στους άλλους.







Εξεκίνησα που λέτε, κουτσά στραβά. Πάω την πρώτη μέρα για training στους Εβραίους. Η κοπέλα που θα έπαιρνα την δουλειά της μια πολλά καλοσυνάτη κοπέλα, μου τα έλαλε ΟΛΑ κουτσιά καθαρισμένα. Bless her, τι καλό πλάσμα που είναι. Κούτσα στραβά έμαθα ότι τζιαι ο λόγος που αποχωρούσε ήταν επειδή ήβρε κάπου αλλού παρτ-τάιμ με έναν πολλά καλό εξαιρετικό μισθό, τζιαι ότι επειδή οι Εβραίοι της είχαν υποσχθεί αύξηση μισθού, ο οποίος φυσικά δεν της εδώθηκε, τζιαι εφόσον έβλεπε ότι δεν εκτιμούσαν την δουλειά τζιαι τους κόπους της όπως της άξιζε, αποφάσισε να αποχωρήσει. Έτσι....enter Λου.....or so we thought!



Μετά την 1η μέρα training, στέλνω το επόμενο πρωί μήνυμα τζιαι λαλώ του ρώσου μάστρου - " Εεεε μάστρο, εν καλοί τζιαι οι Ισραηλινοί, όκέι φένουνται καλά πλάσματα αλλά σαν την δουλειά μας εν έσσιει, τζιαι αν μου κάμεις τζιαι εμένα μιαν αύξηση ίση με τζίνα που μου διουν τζίνοι, εγιώ θα μείνω δαμέ φουλ ντέι σαν σσιήλος πιστή σε σένα". 



Είχα φτάσει σε ένα σημείο πλέον μη αντροπής. Περνούμε εποχές δύσκολες, τζιαι άμαν είσαι καλός σε τζίνα που κάμνεις τζιαι ξέρεις ότι μπορείς να κάμνεις παζάρι, τότε πρέπει να το κάμεις. Πάω κανονικά που λέτε το απόγευμα της Τρίτης στους Εβραίους μου για το training. Η κοπέλα να μου τα δείχνει ούλα πάλε. Μάνα μου την!



Όταν σχολάνω, πιάνω μήνυμα που τον ρώσο μπος. Το και το λαλεί μου. "Κάμνω σου αύξηση τόσα, να ξεκινήσουμε καινούργιο κοντράκτο που τον Απρίλη. Δέχεσαι;" Γυρίζω τζιαι εγώ τζιαι απαντώ "Κάμε μου το τόσα, τζιαι απανρούμε τους αμέσως τους άλλους". 



Εν επήρε τζιαι πολλά να μου απαντήσει, εδέχτηκε ο Ρώσος μου γιατί είδες ρε παιδί μου, ένας μάστρος που εν ήθελε να με χάσει. Πραγματικά, τζιαι μόνο που μου είπε οκέι νιώθω ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου επάλεψε κάποιος για μένα, για να με κρατήσει. Που να πω όι σε έναν τετθκοιόν άνθρωπο τζιαι να πουλήσω (πραγματικά όμως γιατί εν για τα λεφτά που αναγκάζουν μου να φύω) την ψυσhιή μου σε ένα αφεντικό το οποίο εν ήξερα αν θα μου εσυμπεριφέρετουν καλά ή όι. 



Τέσπα. Με βαριά καρδιά, εζύγισα φυσικά τα υπερ τζιαι τα κατά - γιατί νταξει ας είμαστε ειλικρινής τζιαι τούτη η δουλειά έσσιει καλά τζιαι κακά, το πολλά καλό είναι φυσικά το φιλικό και ήρεμο εργασιακό περιβάλλον, ούτε φωνές ούτε τίποτε - τζιαι αποφάσισα να μείνω μαζί με τους Ρώσους μου που με αγαπούν τζιαι αγαπώ τους.



Το επόμενο πρωί έπρεπε να πάω στους Εβραίους να τους το πω - σημείωση: μόνο οι μάνατζερς εν εβραίοι, υπάρχουν τζιαι αρκετοί Κυπραίοι τζιαι που άλλες χώρες (Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Πολωνία, Ρωσία, Βουλγαρία, Τσεχία κλπ). Τέσπα. Επία που λέτε. Επερίμενα κανένα μισάωρο ώσπου να πετύχω την κοπέλα του HR, να την πιάσω private να της πω τα καθέκαστα. Είπα το τζιαι της κοπέλας που θα την αντικαταστούσα. Έπεσε τζιαι τζίνη που τα σύννεφα γιατί με είσhε συμπαθήσει ταμάλα - εν αμοιβαία τα αισθήματα. Επία κάπου private με την κοπέλα του HR της είπα τι είσhε προκύψει την προηγούμενη, εσhιοκαρίστηκε ήταν η αλήθκεια αλλά εν εμπορούσε να μου πει κάτι παραπάνω. 



Επίε ενημέρωσε τα αφεντικά. Μετά που κανένα 5λεπτο, είπε μου όκεϊ you're free to go. Είπα της όκεϊ θα περιμένω στην ρεσέψιον όσπου να έρτουν να με πιάσουν. Μετά που κανένα 2λεπτο περνά ο Εβραίος που την ρεσέψιον, με βλέπει αλλά δε δικλα καν να με δει, ούτε να μου μιλήσει, ούτε καλημέρα, ούτε τίποτε. Στο 2λέπτο πάλε έρκεται η κοπέλα του HR τζιαι λαλεί μου "Λου μου, πειράζει σε να περιμένεις έξω;" Στην αρκή εν εκατάλαβα εγώ τζιαι λαλώ της "Ναι καλό περιμένω στην ρεσέψιον πόξω εν έσσιει πρόβλημα". Τζιαι τι γυρίζει τζιαι λαλεί μου (ντάξ εν εντολές που επήρε τζιαι τζίνη εν τζιαι έφταιε τίποτε) "Όι, αν μπορείς να περιμένεις έξω που την πόρτα" - ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΟΥ, ΑΜΠΑ ΤΖΙΑΙ ΔΕΙΣ ΤΑ ΤΟΠ ΣΙΚΡΕΤ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΣ. 



ΑΛΛΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΡΕ ΑΡΧ**Ι ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΒΡΕ ΑΪ ΣΤΟ Δ*****, ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ. 







Να σημειώσω τζιαι το άλλο - όι πως παίζει κανένα ρόλο, αλλά εγώ το έκαμνα ήδη περιπέξιμο - το όνομα του αφεντικού (σόρρυ για οποινδήποτε τον ξέρει) εν OR...τζιαι εγώ ήδη επερίπεζα τον - όκεϊ στο φιλικό μου περιβαλλον - ότι θα τον εφώναζα EITHER/NEITHER - :p (εξυπνοβλακείες άι νόου, αλλά γιε μου, που πάεις να κάμεις καρίερα με έτσι όνομα). 

Εκ των υστέρων, σήμερα Πέμπτη κάθουμαι στο γραφειούδι μου, στην παλιά μου δουλειά, με ένα καλό κοντράκτο που θα ξεκινήσει σύντομα, με ανθρώπους που με αγαπούν τζιαι νοιάζουνται με. Μπορεί να μεν έχω medical, ούτε ιδιαίτερα μπόνους, αλλά έχω πλάσματα που άξουαλι με εκτιμούν τζιαι με σέβονται. Τζιαι όταν βλέπουν ότι ο άλλος εν καλός μαζί τους τότε του το ανταπωδίδουν. 

Άστε που άκουσα τζιαι κάτι ιστορίες για το Εβραιόπουλο ότι εν χειρότερος τζιαι που τον Εμπενίζερ Σκρούτζ. Όι μάνα μου, θανξ δεν θα πάρουμε. Είχαμε το είδος τύπου στην προσωπική μας ζωή πριν κανά θκιο χρόνια, εν θέλω να το έχω τζιαι που το αφεντικό μου. Είμαστε πολλά οκέι ρε παιθκιά. 


Και κάπου εδώ, ήρτεν η ώρα να σας πω τζιαι τι εγίνηκε τζιαι με το ΒΙΒΛΙΟ. 

(ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ...


Αμ πως, τι ενομίσετε; Επειδή έγινε ότι έγινε, θα το εξέχναγα το βιβλίο; 

Μετά που λέτε που το 1ο μου ίντερβιου σε τούντην εταιρεία, ήβρα ένα blogspot με ένα ριβιού πας το βιβλίο που έναν κύριο προφεσόρο στην Αυστραλία τζιαι του έστειλα ήμεϊλ τζιαι είπα του ψάχνω απεγνωσμένα τούντο βιβλίο, βοήθα με πλιζ να το έβρω κάπως. Απάντα μου που λέτε στα ελληνικά θέμας ο προφεσόρος, οκέι θα σου στείλω ένα αντίτυπο. ΤΕΛΕΙΑ, λαλώ. Εν εχρειάζετουν να ανησυχώ. Πριν μερικές μερές λαμβάνω ήμεϊλ πάλε που τζίνον "σόρρυ λαλεί μου τελικά δεν μου εμείνασσιν τίποτε αντίτυπα, μπορεί να μπορείς να το έβρεις μιας τζιαι ο εκδοτικός οίκος εν στην Λεμεσό". Νάκκο δύσκολο εγχείρημα όμως μιας τζιαι τα στοιχεία επικοινωνίας που έβρισκα στο ίντερνετ εν ήταν σωστά. 

Με το που με θκιώχνουν εχτές που λέτε οι Εβραίοι που την εταιρεία, ήταν το τελευταίο πράμα που ερώτησα την κοπέλα του HR. 'Εν ηξέρω λαλεί μου, θα δω αν/και πως μπορώ να σε βοηθήσω'. Με λίγα λόγια, χέστηκεν ολίγον τι. Με τον τρόπο ειδικά που έφυα που τζιμέσα ούτε που ήσhε τσιανς να ξαναδώ το βιβλίο. Αααααχχχ....

Τι να κάμω, τι να κάμω. Με τα πολλά, έσυρε μου την ιδέα η μάδερ να στείλω μήνυμα στο Κανάλι 6, να τους ρωτήσω πέρκι ξέρουν τίποτε, μιας τζιαι εν τοπικός εκδοτικός οίκος τζίνοι που νεκατώνουνται μπορούσαν να ξέρουν τίποτε. Στέλνουν μου στην αρχή ένα τηλ. νούμερο. Πιάνω τον. 'Ναυτιλιακή Εταιρεία' ιμίσh. Στέλνω πίσω στο Κανάλι. 'Θανξ, αλλά λάθος νούμερο μου εστείλετε, ρε γκάις. Εν έσσιετε τίποτε πιο πρόσφατο;' (μιας τζιαι ο αριθμός που μου είχαν στείλει άρχιζε θέμας που 05- για να καταλάβετε πόσο παλιός πρέπει να ήταν). Πιάνω μήνυμα λιο πριν αποχωρήσω τζιαι που την Εβραΐκή Εταιρεία. Πιάνω ξανά τον αριθμό που μου εστείλαν. Επικοινωνώ με τον άνθρωπο. "Ναι, είσαστε ο τάδε τάδε; Γυρέφκω το τάδε τάδε βιβλίο. Μπορείτε να με βοηθήσετε;" 

Ένιγουέι, να μεν σας τα πολυλογώ, γιατί ήδη το ποστ τούτο επήρε οδυσσειακές διαστάσεις, ο άνθρωπος ευγενέστατος, μου έφερε ένα αντίτυπο στο σπίτι μου, για αρκετά καλή τιμή, μου είπε ότι λόγω της κρίσης έκλεισε τον εκδοτικό οίκο τζιαι απλά στο Κανάλι 6 δουλεύει ο γαμπρός του or something like that, θα σας γελάσω. 

Long story short. 

Επήρα στο τέλος το βιβλίο που τόσο πολλά εγύρεφκα.Κλείνει η παρένθση.) 





Και για μια ακόμα φορά, αυτή η έκφραση πάει γάντι με την περίσταση. 


Κάθε εμπόδιο και για καλό. 


Μέσα που τους Εβραίους I've gained double the salary I was getting, a book and possibly even a friend (the girl I was gonna replace). 


Τζιαι στην τελική, αν μου εφέρτηκε τόσο χάλια εχτές που ούτε τσίπα να έρτει να μου πει το οτιδήποτε πριν φύω το Εβραιόπουλο, αυτό και μόνο μου δείχνει πως θα μου εσυμπεριφέρετουν μετά. Ο άξεστος, ακους εκεί δεν έχουμε κουλτούρα. Βρε ουστ απο' δω, εβραϊκό γουρούνι, με καταντάς και ρατσίστρια Θέε μου.

Αν εδούλεφκα όμως μαζί τους στην τελική θα ίσχυε τούντο quote:

"3 years ago I was working for a German manager, 1 week ago I was working for a Russian one, and now I'm working for a Jewish one. Next Stop: GOD!!!"


Anyhoo...now everything is....peaceful. :-)









The only thing to worry about is whether Leo DiCaprio will get the Oscar or not. :-p

I like to worry about those kind of things. ;-)


Good day everyone ^_^







          

Queen - I Want It All






Comments

  1. Εθκιέβασα το μονορούφι... χαράς την κράση α:;; χε χε...
    Μπράβο ρε Λου. Μπράβο τζιαι για τον Ρώσο μάστρο σου που όι μόνο επάλεψε για σένα, αλλά εν έφκαλε τζιαι τον εγωισμό που θα έφκαλλε συνήθως ένας μάστρος άμα του φεύκει ο υπάλληλος του να πάει αλλού.
    Everything happens for a/many reason(s) - να βρεις το βιβλίο σου τζιαι of course, to double your salary!!!
    Ούτε εγώ είμαι ρατσίστρια αλλά έχουν να λεν για τους εβραίους τζιαι το πιττοτσιγκουνιό τους!

    Πριν κάμποσα χρόνια ήβρα δουλειά σε κάτι Αμερικάνους. Ούλλο φρου φρου τζιαι υποσχέσεις. Επερνούσαν με που interviews με συμβούλους τους τζιαι κόντρα συμβούλους που το Amathus στη Λεμεσό, στο Amathus στην Πάφο. Ενόμιζα τζιαι εγώ ότι εν είshεν άλλη P.A. στην Κύπρο σαν εμένα. Επροσλάβαν με τελικά με ένα εξωφρενικό μισθό για τότε. Εμπήκα μέσα τζιαι που την πρώτη μέρα έμαθα που τους "που μέσα" ότι ήταν παττισμένοι έτοιμοι να κλείσουν. Εμπήκα-εφκήκα τζιαι ετεκμηρίωσα το. Έφυα στις 3 μέρες. Εκλείσαν ύστερα που λλίον τζιαιρό τζιαι ο τύπος εμπήκε τζιαι φυλακή!! God!!!

    Well done dearest :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχαχα μα τόσο πολλά σου άρεσε;;;;;;;;;;;;;;;;; Χαχαχα τζιαι εγώ που ενόμιζα εν έσσιει τσιανς να το θκιεβάσει πλάσμα γιατί εν πολλά μεγάλο. :P

      Ναι, όντως ούλα εν σαν την αλυσίδα τελικά. Έχουν το λόγο τους.

      Μα άκου, άκου ιστορίες που δεν βγαίνουν στο φως. Καλά έκαμες τζιαι έφυες τζιαι εσύ. Τζιαι ξέρεις, εν τζιαι κάπως intuition, σάννα τζιαι που την αρχή ένιωθα το τούτο ούλο νάκκο forced, σαν μια δύναμη να μου ελάλε 'no, don't do it'.

      Θανξ ντίαρεστ, να' σαι καλά τζι' εσύ τζιαι πάντα να έχουμε την υγεία μας να μπορούμε να συνεχίζουμε. =D

      Delete
  2. θεϊκό ποστ!! :-)))
    εφοήθηκα λλίο με την ανάμιση ώρα συνέντευξης, αχ αχ εν θα έβρω ποττέ δουλειά ;-)
    αλλά τούτη ούλλη η φάση για να καταλήξεις με το βιβλίο, εν τέλεια :-)))

    go Leo!! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχα χαίρομαι που σου άρεσε ντίαρ.

      Ναι. άστα τζίνο το ίντερβιου εν πολλά καλή θέση, με καλό μισθό (νομίζω) τζιαι ήσhε τζιαι πρακτικό κομμάτι, άστα ήταν πραγματικά το κάτι άλλο. Τζίνο που λέμε στα αγγλικά = ordeal!!! In all sense.

      Hahahaha GO LEO!!! =D

      Του χρόνου τα καρναβάλια θα ντυθώ ΟΣΚΑΡ ΧΑΧΑΧΑΧ :P

      Delete
  3. Παρόλο που ήταν τεράααστιο ποστ, εδκιάβασα το με ευχαρίστηση! Εν το πιστεύκω ότι είπε σου ο μαννοεβραίος ότι εν έχουμε κουλτουρα και εν του απάντησες όπως του άξιζε!! Στην τελική, καλύτερα ένα περιβάλλον που σε αγαπούν κι εκτιμούν κι ας πιάνεις λλίο πιο λλία παρά να περνάς χάλια με πιο πολλά λεφτά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΧΑΧΑΧΑ ναι άρκεψα το με προϋθεση να μεν εν κανένα ογκώδες πράμα τζιαι δε που εκατέληξε.

      Ναι, έπρεπε να του είχα απαντήσει αλλά ας όψετουν που at the time έθελα την δουλειά.

      Αλλά συμφωνώ. Μερικές φορές καλύτερα με πιο λιο λεφτά τζιαι χάπι παρά με παραπάνω ριάλλια τζιαι να είσαι μες το άγχος τζιαι την κατάθλιψη.

      Delete
  4. εχτιτζιασα, εχτιτζιασα μιλούμε που σου είπε ο κόπρης να περιμένεις έξω, ο βρωμύλος, ο μαλακισμένoς, εχτίτζιασα πολλά. Αλλά μετά είδα ότι ήρταν σου ούλλα πολλά θετικά και το βιβλίο και γνώρισες και μια καλή κοπέλλα οπόταν εδικαιώθηκες! και επειδή εν αντέχω θα το πω πλας είμαι και πολλά ξιμαρισμένη, αλλά είσαι σίουρη ότι ήταν της αναγέννησης το βιβλίο? γιατί έβαλες ΒΙΒΙΛΟ χαχααχαχ. Είμαι μια ξιμαρισμένη. πολλά φιλιά Λου μου

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αγαπημένη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Εκαρτέρουν να δω πότε θα το εθκιάβαζες χαχαχα - μιας τζιαι αρέσκουν σου τα τεράστια....ποστς ;-) (είδς που είμαι τζιαι εγώ ξιμαρισμένη???????)

      Χαχαχα θανξ μπάι δε γουέι εδιόρθωσα το. =D

      Eυτυχώς όντως στην τελική ήρτασσιν ούλα δεξιά. :-)

      Delete
  5. Ευτυχώς που δεν κατέληξες εκεί και ωραίο να σε εκτιμούν και να προσπαθούν να σε κρατήσουν στη δουλειά σου. Καλή συνέχεια Λου μου. Θα μου πεις τυχαία έφευγε η κοπέλα? xxxx

    ReplyDelete
  6. Εφοήθηκα σε. Είπες να γράψεις και έγραψες. Jewliad. :P

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ