Shake it off!!!

Delete
Μακάρι να υπήρχε ένα delete button σε ούλες μου τις αναμνήσεις. Να εμπορούσα να ξεχάσω συγκεκριμένα άτομα, με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, για να μεν μου αναστατώνουν τη ζωή πιον.

Κατινιό VS Blogging

Ο πρώην έκαμε γκεστ εμφάνιση τις τελευταίες μέρες τζιαι αποκάλεσε τούτο που κάμνω με το μπλόγκινγκ ότι εν κατίνιασμα. Ας εξετάσουμε τι εν το μπλόγκινγκ τζιαι τι εν το κατίνιασμα. Το γούγλε φκάλει μου τούντο αποτέλεσμα:

Κατίνα: Η γυναίκα, μικρής ή μεγάλης ηλικίας, κάποιες φορές χαμηλού μορφωτικού επιπέδου αλλά όχι πάντα ή απαραίτητα, που αναλώνεται σε επουσιώδη ζητήματα, επιδίδεται στο σχολιασμό τρίτων προσώπων και κουτσομπολεύει ασύστολα. Βασικό χαρακτηριστικό της Κατίνας είναι η διπροσωπία και η κουτοπονηριά.

Μπλογκινγκ:
-Τί είναι το Μπλόγκ; Το Μπλόγκ είναι μια υπηρεσία η οποία δίνει τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε επιθυμά να εκφράζει τις απόψεις του, να αναρτά άρθρα για οποιοδήποτε θέμα θέλει και να το συζητά με τους χρήστες και αναγνώστες της κοινότητας μας, τους φίλους και όλο τον κόσμο.
-Τί δικαιούμε να γράφω στο Μπλόγκ; Τα πάντα. Το προσωπικό σου Μπλόγκ είναι ο δικός σου χώρος για να εκφράζεις αυτά που θέλεις.

Το μπλογκ το είχα αρκέψει καθαρά για προσωπικούς λόγους, σαν μια μορφή εξιλέωσης. Το ότι με θκιαβάζουν/ει συγκεκριμένα άτομα, εν ήταν αυτοσκοπός μου. Τζιαι γι' αυτό απεχθάνομαι να μου κάμνουν λογοκρισία στο μοναδικό σημείο που μπορώ να εκφράζω τις σκέψεις ΜΟΥ τζιαι τις απόψεις ΜΟΥ τζιαι τα συναισθήματα ΜΟΥ. Γι' αυτό εν το μπλογκ ΜΟΥ, τζιαι όι της Μαρίτσας που τη Πέγεια.

Υποκρισία
Τζιαι μετά λαλούν σου μα γιατί εν εμπιστέφκεσε τόσο εύκολα πλέον. Όταν σου φκάλλουσιν την πίστη τζιαι φτάνεις τζιαι εμπιστέφκε σε τους τζιαι μετά φέφκουν τζιαι αφήνουν σε στα κρύα του λουτρού, πως να αφήκεις τον εαυτό σου να εμπιστευτεί;

Όταν μπροστά σου λαλούν σου  πόσο σ'αγαπούν τζιαι ύστερα πιέννουν πίσω που τη ράσhιη σου τζιαι στολίζουν σε με διάφορα διακοσμιτικά επίθετα του τύπου "καθυστερημένος" τζιαι "παρανοϊκός" (χωρκάτικα τζιαι ανώριμα δηλαδή) τότε εν μπορείς να πεις ότι εν υπάρχει υποκρισία.

Γενικά μισώ πολλά την υποκρισία, τζιαι μόλις άρκεψα να αντιλαμβάνομαι ότι εζούσα τόσο τζιαιρό μέσα σε μια μπαμπουλόφουσκα υποκρισίας. Έκοψα το σhιοινί όμως γιατί εν το σhειρότερο πράμα να ζεις γύρω που ανθρώπους που ενώ μπροστά σου να σε κάμνουν να νιώθεις ότι είσαι "ίσως" το πιο σημαντικό πλάσμα  για τζίνους τζιαι να σου διουν τον ουρανό με τ' άστρα τζιαι μόλις γυρίσεις τη ράσhιη σου τζιαι ξομακρίσεις λίο που λόου τους ΄να ανακαλύφκεις ότι ήδη εν με το φκιάρι στο σhέρι τζιαι ήδη εθάψαν σε σιξ-φιτ-άντερ.

Τζιαι τζιαμέ βλέπεις με ήντα άνθρωπους ήσhες να κάμεις. Σόου, επειδή οι αρχαίοι ημών καλά το είχαν πει "ότι δε λύνεται, κόβεται", έτσι έπραξα τζιαι εγώ. Έκοψα!

Τσιγκουνιό
"Άνθρωπος που εν τσιγκούνης στα λεφτά, εν τσιγκούνης τζιαι στα συναισθήματα."

Τούτο μου ελάλε πάντα η μάδερ. Τζιαι να που εν εφκήκε λάθος. Άμαν ο άλλος ούτε μια φορά εν αφήνει τα καβούρκα που έσhιει στις τζιέπες του να μεν τον τσιμπούν τζιαι να μάθει τη σημασία του "μια φορά να τζεράσω τζιαι εγώ", τότε πως περιμένεις ότι θα  κάμει τζιαι το ίδιο ακριβώς με τα συναισθήματα του;

Μιλώντας που προσωπική εμπειρία, εν το σhειρότερο πράμα να συνανστρέφεσαι που τσιγκούνιες ανθρώπους (ξεκινώντας που το ντάντιο τζιαι τον μπρο που μετρούν τζιαι το τελευταίο σελινούι τους). Αλλά το πιο σhειρότερο είναι να τσιγκουνέφκετε ο άλλος τα συναισθήματα του προς εσένα. (τούτο ευτυχώς εν το έσhιει ούτε ο ντάντιο ούτε ο μπρο).

Γι'αυτό μακρία που έτσι άνθρωπους.

Shake it off!
"Time wounds all heals." ~ Marissa Tomei in Someone Like You


Μικρή τετριμμένη έκφραση, μεγάλη η σημασία της. Τζίνο που εκατάλαβα εν ότι ο Θεός εν μεγάλος τζιαι ότι κάθε φορά που η ζωή δια σου ένα βυζινόπατσο, πρέπει απλά να γυρίζεις που την άλλη τζιαι να προχωράς μπροστά.

Το καλοτζαίρι μόλις άρκεψε, τζιαι μπορεί να με εν ακριβώς όπως το είχα υπολογίσει πριν κάτι μήνες, αλλά ντέφινιτελι ξετυλίγει πολλές ποικίλες ευκαιρίες.

Γι' αυτό taste the sun and shake it (the bad energy) off!



Shake it Off - Glee (verison) -
originally performed by Florence and the Machine

Comments

  1. Παιζει να σου ειπε για τις κατινιες επειδη σε διαβαζει και δεν του άρεσε το τι γραφεις για αυτον; Οπως και να χει φυσικα εσενα δεν πρεπει να σε νοιαζει αν οντως ετσι ειναι. Δικο σου το μπλογκ δικα σου και τα λογια.

    ReplyDelete
  2. @Σμιλί: Ναι ακριβώς γι' αυτό και με είπε Κατίνα. Και καλά ότι κρίνω τους άλλους και αυτοκριτική δε κάνω. Αλλά όπως είπες, δικο ΜΟΥ μπλογκ, δικα ΜΟΥ λόγια. Δεν είπα ότι είναι σωστά ή λάθος, αλλά είναι η δική μου οπτική γωνία.

    Άλλωστε αυτό δεν είναι το ωραίο του μπλογκ; Να μην υπάρχει λογοκρισία;
    ;-)

    ReplyDelete
  3. το να εκφράζεσαι, να καταγράφεις τα συναισθήματα σου σε ένα blog, χωρίς να σύρνεις 'διακοσμητικά' επίθετα εν νομίζω ναν κατίνιασμα...
    το να προσπαθείς να αναλυσεις τες σκέψεις σου για το χωρισμό σου, εν νομίζω ναν κατίνιασμα...

    έτσι τζαι αλλιώς ο καθένας είναι ελεύθερος να έχει blog τζαι να γράφει τες απόψεις του.

    τζαι τέλος δεν το βλέπω τίποτε παραπάνω που να μιλάς με φίλους σου για το χωρισμό σου όπως κάμνει ο καθένας. ενά μου πεις μα εν στο διαδίκτυο τζαι μπορεί να το δει ο ο οποιοσδήποτε. σωστά, αλλά αφού δεν ξέρει κανένας ποιος είναι τότε που είναι το πρόβλημα;

    ReplyDelete
  4. Ακούγεσαι χάρμα! Είσαι στο στάδιο "σε ξεπέρασα ρε φίλε και είσαι μ..." Που μπορεί να μην είναι, αλλά άμα είσαι σε αυτό το στάδιο σε λίγο καιρό θα είσαι στο απλά "έβγαινα κάποτε με κάποιον που τον έλεγαν Αντρίκκο, οκ είχε και κάποια καλά στοιχεία αλλά δεν ήταν για μένα"! Με άλλα λόγια είσαι κοντά στην αδιαφορία! Μην νομίζεις μπορεί να σου πάρει και χρόνο, αλλά θα είναι τέλεια!

    Και σωστά τα λες! Δικό σου μπλογκ, ότι θέλεις γράφεις!

    ReplyDelete
  5. δεν έχει χειρότερο μου που τους τσιγκούνηδες! που μετρούν τα λεφτά τους! ήμουν μια φορά με έτσι πλάσμα μαύρη η ώρα! και έχεις απόλυτο δίκαιο. τσιγκούνηδες και στα αισθήματα! να σαι καλά να γράφεις ό,τι και όπως νιώθεις και όσοι δεν θέλουν να βλέπουν κάποια πράματα απλά μπορούν να μη σε διαβάζουν!

    ReplyDelete
  6. Ναι ρε το μπλογκ εν δικό σου, εν για να γράφεις ότι μα ότι θέλεις. Εν σαν το σπίτι σου, εννα έρτει ο άλλος να σου πει τι πρέπει να κάμνεις μεσά στο σπίτι σου;;;;!!!

    ReplyDelete
  7. α γεια σου! να αγιάσει το στόμα σου, ή τα δάκτυλα σου ότι προτιμάς!

    ReplyDelete
  8. @Nonis: Ναι προφανώς, το να γράφω τζιαι να προσπαθώ να αναλύσω τις σκέψεις μου διαδικτυακά δεν βρίσκει τους "πάντες" σύμφωνους, με αποτέλεσμα τις συνεχείς αντιδράσεις "τους" τζιαι τους συνεχείς διαδικτιακούς τραμπουκισμούς "τους" προς εμένα.

    Enough is enough όμως...δικό μου μπλογκ, ελευθερία λόγου, θα γράφω τζιαι θα λέω ότι τζιαι όπως θέλω, τζιαι όποιο εν του αρέσκει ας γυρέφκετε αλλού. Εν επίεσα κανέναν να με θκιαβάσει ποττέ με το ζόρι. Σόου! ;-)

    @Κολόνα: Ναι κάπως έτσι νιώθω, αν τζιαι έχω πολύ δρόμο μπροστά μου για να μπορέσω να ξανασταθώ συναισθηματικά γερά στα πόδια μου, αλλά πιστεύω ότι με το καιρό θα απαλύνουν ούλα. Μπορεί να μεν τον ξεχάσω, αλλά σίγουρα δε θα τον ξανααφήκω να μου δηλητιριάσει τη ζωή μου ποττέ ξανά.

    @daffodil lament: Κοίτα ποτέ μου δε στάθηκα πάρα πολύ πάνω στο ότι ήταν τσιγκούνης και αποφάσισα να το αγνοήσω αλλά έσhιει τζιαι η υπομονή τα όρια της έννε;Το να εν ο άλλος τσιγκούνης στα λεφτά εν ένα πράμα τζιαι τσιγκούνης στα συναισθήματα εν άλλο. Either way, εν πολλά άσhιημο πράμα ο τσιγκούνης άνθρωπος. Θα γράγω, γιατί εν δικό ΜΟΥ μπλογκ, σόου εν θα μου πει κανένας τι να γράφω τζιαι τι όι.

    @marilou:Ακριβώς έτσι νιώθω τζιαι εγώ το μπλογκ. Σα το σπίτι μου τζιαι όποιου του αρέσκει έρκεται τζιαι βλέπει το. Τζι αμα εν του αρέσκει τι βλέπει/διαβάζει, ας μεν το βλέπει/θκιεβάζει.

    @beatrix kiddo: Τζιαι τα θκιο, εν με πειράζει. Εεε μαα το σωστό να λέγεται έννε; =D

    ReplyDelete
  9. Καθε ανθρωπος δικαιουτε να λαλει οτι μαλακιες θελει επειδη εσιει τζεινες τις αποψεις!
    Καθε μπλοκκερ δικαιουτε να γραφει οτι θελει τζιαν θελει να καμει τζαι κουτσομπολιο ας καμει!
    Who gives a shit!
    Καλοσωρισες μπακ τζαι μεν ακουεις πελλαρες!
    Χα-φφαν!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Blackface / Brownface

Σάκος του Μποξ

Μπούκσταγκραμ