Friday, 17 May 2013

Ένα Μαγιάτικο Αντίο...

Σήμερα η ώρα 10.43π.μ. η Σύσσι απεβίωσε...17.05.2013"Έννα σε αγαπώ για πάντα. Μωρό μου, τωρά να ξεκουραστείς.
 Η Λου σου θα εν πάντα δαμέ. Θα σε θυμούμαι παντοτινά... 
 Καλό ταξίδι τζιαι αιωνία σου η μνήμη μικρέ μου άγγελε..." 


Wednesday, 15 May 2013

Diaries of a Dog

Προχτές έψαχνα κάτι μες το αγαπητό γούγλε τζιαι έτυχε να πέσω πάνω στο κείμενο το οποίο παραθέτο πιο κάτω. Το ημερολόγιο ενός αδέσποτου σκύλου.

Σημείωση: Το κείμενο που ακολουθεί εν αρκετά sad τζιαι δύσκολο, ειδικά για τους ζωόφιλους. Όποιος νομίζει ότι δεν αντέχει, καλύτερα εισηγούμαι να ΜΗΝ το διαβάσει.Το ημερολόγιο ενός αδέσποτου. 
1η Εβδομάδα.
Γεννήθηκα πριν από μια εβδομάδα. Τι τύχη να έρθω σ’ αυτόν τον κόσμο! 
1ος Μήνας 
Η μάνα μου με φροντίζει πάρα πολύ. Είναι μια υποδειγματική μάνα. 
2ος Μήνας 
Σήμερα με χώρισαν από την μαμά μου. Ήταν πολύ ανήσυχη και με τα μάτια της μου έλεγε αντίο, ελπίζοντας ταυτόχρονα, ότι η καινούργια ανθρώπινη οικογένειά μου θα με φροντίζει το ίδιο καλά, όπως κι εκείνη.

4ος Μήνας 
Μεγάλωσα γρήγορα και όλοι μου δίνουν την προσοχή τους. Στο σπίτι υπάρχουν πολλά παιδία, τα οποία είναι για μένα σαν αδέρφια. Είμαστε όλοι μαζί μια ζωηρή παρέα. Με τραβούν με το λουρί κι εγώ τους πειράζω παίζοντας.  
5ος Μήνας 
Σήμερα γκρίνιαζαν εξαιτίας μου. Το αφεντικό μου θύμωσε γιατί έκανα πιπί μου μέσα στο σπίτι, αλλά δεν μου είχαν δείξει που μπορώ να το κάνω. Στο κάτω – κάτω κοιμάμαι στο πλυσταριό….. και πολύ απλά δεν μπορούσα να κρατηθώ !

6ος Μήνας 
Είμαι ένας χαρούμενος σκύλος. Έχω την ζεστασιά της οικογένειας μου, κι αισθάνομαι τόσο σίγουρος και προστατευμένος. Νομίζω ότι η ανθρώπινη οικογένειά μου μ΄ αγαπάει και με καλομαθαίνει πολύ. Όταν τρώνε, μου δίνουν κι εμένα πάντα κάτι. Η αυλή είναι μόνο για μένα και μ΄ αρέσει πολύ να θάβω την τροφή, που περισσεύει, στο κήπο, όπως οι πρόγονοί μου, οι λύκοι. Δεν με εκπαιδεύουν, άρα δεν πρέπει να ΄ναι λάθος ότι κάνω!

12ος Μήνας
Σήμερα έγινα 1 χρονών. Είμαι ένας ώριμος σκύλος. Τα αφεντικά μου λένε, ότι μεγάλωσα περισσότερο απ΄ ότι περίμεναν.
Πρέπει να ΄ναι περήφανοι για μένα !  
13ος Μήνας 
Σήμερα αισθάνομαι πολύ άσχημα. ΄΄Ο αδερφός μου΄΄ μου πήρε την μπάλα, παρ΄ όλο που εγώ δεν του παίρνω ποτέ τα δικά του παιχνίδια. Γι΄ αυτό του πήρα κι εγώ την μπάλα από το χέρι του. Αλλά τα σαγόνια μου έγιναν πολύ δυνατά, και τον τραυμάτισα άθελά μου.
Μετά το γεγονός, με έδεσαν γερά έξω, δεν μπορούσα να φτάσω ούτε το φως του ήλιου. Είπαν ότι θα με προσέχουν και ότι είμαι αχάριστος.
Δεν καταλαβαίνω καθόλου, τι έχει γίνει.

15ος Μήνας 
Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει. Εξακολουθώ να μένω πια μόνο στην ταράτσα. Νιώθω πολύ μόνος, η οικογένειά μου δεν με αγαπάει πια. Μερικές φορές ξεχνούν ότι πεινάω και διψάω. Όταν βρέχει δεν υπάρχει στέγη, να με προστατεύει από την βροχή και όταν ΄΄χτυπά΄΄ ο ήλιος το μεσημέρι, δεν βρίσκω πουθενά μια γωνία με ίσκιο.

16ος Μήνας
Σήμερα με κατέβασαν από την ταράτσα. Ήμουν σίγουρος, ότι η οικογένειά μου με συγχώρεσε και χαιρόμουν τόσο πολύ, που πηδούσα από τη χαρά μου μέχρι πάνω. Από τη χαρά μου κουνούσα συνέχεια την ουρά μου. Εκτός αυτού θα με έπαιρναν μαζί τους βόλτα με το αυτοκίνητο.
Κατευθυνθήκαμε προς τον αυτοκινητόδρομο και ξαφνικά σταμάτησαν. Άνοιξαν την πόρτα και πήδηξα χαρούμενος έξω, πιστεύοντας, ότι θα περνούσαμε όλοι μαζί την μέρα μας στο ύπαιθρο.
Δεν καταλαβαίνω, γιατί χωρίς να κατεβούν απ΄ το αυτοκίνητο έκλεισαν ξανά την πόρτα κι έφυγαν.
΄΄ Ακούστε, περιμένετε….΄΄ ω, με ξέχασαν !!
Έτρεξα πίσω απ΄ το αυτοκίνητο με όλες μου τις δυνάμεις. Το μαρτύριό μου μεγάλωσε, όταν κατάλαβα, ότι εξαφανίστηκαν και δεν σταμάτησαν. Τότε κατάλαβα :
ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ !!!

17ος Μήνας
Προσπάθησα μάταια να βρω τον δρόμο για το σπίτι. Έχω χαθεί. Στο δρόμο μου συναντούσα ανθρώπους με καλή καρδία, οι οποίοι έβλεπαν την λύπη μου και μου έδιναν κάτι να φάω. Τους ευχαριστώ απ΄ την καρδία μου. Ήθελα να με υιοθετήσουν και τους υποσχόμουν να παραμείνω αιώνια πιστός.
Όμως αυτοί έλεγαν απλά : ΄΄Καημένο σκυλί΄΄ πρέπει να χάθηκε, και συνέχιζαν τον δρόμο τους.

18ος Μήνας
Πρόσφατα πέρασα μπροστά από ένα σχολείο και είδα πολλά παιδία, που μου θύμισαν τα ΄΄αδέρφια΄΄ μου. Όταν τα πλησίασα, μια παρέα από αυτά άρχισε να μου πετάει πέτρες και κοιτούσαν ποιο στοχεύει καλύτερα για να με πετύχει.
Μια από αυτές τις πέτρες τραυμάτισε το ένα μου μάτι κι από τότε δεν μπορώ πια να δω μ΄ αυτό.

19ος Μήνας
Δεν μπορώ να το πιστέψω. Όταν ήμουν ένας ωραίος σκύλος, όλοι ένιωθαν περισσότερη συμπόνια για μένα. Τώρα έχω χάσει πολύ βάρος και είμαι πολύ αδύνατος, έχω χάσει ένα μάτι και οι άνθρωποι με κυνηγούν με σκουπόξυλα, όταν προσπαθώ να βρω κάπου σκιά για το κουρασμένο και αδύναμο κορμί μου.  
20ος Μήνας
Δεν Μπορώ πια να κινηθώ καθόλου. Σήμερα, όταν προσπάθησα να περάσω έναν δρόμο με πολύ κυκλοφορία, με πάτησαν. Ένας οδηγός έστριψε το τιμόνι του έτσι για να με πατήσει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την έκφραση ικανοποίησης που είχε ο οδηγός. Ίσως ο θεός να ήθελε να πεθάνω, αλλά εγώ στραμπούλιξα μόνο τον γοφό μου.
Ο πόνος ήταν ανυπόφορος, τα πίσω πόδια δεν με υπάκουαν πια, και με μεγάλη δυσκολία σύρθηκα στην άκρη ενός δρόμου. 
21ος Μήνας
Βρίσκομαι εδώ δέκα μέρες, στον ήλιο, στην βροχή, στο κρύο, χωρίς να τρώω και χωρίς να πίνω. Δεν μπορώ πια να κουνηθώ. Ο πόνος είναι ανυπόφορος. Νιώθω πολύ άσχημα, είμαι ξαπλωμένος σ’ ένα υγρό μέρος και το τρίχωμά μου πέφτει. Μερικοί άνθρωποι με προσπερνούν και είτε δεν με βλέπουν, είτε λένε : ΄΄μην τον πλησιάζει΄΄.
Είμαι σχεδόν αναίσθητος. Κάποια στιγμή με πλησίασε ένα ξένο άτομο.      Η γεμάτη αγάπη φωνή της μ’ έκανε ν’ αντιδράσω.
΄΄Καημένο σκυλί, κοίτα πως σε παράτησαν΄΄ είπε…..
Δίπλα της στεκόταν ένας άνδρας με άσπρη ποδιά. Άρχισε να με εξετάζει και είπε στην φιλική γυναίκα : ΄΄ΛΥΠΑΜΑΙ, αλλά αυτό το σκυλί δεν μπορώ πια να το βοηθήσω, είναι καλύτερα να το λυτρώσω από τον πόνο του. Και αυτή με δάκρυα στα μάτια συμφώνησε. Δεν μπορούσα ούτε την ουρά μου να κουνήσω και την κοιτούσα με μάτια γεμάτα απέραντη ευγνωμοσύνη.    
Μόλις που ένιωσε τον πόνο από την ένεση κι έπεσα στον αιώνιο ύπνο, γεμάτος απορία 
ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ 
ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ.


And on that "happy" note, να αναφέρω ότι πρόσφατα είχαμε κάτι περιπέτειες με τη Σύσσι. Όλα καλά για μερικές μέρες. Σήμερα το πρωί την επίραμε στο βετ όπου και εδιάγνωσε ότι έχει ενδομητρίωση. 

Δε ξέρω τι θα γίνει, δε ξέρω τι να πω. Ξέρω ότι πονώ στη σκέψη του χαμού της. Needless to say για τα δάκρυα. Θα προσπαθήσω να είμαι θετική, να παραμείνω θετική για τζίνην. Ξέρω ότι εν πρέπει να έχω αυταπάτες, εν σχεδόν 14 χρονών, αλλά ότι τζι' αν γίνει θα φροντίσω να αγαπηθεί όσο εν αγαπήθηκε ποτέ κανένας άλλος σκύλος. 

Κάπου δαμέ, απλά σπάζω τζιαι κρατώ μια σιγή...


Hey! The best is yet to come...right?!?Queen - Love of my Life

Monday, 13 May 2013

Taking Chances

Couples VS Singles

Τούντην τάσην που έχουσιν τα ζευγαράκια να κάμνουν date με άλλα ζεφκαράκια τζιαι να αφήνουν τους σίνγκολς φίλους στη πάντα, ποττέ μου εν το εκατάλαβα. Γιατί δηλαδή, επειδή είμαι σίνγκολ εν θα καταλάβω τα αστεία της παρέας; Οξά θα εμποδίσω άμαν θέλει το ταίρι σου να σου δώκει κανένα φιλί. Τζιαι μιλώ φιλί, όι κανένα φρεντς γλωσόφυλλο όσπου να καταλάβει ο παρτενέρος σου με ακριβής λεπτομέρια τι εμπεριείχε το προηγούμενο σου γεύμα. Εν ξέρω αν εν φαινόμενο της νήσου τούτο, αλλά βλέπω το να γίνετε πολλά συχνά. Όσοι εν ζεφκαρομένοι να φκαίνουν μαζί αφήνοντας τους σίνγκολς της παρέας για κάποιαν άλλη στιγμή. Σκρού γιου γκάις, άι αμ γκόουινγκ χόουμ!


Baby did a bad bad thing!!!!!!!!!!!!!!!!

Είσαι με κάποιον. Αγαπιέστε. Κάτι γίνετε. Φέφκει, φέφκεις. Μεινίσκεις μόνος σου. Μαζέφκεις τα κομμάθκια σου. Προσπαθείς ξανά. Βρίσκεις κάποιον. Φοάσαι. Εν τζιαινούρκο. Εν διαφορετικό. Εν εν το ίδιο. Μετά τζιαι τζίνο σάννα τζιαι "μπάζει" νερά. Βλέπεις που νωρίς τις ρωγμές. Εεε τζιαι τελικά, έτσι που το πουθενά, έρκεται κάποιος άλλος. Βρε λες;;;;;
Taking a Chance

"If at first you fail, just keep on trying". 

Η ζωή είναι μικρή (για να είναι θλιβερή). Τζιαι ον δατ νόουτ, τελικά έρχουνται που το πουθενά κάποιες ευκαιρίες. Εν εδούλεψε την προηγούμενη φορά; Έπεσες κάτω;;; You will get over it. You will. It may not seem like it, but you will. 

Τζιαι μετά θα πάεις στο πιο ράντομεστ χώρο, την πιο ράντομεστ ώρα τζιαι θα γνωρίσεις κάποιον τόσο ράντομλι....ίσως τον κάποιον. Τζιαι αντιλαμβάνεσε ότι εν εν ακόμα τζιαιρός για να απελπίζεσαι.


So, you take a chance, and you head again out there. 


I did... 
   Chris Isaak - Baby did a bad bad thing!

Music Quiz ReLoaded: The Results

Καταρχάς να ευχαριστήσω ούλους όσους εστείλαν ήμεϊλ με τις απαντήσεις τζαι αφιερώσαν άξιουαλι χρόνο! I appreciate it guys! ^_^

Ναι όκεϊ εκαμα θκιο τρία λαθούθκια στο κουίζ μου. Εν ο κιθαρίστας που επέθανε που τους Slayer (ήνταλοϊς καταλάβετε ότι εν είμαι ιδαίετερη φαν, α??). Μα ο Bruno Mars ήμουν σίουρη ότι η μάδερ του εν Φιλιπινεζούδα γι' αυτό τζιαι η υπόθεση για το μιξ μπάγκράουντ του. Τέσπα, εν τζιαι έννα κάμω το family tree του. 

Στα επί των απαντήσεων τωρά. Θα σας βάλω τις σωστές απαντήσεις πιο κάτω τζιαι μετά τον αριθμό των σωστών απαντήσεων που τον καθένα. Να σημειώσω ότι ο διαγωνισμός εν εν σικέ τζιαι ότι λιο πολλά ούλοι ήβρε τε τα. 


Ελάμβανα υπόψην σωστά τζιαι μόνο τίτλους τραγουδιών, ονόματα τζιαι φράσεις. 
Ταντάααα!!!

The answers:


1.The Weather Girls - It's raining men
2.Led Zepellin - Stairway to Heaven
3.Frank Sinatra - Fly me to the moon
4.Michael Jackson - Thriller
5.Celine Dion - My Heart will go on
6.Nirvana - Smells like Teen spirit
7.Madonna - Like a Prayer
8.Bee Gees - Stayin' Alive
9.Respect - Aretha Franklin
10.John Lennon - Imagine
11.Jimi Hendrix - Purple Haze
12.Bob Dylan - Blowin'in the Wind
13.The Clash - London Calling
14.Bob Marley - No woman no cry
15.The Beatles - Let it Be
16.Rolling Stones - I can't get no satisfaction
17.Black Sabbath - Paranoid/Ozzy - Crazy Train
18.Elvis Presley - Houndog
19.Abba - Mama mia
20.Beach Boys - Surfin' USA
21.Eiffel 65 - Blue
22.Sinead O' Connor - Nothing Compares to You
23.Slayer - Reign in Blood
24.James Brown - I feel good
25.Bruno Mars - The Lazy Song
26.U2 - One
27.Tupac - California Love
28.Spice Girls - Wannabe
29.Whitney Houston - I will always Love you
30.Queen - Bohemian Raphsody
31.ACDC - Highway to Hell
32.Eagles - Hotel California
33.Radiohead - Creep
34.Nina Simone - I put a spell on you
35.Gloria Gaynor - I will survive
36.The Village People - YMCA
37.Alice Cooper - School is out
38.Death - Baptized in Blood
39.Metallica - Nothing Else Matters
40.Roxette - It must have been love
41.Nancy Sinatra - These boots are made for walking
42.Lamb of God - Walk with me in Hell
43.The Doors - Light my fire
44.Amy Winehouse - Rehab
45.Pink Floyd - Another Brick in the Wall
46.Louis Armstrong - What a wonderful World
47.Judy Garland/Ray Charles - Somewhere over the Rainbow


Your answers: 


Aenima:47

Tinkerbell:44
Dreamer: 43
Azimuth:39
Roam: 38
Ego:32 + 4 (Nonis) = 36
Ouf:13

Aenima μου ήβρες τα ούλα!!!! Εφοήθηκε σε το μάτι μου. Νεξτ τάιμ (αν θέλετε να το ξανακάμουμε - πιο οργανωμένα δατ ις- γιατί τούντη στράτα ήταν πολλά φλου)  θα βάλω πιο λίγα τραγούδια αλλά με πιο μεγάλο βαθμό δυσκολίας. 

Aenima μου καρτέρα ήμεϊλ για το "δωράκι" σου. 

Θανξ ξανά σε ούλους όσοι μου εγράψετε. Εχάρηκα πολλά που σας άρεσε το ποσκόλιο του σαββατοκυρίακου. Ελπίζω να σας ανέβασα λιο.           
            

Simon and Garfunkel - Bright Eyes

 (τούντο τραούδι το αφιερώνω στη μάμμι μου) 

A belated wish:

- πάντα εν εσύ που με σηκώνεις άμαν πέφτω
τζιαι δυστυχώς πέφτω αρκετά -

I love you mom...

Friday, 10 May 2013

Music - Αχταρμάς - Quiz


Επειδή νιώθω σάννα τζι' εβάρυνε πολλά το κλίμα  που εν κρίμα μες τούντο μπλογκ, θα στραφώ προς μια από τις τέχνες που πάντα με κάμνει να νιώθω καλύτερα...τη μουσική. Λα μούσικα, λα μούσικα. 

Τζιαι επειδή ως γνωστών τυγχαίνω να είμαι ολίγον τι φάση τύπου "χάνουν-κάποιες-βαλβίδες" μου, προχτές σε μια πολλά αλλόκοτη συζήτηση με την γνωστή μου Dreamer cousin, είπα να κάμω το εξής τεστ: θα σας διω 3-4 λέξεις/φράσεις για ένα τραγούδι (ντόουντ γουόρι θα θκιαλέξω γνωστά κομμάθκια) τζιαι όποιος θέλει μπορεί να προσπαθήσει να τα έβρει.

Disclaimer: Θε βάλω τζιαι 1-2 μέταλ κομμάθκια για του μεταλλάες (τζιαι μη - εν τζιαι πειράζει μας) της μπλογκόσφαιρας (βρεεε TwistedTool εν για σένα που βαρώ την καμπανέλα). Έτσι για να αγγίξουμε όλα τα μουσικά φάσματα. Το μόνο δυστυχώς που δε θα τολμήσω σε τούντη φάση εν το ελληνικό ρεπερτόριο, αλλά άμαν δω τζιαι αρέσει σας η ιδέα, θα το κάμω τζιαι τζίνο.

Πάμε λοιπόν:

 1. κλασσικό, ποπ, διευκρινίζει για μια γυναίκα ότι πλέον είναι διαθέσιμη σε πολλούς άντρες, βροχή -------------------- ποιό τραγούδι ειναι???
 2. σκάλες, ροκ, μαργαριταρένιες πύλες, όσο εμβαθύνει το τραούδι πιάνει πιο ψηλούς φωνητικούς τονισμούς ο τραουδιστής -------------- ?????? 
 3. πετά στο φεγγάρι, τραούδι σουίνγκ, το καπέλο του τραουδιστή τζιαι η βελουδένια του φωνή των κάμνουν να ξεχωρίζει μες το πλήθος ---------????
 4. νύχτα με ζόμπις, χορογραφία των 80ς, σε στυλ κινηματογραφικής ταινίας, ο τραουδιστής δεν πάει πολλά χρόνια που απεβίεωσε ----------------??????
 5. πλοίο, εραστές, παγόβουνο, γαλλιδοκαναδή τραουδίστρια τζιαι τα βυζιά της Κέιτ Γουίνσλετ -------- ?????? (άτε πράκτικαλι έδωκα σας το)
 6. βουδιστικός παράδεισος το όνομα τους, μα σάννα τζιαι μυρίζει μου εφηβικό πνεύμα, έκαμε μπαμ στην τότε ποπ κουλτούρα των 90ς --------------- ???????
 7. προσεύχεται, γονατιστή, ακόμα νομίζει ότι έχει το κορμί μιας 20αρας ενώ τα 45 εν τα ξαναθωρεί ούτε με κυάλια, κάποιος της φωνάζει το όνομα της, οι Ιταλοί προσκυνούν το όνομα της, ποπ άσμα --------- ?????
 8. μένουν ζωντανοί, στην Νέα Υόρκη, μας εχόρεψε στους ρυθμούς τους ο Τζον Τραβόλτα ένα πυρομένο σαββατόβραδο ---------- ??????????
 9. θέλει σεβασμό η γυναίκα, τον απαιτεί τζιαι το τραγουδά με την εξαίσια σόουλ φωνάρα της ------------- ?????????
 10. φαντάστου ένα κόσμο χωρίς σύνορα, άσμα ειρήνης το οποίο εν αδύνατο να μεν παίξει σε ΚΑΘΕ διαδήλωση, ακόμα τζιαι την πιο άκυρη, τραγουδιστής που έλαλε φακ γιού στον κόσμο όλο καθώς εξάπλωνε στο κρεβάτι του ----???
 11. φριζ μαλλί, ροκάς με τα όλα του, τραουδά για μιαν μωβ ομίχλη ------ ????
 12. φυσαρμόνικα, κιθάρα, τραουδά ότι είμαστε όπου μας σπρώξει ο άνεμος ---------- ?????
 13. ροκ συγκρότημα του new 80s ροκ wave, τραουδούν ότι μας φωνάζει το Λονδίνο ---------- ?????
 14. δαμέ να δεις φριζ μαλλί, έγινε το σύμβολο της μαστούρας τζιαι της μαριχουάνας, άμα εν εσσιει γυναίκα λέει ότι εν θα κλαίει ------- ?????
 15. το αφήνουν να πάει, είναι τέσσερα αγγλικά λιβερπουλιανά σκθάρια τζιαι μας παροτρύνουν να το αφήκουμε τζιαι εμείς να πάει (τωρά που έννα πάει εν ξέρω) ----- ???????
 16. ακόρεστοι άγγλοι ροκάδες, με έντονη σεξουαλική ναρκωμένη/ μαστουρωμένη ζωή, δεν παίρνουν ικανοποίηση ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ όμως ---------- ????
 17. μπερμινγχαμιότες τραουδούν με τον πρώτο πρίγκηπα του σκότους για παράνοια τζιαι τρελά τρένα ----------   ???????
 18. τραουδά ότι είναι σαν ένα λυσσασμένο σκύλο, βασιλιάς του είδους του, δεκαετία του 50ς ήταν η δεκαετία του, ετρίζαν τζιαι τα πόθκια του άμαν εχόρεφκε λες τζιαι είσhε πάρκισον ------- ???????
 19. φωνάζουν συνέχεια τη μάμα τους τη μια, εν που τον βορρά της ευρώπης αλλά θυμίζουν παραπάνω με αγγλικό ποπ συγκρότημα, εγινήκασσιν τζιαι μιούζικαλ -------- ??????? 
 20. σερφάρουν στις Ηνωμένες πολιτείες, κάτι κοπελλουρούθκια που τα 60ς με σανίδες του σέρφινγκ τζιαι μπιτάτη ποπ-ρόκ-εντ-ρολ μουσική ------- ??????
 21. τραουδούν για έναν μπλε κόσμο, ένα άκυρο Ιταλικό συγκρότημα που ήρτε που το πουθενά στα 90ς τζιαι έφυε που το πουθενά στον μπλε τους πλανήτη ------ ????
 22. φωνάζει τζιαι τσιριλά ότι τίποτε δε συγκρίνεται μαζί του/της/το με ξουρισμένο κεφάλι σαν βουδιστή μοναχού, ουάν χιτ γουόντερ λέιντι ---- ????
 23. κυριαρχούν μες το αίμα θρασhάροντας με τις μέταλ κιθάρες τους, εγίνηκε χαμός πρόσφατα με τον θάνατο του τραουδιστή του συγκροτήματος τους ------ ????
 24. νιώθει καλά τζιαι μας το βροντοφωνάζει με το άφρο πεταχτό μαλλί του τζιαι συνεπώς όποτε το ακούμε νιώθουμε τζιαι εμείς καλά ---- ?????
 25. ένα φιλιπινεζικο-αμερικανο-τζαμαϊκανό κοππελούδι που εφκήκε πρόσφατα το οποίο εν τεμπέλικο τζιαι τραουδούμε επίσης μαζί του το τεμπέλικο τραούδι όποτε βαρκούμαστε να πάρουμε τα πόθκια μας (χιντ: εν κοντούις αλλά εν κουτούις) -------- ???????
 26. ροκ συγκρότημα από κάτι ταλαντούχα ιρλανδεζούθκια τραουδούν για ΜΙΑΝ αγάπη για ΜΙΑΝ ζωή για να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον ------- ?????
 27. ραπάρει για τη Καλιφόρνια, επέθανε νωρίς τζιαι εκάμαν του τζιαι ψεύτικη εμφάνιση πριν 1-2 χρόνια σε μουσικό φεστιβάλ  --------- ?????? 
 28. κορίτσια με διάφορα καυτά μπαχαρικά που την ποπ αγγλία των 90ς τραουδούν ότι εν πιο σημαντικές οι φίλες που τους γκόμενους ------- ?????
 29. θα μας αγαπά για πάντα, τζιαι εμάς τζιαι το Κέβιν Κόστνερ, αλλά δυστυχώς αγάπησε τη κοκαΐνη περισσότερο, εν θα ξανάσσιει καμιάν σαν τζίνην (έτσι λαλούσσιν) ------- ???????
 30. μια ραψωδία που εν εν σαν του Ομήρου, σαν ροκ όπερα, τραγουδιστής με αμφιλεγόμενες σεξουαλικές τάσεις, αλλά με μια φωνή τόσο ηχητικά ψηλή που εν νομίζω να ξεπεραστεί, μποχέμια ----------  ?????
 31. πάσσιν στον αυτοκινητόδρομο για την κόλαση, εν πελλοί μεταλάες που εν τους κόφτει πεννιά ------  ??????
 32. μας καλοσωρίζουν στο ξενοδοχείο τους στην Καλιφόρνια αλλά δε μας λαλούσσιν πότε θα τα καταφέρουμε να φύουμε -------   ??????
 33. νιώθουν παράξενοι, δεν ξέρουν που ανήκουν τζιαι σάννα είναι κριπς, η νέα γεννιά (και από τις πιο αξιόλογες) της νέας ροκ -------   ??????
 34. μας έχει κάνει μάγια γιατί είμαστε δικοί της, όπως λέει τζιαι η ίδια, η soul-blues-jazz μουσική της ανήκει δικαιωματικά -----------   ??????
 35. θα επιζήσει, την λέει τζιαι στον πρώην της με στυλ ντίσκο τζιαι ασιχτιρίζει τον με χορευτικούς ρυθμούς ------- ??????
 36. θέλετε να πάμε στο κέντρο νέων αντρών και θρησκευτικού ομίλου, θα ανηψώσουμε τα χέρια και θα σχηματίσουμε τα γράμματα σε ένα από τα πιο ανεβαστικά ποπ-ντίσκο κομμάτια που κανένας δεν ξέρει γιατί τραγουδιέται ακόμα --------- ??????????
 37. τραουδά ότι το σχολείο ετέλειωσε άρα πρέπει να ξεσαλώσουμε, αρέσκει του να βάλει αρκετό μάσκαρα τζιαι άι-λάινερ με πάνκικο 80ς μαλλί, ο παππούς της ροκ ---------- ???????????
 38. πρώτο ντεθ-μέταλ συγκρότημα του οποίου ο τραουδιστής επέθανε πολλά νωρίς, πρωτοποριακό στο είδος του τεχνικού μέταλ τραγούδι που τους έκαμε να εκραγούν στην μέταλ σκηνή στα τέλη της δεκαετίας του 80', ετραγουδούσαν ότι πρέπει να γίνεται βάφτιση μέσα στο αίμα ------- ?????
 39. τίποτε γι' αυτούς δε μετρά, αρκετά μέινστριμ μέταλ κομματάρα που θυμίζει με ροκ αλληγορική μπαλάντα,μεταλλική ονομασία ----- ??????????
 40. μπαλάντα πασίγνωστη των 80ς τραουδούν ότι μάλλον πρέπει να ήταν αγάπη αλλάν εν εν σίουροι τζιαι έτσι τζι' αλλιώς ετέλειωσε τωρά, με πάνκικο αλμπάινο-πινκ κοντό μαλλάκι ---------- ???????????
 41. αυτές οι μπότες της επαρπατήσαν πάνω σε κόσμο τζιαι κοσμάκη, η κόρη του κυρίου με τη βελούδινη φωνή, που επίσης έκαμε θραύση ------- ???????
 42. θέλουν μας να περπατήσουμε μαζί τους στην κόλαση, χέιβι μεταλικό συγκρότημα που η ονομασία τους παραπέμπει στο ποίμνιο της εκκλησίας ------- ?????
 43. θέλει να του ανάψουμε τη φωτιά του, ροκ συγκρότημα που οι πόρτες τους μένουν χαραγμένες στην μνήμη μας, ο τραγουδιστής ήταν και ποιητής ------ ???????
 44. μαλλί κατάμαυρο υπερυψωμένο τζιαι με μια χαρακτηριστική ελιά τζιαι έντονο μακιγιάζ, η τραουδίστρια μας λαλεί συνέχεια ότι θέλουν να την στείλουν στο ρίχαμπ τζιαι τζίνη εν θέλει να πάει, αν επίενε ίσως τζιαι να ήταν ακόμα ζωντανή, καταπληκτική νέα τζάζ φωνή -------- ????????
 45. αγγλικό ψυχεδελικό ροκ συγκρότημα που λαλούν του καθηγητή να αφήκει ήσυχα τα κοππελούθκια επιτέλους γιατί νιώθουμε σάννα είμαστε ακόμα ένα τούβλο πας τον τοίχο ---------------- ????????????
 46. είναι ένας υπέροχος κόσμος λαλεί, με πουλάκια, με δέντρακια, με τους γείτονες, μπορεί να ζει σε ένα ουτοπικό τραούδι αλλά εν πάντα ευχάριστο όταν το ακούεις ------- ??????
 47. κάπου πέρα που το ουράνιο τόξο ένα γαλάζιο πουλί θα μας περιμένει (αν είσhε τζιαι καμιά χύτρα με χρυσό εν θα μας εχάλαν), το επρωτοτραούδησε μια ιουλία με γιρλάντες σε έναν μάγο του Οζ τζιαι εκ τότε εγίνηκε σhιλιάες φορές διασκευή ----------- ??????????
Εν πολλά τζιαι διάφορα τα τραούθκια, σόου όποιος έσhιει όρεξη τζιαι βαρκέτε ας το κάμει. Τις απαντήσεις μπορείτε είτε να τις γράψετε στο μπλογκ είτε σε ήμεϊλ. Τζίνος με τις περισσότερες σωστές απαντήσεις, θα λάβει συμβολικό δωράκι (αν θέλει) που μένα. 

Έκαμα update σε αριθμούς τα τραούθκια. Όποιος θέλει γράφει τίτλους τζιαι τραγουδιστή με τον αριθμό της ερώτησης που αντιστοιχεί. Σόρρυ που εν το ανάφερα πριν. Επειδή εν πολλά, κάμετε όσα παραπάνω μπορείτε. Οι τίτλοι εν μέσα στις λέξεις/φράσεις κλειδιά. 


email: lucreziaborgia3333@gmail.com

And may the odds be ever in your favour!!!!
(ήνταλόϊς καταλάβετε ότι θκιεβάζω το Χάνγκερ Γκέιμς, α;;)

Καλό σ/κ έβριουαν! ^_^

              Seu Jorge - Life on Mars
(the original version here by David Bowie)

Tuesday, 7 May 2013

My Mad Fat Diary

Προχτές είδα τούντην φώτο που κυκλοφορά μες το διαδύκτιο τζιαι άρκεψα να σκέφτουμε το θέμα 'παχυσαρκία' τζιαι πιο συγκεκριμένα 'παχυσαρκία' στη Κύπρο.

Με επίσης δικαιολογία μιαν αγγλική σειρά, 'My Mad Fat Diary', βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα τζιαι παραγωγής του Channel 4 (το οποίο υπερλατρεύω - μέινλι για τις συνεχείς επαναλήψεις των 'Friends' - άσχετο),  που είδα πριν κανά θκιο μήνες, παίρνω το θάρος να μιλήσω εκ πείρας πως είναι να είσαι/θεωρήσε παχύσαρκο άτομο στην νήσο. 

Καταρχάς να  ξεκαθαρίσω ότι τούντο ποστ εν το γράφω για να κλαφτώ ή να τραβήσω προσοχή, απλά ίσως για να βάλω τζιαι εγώ τα πράγματα κάτω τζιαι να δω πως έχουν. Με τον ίδιο τρόπο που θα μιλήσω για τη παχυσαρκία, θα εμιλούσα τζιαι για κάποιον ο οποίος είναι υπερβολικά αδύνατος. (να σημειώσω ότι μια που τις καλύτερες μου φίλες εν Δανέζα τζιαι αρκετά αδύνατη, σόου είδα τζιαι the other side of the matter, οπότε ξέρω πως νιώθει/ένιωθε κάποιος ο οποίος εν αρκετά αδύνατος). Ποια είναι η στάση τζιαι η νοοτροπία γενικά. Τζιαι επειδή εγώ ζω το, επί καθημερινής βάσης, θα ήθελα να τα δω λιο πιο αντικιμενικά τα πράγματα. 

Μικρή δεν ήμουν παχουλή, αλλά όσο έμπαινα στην εφηβεία, το βάρος μου αυξάνετουν. Έχω τον ίδιον σωματότυπο με τη μάδερ μου σόου, πάντα ήταν ο μεγάλος φόβος όλης της οικογένειας να μην πάρω τζιαι εγώ υπερβολικό βάρος σε σημείο που να μη μπορώ να το χάσω. Γουέλ, το πήρα. Όι πως εν κάτι για το οποίο περιμένω συγχαρητήρια, especially when it feels that history is sort of repeating itself, I'm just saying how things really are.

 Παρ' όλο το βάρος μου όμως, ως τον καιρό που ήμουν 16 έκαμνα 2 ειδών χορού (μπαλέτο για 10 χρόνια τζιαι τζαζ για 6 χρόνια) τζιαι εκρατιούμουν σε μια αρκετά φυσιολογική φόρμα. 

Τα πράγματα στο σχολείο όμως δεν ήταν καλά. Από το δημοτικό αρχίσαν τα πειράγματα, στο γυμνάσιο τζιαι στο λύκειο εχειροτέρεψε ΠΑΡΑ πολλά η κατάσταση τζιαι όσπου να υπάρξει καν σαν κόνσεπτ ο όρος του 'bullying' στην νήσο, εχώ είχα ήδη φύγει στη μάδερ Ίνγκλαντ για σπουδές. 

Οι καθηγητές ποττέ δεν με εβάλαν σε θεατρικά, cause god forbid who's crazy enough to cast a FAT person in the mid 90s!!! I was always the odd one out, για να μην αναφέρω τα διάφορα παρατσούκλια τζιαι σχόλια που με εφωνάζαν κατά διαστήματα οι πλείστοι συμμαθητές. Αθυμούμαι, είχα στην 3η Λυκείου έναν συμμαθητή, που με επερίπεζε ΜΕΣΑ στη τάξη μπροστά στους καθηγητές τζιαι την υπόλοιπη τάξη. Τζιαι οι καθηγητές αμέριμνοι. Εκάμναν μιαν παύση, ενομίζαν ότι θα εξεθώριαζε τζιαι εσυνεχίζαν ακάθεκτα το μάθημα. Όσο για το μάθημα της γυμναστικής, ένα δράμα η κατάσταση. Τζιαμέ ήταν το τοπ. Αλλά ποτέ μου εν το έβαλα κάτω. Επάλεφκα το. 

Το γεγονός ότι βρισκόμουν πάντα στο περιθώριο συνεχώς από την ηλικία των 10 λόγω του πάχους μου, με τα χρόνια με έκαμε να ψάξω λίγο πιο βαθιά την ανθρώπινη φύση. Το πάχος μου, κατά κάποιο τρόπο, με έμαθε να κοιτάζω πέρα που την εμφάνιση τζιαι να μεν είμαι τόσο προκατελλειμένη τζιαι κλειστόμυαλη. 
Στην Αγγλία δε, εδιδάχτηκα με πολλά θερμό τρόπο την ισότητα, την ανεχτικότητα  τζιαι την διαφορετικότητα. Αν τζιαι άσχετο με την παχυσαρκία, τούτο μου εδίδαξε να είμαι με τον ίδιο τρόπο ανεκτική τζιαι ίση προς θέματα θρησκείας, σεξουαλικής προτίμησης τζιαι τρόπου ζωής. 

Το να είναι κάποιος διαφορετικός που σένα, δε σημαίνει τζιαι απαραίτητα κάτι κακό. Τωρά τούτο το πράμα, στην Κύπρο εν το βλέπω να ισχύει. Όι ιδιαίτερα τουλάχιστον, για να μεν πάρω πολύν κόσμο στο λαιμό μου (πριν προλάβετε να μου πείτε μα τζιαι μου). Να σας δώκω ένα παράδειγμα:

Μεγάλη Παρασκευή επίαμε εκκλησία (οφ κορς) με την κάζιν τζιαι τη θεία μου. Με το που εμπήκαμε μέσα, εκάμαν μας φουλ μπόντι σκαν. Καλά, φυσικά τούτο θα μου πείτε, κάμνουν το τζιαι σε άτομα τα οποία εν εν παχύσαρκα. Δεν αντιλέγω οφ κορς.

Μόνο που when it comes to fat people, the stare is more intense. Τωρά θα μου πείτε, ότι τούτα μπορεί να εν ούλα ανασφάλειες δικές μου τζιαι how I view myself. Ίσως αλλά not so much. Το ότι όταν είσαι παχύσαρκος ο άλλος σε κριτικάρει περισσότερο απ' ότι θα εκριτικάρε κάποιον ο οποίος είναι κανονικού βάρους, τούτο ευσταθεί. After all, it's common to find the "odd" one out.

Για πολύν τζιαιρό, επίστεφκα ότι το βάρος μου ποττέ εν θα με πάρει πουθενά τζιαι ότι πάντα θα κατηγοριοποιούμαι because of it. This may be true at some extend; αλλά το βάρος μου επήρε με all the way to Bristol in my Master Graduation day, my obesity took me all the way to the ITV London Studios where I worked, and my obesity took me all the way to Stratford-upon-Avon where I got accepted by the Shakespearean Insitute to do a Postgraduate course. My obesity was not in the way, when I was fighting for my future, and it certainly was not being made a part of my life's CV. 

Πλέον, έμαθα να μεν είμαι τόσο σκληρή με τον εαυτό μου. Δεν λέω ότι αποδέχομαι 100% το βάρος μου, γιατί πάντα θα μου δημιουργεί διαφόρα κόμπλεξ τζιαι προβλήματα (καλλοπισμού, υγείας κλπ) αλλά έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου με τούντο body shape which I have. 

I can still look just as stunning or nice or pretty or shmexy (as my darling friend, Diddly calls me) as long as I exhume confidence and love for myself. Είμαι 26 χρονών. τζιαι μετά που αρκετό διάστημα επιτέλους έμαθα να σέβομαι το body shape μου. 

Η σειρά που ανάφερα πιο πάνω, είναι μια από τις καλύτερες τζιαι πιο αυθεντικές, ωμές τζιαι ειλικρινής σειρές που είδα εδώ και καιρό. Μιλά για τα προβλήματα ενός έφηβου κοριτσιού, το πως αντιμετωπίζει η ίδια και οι οικογένεια της την παχυσαρκία της, το πως την αντιμετωπίζει η αγγλική κοινωνία στα μέσα της δεκαετίας των 90s (με killer soundtracks of course - Oasis, Radiohead etc), τζιαι στην τελική πως την αντιμετωπίζουν οι ίδιοι της οι "φίλοι" μετά από ένα περιστατικό που την οδήγησε σε mental institution. 

Εν εν πολλά εύκολο μου να γράφω τούντο ποστ αλλά με κάποιο παράξενο τρόπο είμαι περήφανη για μένα που το γράφω. Νιώθω οκέι τις περισσότερες ημέρες, τζιαι πλέον το να φτιάχνομαι τζιαι να περιποιούμαι τον εαυτό μου εν σαν ένα treat to make me shine (metaphorically speaking).

Υπάρχουν στιγμές που μεμψιμοιρώ τζιαι κλαίουμαι περί θέματα αγάπης (μάλλον εν τα περιοδικά που φταίσσιν σε έτσι φάση). Αλλά η αγάπη, εν έσhιει καμία σχέση νομίζω. Η αγάπη εν κοιτάζει body shapes, at least I'd like to think so. Η έλξη on the other hand, is a totally different story, which εν εν επί του παρόντος να το αναπτύξω. Σε άλλο ποστ ίσως τούτο.  

Δεν θα το κρύψω ότι ο λόγος που νιώθω πιο άνετα στην Αγγλία είναι επειδή αντιμετωπίζομαι με περισσότερη ισότητα μπροστά στον οποιονδήποτε, όσον αφορά το βάρος μου (τζιμέσα ο ρατσισμός τους εν εν τόσο πας την παχυσαρκία όσο πας τα θέματα εθνικότητας - with the exclusion of the entertainment industry - τζιαμέ εν dog-eat-dog η κατάσταση πας σε θέματα βάρους) , τζιαι τούτο πάει τζιαι για όταν επίεννα τζιαι για interview για δουλειές. Ενώ οι μάστροι εις την μπανανία Κυπριστάν το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν πάνω μου εν το πάχος μου όταν πάω σε interviews, σε οποιανδήποτε εταιρεία που εδούλεψα στο εξωτερικό με αντιμετωπίσαν με ισότητα ως προς το θέμα 'body shape'. 

Ίσως τζιαι γι' αυτό ως τωρά στη νήσο με προσλαμβάνουν εταιρείες ξένες τζιαι κάμνω τζιαι παρέα με άτομα που εζήσαν εξωτερικό (αν τζιαι το ότι εζήσαν εξωτερικό εν εν κατ' ανάγκη κριτήριο ανεκτικότητας τζιαι μη-στενομυαλίας)  τζιαι έχουν αμοιβαία συναισθήματα ως προς την 'διαφορετικότητα' του άλλου. 

Όπως τζιαι να' σhει, θα κλέψω τη πατέντα των Α.Α. meetings - την οποία επίσης επατένταρε ο συν-μπλόγκερ Πανίκος που Λαμπιόνι (all rights reserved and all copyrights go to the rightful owner) τζιαι θα πω, είμαι η Λου τζιαι είμαι παχύσαρκη. 

Καλό ξοπάσκασμα έβριουαν! 
          Radiohead - Street Spirit

Monday, 6 May 2013

Περί Σχέσεων


Disclaimer: Λίο άσχετο το πόστ με το πασχαλινό πνεύμα. Εγράφτηκε πριν κάτι μέρες. Εξακολουθεί να ισχύει. Έπρεπε να γίνει δημοσίευση όμως. Όλα τα θέματα εν συζητήσεις με την ξαδέλφη. Δεν είναι όλα προσωπικά δικά μου, αλλά partially mine. All rights reserved to her. 
Ο Άνθρωπος της Ζωής μου (σου/του)

Κατά τη γνώμη μου ΕΝ υπάρχει έτσι πράμα. Προσωπικά πιστέφκω ότι είναι μια καθαρή βλακεία να πιστεύφκουμε/περιμένουμε/λέμε ότι ήβραμε τον άνθρωπο της ζωής μας. Ποττέ τζιαι για κανέναν δε μπορείς να είσαι σίουρος, ούτε ακόμα τζιαι για την ίδια σου τη μάνα. Είδα περιπτώσεις που μου επιβεβαιώνουν ότι στη ζωή πάνω απ' όλα πρέπει να μπαίνει ο εαυτός μας. Καλά, εν μιλώ για φάσεις ζωής τζιαι θανάτου (τζιαι εξαρτάται για τι ζωή τζιαι τι θάνατο μιλούμε, έτσι;). Αλλά πραγματικά εν υπάρχει ο άνθρωπος της ζωή μας. 

Εγύρισσε η κάζιν σήμερα τζιαι είπε μου το εξής: "τελικά, ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ" τζιαι είπα της "είσαι τζιαι ο άντρας, είσαι τζιαι η γυναίκα, τζιαι ούλα. στη ζωή μόνοι ερχόμαστε, τζιαι μόνοι φέφκουμε". Μπορεί ναι, να έρκουντε άτομα ιν μπιτουίν, αλλά στην αρκή τζιαι στο τέλος (οποιοδήποτε τζιαι να εν τούτο) είμαστε πάντα μόνοι. 

Ο άντρας/γυναίκα/άνθρωπος της ζωής μας εν υπάρχει. Εν φίξιον, μια μυθοπλασία βγαλμένη από τις ιστορίες των παλιών τζιαιρών, τζιαι τωρά με τη σύγχρονη εποχή βγαλμένη που τη μουσική, τα μίντια, τις ταινίες, τα βιβλία (pop-culture). Υπάρχει η σύνδεση ναι, αλλά σε όλες τις φάσεις της ζωής σου το μοναδικό πλάσμα που είναι δίπλα σου, είναι ο εαυτός σου. ΕΣΥ!!!

Φρόντιστον καλό!


Μου τη σπάει/σπας


 • Όταν προσπαθώ να σου πιάσω κουβέντα τζιαι αγνοείς με. Χαλόου, είμαι τζιαι εγώ δαμε!!!! Ακνόλεϊτζ μιιιιιι! Εν τζιαι είμαι φκιόρο να μεν μου διας σημασία. Ήντα ως τζιαι στα φκιόρα διας παραπάνω σημασία. 
 • Όταν πάω σε πάρτι, την πέφτεις πρώτα στη φίλη μου (ενώ εγώ το αγνοώ τούτο), ύτσερα έρκεσε σε μένα (αγνοώντας το τζίνη ότι μου την πέφτεις) , ύστερα πάεις πίσω στη φίλη μου, φιλάς της τζιαι ματσιουλίζεις την ομπρώς μου τζιαι στο τέλος φέφκετε μαζί. Ότσα ρε φίλε, ποιός νομίζεις ότι είσαι τζιαι παίζεις το τζιαι πλέιερ...Κάτσε τη μάππα χαμε. Μιαν μιαν τες γενέτζιες δίπλα σου. Τζιαι κανόνισε να πληγώσεις την φίλη μου, τζιαι ένα σου τα φκάλω τα μάθκια κόψω τα αρ*****, γκε γκε;;;;
 • Να σου δείχνω ότι με κόφτει, ότι ενδιαφέρεις με τζιαι να μεν φακκάς πεννιά. Να σου στέλλω μήνυμα, να ξέρω ότι το είδες τζιαι να μεν απαντάς πίσω. Εεε, ασιχτιρίζω σε οξά;;;;; 
 • Να επιστρέφεις ΟΠΟΤΕ σου καβλώσει δόξει. Είπε σου κανένας ότι θέλω να αναπτύξω καμιά συναισθηματική σχέση με τον νότιο-κεφάλι σου;;;; 
 • Να θέλεις, να θέλω, να ξέρω ότι θέλεις, να ξέρεις τζιαι εσύ ότι θέλεις, τζιαι να μεν γίνετε τίποτε. Ας πούμε λύσιμο νεύρων οξά;;; Να θέλω να αφεθώ τζιαι να μεν μπορώ. 
 • Να με πονείς τζιαι να μεν το ξέρεις. Να το ξέρω τζιαι να συνεχίζω. Τόσο μαζό να είμαι πλέον;;;;;

Εμπιστοσύνη

Εν την είχα ποττέ μου. Που πάντα έμαθα να ασκώ την φράση "κράτα πισινή". Ευτυχώς ή δυστυχώς...τούτο άφηκε μου βλάβες. Εν δύσκολο να πιστέψω κάποιον για τον οποίο εν κάμνει βήματα για να μου δείξει ότι θέλει να μάθει για μένα, ότι τον κόφτει. Εν τζίνο που λέμε...make the big gesture. Εν χρειάζεται κατ' ανάγκη να εν μεγάλο, μόνο τζιαι μόνο να με κάμνει να νιώθω...ασφάλεια. Εν το αισθάνθηκα ποττέ μου. Γιατί να εν τόσο δύσκολο να το έβρω...;


Υπομονή = Αρετή

Θέλω να το πιστέψω. Κατατρώει με τα βράδυα. Λαλώ "λιο ακόμα, που θα πάει, τροχός έννι, κάτι καλό πρέπει να γίνει, μετά που ΤΟΣΑ σκατά, πρέπει να έρτει κάτι καλό...ίσως να έρτει...καρτέρα τζι' αλλο". Τζιαι μετά έρκετε ο Μορφέας τζιαι πάμε αγκαλιά μαζί στο κρεβάτι. Τζίνος αγαπά με. Εν με κριτικάρει. Εκτιμά με όπως είμαι. Τζιαι με τη κυτταρίτιδα (χα! γενέκα που είπε ότι εν έσσιει εν ψεύτρα). Τζιαι αφήνει με να τζοιμούμαι όπως θέλω. Όπως ασυνείδητα θκιαλέω να τζοιμούμαι. Σε ούλο το κρεβάτι. Ανακατωμένα. Πασανάκατα. Τζιαι όταν με ξυπνά λαλεί μου "άτε, εξημέρωσε ακόμα μια μέρα, είδες που έκαμες υπομονή τελικά...". 


Άτε, τελικά ξημερώνει μια άλλη μέρα...ωχ!             Pink Floyd - High Hopes
    

Friday, 3 May 2013

A Man of SorrowsHe was despised and rejected by men; a man of sorrows, and acquainted with grief; and as one from whom men hide their faces he was despised, and we esteemed him not. He was oppressed, and he was afflicted, yet he opened not his mouth; like a lamb that is led to the slaughter, and like a sheep that before its shearers is dumb. Surely he has borne our griefs and carried our sorrows; yet we esteemed him stricken, smitten by God, and afflicted. But he was wounded for our transgressions, he was bruised for our iniquities; upon him was the chastisement that made us whole, and with his stripes we are healed, and born again!
Isaiah 53:3Μ. Παρασκευή... Μεν σας ξεγελά ο ήλιος. 
Έσσιει σύννεφα μπροστά.


Πάντα συννεφκιασμένος (σόρτ οφ) ο τζιαιρός. 
Μα λαλείς να εν τόση σύμπτωση βρε παιδί μου;
Μούντα. Αλλά...η πυρά, πυρά!!!

Να τζιαι μερικές που τις φλαούνες μας... 
(με λουλουδικό για ντεκορέισhιον)Να τζιαι οι 7 Επιτάφιοι...

Επίαμε με τη μάδερ (ναι είχαμε όρεξη πρωί πρωί) να προσκυνήσουμε. 
Οι παραπάνω, έπιασσε τους οι κρίση τζιαι έτσι εμείναν μόνο στα απαραίτητα.
Με 2-3 εξαιρέσεις φυσικά...

Απόστολος Ανδρέας
(Μέσα Γειτονιά)

Εκουνήθηκε λίο - σόρρυ
Άγιος Νεκτάριος
(Μέσα Γειτονιά)

Αγία Ζώνης
(εν ξέρω τι περιοχή πιάννεται τζιαμέ ακριβώς)


Τούτη τζι' αν ήταν φτωσhική
Μητρόπολη Λεμεσού

Αγία Νάπα
(τουριστική περιοχή)

Αγία Τριάδα
(κέντρο πόλης)

Άις Νικόλας
(ατς λουλουδικό ά;)
Παρ' όλα αυτά, κυριαρχεί με μια κατάπτωση. 
Άσχετα, πασανάκατα θέματα. 
Προσωπικά. Φιλικά. Ερωτικά. Οικογενειακά. Εργασιακά. 
Οτιδήποτε με κατάληξη -ικά τζιαι -ιακά
Εν έχω όρεξη για τίποτε. Ούτε για επιτάφιους, ούτε για αναστάσεις. 
Τι να την κάμεις τζιαι την ανάσταση πλέον..
Αφού που Δεφτέρας θα μας σταυρώσουν πάλε. 

Άτε, καλό αρνί έβριμποντι. 

υ.γ. θα προτοτυπήσω τζιαι θα φάω κοτόπουλο τη Κυριακή. όπως λαλεί τζιαι η έκφραση..."if you can't beat them, confuse them". 
Bruce Dickinson - A Man of Sorrows