Thursday, 27 February 2014

Russia VS Israel
Το λοιπόν. Σήμερα σας έχω μιαν πολλά ωραία ιστορία. Ήντα ιστορία δηλαδή, εν κάτι που μου εσυνέβηκε αλλά τέσπα. Εμείς θα το βάλουμε στην κατηγορία "Μια εμπειρία ήταν και αυτή. Πάει τελείωσε. Παμ' γι' άλλα". 


Όπως έχω ξαναπεί εδώ και ανάμισι (περίπου - περισσέφκουν κάτι ψηλά) χρόνο είμαι υπάλληλος σε μιαν Ρώσικη εταιρεία (μίντια για να γινόμαστε νάκκουρι πιο συγκεκριμένοι). Εγώ μια χαρά είμαι με τους Ρώσους. Βρίσκουμε τα πολλά καλά. Το μόνο που θεματάκι ήταν που ήμουν(είμαι) ημι-απασχόληση τζιαι τα λεφτά εν κανούσσιν (τα λευτά ποττέ εν κανούσσιν In mother Russia αλλά τέσπα). 

So που λέτε, κατά διαστήματα έκαμνα αιτήσεις για άλλες δουλείες - εν επαναπαύομαι ποττέ μου εν η αλήθκεια - πέρκι κάτσει τίποτις καλύτερο. And so I did!!!

Αιτήσεις μερικές αλλά πάντα εγύριζε μου στο λαϊκό άσμα "Έπεφτε βαθιά σιωπή", σόου απλά εσυνέχιζα κανονικά την πορεία μου με τους Ρώσους. Είπαμεν όμως α...Παράπονο κανένα εγώ μαζί τους. Πάντα εσυμπεριφέρουνταν μου πολλά καλά, ήταν μια που τις μπέστις μου θέμας εν τζιαι η συνάδελφος μου η ρωσίδα. 
Πριν κανά μήνα που λέτε με ειδοποιούν πολλά ξαφνικά που μιαν εταιρεία για να πάω σε ίντερβιου. Εγώ μες την σύγχηση μου, έκαμνα τζιαι πολλές αιτήσεις σόου ούτε που εθυμούμουν ποια εταιρεία ήταν. Τέσπα, με τα πολλά ξαναθωρώ τα ήμεϊλς μου τζιαι είδα ποια εταιρεία είναι. 

Φέφκω που τους Ρώσους το μεσημέρι, ετοιμάζουμαι άρων άρων τζιαι πάω για ίντερβιου. Επία, έδωκα το όνομα μου στην ρεσεψιόν, έκατσα τζιαι επερίμενα. Η θέση ήταν κάτι πας το admin - μιας τζιαι πλέον εν either this or sales. Η αλήθκεια ήταν επία τζιαι νάκκο νωρίς - έχω το συνήθειο που την μάμα Ίνγκλαντ να φτάνω πάντα τουλάχιστον 10-15 λεπτά πιο νωρίς - σόου, επερίμενα νάκκο. 

Ένιχου. Στο 20λεπτό φωνάζουν με. Ακολουθώ την κοπέλα του HR, πολλά ευγενική, ευχαρίστησε με θέμας που εκατάφερα τζιαι ήρτα σε τόσο late notice. Τζιαι επήρε με σε τζίνον που θα ήταν ο supposed boss. Όλα καλά και ωραία στο ίντερβιου. Άρεσα πολλά στην κοπέλα του HR, ο τυπάς-μάνατζερ εν επολλομίλαν σόου υπέθεσα εν ήμουν του γούστου του. Ψηλός, ξανθός, γαλανομάτης θέμας, αναρρωτήθηκα πόθεν ήταν σόου ερώτησα τον - ναι, πλέον έκαμα τόσα πολλά ίντερβιους που είμαι νάκκον χύμα - είπε μου ήταν που το Ισραήλ. ΑΜΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ!, είπα που μέσα μου. Βουράτε να χωστείτε χωρακνοίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!
Τέσπα, εφκήκα που το ίντερβιου τζιαι είχα καλό φίλινγκ, που την κοπέλα τουλάχιστον. 


(Δαμέ θα ανοίξω τζιαι μιαν παράνθεση - την ώραν που εκάθουμουν τζιαι επερίμενα να μπω στο ίντερβιου, στο τραπεζούδι δίπλα μου, ήσhε ένα βιβλίο σχετικά με την Αναγέννηση στην Κύπρο. Να εξαναπαναλάβω - για πεντακοσιοστή φορά μες τούντο μπλογκ - ότι ΤΟΥΝΤΟ ΜΠΛΟΓΚ λατρεύει την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Period. Fullstop!!!!

Με το που το είδα, εννοείται επέλλανα, τζιαι άρχισα να το θωρώ μέσα έξω πέρκι να δω λεπτομέριες για να το αγοράσω. Μέχρις που ερώτησα τζιαι την κοπέλα την ώρα που ετέλειωσε το ίντερβιου μου πόθεν έννα μπορούσα να το έβρω τζιαι ότι θα της έστελνα ήμεϊλ για κάτι εντελώς άσχετο.

Την επομένη όντως έστειλα ήμεϊλ για το βιβλίο αλλά η κοπέλα δεν μου απάντησε. Ναι, είσαι μπίζι βρε παιδί μου. Έναν ήμεϊλ δεν μπορείς να απαντήσεις; Έστω μετά που 1 εφτομάδα. Τέσπα. Εν το έκαμα θέμα. Το έψαξα τζιαι που μόνη μου το βιβλίο μες το νετ, εν ήβρα τζιαι καμιάν άκρη γιατί αν τζιαι γραμμένο στα αγγλικά είχεν εκδοθεί από ένα Εκδοτικό Οίκο στην Λεμεσό το 2003. Σάννα ψάχνεις για φαντάσματα ένα πράμα. Τέσπα. Κλείνει η παρένθεση...εεε κλείσε τα γέριμα!!!)

Η υπόθεση με το βιβλίο τέσπα, έμεινε νάκκο στάσιμη, όπως και με το ίντερβιου. Εν άκουσα τίποτε για περίπου 2 εβδομάδες. Μετά που δεκαπέντε μέρες πάνω κάτω, βλέπω κλήση πας το κινητό μου που τα γραφεία τούντης εταιρείας. Πιάνω πίσω, ζητώ την κοπέλα του HR, λαλεί μου η κοπέλα "Λου, θα ήθελαμε να ξαναέρτεις σε ίντερβιου, αλλά τούντην φορά όχι για την θυγατρική μας εταιρεία, αλλά για την κύρια εταιρεία". 

Σόου, once again, εσάστηκα, εστολίστηκα, εκοκεταρίστηκα, εγίνικα μοντέλο τζιαι Χάιντι Κλουμ (πολλά θα ήθελα, άι νόου) τζιαι επία να ξαναδώ τους Ισραηλινούς. Τωρά, μεν με κακολογήσετε επειδή επαναλαμβάνω την λεπτομέρια ότι εν Ισραηλινοί γκάις. Έσσιει πόιντ που το λαλώ. Κάτσετε να δείτε. 

Πιέννω στην εταιρεία, πάλε πολλά γλίορα, κάθουμε τζιαι περιμένω 45 λεπτά. Ουυυ πάνω χαρά μου εμένα, εκάθουμουν τζιαι εδιάβαζα το βιβλίο. ΛΟΛ

Αρκήσαν νάκκον εν η αλήθκεια να μαζεφτούν οι θκιο μάνατζερς. Ένας άντρας τζιαι μια γυναίκα. Η κοπέλα μούγκα. Με εμίλαν με ελάλαν. Κάτι πρέπει να πίνει τούτη ελάλουν που μέσα μου τώρα να δεις. Ότι δεν εμίλαν τζίνη όμως, εμιλάν τα ο άλλος. Που να τον έκλειε τον μούγκαρο του. 

Τέσπα, άρκεψε η ανάκριση 3ου βαθμου - βλέπε SS τζιαι Γ' Ράιχ φάση - ποιά είσαι, μιλά μου για σένα, σε τι είσαι καλή, που θέλεις να είσαι σε 3 χρόνια (ΦΑΚΚΑ ΜΟΥ ΤΟΥΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ), yada yada yada...είπα του καμπόσα. Εεε σε μια φάση έιχαμε τζιαι τον εξής διάλογο:E - Εβραίος
Λ - Λου (κακοποιημένη Λου)

Ο διάλογος εγίνετουν στα αγγλικά, σόου θα τα γράφω μισά μισά για να αποδώσω καλύτερα το νόοημα του Εβραίου. 

Ε - Ποια εν τα χόμπις σου; Εκτός που το να βλέπεις ταινίες;
Λ - (Όου μάι γκοντ πως το ξέρεις;;;;;;;;;;; Έσσιεις κάμερα τζιαι θωρείς με; Μιλά βρε Εβραίε. ΜΙΛΑ ΕΙΠΑ) - Theatre, music, art exhibitions, variety events lately. 
E - And what are you doing in this country that doesn't have culture? 
Λ - (Μαααα πάεις άρων άρων να σου δώκω βυζινόπατσο γιε μου. Ποιος είπε ότι εν έχουμε κουλτούρα. Ναι, μπορεί οι Κυπραίοι του 2014 να εν άξεστοι, χώρκατοι τζιαι κκιλίντζιροί αλλά πίστεψε με η κουλτούρα μας εν πιο πλούσια που τα ριάλλια σας!!!) In this case, what you do is book a ticket to London once per year and you travel to get some culture in your veins and you come back.
E - (φιρμένος...............) Very nice.
Λ - (Τα καλά σου τα καλάθκια, μπουμπουνοτζέφαλε). [Τέσπα. Αυτό ήταν ένα δείγμα της ανάκρισης που ειπέστην. Παναγιά μου όμως ρε γκάις, έχω να το λαλώ. Επία τζιαι σε ακόμα ένα ίντερβιου την περασμένη εφτομάδα, εκάτσαν με κάτω ΑΝΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ίντερβιου!!! Μα φαντάζεστε το;;;; Τζιαι κάθε φορά, η ίδια ιστορία, πες μας για σένα μπλα μπλα μπλα, νιώθω ότι πουλώ τον ευατό μου.

Είχαμε το τζιαι συζήτηση με τους folks τούτο ότι πως η πουτάνα πουλά το κορμί της, που εν το καλό asset πάνω της, right; Εεε εγώ εν σάννα τζιαι κάθε φορά προσπαθώ να πουλήσω το μυαλό μου/γνώσεις μου που εν in a way το καλύτερο asset πάνω μου.]Ένιχου. Πίσω στους Εβραίους. Εφκήκα που λέτε που το ίντερβιου τζιαι ήμουν like σίουρη 1000% ότι εν έπιασα την δουλειά γιατί σάννα τζιαι επίεζε με πολλά ο τυπάς, τζιαι επειδή του την έλεγα, πρέπει να μεν το πήρε καλά. Αμ δε. 

Πιάνει με την επομένη η κοπέλα του HR, "Λου, θα θέλαμε να σου προσφέρουμε τη θέση, όλοι ήταν ενθουσιασμένοι μαζί σου". Εδέχτηκε η βλαμμένη η Λου, πριν καν ρωτήσει τα πρακτικά. Τα πρακτικά εννοούμε τι θέση, πόσα κλπ. Το ποσό δόξασοι ο θεός ήταν αρκετά καλό, για starting salary, όπως ενημερώθηκα (χαχαχα και που να' ξερες). Η θέση, not so much. Η θέση ήταν νάκκον inferrior to what I'm currently doing, κάτι το οποίο, τζιαι για να είμαστε ειλικρινής εν θα εφένετουν ωραίο πας το CV μου. Όι πως με κολλιά να πέρνω καφέδες ποτζί τζιαι ποδά για περισσότερα λεφτά, αλλά αν κάποιος έπιανε το Σιβί μου τζιαι που την θέση ενός 'Executive' εθκιάβαζε καφετζού θα αναρρωθκιόταν το γιατί. Τέσπα. 

Όπως είχα συμφωνήσει με την κοπέλα, εκάμαμε τζιαι νάκκο παζάρι τες ώρες τζιαι κάτι άλλα πρακτικά τζιαι αυτό ήταν, εδέχτηκα να πάω να δουλέψω για τους Ισραηλινούς. Καμιά σχέση θεματικά μπάι δε γουέι η εταιρεία με τούτο που κάμνω τωρά. Τούτοι είναι μες τες επενδύσεις, οπότε εκαταλάβετε, εν κάτι που εν κατέχω τίποτε. Εν έπαιζε ρόλο όμως γιατί εν με επιάσσαν για τούτο.

Σόου αποφάσισα να ενημερώσω, με τα λύπης μου και βαριάς καρδιάς το αφεντικό μου, τον Ρώσο. Ο καλός μου, μου είπε εντάξει, επήρε το πολλά καλά, μου είπε "τζι' αν δεν σου αρέσει εμάς οι πόρτες μας εν πάντα ανοιχτές. Τζιαι εκτιμώ σε πολλά κλπ". Γενικά, in a way είχαμε μια πολλά καλή αποχαιρετηστήρια συζήτηση, αν τζιαι εν ήταν το official goodbye γιατί θα εδούλεφκα για ακόμα μιαν εφτομάδα τα πρωινά δαμέ τζιαι θα έκαμνα training το απόγευμα στους άλλους.Εξεκίνησα που λέτε, κουτσά στραβά. Πάω την πρώτη μέρα για training στους Εβραίους. Η κοπέλα που θα έπαιρνα την δουλειά της μια πολλά καλοσυνάτη κοπέλα, μου τα έλαλε ΟΛΑ κουτσιά καθαρισμένα. Bless her, τι καλό πλάσμα που είναι. Κούτσα στραβά έμαθα ότι τζιαι ο λόγος που αποχωρούσε ήταν επειδή ήβρε κάπου αλλού παρτ-τάιμ με έναν πολλά καλό εξαιρετικό μισθό, τζιαι ότι επειδή οι Εβραίοι της είχαν υποσχθεί αύξηση μισθού, ο οποίος φυσικά δεν της εδώθηκε, τζιαι εφόσον έβλεπε ότι δεν εκτιμούσαν την δουλειά τζιαι τους κόπους της όπως της άξιζε, αποφάσισε να αποχωρήσει. Έτσι....enter Λου.....or so we thought!Μετά την 1η μέρα training, στέλνω το επόμενο πρωί μήνυμα τζιαι λαλώ του ρώσου μάστρου - " Εεεε μάστρο, εν καλοί τζιαι οι Ισραηλινοί, όκέι φένουνται καλά πλάσματα αλλά σαν την δουλειά μας εν έσσιει, τζιαι αν μου κάμεις τζιαι εμένα μιαν αύξηση ίση με τζίνα που μου διουν τζίνοι, εγιώ θα μείνω δαμέ φουλ ντέι σαν σσιήλος πιστή σε σένα". Είχα φτάσει σε ένα σημείο πλέον μη αντροπής. Περνούμε εποχές δύσκολες, τζιαι άμαν είσαι καλός σε τζίνα που κάμνεις τζιαι ξέρεις ότι μπορείς να κάμνεις παζάρι, τότε πρέπει να το κάμεις. Πάω κανονικά που λέτε το απόγευμα της Τρίτης στους Εβραίους μου για το training. Η κοπέλα να μου τα δείχνει ούλα πάλε. Μάνα μου την!Όταν σχολάνω, πιάνω μήνυμα που τον ρώσο μπος. Το και το λαλεί μου. "Κάμνω σου αύξηση τόσα, να ξεκινήσουμε καινούργιο κοντράκτο που τον Απρίλη. Δέχεσαι;" Γυρίζω τζιαι εγώ τζιαι απαντώ "Κάμε μου το τόσα, τζιαι απανρούμε τους αμέσως τους άλλους". Εν επήρε τζιαι πολλά να μου απαντήσει, εδέχτηκε ο Ρώσος μου γιατί είδες ρε παιδί μου, ένας μάστρος που εν ήθελε να με χάσει. Πραγματικά, τζιαι μόνο που μου είπε οκέι νιώθω ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου επάλεψε κάποιος για μένα, για να με κρατήσει. Που να πω όι σε έναν τετθκοιόν άνθρωπο τζιαι να πουλήσω (πραγματικά όμως γιατί εν για τα λεφτά που αναγκάζουν μου να φύω) την ψυσhιή μου σε ένα αφεντικό το οποίο εν ήξερα αν θα μου εσυμπεριφέρετουν καλά ή όι. Τέσπα. Με βαριά καρδιά, εζύγισα φυσικά τα υπερ τζιαι τα κατά - γιατί νταξει ας είμαστε ειλικρινής τζιαι τούτη η δουλειά έσσιει καλά τζιαι κακά, το πολλά καλό είναι φυσικά το φιλικό και ήρεμο εργασιακό περιβάλλον, ούτε φωνές ούτε τίποτε - τζιαι αποφάσισα να μείνω μαζί με τους Ρώσους μου που με αγαπούν τζιαι αγαπώ τους.Το επόμενο πρωί έπρεπε να πάω στους Εβραίους να τους το πω - σημείωση: μόνο οι μάνατζερς εν εβραίοι, υπάρχουν τζιαι αρκετοί Κυπραίοι τζιαι που άλλες χώρες (Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Πολωνία, Ρωσία, Βουλγαρία, Τσεχία κλπ). Τέσπα. Επία που λέτε. Επερίμενα κανένα μισάωρο ώσπου να πετύχω την κοπέλα του HR, να την πιάσω private να της πω τα καθέκαστα. Είπα το τζιαι της κοπέλας που θα την αντικαταστούσα. Έπεσε τζιαι τζίνη που τα σύννεφα γιατί με είσhε συμπαθήσει ταμάλα - εν αμοιβαία τα αισθήματα. Επία κάπου private με την κοπέλα του HR της είπα τι είσhε προκύψει την προηγούμενη, εσhιοκαρίστηκε ήταν η αλήθκεια αλλά εν εμπορούσε να μου πει κάτι παραπάνω. Επίε ενημέρωσε τα αφεντικά. Μετά που κανένα 5λεπτο, είπε μου όκεϊ you're free to go. Είπα της όκεϊ θα περιμένω στην ρεσέψιον όσπου να έρτουν να με πιάσουν. Μετά που κανένα 2λεπτο περνά ο Εβραίος που την ρεσέψιον, με βλέπει αλλά δε δικλα καν να με δει, ούτε να μου μιλήσει, ούτε καλημέρα, ούτε τίποτε. Στο 2λέπτο πάλε έρκεται η κοπέλα του HR τζιαι λαλεί μου "Λου μου, πειράζει σε να περιμένεις έξω;" Στην αρκή εν εκατάλαβα εγώ τζιαι λαλώ της "Ναι καλό περιμένω στην ρεσέψιον πόξω εν έσσιει πρόβλημα". Τζιαι τι γυρίζει τζιαι λαλεί μου (ντάξ εν εντολές που επήρε τζιαι τζίνη εν τζιαι έφταιε τίποτε) "Όι, αν μπορείς να περιμένεις έξω που την πόρτα" - ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΟΥ, ΑΜΠΑ ΤΖΙΑΙ ΔΕΙΣ ΤΑ ΤΟΠ ΣΙΚΡΕΤ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΡΕ ΑΡΧ**Ι ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΒΡΕ ΑΪ ΣΤΟ Δ*****, ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ. Να σημειώσω τζιαι το άλλο - όι πως παίζει κανένα ρόλο, αλλά εγώ το έκαμνα ήδη περιπέξιμο - το όνομα του αφεντικού (σόρρυ για οποινδήποτε τον ξέρει) εν OR...τζιαι εγώ ήδη επερίπεζα τον - όκεϊ στο φιλικό μου περιβαλλον - ότι θα τον εφώναζα EITHER/NEITHER - :p (εξυπνοβλακείες άι νόου, αλλά γιε μου, που πάεις να κάμεις καρίερα με έτσι όνομα). 

Εκ των υστέρων, σήμερα Πέμπτη κάθουμαι στο γραφειούδι μου, στην παλιά μου δουλειά, με ένα καλό κοντράκτο που θα ξεκινήσει σύντομα, με ανθρώπους που με αγαπούν τζιαι νοιάζουνται με. Μπορεί να μεν έχω medical, ούτε ιδιαίτερα μπόνους, αλλά έχω πλάσματα που άξουαλι με εκτιμούν τζιαι με σέβονται. Τζιαι όταν βλέπουν ότι ο άλλος εν καλός μαζί τους τότε του το ανταπωδίδουν. 

Άστε που άκουσα τζιαι κάτι ιστορίες για το Εβραιόπουλο ότι εν χειρότερος τζιαι που τον Εμπενίζερ Σκρούτζ. Όι μάνα μου, θανξ δεν θα πάρουμε. Είχαμε το είδος τύπου στην προσωπική μας ζωή πριν κανά θκιο χρόνια, εν θέλω να το έχω τζιαι που το αφεντικό μου. Είμαστε πολλά οκέι ρε παιθκιά. 


Και κάπου εδώ, ήρτεν η ώρα να σας πω τζιαι τι εγίνηκε τζιαι με το ΒΙΒΛΙΟ. 

(ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ...


Αμ πως, τι ενομίσετε; Επειδή έγινε ότι έγινε, θα το εξέχναγα το βιβλίο; 

Μετά που λέτε που το 1ο μου ίντερβιου σε τούντην εταιρεία, ήβρα ένα blogspot με ένα ριβιού πας το βιβλίο που έναν κύριο προφεσόρο στην Αυστραλία τζιαι του έστειλα ήμεϊλ τζιαι είπα του ψάχνω απεγνωσμένα τούντο βιβλίο, βοήθα με πλιζ να το έβρω κάπως. Απάντα μου που λέτε στα ελληνικά θέμας ο προφεσόρος, οκέι θα σου στείλω ένα αντίτυπο. ΤΕΛΕΙΑ, λαλώ. Εν εχρειάζετουν να ανησυχώ. Πριν μερικές μερές λαμβάνω ήμεϊλ πάλε που τζίνον "σόρρυ λαλεί μου τελικά δεν μου εμείνασσιν τίποτε αντίτυπα, μπορεί να μπορείς να το έβρεις μιας τζιαι ο εκδοτικός οίκος εν στην Λεμεσό". Νάκκο δύσκολο εγχείρημα όμως μιας τζιαι τα στοιχεία επικοινωνίας που έβρισκα στο ίντερνετ εν ήταν σωστά. 

Με το που με θκιώχνουν εχτές που λέτε οι Εβραίοι που την εταιρεία, ήταν το τελευταίο πράμα που ερώτησα την κοπέλα του HR. 'Εν ηξέρω λαλεί μου, θα δω αν/και πως μπορώ να σε βοηθήσω'. Με λίγα λόγια, χέστηκεν ολίγον τι. Με τον τρόπο ειδικά που έφυα που τζιμέσα ούτε που ήσhε τσιανς να ξαναδώ το βιβλίο. Αααααχχχ....

Τι να κάμω, τι να κάμω. Με τα πολλά, έσυρε μου την ιδέα η μάδερ να στείλω μήνυμα στο Κανάλι 6, να τους ρωτήσω πέρκι ξέρουν τίποτε, μιας τζιαι εν τοπικός εκδοτικός οίκος τζίνοι που νεκατώνουνται μπορούσαν να ξέρουν τίποτε. Στέλνουν μου στην αρχή ένα τηλ. νούμερο. Πιάνω τον. 'Ναυτιλιακή Εταιρεία' ιμίσh. Στέλνω πίσω στο Κανάλι. 'Θανξ, αλλά λάθος νούμερο μου εστείλετε, ρε γκάις. Εν έσσιετε τίποτε πιο πρόσφατο;' (μιας τζιαι ο αριθμός που μου είχαν στείλει άρχιζε θέμας που 05- για να καταλάβετε πόσο παλιός πρέπει να ήταν). Πιάνω μήνυμα λιο πριν αποχωρήσω τζιαι που την Εβραΐκή Εταιρεία. Πιάνω ξανά τον αριθμό που μου εστείλαν. Επικοινωνώ με τον άνθρωπο. "Ναι, είσαστε ο τάδε τάδε; Γυρέφκω το τάδε τάδε βιβλίο. Μπορείτε να με βοηθήσετε;" 

Ένιγουέι, να μεν σας τα πολυλογώ, γιατί ήδη το ποστ τούτο επήρε οδυσσειακές διαστάσεις, ο άνθρωπος ευγενέστατος, μου έφερε ένα αντίτυπο στο σπίτι μου, για αρκετά καλή τιμή, μου είπε ότι λόγω της κρίσης έκλεισε τον εκδοτικό οίκο τζιαι απλά στο Κανάλι 6 δουλεύει ο γαμπρός του or something like that, θα σας γελάσω. 

Long story short. 

Επήρα στο τέλος το βιβλίο που τόσο πολλά εγύρεφκα.Κλείνει η παρένθση.) 

Και για μια ακόμα φορά, αυτή η έκφραση πάει γάντι με την περίσταση. 


Κάθε εμπόδιο και για καλό. 


Μέσα που τους Εβραίους I've gained double the salary I was getting, a book and possibly even a friend (the girl I was gonna replace). 


Τζιαι στην τελική, αν μου εφέρτηκε τόσο χάλια εχτές που ούτε τσίπα να έρτει να μου πει το οτιδήποτε πριν φύω το Εβραιόπουλο, αυτό και μόνο μου δείχνει πως θα μου εσυμπεριφέρετουν μετά. Ο άξεστος, ακους εκεί δεν έχουμε κουλτούρα. Βρε ουστ απο' δω, εβραϊκό γουρούνι, με καταντάς και ρατσίστρια Θέε μου.

Αν εδούλεφκα όμως μαζί τους στην τελική θα ίσχυε τούντο quote:

"3 years ago I was working for a German manager, 1 week ago I was working for a Russian one, and now I'm working for a Jewish one. Next Stop: GOD!!!"


Anyhoo...now everything is....peaceful. :-)

The only thing to worry about is whether Leo DiCaprio will get the Oscar or not. :-p

I like to worry about those kind of things. ;-)


Good day everyone ^_^          

Queen - I Want It All


Monday, 24 February 2014

If I could...


"El Condor Pasa (If I Could)" 
I'd rather be a sparrow than a snail

Yes I would, if I could, I surely would

I'd rather be a hammer than a nail
Yes I would, if I only could, I surely would 
Away, I'd rather sail away

Like a swan that's here and gone

A man gets tied up to the ground
He gives the world it's saddest sound
Its saddest sound 
I'd rather be a forest than a street

Yes I would, if I could, I surely would

I'd rather feel the earth beneath my feet
Yes I would, if I only could, I surely would                      

Αυτό.

Πάντα με έκφραζε τούντο τραγούδι.
Περνούμε κάποιες επαγγελματικές και προσωπικές καταταξείς αυτό το διάστημα. Ας ελπίσουμε να μας έβρει καλά η Σαρακοστή. 


Καλήν εβδομάδα σε όλους. 

Wednesday, 19 February 2014

Σήμερα είναι Τσικνοπέμπτη Vol. 3

Τι εννοείς αγαπητέ μου εν θέλεις να κανιβαλιστείς φέτος??????????????
Μα πως τολμάς. Πως τολμάς λέγων!!!!The Costumes:

Καταρχάς εάν λάβω υπόψην τζίνα που πουλούν τα Jambo ή τα CXC Toys υπό κανονικές συνθήκες πρέπει να ντυθώ είτε τσατσά ή τσούλα - εάν είμαι θήλυ - είτε πάτρονος ή μαστροπός - εάν είμαι άρρεν. (δε φώτο above)

Γενικά πρέπει να το πάρω απόφαση ότι πρέπει να ντυθώ ξέκωλο για να κανιβαλιστώ...και φέτος.  


Αλλά εγώ ήβρα την άκρη. Μιας τζιαι με τις φιλενάες είμαστε κάπως τιβί-ποπ-τζάνκις, είπαμε να πιάσουμε το φάσhιον της Αμερικάνικης σειράς 'American Horror Story: Coven' τζιαι να ντυθούμε μοντέρνες μάγισσες. Examples:
Anyway. Νομίζω επιάσετε το παλμό προς το πιο outfit θα πορεφθώ φέτος. Εθκιάλεξα την χίπισσα-witch. Ε μαααα τα γέριμα. Αν αφήκω τες εταιρείες να με ντύσουν, εν θα με ντύσουν, έννα με ξυντήσουν τα βλοημένα. Τωρά καταλάβω τον τίτλο 'ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ', αν τζιαι θα έπρεπε να μετονομαστεί σε ΤΣΟΥΛΟΒΑΛΙ αλλά τέσπα. 


Το Κρέας, Τα Αυγά και το Αλεύρι:

Σήμερα που λέτε εν η μέρα που είτε θα γίνεις είδος ζαχαροπλαστικής είτε κάτι μεταξύ hot-dog τζιαι χάρμπουρκερ. Γιατί;;;;

Αν δεν είσαι ντόπακας Λεμεσhιανός, πιθανόν να μεν γνωρίζεις ότι κάθε Τσικνοπέφτη, εχτός που το να ψήνουμε σούβλες τζιαι να μερακλώνουμε, επίσης κατεβαίνουν ούλα τα κωλόπαιδιά στην Ανεξαρτησίας τζιαι αλευρώνονται. Τωρά γιατί γίνετε τούτο, μεν με ρωτάς τον γιο μου, δεν ξέρω να σου απαντήσω. Μπορεί να νομίζουν ότι κάμνουν πρακτική μαγειρικής. Δε ξέρω τα βλοημένα. 

Το μόνο που ξέρω είναι ότι πριν να κάμει το entrance του ο Μεγαλειότατος - που απ' ότι είδα φέτος εκάμαν τον Μνημονιακό, όι που εν θα τον εκάμναν δηλαδή - Βασιλεύς, πρέπει να κατεβούν οι ορδές να αλευριστούν να σύρουν κιέτσαπ, μαγιονέζες, αφκά, αλεύρι - ε σύρτε τζιαι λιο μπέικινγκ πάουντερ τα γέριμα να δούμε αν θα γίνετε τσιζκέικ ή καμιά πίτσα.

Μεταξύ μας ποττέ μου εν εκατάλαβα περί τι αυτή η μανία να χρηστείς που πάνω ως κάτω με διάφορα ζαχορπλαστικά/μαγειρικά είδη. Πολλά ανούσιο έθιμο - ταπεινή μου γνώμη. Άσε που ύστερα πρέπει να το πάρεις με το πόδι πίσω στο σπιτικό, γιατί που να σε βάλει πλάσμα μες το αυτοκίνητο του έτσι χάλι; Απαπαπαπα παιδάκι μου. Με τίποτε.                           ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ:


Ένιχου. Στη Λεμεσό μας και πάλι, το τρελό Κανιβάλι....εεεμμ Καρναβάλι...


Είδαμε τζιαι το πρόγραμμα με τα άρματα. Καλά το τη παναυηρκό κάμνουν δεν λέγεται. Θέλετε λίστα με τα άρματα να γελάσετε νάκκο;;;; Τι έννοεις εν φακκάς πενιά ποιος άσχετος θα λάβει μέρος;;;; Ακατάγνωτα την κόρη μου. Άτε ούσου, κάτσε τον κώλο σου κάτω τζιαι κοίτα να μαθαίνεις (....πως είναι να πεθαίνειιιιιςςςςς - με το μπαρδόν ο Οικονομόπουλος δεν ξέρω πως μου' ρθε - σφοντύλι μάλλον). Έτην τζιαι την λίστα:

1) MINIONS “DESPICABLE ME” – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - ε όι που θα ελείπασσιν "Fire / BEE DO BEE DO BEE DO
2) BANANA STYLE – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ 
3) CANDY CRUSH – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - smartphonιτικό παιχνίδι, ΤΖΙΖΟΥΣ...
4) BOB Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΖΑΜΑΙΚΑ – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - 
5) POKER FACE – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - πεεεεε τωρά εξυπνήσαν τούτοι με την Γκάγκα;;; Εν καλά που λαλούσιν η Κύπρος εν πάντα 5 χρόνια πίσω.
6) ΔΡΑΚΟΣ – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ 
7) CANDY SHOP – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - I'll take u to the candy shop...νάκκο πρόστυχο έννε;;;;
8) CASINO ROYAL – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ  - ε ναν τζιαι ο Ντάνιελ Κραίγκ παρών?!?
9) MISHKA MUSKA MICKEY MOUSE – ΑΡΜΑ ME ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ  
10) SIMPSONS FANTASY – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - Αααα σε τούτο θα σύρω τζιαι σερπατίνες. Μόνο στους Χόμερ όμως α!!
11) BABOYLAS A.E. – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
12) Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ POU – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - ακόμα ένα iPadικό παιχνίδι
13) ΑΕΡΙΟ ΚΟΥΠΑΝΙΣΤΟ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ(50 ΑΤΟΜΑ) - ότι τρώμε καθημερινά δηλαδή
14) LEGO – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - let me guess...επηρεαστήκαν που την πρόσφατη ταινία τζιαι είπαν to go all out...
15) ABBA – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ- 16ον ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΟΥ Λ/ΣΟΥ - dancing Queen, young and sweet only seventeeeeeeeeeeeeeeeen...αν και κάπως κλισέ τέσπα αρέσκουν μου οι Abba γι' αυτό δε θα πω τίποτε
16) Η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΑ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - τα πάντα όλα, τα Κοάλα τίποτα;
17) Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ – ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - ΓΙΕ ΜΟΥ, όταν η Κλεοπάτρα ήρτε στη Ρώμη εφέρναν την σαν λάφυρο τζιαι εκάμναν πανηύρκα, εσείς πέρκει να νομίζετε ότι την εφέραν σαν βασίλισσα (ήταν αυτοκράτηρα αλλά τέσπα)
18) WESTERN – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - έννα πράμα Spaghetti Western οξά Blazing Saddles western? Όι να ξέρω δηλαδή αν θα περιμένω τον Blondie!!! 
19) ΜΕΞΙΚΑΝΟΙ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - σπίτι Γκονζάλες ή όπως το πε κι' ο Μηλιόκας...δεν ξαναβόσκω άλλες βοβάλες....
20) HARD ROCK – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - Hmmmm εσείς δαμέ για Μετάλικα έννα πέζετε για Iron Maiden...εν έσσιει τσιανς να πάτε στα πιο σκληρά 
21) ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΤΗΣ ΧΙΟΝΑΤΗΣ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - u racist bastard(s)!!!
22) HIPPIES LAND – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - εεε δε γίνετε, τούτο εν το άρμα μου, το άρμα της Μίστι Ντέι, make love, not war, free sex, practice witchcraft (what?!) yada yada yada
23) Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - σε τούντο σημείο πιθανόν λογικά θα παίζουν Τσαϊκόφσκι έννε;
24) ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡ-ΝΙΚΟΥ – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
25) ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΙΟΥΣ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
26) ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - επίσης μυρίζει τζιαι σουβλάκι καλαμάκι αλλά ας μεν το κάμουμε θέμα
27) ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - θα δίνουν τζιαι δωρεάν καρότα σε τούντο άρμα;
28) LION KING - αν θα είναι ο Πούμπα τζιαι ο Τιμόν τζιαμέ δέχουμαι....ελπίζω να το παίζουν τούντο πάντως! Όλα τα λεφτά!!!
29) ΑΜΑ ΠΟΤΙΣΩ ΤΖΑΙ ΚΟΠΡΙΣΩ ΑΡΑΓΕ…ΕΝ ΝΑ ΓΙΩΡΚΙΣΩ – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – ΠΟΛΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΗΚ ΛΕΜΕΣΟΥ - έλεος εν κάνει που μας κόφκουν το ρεύμα θα κάμουν τζιαι άρμα εν τους κανεί. Βρε ουστ απο' δω! 
30) ΤΩΝ ΖΟΥΛΟΥ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
31) EMMETT – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
32) BOLLYWOOD – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - ε το λοιπόν, αν το άρμα τούτο πιέννει για 4 συνεχόμενες ώρες, εγώ άι κουίτ που τα τωρά, να το ξέρετε!!!
33) AFRO CIRCUS – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
34) FORMULA 1 – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - εν για να τιμήσουν τον Σούμαχερ που εγίνηκε τούτη η ομάδα;
35) ΟΙ ΤΡΕΛΛΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
36) ΕΙΜΑΙ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Μ’ΑΡΕΣΕΙ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
37) ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - έννα παίζει και το απαγορευμένο του Τσαλίκη δαμέ;
38) ILLUMINARTI – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ (40 ΑΤΟΜΑ) – illuminaχέστην ρε παιθκιά. Επρίσετε μας τα με τον ατάλαντο τον Μπράουν. 
39) ΠΕΙΡΑΤΕΣ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ- αν δεν εν τζιαι ο Τζόνι μαζί σας μποϋκοτάρω το άρμα ΚΑΙ την ομάδα!
40) Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – ας δω έναν ντυμένο κούνελο τζιαι ναν ακριβώς όπως το βιβλίο τζιαι τίποτε άλλο δε ζητώ
41) ΠΙΝΙΑΤΕΣ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – θα τις διούν δωρέαν;;;; πλίιιιιιιζζζζ;;;;
42) ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – μάλλον τούτο εν tribute στο Gravity, right?!?
43) ΤΡΩEΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - *χασμουρητό*
44) POPΕΥΕ THE SAILOR MAN – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ- Μα πάλε ο Πόπαϊ τζιαι η Όλιβ *still yawning*
45) ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – 
46)JOKER ΚAΙ…ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ  
47)ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – far from it παρά μαγικά είναι σας διαβεβαιώ, μιας και ξέρω τι εστί έστι ο δημιουργός της συγκεκριμένης ομάδας, τέσπα, τα αθυμούμαι και συγχέζομαι τωρά.
48) ΟΙ ΚΥΠΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΡΟΚ ΦΕΣΤΙΒΑΛ– ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – οι Κυπραίοι να κάτσουν τζιαμέ που κάθονται, θέλουν τζιαι ΡΟΚ Φέστιβαλ, τρομάρα τους!
49) ΠΙΝΟΚΙΟ – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – μα μόνο εγώ την βλέπω πονηρά τούντην ομάδα;;;;; τα γέριμα τζιαι το νοσηρό μου μυαλό. 
50) ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΣΑΚΙ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – γουρούνια σίουρα έχουμε, στο σακί δεν ξέρω.
51) ΟΛΛΑΝΔΟΙ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – αν θα βαστούν τουλίπες τζιαι θα πίνουν μπάφους, I'm in (kiddin' παιθκιάααααα - αν τζιαι αν μου επροσφέραν κανένα μπράουνι μπορεί τζιαι να το έτρωα) 
52) OOMPA LOOMPA – THE CHOCOLATE FACTORY – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – πάλε αρκήσετε ρεεεεεεεεεεεε! τέσπα, έννα διάτε τουλάχιστον φρι σhοκολάτες οξά άδικα το άρμα;;;;
52) ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ (ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ) – επειδή έχουμε μιαν μεγάλη κάθοδο τα τελευταία χρόνια είπαν να το κάμουσσιν τζιαι άρμα
53) FLINSTONES – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – *even more yawning* πόσες φορές γιε μου?!?
54) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤIΣ ΡΙΖΕΣ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – ποιές ρίζες εννοείτε; καμιά τσουκνίδα ή τίποτε άλλο;
55) ΜΕ and ΤΗΕ DEVIL – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – ...and Mrs Prim?!? 
56) MUNDIAL SPIRIT BRAZIL 2014 – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – αρχήσαν τα όργαναααα, ελπίζω να μεν τα παίξουν τζιαι βραζιλιάνικα τα κουστούμια 
57) ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – 
58) VAMPIRE DIARIES – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – CAN I GET A JESUS??????!!!!!!! OMG εν κανεί που την τρώμε στη μάπα την ελεεινή Ελέινα τωρά θα την δούμε τζιαι στα καρναβάλια;;;;;;; (επίσης επήρεν σας 5 χρόνια να πάρετε χαπάρι)
59) BOXING CLUB – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ 
60) ΚΟΚΚΙΝΟΤΣΟΥΛΙΤΣΕΣ – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ 
61) ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΕΣ – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ 
62) SUPER MARIO – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - μα πάλε;;;;;;;;;;;;;; ε κανεί τα γέριμα!!!
63) ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - μα πούντα σιορ;;;;;;;;
64) ΓΑΜΗΛΙΟ ΠΑΡΤΥ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – ΠΡΟΣΒΑΣΗ 
65) ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – 
66) ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΤΑ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ- 
67) Η ΦΥΛΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
68) OI ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - ο Νταρντανιάν ήνταμπου εγήνικε;;;; εξεχάσαμεν τον;;;;;;;;;;; shame on u people, shame on u!!!
69) ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ 
70) Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ, Ο ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ 
71) ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΜΠΟΡΟ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
72) ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΟΥΤΑΓΙΑΚΑΣ 
73) PACMAN – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - ακόμα ένα παιχνίδι, yet again!!! 
74) BREAKING BAD – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ (400 ΑΤΟΜΑ)  - BEST FLOAT EVER!!!! RESPECT!!!
75) CAPTAIN NEMO – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - μα εν το καράβι που έχουσσιν στην Άγια Νάπα?!?
76) ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΠΥΡΑ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - το πιο πιθανόν να πίνουν μπύρες που τις 10.30 το πρωί τούτοι! Στάνταρντ!!!
77) SUPER HEROES – BATMAN and ROBIN – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
78) TELETUBBIES – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - aaaaaand we're back in the 90s. σάννα μη πέρασε μια μέρα.
79) ΟΙ ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΤΕΜ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – ΤΟ ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ
80) ΠΟΛΙΚΟ ΣΕΛΑΣ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - εν τζίνο που λαλούμε Northern Lights aka Aurora Borealis?!? If so, I already love the costumes (αν τα εκάμασσιν καλά that is)
81) PUZZLES – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
82) Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΑΣ ΣΑΚΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ  ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ 
83) ΤΟ ΥΔΑΤΙΝΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ- ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΓ.ΤΥΧΩΝΑ - μα πως σου φένεστε, αγρίεψε τζιαι ο Άιης Τύχωνας τζιαι θέλει να κανιβαλιστεί τζιαι τζίνος. Ήντα τζιαιρούς εφτάσαμε πιον!
84) Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΙΕΣ ΤΗΣ – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ (30 ΑΤΟΜΑ) – ΚΑΝΑΛΙ ΕΞΙ – χάτε, τέσπα, επειδή το ακούω πολλά το Κανάλι 6, θα τους αφήκω να κανιβαλιστούν τζιαι τούτοι.
85) ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΓΑΟΥΡΚΑ ΚΛΩΤΣΟΥΝ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
86) ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΞΩΤΙΚΑ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - ελπίζω να μεν εν τίποτε η Τίνκερμπελ που το Twilight που έννα λάβει μέρος (aka Edward Cullen aka Glowing Vampire aka Tinks)
87) ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
88) HAPPY FEET – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - ωωωωωωω χάου κιουτ (ελπίζω τουλάχιστον)
89) ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΖΟΥΝ: ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
90) UNITED COLOUR OF 81- ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
91) ΒΑΛΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - να μεν σας ακούσει ρε παιθκιά ο Πούτιν τζιαι θα σας χώσει ούλους μέσα α!!!
92) ΕΝΤΟΜΑ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
93) ΟΙ ΠΕΛΛΟΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΟ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
94) CRAZY ANIMALS – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
95) ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΔΑ Η ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - μάνα μου τους πονεμένους μου (μη χε)
96) ΤOURISTS – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - δηλαδή εμαζέψαν ένα τσούρμο τουρίστες, αποχαβνωμένους Γιαπονέζους τζιαι θα τους βάλουν να παρελαύνουν; 
97) ΜΑΓΓΙΣΟΠΑΡΕΑ- ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
98) ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ- ΖΕΥΓΟΣ
99) Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - ...μαλακίζεται μεταξύ μας αλλά ένιχου
100) ΚΥΠΡΑΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΑΣ ΣΤΑ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ (15 ΑΤΟΜΑ)
101) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ – ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ- ΕΔΟΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - σε τούτο πρέπει να λάβει τζιαι μέρος ένας πρώην μου, εν ότι πρέπει για τζίνον!!! - ouch, κατζίες κατζίες.
102) ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
103) Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ – ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ - μάνα μου να λυπηθώ τωρά ή ύστερα?!?!?!
104) ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ
105) Ο ΦΑΚΟΣ ΤΩΝ ΑΕΡΙΩΝ / ΕΥΛΟΓΙΑ Η ΚΑΤΑΡΑ – ΑΡΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΖΩΝ – 
106) Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΗΣ – ΖΕΥΓΟΣ - infidelity in full scale!
107) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΚΕΤΟ – ΖΕΥΓΟΣ - ελπίζω να εν καμιά βόμβα να ησυχάσουμε τα γέριμα
108) Η ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ – ΑΤΟΜΟ 


Όπως βλέπετε απ' όλα έχει το πανέρι. Μέχρι τζιαι iPadικά παιχνίθκια, τα οποία φένεται να κυριαρχούν. Ήντα τζιαιρούς εφτάσαμε. 

Όπως τζιαι να' σhει, εν έθιμο να τσικνώνεις, ακατάγνωτα ας πούμε. Όσοι απλά εν έτυχε να είσαστε Λεμεσό κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού, ας ήμαστε ειλικρινής χάνετε γιατί απλά εν η περίοδος όπου μπορεί ο καθένας να κάμει - στην κυριολεξία - ότι πελλάρα τζιαι μ******α θέλει τζιαι κανένας να μεν του πει τίποτε (όι πως θα του πούσσιν υπό κανονικές συνθήκες αλλά τωρά εν ακόμα σhειρότερα τα πράματα). Ακόμα τζι' αν κάμνουν τζιαι στην Πάφο τζιαι στο Παραλίμνι καρναβάλι, άλλο πράμα να το ζεις στην Λεμεσό. Μπιλίβ μι - αν τζιαι η γνώμη μου εν biased όντας γέννημα θρέμα Λεμεσhιανή.

Χάτε, καλάς σας τσικνώματα (αν κάμετε), καλά κανιβαλίσματα (αν κάμετε) τζιαι προσέχετε να μεν γίνετε κέικ σhοκολάτας με παντεσπάνι στην πορεία. 


Ατούταλερ φορ νάου. 

                     

Gipsy Kings - BamboleoMonday, 17 February 2014

I AM GAY

Πριν να προλάβεις κακεντρεχή αναγνώστη μου να με ταπελώσεις τζιαι να με κατηγοριοποιήσεις, άισμε να σου παραθέσω για μυριοστή φορά την γνώμη μου περί του θέματος.


ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ. ΤΕΛΟΣ!


Αλλά, δυστυχώς, μες την νήσον εν είμαστε ανεκτικοί, ούτε δεχούμαστε όποιον εν διαφοερτικός που μας - πόσον μάλλον κάποιος που εν ομοφυλόφυλος. Σάννα τζιαι εν λεπροί στην Σπιναλόγγα. 


Άπαξ τζιαι μαθαίνεις ότι κάποιος εν γκέι αμέσως θκιαλέεις να τον βάλεις σε μια ξεχωριστή κατηγορία - εν παίζει στρέιτ πλέον οπότε αυτόματα όλα τα ταμπού τζιαι οι κανόνες αλλάζουν. Σκέφτεσε ότι επειδή εν γκέι άρα πρέπει να εν πουτάνα/πούτανος (με το μπαρδόν για τον αισχρό χαρακτηρισμό). Φυσικά τίποτε που τούτα δεν ισχύει, τζιαι άσε τι σου λαλεί η μικρή στενόμυαλη κοινωνία του νησιού. Αλλά τζίνο που μου τη σπάζει ιδιαίτερα τζιαι εξού τζιαι τούντο ποστ, εν τόσο πλέον η μη-ανεχτική στάση της κοινωνίας προς τους ομοφυλόφυλους, αλλά τζιαι η στάση των ίδιων των ατόμων που μπορεί να είναι ομοφυλόφυλοι/μπάι/τρανσέξουαλ κλπ. Τζιαι πιο συγκεκριμένα η φοβία του να παραδεχτούν, τις περισσότερες φορές και στον ίδιο τον εαυτό τους, ότι είναι γκέι. Φυσικά εν εν κάτι το οποίο διαλέγουν ή κάτι για το οποίο τους κατηγορώ ιδιαίτερα, τζιαι όταν λέω μου τη σπάζει, εννοώ με στεναχωρεί, με στεναχωρεί ΠΑΡΑ πολλά. 

Έτυχε πριν 1-2 χρόνια να κάμνω παρέα με ένα παιδί, σκηνοθέτης τούτος, φουλ-ον γκέι (γούστο του τζιαι καμάρι του φυσικά), ήσhε κάμει τζιαι εις τας Αμέρικας, στους πολλά κοντινούς του φίλους ήταν δηλωμένος γκέι, για τον υπόλοιπο κόσμο, τζιαι ειδικά την οικογένεια του, ήταν απλά  ένα 30χρονο παλικάρι - δάσκαλος θέμας μπάι ντέι/ σκηνοθέτης μπάι άφτερνουν - που απλά τυγχαίνει να μεν έσσιει θηλυτζιά σύντροφο...ακόμα.Τα πράματα που μου ελάλε όμως, για τους ομοφυλόφυλους εις την νήσον ήταν/είναι beyond me. Ας πούμε, the amount of people who are gay in this country, but they're either married or in relationships τζιαι προσπιούνται ότι είναι σε "ευτυχισμένους" γάμους/σχέσεις απλά για τα προσχήματα, με αφήνει απλά άφωνη. Τι για συνεστιάσεις σε σπίτια με ομοφυλόφυλους κατά την διάρκεια των σ/κ έχω ακούσει, τι αρραβώνες τζιαι συγκατοικήσεις, ακόμα τζιαι γάμους, για τα μάθκια του κόσμου, δεν φαντάζεστε. Άσε που μου ανάφερε τζιαι ονόματα γνωστών ηθοποιών (και μη) οι οποίοι λανσάρουν στρέιτ αλλά την κουνούν την αχλαδιά! Φανταστείτε σε τι βαθμό έχουν κάμει το κόσμο να εν brain-washed, πόσο πολλά πρέπει να φοάται κάποιος ομοφυλόφιλος/μπάι/ή ότι τζιαι να είναι, που πιστέφκουν ότι πρέπει να χώνονται με ψεύτικες σχέσεις, σχέσεις κάλυψεις δηλαδή, τζιαι ότι τούτα που νιώθεις εν εν σωστά, που ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό εν μπορείς να τα ξεστομίσεις.Μπορεί να μεν είμαι ομοφυλόφυλη, αλλά πάντα ήμουν υπέρ των δικαιωμάτων τους τζιαι όποτε τυγχαίνει να γνωρίσω κάποιον ομοφυλόφιλο/η είμαι πολλά περήφανη που έχουν τη δύναμη τζιαι το θάρρος να είναι πιστοί στους εαυτούς τους τζιαι τζίνο που είναι. Όι τζίνο που τους θέλει η κοινωνία να είναι.Κατά καιρούς έχω ένα on-going argument με τη μάνα μου τζιόλας για το κατά πόσο είναι εντάξει να μεγαλώνουν 2 άντρες ένα μωρό. Εγώ το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό, αν και εφόσον το παιδί μεγαλώνει με σωστές αρχές τζιαι αξίες, σε ένα πολλά υγιές σπίτικό. Η μάδερ είναι της γνώμης ότι τούτο εν εν σωστό, ότι ιμίσh το μωρό δε θα ξέρει ποιόν να φωνάζει 'μάμα' κλπ. Ε το λοιπόν, αυτό ακριβώς εν το πρόβλημα μας. It's not about the kid having someone to call 'mom' or to tell them about their period or sex, and I'm not saying that a mother is not needed in a family by all means, but a child can grow up to be just as healthy as a kid growing up in a heterosexual household. Τούτο το πιστεύω ακράδαντα, για να μην σας πω τζιόλας ότι παιθκιά που μεγαλώνουν με ομοφυλόφιλους γονείς μεγαλώνουν τζιαι πιο νορμάλ παρά παιθκιά με 2 γονείς, που είτε μπορεί να με αγαπιούνται, είτε απλά έχουν ένα γάμο συμβιβασμού. Για να μεν μιλήσω τζιαι για χειρότερα. Τέσπα. Έμπνευση τούντου ποστ ήταν 2 πράματα:1ον) Η πρόσφατη ανακοίνωση της νεαρής ηθοποιού Ellen Page ότι είναι ομοφυλόφιλη - Μπράβο της κοπέλας, την συγχαίρω τζιαι την επαινώ για το θάρρος τζιαι το κουράγιο της να βγει δημόσια τζιαι να μεν ντρέπεται για κάτι το οποίο είναι τζιαι νιώθειΤΖΙΑΙ...2ον) Κάποιες εξελίξεις στον άμεσο κύκλο μου, έδωκαν μου το έναυσμα να βγω να πω δημόσια τι απαίσια με κάμνει να νιώθω όταν βλέπω κοντινά μου άτομα τα οποία φοβούνται (ίσως ντρέπονται, ίσως απλά δεν το δέχονται καν οι ίδιοι) να ομολογήσουν, όχι τόσο σε μας αλλά στον ευατό τους περισσότερο, το τι νιώθουν τζιαι να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο.
Στην νήσο υπάρχουν πολλοί γονείς που δεν δέχονται ούτε καν στο ελάχιστο ότι το δικό τους παιδί, το βλαστάρι τους, μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος. Τόση έχθρα ρε παιδιά; Τόσο πολλά δεν μπορείτε να δείτε τη κόρη σας ή το γιο σας με άτομο του ίδιου φύλου; Τόσο πολλά απαίσιο είναι; Τζιαι στην τελική αν είσαι γονιός τζιαι λαλείς ότι αγαπάς το παιδί σου, τι σε κόφτει ποιόν θα θκιαλέξει να βάλει στο κρεβάτι του; Είτε το αγαπάς όπως τζιαι να είναι, είτε απλά εν ηξέρεις τι εν πραγματική αγάπη. 
Απλά με στεναχωρεί συνέχεια τούτο το πράμα με τον τρόπο που ο κόσμος προσεγγίζει ακόμα τους ομοφυλόφιλους στην Κύπρο. Εν πραγματικά κρίμα να βλέπεις νεαρούς/ρές να μεν τολμούν καν να μιλήσουν για τούτο πράμα γιατί αυτόματα βλέπουν τον εαυτό τους ως κάτι το αφύσικο, το μη φυσιολογικό. 
Είχα μια προφεσόρα τον καιρό του Πανεπιστήμιου μου που μας ελάλε το εξής: ,,

"We are all bisexual by default; some people have it more, some people have it less. It's all a matter of preference and choice in the end."Εν ξέρω αν συμφωνώ ακόμα 100% αλλά ως ένα βαθμό έχει κάποια βάση τούντο statement της. Η ίδια να σημειώσω είναι ομοφυλόφιλη, πολλά ευτυχισμένη με τη σύντροφο (και τα παιδάκια τους πλέον) τζιαι πάντα την εθεωρούσα το καλύτερο τσακούι που τζιμέσα. Έβαλε τους ούλους στην θέση τους τζιαι ήταν ετοιμόλογη. Επίενα την πολλά τζίντην καθηγήτρια - όι γιατί είναι ομοφυλόφιλη, αλλά επειδή ήταν/είναι ειλικρινής τζιαι αυστηρή. Άσχετο. Τέσπα.Επίσης να σημειώσω ότι επειδή πάντα ήμουν pro-gay/lesbian rights, την 1η χρονιά του Uni μου, θυμούμαι είχα βάλει μια καρτ-ποστάλ έξω που την πόρτα του δωματίου μου στα χολς η οποία έγραφε περί homosexual rights τζιαι εκ των υστέρων είμαι σίουρη ότι ούλοι πρέπει να ενομίζαν ότι είμαι ομοφυλόφιλη, γιατί ποττέ μου εν είχα ούτε μιτσή during those years. Χαχαχαχα, ας είναι. Χέστηκα, με αν ενομίζαν, με αν δεν ενομίζαν. Πρόβλημα τους. Ένι και γουέι....σας βάλω πιο κάτω τον λόγο της Ellen Page, ο οποίος επραγματοποιήθηκε προχτές, ανήμερα το μαλακοΒαλεντίνου, στον οποίον λόγο προσωπικά η κοπελιά με κατασυγκίνησε το θάρρος της τζιαι η δύναμη της να δεχτεί πρώτα απ' όλα η ίδια τον εαυτό της τζιαι να μεν φοάται πλέον να ζει την ζωή που θέλει να ζει.Δείτε το!


Σας παραθέτω τζιαι γραπτώς ένα κομμάτι από τον λόγο της:"I'm here today because I'm gay. And because maybe I can make a difference—to help others have an easier and more hopeful time. Regardless, for me, I feel a personal obligation and a social responsibility. I also do it selfishly, because I am tired of hiding and I am tired of lying by omission. I suffered for years because I was scared to be out. My spirit suffered, my mental health suffered, and my relationships suffered. And I'm standing here today, with all of you, on the other side of all that pain."Επίσης να αναφέρω, τζιαι εχάρηκα πολλά όταν είδα την ανακοίνωση τούτη, ότι φέτος για 1η φορά στο μικρό οπισθοδρομικό μας νησί, θα πραγματοποιηθεί το 1ο GAY PRIDE PARADE, στην Λευκωσία στις 31 Μαΐου, το οποίο οργανώνει το LGBTI Community. Σε αυτούς τους ανθρώπους, που παλεύουν για την προστασία των δικαιωμάτων, έχω να πω μόνο ένα μεγάλο μπράβο τζιαι ένα ευχαριστώ, που πολεμούν για ένα κόσμο χωρίς φοβία τζιαι bullying (=τραμπουκισμός - επιτέλους ήβρα τζιαι την κατάλληλη λέξη) για το τι ή ποιός είσαι.  Όσοι τυγχάνει να είσαστε αντίθετοι ή ενάντια στους ομοφυλόφιλους, σας θέρμο-παρακαλώ μη αφήσετε εχθρικά σχόλια. Πάνω απ' όλα θέλω να ξέρετε ότι τούντο ταπεινό μπλογκ, εν μια γωνιά αγάπης, τζιαι απόλυτου acceptance. Εν εν που τη δουλειά μου να κρίνω κανέναν, απλά σας συν-μπλογκέρ τζιαι συν-άνθρωπος, προτιμώ να αποδέχομαι, να δέχομαι τζιαι να αγαπώ τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Οποιεσδήποτε τζι΄αν είναι οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις. 
Να' σαστε όλοι καλά. Να προσέχετε τον ευατό σας, μα πανώ απ' όλα τα παιδιά μας (Copyright @MariannaGallides).

Peace...
           


Ellen Page Joins HRCF's Time to Thrive Conference