Let's Talk About Love





Best μαλακο-Valentine's card ever!!!!






Παίρνω πάσα. Παίρνω πάσα (αλλά δε βάζω γκολ). Παίρνω πάσα που το ποστ της Μάνας σχετικά με το 'Σ'αγαπώ'. 

Να μιλήσουμε γι' αγάπη ή για πελλάρες όπως ο μαλακοΒαλεντίνος;

Ας μιλήσουμε για τον μαλακοΒαλεντίνο επειδή θέλω να κάμω νάκκο bashing (κοίτα κάτω για επεξήγηση), pleeeeeeeeeeeeeeeeease pretty pleaaaaaaaaaaseee!!!




 photo prettyplease_zpsdd9cf906.gif




Right then. To bash means...

bash  (băsh)
v. bashed, bash·ing, bash·es
v.tr.
1. To strike with a heavy, crushing blow: The thug bashed the hood of the car with a sledgehammer.
2. To beat or assault severely: The police arrested the men who bashed an immigrant in the park.

3. Informal To criticize (another) harshly, accusatorially, and threateningly: "He bashed the . . . government unmercifully over the . . . spy affair" (Lally Weymouth).




Αφού εμάθαμε τζιαι τι εν η λέξη παμ' παρακάτω.


Που λέτε. Σ'αγαπώ πρέπει να λέμε όταν το νιώθουμε. Η ζωή εν μικρή, αν αγαπούμε πραγματικά - αλλά πραγματικά έτσι; όι να αγαπούμε την αγάπη τζιαι να το λέμε για το έτσι θέλω - τότε πρέπει να το λέμε.

Για τον μαλακοΒαλεντίνο τα' παμε να μην τα ξαναλέμε. Είναι απλά μια γιορτή για να κάμνουν πανηύρκα τα άμυαλα ζευγαράκια - ερωτευμένα μεν, ηλίθια δε - που στην τελική το μόνο που τους μένει είναι ένα άδειο πορτοφόλι τζιαι 30δευτερόλεπτα οργασμικής ευχαρίστησης....εεεερμμμ thanks, but no thanks. Άστο φίλε, δε θα πάρω. 


 photo nothanks_zps69c2fc63.gif                      




Θκιο φορές στη ζωή μου θυμούμαι ήμουν ζευγαρωμένη την περίοδο του μαλακοΒαλεντίνου - την 1η πρέπει να μουν γύρω στα 15 με 16 - επιάσαμε τα μάννι μάνι - μεν χάσουμε τζιαι τη γιορτή βλέπετε - ένιχου. 




                                               photo ohbrother_zpscfabbc87.gif


Εεεε όκεϊ, επιάσαμε τα, εδωριστήκαμε, εφασωθήκαμε, εντ οφ δε στόρυ. Τζίνο ήταν. Μετά άρχισε η αρχή του τέλους, γιατί απλούστατα ήταν μια ηλίθια αθώα εφηβική σχέση που σκόπος της ήταν μόνο να δωριστούμε τζιαι να δειχτούμε ποιός θα πιάσει το καλύτερο - τζιαι με καλύτερο εννοώ το μεγαλύτερο - δώρο - τζιαι όταν λέω δώρο εννοώ ππούλουκο. 

Κάπως σαν τούτον...




Oh the humanity!!!

Την 2η φορά που έτυχε να είμαι με κάποιον κατά την περίοδο του μαλακοΒαλεντίνου, ήταν πριν κανά θκιο χρόνια τζιαι εν εγιορτάσαμε τίποτε, γιατί ακριβώς εν ήσhε τζιαι τίποτε να γιορτάσουμε.

Θα είμαι ειλικρινής, εν με πειράζει να μεν κάμνω τίποτε του μαλακοΒαλεντίνου. Άλλωστε άποψη μου είναι ότι δεν είναι special day with your love one(s). Όλες οι μέρες πρέπει να εν special, άσχετα με το τι μας λαλεί η κοινωνία τζιαι όι οι card companies. 

Τωρά αν είσαι άρρεν τζιαι θέλεις να φέρεις ένα λουλουδικό θα το δεχτώ, αλλά με μέτρο όμως α, όι κάτι εκτρώματα σαν το πιο κάτω - τζίζους.





Φυσικά τζιαι πάλε όμως, ακόμα τζιαι στο λουλουδικό θα πω 1ον) σάννα τζιαι νάκκο κρίμα τα φκιόρα να πεθανίσκουν για να δειχτούμε ότι επιάσαμε φκιόρα τζιαι 2ον) αν θα κάμεις φκιόρα μεν κάμεις μόνο την ημέρα του μαλακοΒαλεντίνου. Έσσιει τζι' άλλες μέρες ο γρόνος γιε μου!!!


Τέσπα, long story short, να μεν τα πολυλογούμε. Ο μαλακοΒαλεντινός είναι invention. Τωρά αν θέλεις να πιάσεις τον πραγματικό Άγιο, άλλο πράμα τζίνο. Τζίνος εμίλαν για πραγματική αγάπη, θκιέβαστε τζιαι δαμέ. Όι τούντα μουσκουρούθκια το ποιός θα πιάσει τι, άρα τζίνος με το καλύτερο μεγαλύτερο δώρο εν τζιαι ο πιο ευτυχισμένος.

Την αγάπη πρέπει να την νιώθεις στο πετσί σου, τζι' αν είσαι τυχερός τζιαι νιώθεις την τότε πραγματικά καταλαμβαίνεις ότι εν χρειάζεται να γιορτάσεις την ημέρα του μαλακοΒαλεντίνου έτη 2014. 



 photo thatsenough_zps30a1d870.gif


Έσσιεις τζι' άλλα ζητήματα να σε ποσκολιούν, όπως...τι θα ντυθείς φέτος τα Καρναβάλια - άστο καρναβάλι είμαστε τζιαι που μόνοι μας, ή έστω τι σκατά θα γίνει με το κράτος - θα μας απαυτώσουν οι Τούρκοι, ναι ή ου;;;;


Έτσι θέματα.




Παρ' όλα αυτά. Να πείτε Σ'αγαπώ. Στη μάμα, το παπά σας, στον άντρα σας, στα μωρά σας, στα μεγάλα σας τα παικθιά, στους φίλους σας, σε όποιον νιώθετε ότι τζίντο Σ'αγαπώ σας αξίζει να το πείτε. 


Μεν το πείτε απλά γιατί πρέπει, αλλά γιατί το θέλετε. Εν πιο γνήσιο. Έτσι πιστέφκω.



Happy μαλακο-Valentine's everyone!


P.S. I love u all! :-) xoxo





                         


                            Celine Dion - Let's Talk About Love



Comments

  1. Αν μας αγαπάς, πού εν τα δώρα μας;; :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα δεν ήρτε το άσπρο περιστέρι με το μπουκέτο με τα κόκκινα τριαντάφυλλα που γυρώ του κρέμετε μια δαντελένια κορδέλια με ένα δαχτυλίδι πάνω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Τς τς τς...τώρα να πιάσω να δω που εχάθειν το περιστέρι με το δώρο σου. :P

      Delete
    2. D' awwwww :D

      P.S.: Έντζιαι περιπαίζεις με, έννεν;

      Delete
    3. Ήξερα το ότι θα σ' αρέσει. Γενικά να πιάνεις δαχτυλίθκια που τον αέρα. Τώρα να φωνάξω σε κανένα Ναζγκούλ να δεις ήνταλόις έννα ενθουσιαστείς!!!!

      υ.γ. Μα εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????? ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!! Ντροπή και όνοιδος λέγων κύριε μου. Σοβαρομιλώ. Τωρά αν έπαθε κάτι το περιστέρι, δική του δουλειά. Σόρρυ. :P

      Delete
  2. Θα πω τον πόνο μου. πρέπει να πάρω δουλειά σπίτι. αλλά λαπτοπ γιοκ γιατί το έκαμε κομμάθκια το λεβεντόπαιδο. κανονικά του άξιζε να τον πατσαρκάσω. αλλά του αγόρασα κόκκαλα για να μασά. είπα του θέμα ότι τον αγαπώ. πέρκει το δώρο του αύριο να είναι να μασήσει τζαι να διαλύσει τζαι το ipad :))

    ο μαλακοβαλεντίνος αξίζει στο εξωτερικό για ένα και μόνο λόγο. ακόμα περισσότερες σοκολάτες. τζαι μιλώ από καταστήματα με σοκολάτες, όχι σκέτες τουίξ.

    Υγ. σε όσους γιορτάζουν αύριο κανονικά η τιμωρία τους είναι να κάτσουν τζαι να δουν που την αρχή ως το τέλος τη διάσκεψη του προέδρου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μάνα μου τον λεβέντη. Αν τζιαι άταχτος ( τζιαι εγώ θα επανικοβάλλουμουν αν μου έκαμνε έτσι πράμα) εν ψυσhιή τα γέριμα. Χάτε, κρίμας αλλά χαλάλι του.

      Μόνο οι σοκολάτες έπρεπε να γιορτάζουν σήμερα. Κανένας άλλος!!!!

      Λατρεύω την τιμωρία που έβαλες. Εν παραδειγματική. =D

      Delete
  3. Love you 2 dearie!

    ReplyDelete
  4. Να σου πω για τη σαρανταπενταρα, που έμαθα σήμερα ότι επηεν τζιαι γορασε εσσωρουχα 170 ευρα, ναι ευρα, για να τα φορησει αύριο που θα παει ξενοδοχείο με το χασπα; Ατε εν θα σου πω εν πολλααααα βαρύ να το σηκώσεις ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θωρείς την που έπεσε κάτω;;; Όι πε μου, θωρείς την;;;;;;;;;;;;;; Τι ποιαν καλέ. Τη μασσέλα μου!!!!!!!!!!!!!!! Τζίζους εν πελλάρες που λαλείς. Εν γίνετε να έσσιει ΕΤΣΙ πλάσματα, απλά ΕΝ γίνετε!!!!!!!!!

      Delete
  5. Ουφφουυυυυυυυυ..........Εγω παντως αυριο γιορταζω!Ειναι η γιορτη του Οσιου Αβρααμ τζιαι γιορταζει ο βαφτιστικος μου!Αγιος Βαλεντινος τζιαι πελλαρες...Ζητω ο Οσιος Αβρααμ!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αααα για σου. Happy Όσιος Αβραάμ Day σιόρ!!!!!! =D

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ